seramik bıçağa n11 den bak istersen canım... orda emsanın 3lü seti var küçük gibi duruyor bıçağın biri...
Kızlar bu yoğurt mayası dediğiniz süt mayalamak için kullanılan bir parça yoğurt mu acaba? Market yoğurduyla mayalanır mı süt? Ya da başkasının mayaladığı yoğurttan mı bir parça alacağız? Ay ne cahilim bu konuda:))
Evet benim doktorum da 5. ay itibariyle tattırmaya başlayalım dedi. 6. ay zorluk yaşanmaması açısından böyle uygun gördü. 6. aya kadar sadece çay kaşığıyla tattırıcaz bakalım :)
Evet CNm bizim dr Ayni Seyi soyledi tatli meyveden baslamamak lazim sonra reddediyor bakalim heyecani doruktaAh keşke keçi sütü bulsak da yapsak. Keçi sütü anne sütüne çok yakın olduğu için daha besleyici. Ama işte ha dediğinde bulunmuyor.
Ayy CNm Bugun ara ara sen Dedin ya kirmizi turuncu istah aciyo yok bulamadim simdilik Aldim mama kasigi pembe ve mor ptesi badlicam diye Aldim neyse tabagini kirmizi bulurum insKızlar mama tabağı ve mama sandalyesi almadıysanız alırken özellikle kırmızılı olmasına dikkat edin. Çünkü kırmızının iştah açıcı özelliği vardır. Bu yüzden restoranlar genelde kırmızı rengi kullanır. Turuncu da öyledir ama kırmızı daha iştah açıcıdır. Hatta bi iç mimardan kilolu olmak istemiyosanız mutfağınızı kırmızı yapmayın gibi bişeyler duymuştum. Ha her bebekte etki eder mi bilmem ama denemeye değer :))
Aaa bende bakiyim parmiskom yarin cikabilirsem can rendeArkadaslar ,
Ben de seramik bıçak arayışına girdim. Çünkü araştırmalarıma gire aynı katı meyva sikacaginda olduğu gibi metal Bıçaklarda besin degerini öldürüyor . Besinin vitaminini yok etmemesi icin seramik bıçak öneriyorlar . Bernardo ve esse de gordum . Ama boyutları biraz büyüktü . Daha ufak bulur bulmaz alcam .
Bende doymuyom dünüş ya lezzetli ama küçük porsiyon koçiş hatta bugün avmde al dedi öğlen falan yersin yok dedim ben doymuyom onunlaDoyuyor musunuz makarneksle ya ben bir paketini yeyince daha cok acikiyorum :)
altı haftayı gorunce gozlerım bı acıldı.gormelıydın :))uzun surmesın yaaa :)
canım bende gecen hafta dr muza sordumm..dolbda stok yaptııgm sutler var..onlardan yogurt yapabılırmıyım dıyee..hayır dedıı..sen onlarıı icirerek tuket dedı..bı makaledede okumustum.cocuk dr ıdı..anne sutu ıle yogurt yapabılırmiş..ama taze sıkılmıs olacak :))
hayırlı ugurlu olsun canımm hepımızee..ıyıkı boyle bı topıgımız oldu...ıyıkı sen actın topıgımızı :))
Merhaba kızlar, sizleri tekrar okuyabilmek çok hoş! Ben yakında işe başlayacağım. Bu nedenle çok sık giremeyeceğim ama iki çocuktan ve işten fırsat bulursam aranızda olacağım. Arasta İda'ya çok geçmiş olsun. Kuzum hemen iyileşmiş ama süper!
Arasta cım ben altı ay sonunda ek gıdaya geçmeyi planlıyorum ama bu konuyu bizim için araştırman çok iyi olur. Çünkü ben de bir yerde, nerde hatırlamıyorum ama bir doktor vb. sitesiydi. Anne sütünden yoğurt önermiyoruz, anne sütünü süt olarak almasını istiyoruz gibi bir şey okumuştum. Eğer bir sakınca yoksa bende depolanmış anne sütü var acaba onlardan yapabilir miyiz, yoksa anne sütünün taze mi olması gerekiyor?
