2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kız sen de oğul baba kombini yaparsın Bi tanıdık var oğluyla hep aynı giyiniyo çok şirin duruyo
Öyle olcak artık canım .)
İste doğmamış cocuğa don biçmek diye ben buna derim :)

Başladık yine ozlu sözlere Bu arada

Mama deyince kaşık maması canlandı canım benim kafamda, devam sütü verilmez herhalde kaşıkla zor olur

U

Ben de çikomu yıkadım uyuttum ve geldim umarım uyanmazlar

Onu ben de çok beğeniyorum canım az büyüsün çiko ben de bi örnek giyindirmeye çalışcam babasıyla

Amin canım amin uyanmasınlar da gecenin bu bölümü bize kalsın di mi ya :)) Sen de yap çikoşa tabi çok şirin duruyor yaa hatta resim de koyayım du :)

Hoşgeldin datlumbenım cadı halaa ayakta babasıyok ama küçük arkadaşım benimle

Ayy hep istediğim şey biraz büyüsünlerde güzelgünler bizi bekliyor inşallah

Oyy annnesine arkadaş da olurmuş hoşbuldum dadluş Allah kavuştursun seni de çabucak geçsin zaman :)

fırında da yogurt yapılabılıor bılıyormuydunz

Amin canım amin uyanmasınlar da gecenin bu bölümü bize kalsın di mi ya :)) Sen de yap çikoşa tabi çok şirin duruyor yaa hatta resim de koyayım du :) Eki Görüntüle 924816

babamıza göre renkler ofsayt ama çok tatlı görünüyolar yaa
Yaa aynen gerçi benim kuzu gün içinde de uslu uyur, kendi oynar seninki de öyle sanırım ama olsun yine de gece dinleniyo insan

babamıza göre renkler ofsayt ama çok tatlı görünüyolar yaa
Yaa aynen gerçi benim kuzu gün içinde de uslu uyur, kendi oynar seninki de öyle sanırım ama olsun yine de gece dinleniyo insan

Evet uslu çok şükür ama yine de böyleye benzemiyor. Bir ara yaramazlık yaptı atakmış şimdi iyi yine çok şükür Babanız fb li mi

Sonradan sonraya gercek yuzler cikti...suanda burda olanlar basindan beri ozu sozu bir olanlar...

Günebakan basiniz sağolsun...
Parmis su gibi çabucak geçsin insallah...

Biz de CT gunu kontrole gidiyoruz ve artik ek gidalara geciyoruuuuuuz :)

Canım hoşgeldin. Hayırlı olsun ek gıdanız. Gel sen şöyle bi gel

Canim tabikii hasta olanlardan uzak durmak lazim.
Benimde kv hasta suan 3 gundur gelemiyor.
Bugun balkondan gosterdim 5 dk.asagidan oldu baris baris diye

Gorumcem sagolsun cok destek bana bunaldigimda sabahtan gidip aksam gelirim,onunda 3 yasindaki oglunda kiskanclik basladi(( barisi sevmiyorum gitsin filan diyor,annesi alinca gelip agliyor(
Bende gitmiyorum bu yuzden baris kucuk sorun yok ama o etkilenmesin diye ee haliyle bunaldim evin altinda.
Bir arkd.disarida kahvaltiya cagirdi barisa guvenip gidemiyorum ki:)

Evet uslu çok şükür ama yine de böyleye benzemiyor. Bir ara yaramazlık yaptı atakmış şimdi iyi yine çok şükür Babanız fb li mi

Aynen canım hasta fenerli resmi gösterdim direk tepkisi; sarı lacivert olursa neden olmasın
Benimki de arada yapıyo mızmızlık ama uyku saati çok geçince

Ben ilk pure yaptim tahta sarimsak dovecegi ile ezip verdim. Suan azi bosken bile birsey yiyor gibi yapiyo. Cignemeyi ogrenmis. Cok pure gibi yapmiyorum. Cigniyor ve yutuyor. Patetes veriyorum baharatligimin porselen kasiklari vardi kullanmadigim onla birazz eziyorum ve veriyorum cigniyor damagina yapisiyor diye 2 kasik ucu patetes 2kasik su veriyorum.

Cok pure yapmakta iyi degil canim. Birazcik parcali olsa daha iyi. Gecen kestane yiyorduk cok azicik elimle ezdim verdim nssil cigniyor yiyor :)

Canim senin oglan buyuk bize gore besbucuk aylik olunca bir ogun meyve bir ogun yogurt ver dedi benim doktor. Sizde besbucuk ayliksiniz galiba bir sakinca olmaz galiba. Biz yine yogurt yapamadik. Bakkalin sutcusude gelmemis. Hava burda hel sisli goz gozu gormuyor sutculerde cikmiyor galiba. Esim bir baska sutcuyu arada gelirim yarin demis. Sutcu bol sut bulamiyoruz ya o da gelmezse doktorun dedigi gibi mamadan sut yapacam. Gunluk sutten yapinca sünmedimi senin yogurt?

