Bence de canım yine de emin olmak için doktorumasorucam bi:)))Canim verilmeye başlanır herhalde en basta ne konuşmuştuk sadece anne sütü aldığı icin suya ihtiyac yok simdi ek gıdaya geçtiğimize gore vermek gerekir diye düşünüyorum
https://yumukyumuk.com.tr/shop/inde...de=11017&catname=Chicco Jazzy Mama Sandalyesi kızlar kırmızı ve katlanabılen mama sandalyesı buldumm..nasıl sızcee??
https://yumukyumuk.com.tr/shop/inde...de=11017&catname=Chicco Jazzy Mama Sandalyesi kızlar kırmızı ve katlanabılen mama sandalyesı buldumm..nasıl sızcee??
Canim bi once ki kontrolde Ben sordum mama veriyorum su vermelimiyim diye az verebilirsin demisti AMA esas ek gidaya baslayinca baslicaz demisti
BEn'de cok beğendim ağırlığını öğrenme sansin varsa ve cok ağır degilse al bence :)
Hee tamam cucum azcık vericez demek ki. Teşekkür ederim tatlım :))
Delimavicim şuan bende biberon yok daha anaa su vericek miyim diye sormayı unuttum doktora. Tattırmaya başlayınca veriliyo mu acaba ? Eğer veriliyosa biberon ben de bakayım:26:
Ben baktım 5 kilo 700 grammış :))
benim kız herşeyi yemek istiyor ya..vermeyince ağlıyor. doktor 6 aya verme dedi ama..ana yüreği dayanmıyor:) yoğurt, çay ve yemeklerin sularından verdim:)Bir önceki mesajımda Dr tahta kasık demiş ancak pek cok yerde silikon kasık öneriyorlar ben bir tane edindim ilaçları bile onla veriyorum .
canım ilk ayımızda kı kontrolde soyle bı ornek verdı drmuz....mantıklı gelmistı bana..herzman uygulamadım ama..ınsan vucudunun dısını nasıl suyla temızlıyorsa vucudun ıcıde suyla temızler kendını.. tamam anne sutunun cogu su..ama sutle karıstıgı ıcınn su yerıne gecmezz..oyuzden hergun bırcay kasıgı vereceksın demıstıı..ucuncu aya kadar ..ücücuncu aydan sonra 2 cay kasıgı.gıderek duzenlı sekılde artacak..
Kizlar sizin bebisleriniz su iciyor mu?? Masal sudan nefret ediyor sanki agzina nezaman degdirsem suratini buzuor dilini cikariyor :) su icmesi gerekmez miek gidaya gecince cok zorlucak beni
benim kız herşeyi yemek istiyor ya..vermeyince ağlıyor. doktor 6 aya verme dedi ama..ana yüreği dayanmıyor:) yoğurt, çay ve yemeklerin sularından verdim:)
Tebrizi hoşgeldin canım mutlu ettin daha ne olsun :))
benim kız herşeyi yemek istiyor ya..vermeyince ağlıyor. doktor 6 aya verme dedi ama..ana yüreği dayanmıyor:) yoğurt, çay ve yemeklerin sularından verdim:)
Kizlar sizin bebisleriniz su iciyor mu?? Masal sudan nefret ediyor sanki agzina nezaman degdirsem suratini buzuor dilini cikariyor :) su icmesi gerekmez miek gidaya gecince cok zorlucak beni
Duru içiyor CNm seviyor ben çekiyorum elinle tutuyo hemencikmamadan ihtiyacını alıyosa doktor vermen şart değil demişti bana gerekeni alıyor zaten mamadan anne sütünden ama vermende sakıncada yok dedi bende az az veriyorum günde 2 kere falan
Su muhabbeti olmus zaten :) ben okumadan direk atladim... bide mama sandalyesi demissiniz bebisleri oturtmaya basladiniz mi
Su muhabbeti olmus zaten :) ben okumadan direk atladim... bide mama sandalyesi demissiniz bebisleri oturtmaya basladiniz mi
Tebrizi hoşgeldin canım mutlu ettin daha ne olsun :))
Ben de içirmedim canım bi de ona alıştırıcam daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?