Kızlar bu yoğurt mayası dediğiniz süt mayalamak için kullanılan bir parça yoğurt mu acaba? Market yoğurduyla mayalanır mı süt? Ya da başkasının mayaladığı yoğurttan mı bir parça alacağız? Ay ne cahilim bu konuda:))
Evet CNm bizim dr Ayni Seyi soyledi tatli meyveden baslamamak lazim sonra reddediyor bakalim heyecani doruktaidosum sen 5 aylikmi Oldun yerim seni mAsallah kuzuma
Keci sutuAnkara orman ciftliginin var CNm birds gunluk yar litre Alicam p tesi baslamayi dusunuyorum yarin alip mayalicam :)
Ayy CNm Bugun ara ara sen Dedin ya kirmizi turuncu istah aciyo yok bulamadim simdilik Aldim mama kasigi pembe ve mor ptesi badlicam diye Aldim neyse tabagini kirmizi bulurum ins
Aaa bende bakiyim parmiskom yarin cikabilirsem can rende
Almaya onada bakarim :)
Bende doymuyom dünüş ya lezzetli ama küçük porsiyon koçiş hatta bugün avmde al dedi öğlen falan yersin yok dedim ben doymuyom onunla
Kızlar İdaya çipetpetpetpet diyorum kahkahayla gülüyo
yokk canımm ya daha kötüü görümceme deşifre oldumm. :)))Kız kime deşifre oldun kv ne mi
yenisini alıncaa ben deşifre olan derimmm siz anlayınn canımm :)İnci her zaman ki gibi cok Tatli ama huysuz Ellerinden öpüyor teyzesi duzene giren uykusu uç gündür bozulmaya başladı sistem şüpheleniyorum bende
Işık güzelini kokla sar benim icin tatlım seni de özlemisiz bu arada söylemeden yapamiycam
Kim deşifre etti tatlım :) kocis mı nickini anladı Biz nerden bileceğiz peki seni alınca yeni nicki söyle bari :)
Kızlar İdaya çipetpetpetpet diyorum kahkahayla gülüyo
canım anne sutunden yogurt oluyoo..sutlerımı stoklarken bı cok makale okumustumm..bunların ıcınde dr larda vardı,beslenme uzmanlarıda..bebıslere onerıyolar..bıldıgımız yogurttan daha cıvık oluyormus ama olsunn...sonucta yabancı bı madde gırmıyor vucudunaa..sadece stoklanan sutten olmuyormuss...taze sut olması gerekıyooo...dolbda en az 30 paket 100 ml sut var..onları bıberona koyup ogunluk acmam lazımm..bıde bısey sorucam hangı bıberonu kullanıyorsunuz..dr browns kını kullanıyordukk..kucuk hanım dun almadı..kasıkla ıcırdımm sutuuu..Sağol canım senim benim yok hepimizin topik :)) Hoşgeldin :))
Heracım seni de görmek çok güzel hoşgeldin tatlım. Topicte senin gibi deneyimli annelere ihtiyaç var canım. Bilgilerinden faydalanmak isteriz.Anne sütü konusunu iyice araştırıcam ama buraya alıntıladığımı da bir doktorun sitesinden aldım. Demek ki bu konuda 2 ye ayrılıyolar.
Yoğurt mayasına gelince parmenin dediği gibi yapıcaz.
Canım ben de kaşığı yeşil aldım. Bulabilirsem tabağını kırmızı alayım diyorum. Araştırıyorum.
ahaha yeni bişeyi anında farkediyolar di mi. Sürekli bizi takip ediyolar canlarım yaaa :))Ay tatlım sesler hosuna gidiyor demekki tekerleme gibi geliyordur.
Ben de ellerimi hareket ettiriyorum nasil anlatayım birşey sarar gibi yukarı dogru aşağı dogru parmaklarımı hareket ettiriyorum cok ilgincine gidiyor pür dikkat izleyip sonra gülüyor
yokk canımm ya daha kötüü görümceme deşifre oldumm. :)))
yenisini alıncaa ben deşifre olan derimmm siz anlayınn canımm :)
ayyyyyyyyyyyyy. bende yapıyorumm onuuu.. çipetpetpetpet diyorummm derin de söylemey çalışıyr sankii salya sümükk dil dışardaa.. gülmektenn katılıyrr..
yokk canımm ya daha kötüü görümceme deşifre oldumm. :)))
yenisini alıncaa ben deşifre olan derimmm siz anlayınn canımm :)
ayyyyyyyyyyyyy. bende yapıyorumm onuuu.. çipetpetpetpet diyorummm derin de söylemey çalışıyr sankii salya sümükk dil dışardaa.. gülmektenn katılıyrr..
canım anne sutunden yogurt oluyoo..sutlerımı stoklarken bı cok makale okumustumm..bunların ıcınde dr larda vardı,beslenme uzmanlarıda..bebıslere onerıyolar..bıldıgımız yogurttan daha cıvık oluyormus ama olsunn...sonucta yabancı bı madde gırmıyor vucudunaa..sadece stoklanan sutten olmuyormuss...taze sut olması gerekıyooo...dolbda en az 30 paket 100 ml sut var..onları bıberona koyup ogunluk acmam lazımm..bıde bısey sorucam hangı bıberonu kullanıyorsunuz..dr browns kını kullanıyordukk..kucuk hanım dun almadı..kasıkla ıcırdımm sutuuu..
Hahaha ilahi cok güldüm :)
Parola :deşifre olan dersin konu başlığına
Hahaha :)
canım anne sutunden yogurt oluyoo..sutlerımı stoklarken bı cok makale okumustumm..bunların ıcınde dr larda vardı,beslenme uzmanlarıda..bebıslere onerıyolar..bıldıgımız yogurttan daha cıvık oluyormus ama olsunn...sonucta yabancı bı madde gırmıyor vucudunaa..sadece stoklanan sutten olmuyormuss...taze sut olması gerekıyooo...dolbda en az 30 paket 100 ml sut var..onları bıberona koyup ogunluk acmam lazımm..bıde bısey sorucam hangı bıberonu kullanıyorsunuz..dr browns kını kullanıyordukk..kucuk hanım dun almadı..kasıkla ıcırdımm sutuuu..
Delimavicim şuan bende biberon yok daha anaa su vericek miyim diye sormayı unuttum doktora. Tattırmaya başlayınca veriliyo mu acaba ? Eğer veriliyosa biberon ben de bakayım:26:
Ben ilk Dr brown almıştım en son avent doğal akis aldım
Delimavicim şuan bende biberon yok daha anaa su vericek miyim diye sormayı unuttum doktora. Tattırmaya başlayınca veriliyo mu acaba ? Eğer veriliyosa biberon ben de bakayım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?