2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

selam kızlar..
Arda bugün beni mahvetti bitik haldeyim hiç bişey memnun etmedi, oyuncakları ilgisini çekmedi, gezerken bile ağladı mızmızzz da mızzmızzz normalde aşağıya yani kv lere indirdiğim zaman susardı ortam değişikliğinden ve benden başka insanlar gördüğünden.. bugün o da fayda etmedi. bir yeri de ağrımıyor ağlamasından anlıyorum. resmen şımarıkça ağlıyor yahuu gözünde bir damla yaş yok. insanın aklı oynuyor yerinden bütün gün o ağlamalarla şimdi bile sesini duyabiliyorum aşağıdan ama ben biraz nefes almalıyım bi 5 dk sonra inerim artık napimmmm

günebakan başınız sağ olsun canım allah sizlere sağlıklı ömürler versin..

nasya ve parmecikim allah kavuştursun kızlar su gibi gidip gelsin kocişleriniz..

kedicikim ek gıdaya geçişiniz hayırlı olsun :)

heracımm o nasıl bir güzelliktir yarabbim maşallah canım yaa Allah esirgesin kızını sınıftaki çocuğun aşık olması çok normal valla kızmayın hiç :) o biraz daha büyüsün daha çook canlar yakacak söylemedi deme :))

aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoş geldiniz diyorum en kocamanından

ben ineyim artık bari.. oğluummm lütfen kendine gel ve bu anlamsız ağlamayı bırak annecimmm

Saol fundacım inan aynı durumdayız bugün durmadan ağlıyo mız mız mız ne yaptıysam memnun edemedim uyuştum resmen pifff

Saol fundacım inan aynı durumdayız bugün durmadan ağlıyo mız mız mız ne yaptıysam memnun edemedim uyuştum resmen pifff
Kızlar sabır diliyorum sizlere, sinirlenmeyin sakin olun, çok zor sinirlere hakim olmak mızmızlandıklarında

Oğlum yoğurdu çok sevdi küçük kahvaltılık reçel tabağından bitirdi. Şimdi yarın için yenisini mayaladım.
Ne zor yahu hergün sil baştan

Bizim eski topigin yerinde yeller esiyo...okudum biraz muhabbetler hep ayni orayi senlendiren bizmisiz.....beni uzen fert yandignda yaninda oldugumuz insanlarin topik ayiklandi diyerek mutlu olmasi asil biz arinmisiz bnce ikili oynayan insanlardan

en acınacak haldee olan benimmm.. doğunun en ücra köşesindee teeeeeee tuncelidee (( yazık banaa..

ayyyyyyyyyyy. bnmm kızımda bugün hep böyleydii canımmm..delirecektmmm vallahii

Bu arada aklınızda bulunsun kızlar yeni bir ek besin deneyecegimiz zaman alerji ve huzursuzluk ihtimaline karsı hep sabah ya da öğlen denemek gerekiyormuş

.

Oy afiyet olsun selim tosunuma canım bizim doktor aynı yoğurdu 2 gün verebilirsin demişti ben öyle yapıyorum 3.gün taze mayalıyorum sende öyle yap istersen tatlım

.

Oy afiyet olsun selim tosunuma canım bizim doktor aynı yoğurdu 2 gün verebilirsin demişti ben öyle yapıyorum 3.gün taze mayalıyorum sende öyle yap istersen tatlım
Dün mayaladığım yoğurttan bizde yedik bugün o yüzden bitti canım. Bundan sonra öyle yapayım hergün hergün zor valla

İdoşumu uyuttum çayımı aldım geldim kızlar :))

Bizim eski topigin yerinde yeller esiyo...okudum biraz muhabbetler hep ayni orayi senlendiren bizmisiz.....beni uzen fert yandignda yaninda oldugumuz insanlarin topik ayiklandi diyerek mutlu olmasi asil biz arinmisiz bnce ikili oynayan insanlardan

Canım neden üzülüyorsun dediğin gibi biz arındık işte :)) Beni de 1-2 kişi şoka uğrattı hele biri vardı her gördüğümde övdüğüm, onun da bana karşı hep övgüyle bahsettiğini gördüğüm, hepsi numaraymış İçten içe başka şeyler düşünmüş. Yazıya dökülenle içe dökülen başkaymış. Çabuk atlattım ama

üzme kendini canımcım ya
dr artık yavaştan geç demedimi 5 ayı geçmişsiniz belki değişik lezzetler iştahını açar :)
herzman yardım ederiz canım elimizden ne gelirse

yok canım dr bu ay mama ile destekli emzir ek gıdaya geçersek kilo alımı hızla yavaşlar dedi
erken doğdu ya kızım ondan her halde bir ay daha geçirmedi ek gıdaya

kaç kiloki canım duruda öle aman aman değil kilosun normal yani manken olcaklar demek

6500 gr canım 5 ayı geçtik az değilmi sence yaa

Fenasın en fena

hadi yaa Kaşıkla vermeyi denedin mi canım hiç ?

denemedim canım ama zor olmazmı ki devam sütü ya sıvı sıvı dökülmez mi?

Siz de benim gibi kızınız ile aynı kıyafeti giymek icin sabirsizlaniyor musunuz ?

Belki ilk yas gunüne ozel birşeyler yaparız ne dersiniz:)

Kahve Tadında: Anne Kız Kombinleri

benim hep hayalimdi bu aynı giyinmek :)

Heracım eminim Adem elmayı, uzatan bu kadar güzel olduğu için yedi. Baksana şu güzelliğe hayır denir mi :) Bayıldım kızına umarım idoş da bu kadar güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…