Hosgeldin kedicikim :)
Sagolun kızlar yolculadim simdi her yere gazete kagidi sererek yağı alsın diye :) pek bir romantik dimi :))
Eki Görüntüle 924305
Sıkıntını o kadar iyi anlıyorum ki. İşe başlamak, bebeğimizi evde bırakmak, ben de çok düşünüyorum. Gece çocuklar uyuduktan sonra bu düşünceler kafama üşüşüyor. Burası sadece kendime ait bir alan sanki, sizleri okuyarak, kafamı dağıtıyorum. Bence oğlun senin sütünü biberondan alacak canım, almak zorunda aç kalınca. Mama sandalyesi ek gıda olayında gerekli bence ama kimi bebek var ordan hiç kalkmaz, kimi benim oğlum gibi her yerde kendini kısıtlanmış hisseder:)) Eğer ikinci çocuk düşünüyorsan ileride, dilerim kız olur, anneciğini en iyi o anlar... Oğlum büyüyünce göreceğiz ama erkekler ve kadınların düşünüş ve algılayışları pek bir farklı oluyor:)) Kızımı öperim tabi senin için öpmez miyim teyzesi... Bebeklerinize yedirmek üzere kızımdan sizlere kırmızı kırmızı elma gönderiyorum ben de:))
Hosgeldin kedicikim :)
Sagolun kızlar yolculadim simdi her yere gazete kagidi sererek yağı alsın diye :) pek bir romantik dimi :))
Hoşgeldin kedicimm, hadi bakalım Barışta başlayacak havuçlar, kabaklar yemeye :)Günebakan basiniz sağolsun...
Parmis su gibi çabucak geçsin insallah...
Biz de CT gunu kontrole gidiyoruz ve artik ek gidalara geciyoruuuuuuz :)
Allah kavuştursun parmiş, sağ salim gitsin gelsin eşin. (kocişHosgeldin kedicikim :)
Heracım bu kız muhteşem allah bağışlasın yavrucum ya benim Elamda bir gün bu kadar büyüyecekmi ahh o günler çok uzak gibi uzun bir ağlama krizi geçirdi şimdi zar zor uyuttum kendimi savaştan çıkmış gibi yorgun ve bitkin hissediyorumEki Görüntüle 924305
Sıkıntını o kadar iyi anlıyorum ki. İşe başlamak, bebeğimizi evde bırakmak, ben de çok düşünüyorum. Gece çocuklar uyuduktan sonra bu düşünceler kafama üşüşüyor. Burası sadece kendime ait bir alan sanki, sizleri okuyarak, kafamı dağıtıyorum. Bence oğlun senin sütünü biberondan alacak canım, almak zorunda aç kalınca. Mama sandalyesi ek gıda olayında gerekli bence ama kimi bebek var ordan hiç kalkmaz, kimi benim oğlum gibi her yerde kendini kısıtlanmış hisseder:)) Eğer ikinci çocuk düşünüyorsan ileride, dilerim kız olur, anneciğini en iyi o anlar... Oğlum büyüyünce göreceğiz ama erkekler ve kadınların düşünüş ve algılayışları pek bir farklı oluyor:)) Kızımı öperim tabi senin için öpmez miyim teyzesi... Bebeklerinize yedirmek üzere kızımdan sizlere kırmızı kırmızı elma gönderiyorum ben de:))
Heracımm maşallah bu nasıl bir güzelliktir, dupduuruuEki Görüntüle 924305
Hera kızın cok ama cok guzel :)) bayıldım inciyi hayal ettim altı sene sonr falan o da bu kadar guzel olur mü bana arkadas Olur mü . Harika birşey olsa gerek ona söyle ben onu kahve dunyasına götürürüm
Benim eşim (kociş :)) mesaide geç gelecek ona bile içim buruk benim, sizin daha zor gece bitmek bilmez, Allah yardımcınız olsunAllah kavuştursun bacım benim eşimde iş seyahatinde bu gece yok yarın geç saattede olsa gelecek bu gece nasıl geçer onu düşünüyorum senin ki daha uzun tabi allah yardımcımız olsun akşamları azda olsa eşim destek oluyo bana bu akşam olmayınca bir buruk kaldım
emeklemeye başlayınca ıortada ne sehpa kalacak ne şamdan duruselcim. Herşeyi kaldıracağız