Selam canim bizde daha gecmedik peynire sevecek mi bakalim.
merhaba arkadaşlar bebeğim 5 ayını doldurdu henüz ek gıdaya geçmedik tattırmıyorumda nasıl başlamalıyım yardımcı olurmusunuz

Biz bes gun verdik. Elma havuc armut avakado muz patates seklinde verdim. Muz kabiz yapti. En son meyve mandalina dene dedi. Bu hafta verecem. Sonra yogurt on gun kadar. Sonra iki ogun bir ogun meyve bir ogun yogurt. Altinci ayda corba eklenecek. Doktorum bu sekilde onerdi.

Gunebakan basin sagolsun canim.

Kizlar ben geçmislerdeyken bu topik açilmis geçmis bile olusmus burdada :))

Benim ikinci cocugum olmasina ragmen ek gida olayi kafami kurcaliyor surekli. Burda yogurt 9cu ayda baslaniyor ilk ince tahil mamasiyla baslaniyor pirinçlisinden sonra sebzeler ve en son meyve ilave ediliyor.

Benim oglum daha 4bucuk aylik olacak neyi nasil basliyacagimi dusunup duruyorum ha birde emmeyi birakir endisesi var onu nasil ayarliyorsunuz? Gidami once yoksa emmekmi once?

Allah baska dert vermesin :)

Aynı canım benim görümcemde çok destekçi bende sabahtan gidiyodum akşama kadar kalıyodum orda ama onun kızıda ıkı yaşında elayı feci kıskanıyor kim kucağına alsa yerden yere atıyor kendini ailede tek çocuktu şimdiye kadar bütün ilgi onun üzerindeydi kv kğ falan filan çokta şımarık yanlış anlaşılmasın şimdi söyleyeceğim ama o elayı öle kıskandıkça çok gıcık oluyorum evet oda küçük bi çocuk ama elimde değil işte geçen gece kv ye gittik onlarda geldi oyuncak bebekle geldi pat diye elanın kafasına vurdu of o yüzden bende artık hiç gitmiyorum niye hırpalatıyım ki çocuğumu

Canım seninki yine iyi 3 yaşında çocuk kıskanır tabi benim görümcemin 10 yaşındaki oğlu Selimi kıskanıyo
Evet canım haftaya 6 ay dolacak bizim, Hiçbişey olmadı benim yoğurda bitti bile, bu akşam 7 gibi yeniden mayaladım
Ek gıdaları hep aynı saatlerde veriyorum ben. Önce ek gıdayı verip arkasından emziriyorum. Bırakası varsa ek gıdaya geçmeden de bırakır canım memeyi, korkma emesi varsa da ne verirsen ver emer.

Ek gıdaları hep aynı saatlerde veriyorum ben. Önce ek gıdayı verip arkasından emziriyorum. Bırakası varsa ek gıdaya geçmeden de bırakır canım memeyi, korkma emesi varsa da ne verirsen ver emer.[/QUOTE]

Insallah dedigin gibidir emmeyi birakmasini hic istemiyorum korkum cok gida verip cok doyurmak o yuzden.

Benim kiz hala ablalarinin kiyafetleri ile buyuyor. Gorumcemin ve ablamin kizinin kiyafetleri :)) severekte giydiriyorum aaa kizim ablalarinin ciciletini giymis diyorum. Hepside yep yeni bosa ne para verecem. Zaten burda kiyafette bulamiyorum. Cok iyi oluyor. Bosa israf olmuyor. :)

Sende mi İzmirlisin ?

Bende yari izmirli sayilirim orda okudum 6 yilim cok guzel gecti.

Adanaliyim. Nevsehirde yasiyorum suan.

Gecmis olsun canim.

Canim hastaligi cagirma kiz. Disari cikti diye hasta olmaz. Sıkıntıları oluyor gecer insallah.

Bir istanbullu daha demek ne guzel :) bu arada vefat eden Gunebakanin yakını

Furuzan samimiyetin icin teşekkürler tekrar ediyorum bugun cok tatlısin :)

Kızlar yemek yapıyorum cevap yazamıyorum öyle göz ucuyla bakıorum kusura bakmayın ve furuzan sana çok teşekkürler tüm samimiyetinle yazmışsın canım :)

Sagolun kizlar sizde cok tatlisiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…