2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canim verilmeye başlanır herhalde en basta ne konuşmuştuk sadece anne sütü aldığı icin suya ihtiyac yok simdi ek gıdaya geçtiğimize gore vermek gerekir diye düşünüyorum
Bence de canım yine de emin olmak için doktorumasorucam bi:)))
https://yumukyumuk.com.tr/shop/inde...de=11017&catname=Chicco Jazzy Mama Sandalyesi kızlar kırmızı ve katlanabılen mama sandalyesı buldumm..nasıl sızcee??

Kız nerden buldun ben geçen Avmde chicco mağazasına baktım yoktu böyle. Harikaymış ve fiyatı da çok uygun

Delimavicim şuan bende biberon yok daha anaa su vericek miyim diye sormayı unuttum doktora. Tattırmaya başlayınca veriliyo mu acaba ? Eğer veriliyosa biberon ben de bakayım:26:

canım ilk ayımızda kı kontrolde soyle bı ornek verdı drmuz....mantıklı gelmistı bana..herzman uygulamadım ama..ınsan vucudunun dısını nasıl suyla temızlıyorsa vucudun ıcıde suyla temızler kendını.. tamam anne sutunun cogu su..ama sutle karıstıgı ıcınn su yerıne gecmezz..oyuzden hergun bırcay kasıgı vereceksın demıstıı..ucuncu aya kadar ..ücücuncu aydan sonra 2 cay kasıgı.gıderek duzenlı sekılde artacak..

Bir önceki mesajımda Dr tahta kasık demiş ancak pek cok yerde silikon kasık öneriyorlar ben bir tane edindim ilaçları bile onla veriyorum .
benim kız herşeyi yemek istiyor ya..vermeyince ağlıyor. doktor 6 aya verme dedi ama..ana yüreği dayanmıyor:) yoğurt, çay ve yemeklerin sularından verdim:)

Kizlar sizin bebisleriniz su iciyor mu?? Masal sudan nefret ediyor sanki agzina nezaman degdirsem suratini buzuor dilini cikariyor :) su icmesi gerekmez miek gidaya gecince cok zorlucak beni

Hımm cidden mantıklı canım biz 5 ay olduk daha bi gram su vermedim yavaştan başlıyım doktoruma sorup. Çok sağol canım bilgin için :13:

Kizlar sizin bebisleriniz su iciyor mu?? Masal sudan nefret ediyor sanki agzina nezaman degdirsem suratini buzuor dilini cikariyor :) su icmesi gerekmez miek gidaya gecince cok zorlucak beni

Duru içiyor CNm seviyor ben çekiyorum elinle tutuyo hemencik mamadan ihtiyacını alıyosa doktor vermen şart değil demişti bana gerekeni alıyor zaten mamadan anne sütünden ama vermende sakıncada yok dedi bende az az veriyorum günde 2 kere falan

Su muhabbeti olmus zaten :) ben okumadan direk atladim... bide mama sandalyesi demissiniz bebisleri oturtmaya basladiniz mi

benim kız herşeyi yemek istiyor ya..vermeyince ağlıyor. doktor 6 aya verme dedi ama..ana yüreği dayanmıyor:) yoğurt, çay ve yemeklerin sularından verdim:)
Tebrizi hoşgeldin canım mutlu ettin daha ne olsun :))

Ben de içirmedim canım bi de ona alıştırıcam daha

Ne guzek ya ben bu kiza suyu nasil sevdirecegimi sasirdim.. su sevilmezmi hic :) yaa mama tatli ya suyun yerini tutmuodur die vermek istiorum kabul etmio . Ins. Ek gidaya gecince kendi ihtiyac duyarda icer. Suan bile yemegimin suyundanj falan parmagimla tatdiriorum. Agzimin icine bakio kiyamiorum yaa tabgima saldirio :)

Su muhabbeti olmus zaten :) ben okumadan direk atladim... bide mama sandalyesi demissiniz bebisleri oturtmaya basladiniz mi

Hayır Canim henüz değil . En son Dr ile bu konuyu söyle konuştuk . Bebegin durumuna gore her bebegin gelisimi uygun olmayabilir tabi eger uygunsa besbucuk aylık iken destekli oturmaya altı aydan itibaren tam oturtmaya başliyormusuz .

Tebrizi hoşgeldin canım mutlu ettin daha ne olsun :))

Ben de içirmedim canım bi de ona alıştırıcam daha

Alistiracak co ksey var desene canm. Sanirim asil smdi zor zamanlar basliyor biz vermek isticez onlar kafa ceviricek falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…