Hadi bakalım hayırlısı. Çıkarsa İkrayla Eylüşe diş buğdayı partisi yaparız topicte
Günaydın kızlar bende söylemiyim diyodum ama tutamıycam şu dilimi diğer topik topikler ayrıldı diye pek bir mesutmuş böyle çok iyi olmuşmuş neler neler bir dahada hayatta bakmam hiç yakıştıramadım bu tip muhabbetleri aylarca birbirimizin derdini paylaştık orda çok yanlış bence neyse
Allah kavuştursun bacım benim eşimde iş seyahatinde bu gece yok yarın geç saattede olsa gelecek bu gece nasıl geçer onu düşünüyorum senin ki daha uzun tabi allah yardımcımız olsun akşamları azda olsa eşim destek oluyo bana bu akşam olmayınca bir buruk kaldım
Canım çok teşekkür ederim. Elbette İnci de büyüyecek ve inci gibi parlayacak, annesine arkadaş olacak. Ama alışverişi sevmeyebilir bak benden söylemesi, benimkisi hiç sevmiyor mesela:)) Al teyzesi götür kahve dünyasına bakalım ne varmış, bir de dertleşirsiniz, sınıfta bunu sevdiğini söyleyen bir oğlan varmış, sinir oluyormuş, çok yaramaz ve tembelmiş. Ben de eğer çalışkan ve yaramaz olmasaydı hoşuna gider miydi dedim, cevap vermedi, tebessüm etti kendileri:))
Hem geçmişi okumaya hem günceli yakalamaya çalışırken oğlum uyudu uyandı ve ikinci kakasını yaptı, ben ise hala işe girişeceğim:))
Doğru canım biraz ayrılık iyidir iyiiTek tek alintilamadim ama sagolun desteginiz icin bu sefer ihtiyacım vardı :)
Ah nasyacim uzun süre ayri kalmak zorunda olanlar da var diyip sabredeceğiz hem ufak ayrılıklar askı biraz daha alevlendiriyor sanki ne dersin :)
Oy oy gülümsedi demek kıyamam annesi utanmış :)
Benim de hoşuma gitmezdi eskiden ilk bulduğum şeyi alır çıkardım yas ilerledikçe kadınlık duygularım ağır basmaya başladı belki o da öyle olur
Güzel İzmir'in güzel insanı, doğru bez küçük geliyor olabilir, oğlum bugün tam 5 aylık oldu. Hey gidi günler hey, bayramın birinci günü doğmuştu. Doktorum bayramda yokum, 42. haftaya girdik, arefe günü suni sancı verelim dedi. Kabul etmedim. Kızkardeşimin nişanı her ikisinin de çalışmadığı nadir günlerden bayramın 3. günü bizim evde olacaktı. Amma baskı altında hissetmiştim kendimi. Her gören daha doğurmadın mı diye soruyordu. Ben sokakta geziyorum mesela, siteden bir kadın beni görüyor, aa senin günün geçmişti, niye sokaktasın, ya doğurursan şimdi diyor, te Allah ım! Ben de sancı gelirse hemen doğurulmuyor, atarım kendimi elbet bir hastaneye dedim. Erkek kardeşim, eşi ve çocuğuyla İzmir den gelmişti bayramdan önce, ben o zamana doğururum diye. Herkes evde benim doğurmamı bekliyor. Birinci günü kahvaltıyı falan ağırdan aldım, yok sancı falan, dedim gideyim ne olacaksa olsun artık, kendi sancım gelseydi belki ilkinde olduğu gibi kolay olurdu ama, neyse oldu bitti. Daha kontrole gitmedim. Kilosu tahminimce en fazla 7600, 7700 kg olmuştur. Ben bir numara büyüğü deneyeyim bakalım.
Eki Görüntüle 924305
Gunebakan basiniz sagolsun canim iltifatin icinde tesekkur ederim.
Herasera 41 kere masallah kizin cok tatli.
Parme,Nasya Allah kavustursun kizlar.
Evde yanlizmi kaliyorsunuz? Ben korkarim yanliz kalamazdim kv cagirirdim muhtemelen
Kedicik bugun aklimdan gecmistin seni gorunce sevindim birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?