cok agır gecırdım ama ıyılestım sayılırr..maske tak cnm o zman gecmıyo bebıse
Geçmiş olsun canım.Senin bebişe geçmedi mi? Maske işe yarıyorsa alayım hemen. Gerçi hasta mıyım ondan da emin değilim sadece boğazlarım ağrıyor.pütür pütür hissediyorum
Geçmiş olsun canım.Senin bebişe geçmedi mi? Maske işe yarıyorsa alayım hemen. Gerçi hasta mıyım ondan da emin değilim sadece boğazlarım ağrıyor.pütür pütür hissediyorum
selam kızlar nasılsınız?
ben geçmişe şöle bi baktım geldim atlaya atlaya
sizler ne güzel ek gıdalara geçmişsiniz biz daha 30 cc devam sütünü içmek için bin takla atıyoruz
ek gıda işinden tırsıyorum bu yüzden
hera saksı değilim ben iletine çok güldümiyi geldi valla
ben 6-7 kaşık ıhlamur veriyorum kan yapıcı hem. ayrıca doğduğundan beri papatya ve melisa çayı içiyor 25cc çok uslu bir bebeğim var maşallh sakinleştiriyor
yok yok o kadar da korkunç değil sadece sabahları sırtına kadar yapıyor diğerleri vukuatsız :) ama ben de 4 e geçeli bir ayı geçti yine de değişmiyo taşma olayı...ama yine de sizin 4 e geçme zamanı gelmiş canım :)
Allah kolaylık versin + Allah kavuştursun canım :)
Oyy Oyy yağ lekesi ne zor çıkar, kolay gelsin parmişim.
Canım Allah korumuş elma çok tehlikeliİnsan kıyamıyor ama öyle sen bişy yerken yalanırsa kalın bir havuç ver eline. Ne yediğini anlamıyor nasıl olsa o daha senin. Ne versen farketmez onun için. Geçmiş olsun.
Canım seninki daha güzel işte, evin aynı düzende devam edecek.Benim ortada ne samdanim ne sehpam var(( kocis askere gidecek diye esyalarin bir kismini verdik lojmana ciktik.65 metrekare idi ev. Suanda apar topar nevsehire geldik esyalarin bir kismini acmadik belki tasiniriz diye evde rahat rahat dolanacak:)))
Hoşgeldin canım, belki artık devam sütü içmekten sıkıldı yavru, ek gıdaya geçince şapur şupur yiyecek. Merak etme, iyi düşün :)selam kızlar nasılsınız?
ben geçmişe şöle bi baktım geldim atlaya atlaya
sizler ne güzel ek gıdalara geçmişsiniz biz daha 30 cc devam sütünü içmek için bin takla atıyoruz
ek gıda işinden tırsıyorum bu yüzden
hera saksı değilim ben iletine çok güldümiyi geldi valla
Geçmiş olsun. Bende nane limon, ıhlamur ve bool mandalin, portakalla atlatmıştım. Sende dene inşallah iyi gelir atlatırsın hemenmrb kızlar
Geçmişi okuyamadım. ne çok şey yazmışsınız:) Umarım herkes iyidir. Ben biraz hasta gibiyim boğazlar fena kas ağrısı falan yok ama.haberlerde de sürekli hastalıktan bahsediyorlar yok zatüreye çeviriyormuş falan.İnci ye geçer diye çok korkuyorum.Ne olur güzel şeyler söyleyin de moralim düzelsin. Hastalık geçiren iyileşen geçirmekte olanlar ne alemdesiniz
iyiyiz canım bu bıcırıklarla uğraş dur işte :)
ah ahh geçtik yavaştan ama zor bi süreçmiş valla canım dur bakalım inş. cabuk adapte olurlar
bu ara duruda iştahsız biberonu koparcak gibii kaşıyor dişmi gelicek nedir akıtıp duruyor mamayı
hıc bılımsel dıgılsınızzzzzz kızlarr yaaa cok sıkıcı :):):)
Canım seninki daha güzel işte, evin aynı düzende devam edecek.
Hoşgeldin canım, belki artık devam sütü içmekten sıkıldı yavru, ek gıdaya geçince şapur şupur yiyecek. Merak etme, iyi düşün :)
Geçmiş olsun. Bende nane limon, ıhlamur ve bool mandalin, portakalla atlatmıştım. Sende dene inşallah iyi gelir atlatırsın hemen
inşallah canım yaa
biz sizi takip etcez artık tecrübelerinizden yararlanıcaz
umarım sizin ki dişten dolayıdır bizimki biberonu emmiyor azıcık ağzına sokayım kusacak gibi oluyor
biberonun ucundan akanları emerse benden mutlusu olmuyor bu kadarcıkla avunuyorum işte
Bu arada ben hala elevit içiyorum. bana çok iyi geliyor. en azından kış bitene kadar kullanayım diyorum.
hehe sulozcum sıkılması için içmesi gerekiyorbizimki içmiyor günde 30 cc içerse takviye diye öpüp başıma koyuyorum
bu ay bizim için çok kritik kilo olarak biraz toparlanması gerekiyor doktor ek olarak mama ver dedi bizim kızın ek anlayışı günde 30 cc
şimdiden formunu koruyor zilli
hehe sulozcum sıkılması için içmesi gerekiyorbizimki içmiyor günde 30 cc içerse takviye diye öpüp başıma koyuyorum
bu ay bizim için çok kritik kilo olarak biraz toparlanması gerekiyor doktor ek olarak mama ver dedi bizim kızın ek anlayışı günde 30 cc
Fenasın en fenahıc bılımsel dıgılsınızzzzzz kızlarr yaaa cok sıkıcı :):):)
hadi yaahehe sulozcum sıkılması için içmesi gerekiyorbizimki içmiyor günde 30 cc içerse takviye diye öpüp başıma koyuyorum
günaydın Hera'cım cevabın için de teşekkür ederim. ben oldum olası gündüz uykularını severim. okuldan gelince de 1 saat kestirmesem kendime gelemezdim.geç uyuma problemi bende de var.ne yaparsam yapayım 2 den önce yatağa giremiyorum. oğlumu 10-11 civarı uyutunca kendime biraz vakit ayırmak istiyorum bu seferde geç oluyor işte böyle. yakında işe başlayacağım ve düzen oturtmak gerçekten çok zor olacak benim için. işe başlayacak olmanın sıkıntısı ayrı, oğlumdan ayrılacak olmanın sıkıntısı ayrı, kafam dolu bu aralar, canım sıkkın.bu yüzden erken gıdaya hızlı geçiş yaptım.oğlum sevsin alışsın ki, ben işe başlayınca zorlanmasın. gün içinde emziremeyeceğim çünkü. gündüz işte sütümü sağacağım ama oğlum biberon almıyor bakalım o sütleri ona nasıl vereceğim. belki mecbur kalınca alışır.. hazır yoğurttan mayaladım canım. sonrakileri de bu yoğurttan devam edeceğim mayalamaya.. ben henüz mama sandalyesi almadım ama hiç sanmıyorum seveceğini. acaba sandalyede kendini daha kısıtlanmış mı hissediyor Dylan o yüzden mi durmuyor:)
Kız annesi olmak bambaşkadır sanırım. Ne kadar masum, ne kadar tatlı.benim için öp kızını lütfen ..
Günebakan basiniz sağolsun...
Parmis su gibi çabucak geçsin insallah...
Biz de CT gunu kontrole gidiyoruz ve artik ek gidalara geciyoruuuuuuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?