2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Hosgeldin kedicikim :)

Sagolun kızlar yolculadim simdi her yere gazete kagidi sererek yağı alsın diye :) pek bir romantik dimi :))

Son düzenleme:
Kocacığın su gidip su gibi gelsin canım. Allah kavuştursun

Hera kızın cok ama cok guzel :)) bayıldım inciyi hayal ettim altı sene sonr falan o da bu kadar guzel olur mü bana arkadas Olur mü . Harika birşey olsa gerek ona söyle ben onu kahve dunyasına götürürüm

Günebakan basiniz sağolsun...
Parmis su gibi çabucak geçsin insallah...

Biz de CT gunu kontrole gidiyoruz ve artik ek gidalara geciyoruuuuuuz :)
Hoşgeldin kedicimm, hadi bakalım Barışta başlayacak havuçlar, kabaklar yemeye :)
Hosgeldin kedicikim :)

Sagolun kızlar yolculadim simdi her yere gazete kagidi sererek yağı alsın diye :) pek bir romantik dimi :))
Allah kavuştursun parmiş, sağ salim gitsin gelsin eşin. (kociş )

ayy herasera ben görmemişim kızının resminiiii çok şeker ya maşallah kız annesii olarak bayıldım sarı şeker

Heracım bu kız muhteşem allah bağışlasın yavrucum ya benim Elamda bir gün bu kadar büyüyecekmi ahh o günler çok uzak gibi uzun bir ağlama krizi geçirdi şimdi zar zor uyuttum kendimi savaştan çıkmış gibi yorgun ve bitkin hissediyorum

Heracımm maşallah bu nasıl bir güzelliktir, dupduuruu
Allah bağışlasın çok ama çok güzel

Allah kavuştursun bacım benim eşimde iş seyahatinde bu gece yok yarın geç saattede olsa gelecek bu gece nasıl geçer onu düşünüyorum senin ki daha uzun tabi allah yardımcımız olsun akşamları azda olsa eşim destek oluyo bana bu akşam olmayınca bir buruk kaldım

Canım çok teşekkür ederim. Elbette İnci de büyüyecek ve inci gibi parlayacak, annesine arkadaş olacak. Ama alışverişi sevmeyebilir bak benden söylemesi, benimkisi hiç sevmiyor mesela:)) Al teyzesi götür kahve dünyasına bakalım ne varmış, bir de dertleşirsiniz, sınıfta bunu sevdiğini söyleyen bir oğlan varmış, sinir oluyormuş, çok yaramaz ve tembelmiş. Ben de eğer çalışkan ve yaramaz olmasaydı hoşuna gider miydi dedim, cevap vermedi, tebessüm etti kendileri:))
Hem geçmişi okumaya hem günceli yakalamaya çalışırken oğlum uyudu uyandı ve ikinci kakasını yaptı, ben ise hala işe girişeceğim:))

Hera kızın cok ama cok guzel :)) bayıldım inciyi hayal ettim altı sene sonr falan o da bu kadar guzel olur mü bana arkadas Olur mü . Harika birşey olsa gerek ona söyle ben onu kahve dunyasına götürürüm

Benim eşim (kociş :)) mesaide geç gelecek ona bile içim buruk benim, sizin daha zor gece bitmek bilmez, Allah yardımcınız olsun

emeklemeye başlayınca ıortada ne sehpa kalacak ne şamdan duruselcim. Herşeyi kaldıracağız

Hadi bakalım hayırlısı. Çıkarsa İkrayla Eylüşe diş buğdayı partisi yaparız topicte

Benim ortada ne samdanim ne sehpam var(( kocis askere gidecek diye esyalarin bir kismini verdik lojmana ciktik.65 metrekare idi ev. Suanda apar topar nevsehire geldik esyalarin bir kismini acmadik belki tasiniriz diye evde rahat rahat dolanacak:)))

Yurtdisinda akrabamda yok en fakir benim kiz piss zenginler sizi

Kizlar bende hic girmedim bu konuya tartismada iki tarafinda haklida haksizda oldugu konular vardi. Ama aralarinda halederler dedim. Mesela su altin olayi espirisi banada cok uzadi gibi gelmisti. Yorum yazmadim. Ama bu muabete gulup yorum yazan cogu kisi suan diyorki gereksiz muabetlrden kurtulduk. Oyle idiyse neden icinde yer aliyordunuz. Ikili oynayan ve cekemeyen cokmus demekki. Ben sizlerin muabetini seviyorum mutlu oluyorum neseleniyorum. Bir kac arkadas daha var muabetini sevdigim. Diger forum cok resmi ve samimiyetsiz geliyor artik nerdeyse foruma girdikleri icin ozur dileyecekler. Yinede aliskanlik arada girip okuyup yaziyi begendiysem kim oldugu onemli dgil begeniyorum. Yazi yazmak icimden gelmiyor. Cok ayip ama bazilari sidik yarisina girmisler gibi:)))

Birde sitenin demirbasi gibiydiniz ne sorsak cevap alirdik. Simdi bunu birileti ustlenmis hic samimi gelmiyor.

Bosverin kizlar susmak bazen en iyi cevaptan iyidir. Konulari acmaya degmez.

Tek tek alintilamadim ama sagolun desteginiz icin bu sefer ihtiyacım vardı :)

Ah nasyacim uzun süre ayri kalmak zorunda olanlar da var diyip sabredeceğiz hem ufak ayrılıklar askı biraz daha alevlendiriyor sanki ne dersin :)

Oy oy gülümsedi demek kıyamam annesi utanmış :)
Benim de hoşuma gitmezdi eskiden ilk bulduğum şeyi alır çıkardım yas ilerledikçe kadınlık duygularım ağır basmaya başladı belki o da öyle olur

Gunebakan basiniz sagolsun canim iltifatin icinde tesekkur ederim.

Herasera 41 kere masallah kizin cok tatli.

Parme,Nasya Allah kavustursun kizlar.
Evde yanlizmi kaliyorsunuz? Ben korkarim yanliz kalamazdim kv cagirirdim muhtemelen

Kedicik bugun aklimdan gecmistin seni gorunce sevindim birden

Doğru canım biraz ayrılık iyidir iyii

heracim ben de suni sanciyla dogum yaptim. Cok sukur herşey yolunda gitti ama cok zordu. Acaba suni sanci diye mi zordu, kendi sancilarim olsaydi daha mi kolay olurdu diye dusundum hep.simdi sen yazinca tekrar dusundum. Kendi sancin olunca daha mi kolay?

Allahim bu nasil bir güzellik! maşallah sana kucuk prenses. Allah bagislasin yavrularini Heracim.
O kadar güzel ki..ama ben o elmayi yemeye kiyamam. evet inşallah benim de böyle güzel bir kızım olur ileride ..

Hea subacım ben yalnız kalıyom eşim çok sık seyahat edıyo maalesef alıştım artık kayınvalidemı çağırmam çünkü diğer torunu hasta muhtemelen onada bulaşmıştır ben biraz pimpirikim bu konuda biliyosun herkes hasta bu ara allah korusun takılırım öle yeterki ela huysuzluk yapmasın tek derdim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…