2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

cok agır gecırdım ama ıyılestım sayılırr..maske tak cnm o zman gecmıyo bebıse

Geçmiş olsun canım.Senin bebişe geçmedi mi? Maske işe yarıyorsa alayım hemen. Gerçi hasta mıyım ondan da emin değilim sadece boğazlarım ağrıyor.pütür pütür hissediyorum

Geçmiş olsun canım.Senin bebişe geçmedi mi? Maske işe yarıyorsa alayım hemen. Gerçi hasta mıyım ondan da emin değilim sadece boğazlarım ağrıyor.pütür pütür hissediyorum

HEmen ıhlamur bal limon yap başlangıcı ise ise yarıyor sütude artırıyor

cnm cok sukur eylüle gecmedı gce bıle maskeyle uyudum ben...

iyiyiz canım bu bıcırıklarla uğraş dur işte :)
ah ahh geçtik yavaştan ama zor bi süreçmiş valla canım dur bakalım inş. cabuk adapte olurlar
bu ara duruda iştahsız biberonu koparcak gibii kaşıyor dişmi gelicek nedir akıtıp duruyor mamayı

gunebakan başın sağolsun canım şimdi gördüm iletini
parme Allah kavuştursun sizi de

ben 6-7 kaşık ıhlamur veriyorum kan yapıcı hem. ayrıca doğduğundan beri papatya ve melisa çayı içiyor 25cc çok uslu bir bebeğim var maşallh sakinleştiriyor

DEMEKKİ DOKTORA GÖRE DEĞİŞİYOR CNM Bİ ARKADAŞTA BEBEĞİNE VERİYORMUŞ 1 2 ÇAY KAŞIĞIYLA

BİZİMKİDE SABAHLARI ÇOK YAPIYOR BENDE PRİMA 4 NUMARA BİTTİ 4 + ya geçtik kucağıma almayayım hemen taşıyor sırtına tek başımada yıkayamıyorum mecbur siliyorum .

sağol cnm . haklısın ettim bi cahillik valla birde kabuğu soyulmuştu daha kolay koptu tabi.

Benim ortada ne samdanim ne sehpam var(( kocis askere gidecek diye esyalarin bir kismini verdik lojmana ciktik.65 metrekare idi ev. Suanda apar topar nevsehire geldik esyalarin bir kismini acmadik belki tasiniriz diye evde rahat rahat dolanacak:)))
Canım seninki daha güzel işte, evin aynı düzende devam edecek.
Hoşgeldin canım, belki artık devam sütü içmekten sıkıldı yavru, ek gıdaya geçince şapur şupur yiyecek. Merak etme, iyi düşün :)
Geçmiş olsun. Bende nane limon, ıhlamur ve bool mandalin, portakalla atlatmıştım. Sende dene inşallah iyi gelir atlatırsın hemen

inşallah canım yaa
biz sizi takip etcez artık tecrübelerinizden yararlanıcaz
umarım sizin ki dişten dolayıdır bizimki biberonu emmiyor azıcık ağzına sokayım kusacak gibi oluyor
biberonun ucundan akanları emerse benden mutlusu olmuyor bu kadarcıkla avunuyorum işte

Bu arada ben hala elevit içiyorum. bana çok iyi geliyor. en azından kış bitene kadar kullanayım diyorum.

hehe sulozcum sıkılması için içmesi gerekiyor bizimki içmiyor günde 30 cc içerse takviye diye öpüp başıma koyuyorum
bu ay bizim için çok kritik kilo olarak biraz toparlanması gerekiyor doktor ek olarak mama ver dedi bizim kızın ek anlayışı günde 30 cc
şimdiden formunu koruyor zilli

üzme kendini canımcım ya
dr artık yavaştan geç demedimi 5 ayı geçmişsiniz belki değişik lezzetler iştahını açar :)
herzman yardım ederiz canım elimizden ne gelirse

kaç kiloki canım duruda öle aman aman değil kilosun normal yani manken olcaklar demek

kaç kiloki canım duruda öle aman aman değil kilosun normal yani manken olcaklar demek

hıc bılımsel dıgılsınızzzzzz kızlarr yaaa cok sıkıcı :):):)
Fenasın en fena
hadi yaa Kaşıkla vermeyi denedin mi canım hiç ?

Sıkıntını o kadar iyi anlıyorum ki. İşe başlamak, bebeğimizi evde bırakmak, ben de çok düşünüyorum. Gece çocuklar uyuduktan sonra bu düşünceler kafama üşüşüyor. Burası sadece kendime ait bir alan sanki, sizleri okuyarak, kafamı dağıtıyorum. Bence oğlun senin sütünü biberondan alacak canım, almak zorunda aç kalınca. Mama sandalyesi ek gıda olayında gerekli bence ama kimi bebek var ordan hiç kalkmaz, kimi benim oğlum gibi her yerde kendini kısıtlanmış hisseder:)) Eğer ikinci çocuk düşünüyorsan ileride, dilerim kız olur, anneciğini en iyi o anlar... Oğlum büyüyünce göreceğiz ama erkekler ve kadınların düşünüş ve algılayışları pek bir farklı oluyor:)) Kızımı öperim tabi senin için öpmez miyim teyzesi... Bebeklerinize yedirmek üzere kızımdan sizlere kırmızı kırmızı elma gönderiyorum ben de:))

Son düzenleme:
Günebakan basiniz sağolsun...
Parmis su gibi çabucak geçsin insallah...

Biz de CT gunu kontrole gidiyoruz ve artik ek gidalara geciyoruuuuuuz :)

Günebakan basiniz sağolsun...
Parmis su gibi çabucak geçsin insallah...

Biz de CT gunu kontrole gidiyoruz ve artik ek gidalara geciyoruuuuuuz :)

hosgeldin pisi pisicimm:)
oyy maşallah hadi bakalım canım hayırlı olsun ayy hem çok zevkli bi okadarda zor bu süreç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…