2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

cok mutluyum cok...

Oglum oto koltugunda sallamakla uyurdu illa oraya koyup sallamamiz lazimdi gunduzleri. Gecen gina geldi bu böyle gitmez dedim ve aklima sey geldi hani bazi cocuklar nereye giderlerse gitsin hep yaninda ya ayni oyuncagini ya örtüsünü goturur ya hep zaten cokta hosuma giderdi. Birgun bizimki mizmizlaniyordu uykusu vardi belliydi yani hemen evde begendigim yumusak kucuk battaniyesini aldim geldim oglumu besigine yatirdim, o battaniyeyide ellerine verdim hafif ucunu yuzune ve burnuna degdirerek koydum agzinada emzigini verdim ve mucize gerceklesti o battaniyeye sarilsi burnunu surte surte uyudu kendi kendine 3dkk sürmedi...

ve bu yöntemi hala uyguluyorum mesela demin oyun halisindaydi uykusu geldi koydum battaniyesini ustune uyuyor simdi :)) ama hep o battaniyeyi kullaniyorum.resim yuklerim bir ara cok hos gorunuyor :))

Eşinle tanışma hikayeni yazacaktın unutmuş değilim :)

Ne guzel uyku eslestirmesi yapmış oğlun :) bizim de bir uyku örtümüz ve uyku arkadasımız var . Uyku ortusu doğduğundan beri var onu eline alınca uyumuyor ancak uyurken zaman zaman eline alıp dokunup kendini rahatlatıyor :)

Uyku arkadasi henüz yeni aldım alışma aşamasında yumusacik bir tavşan o da sadece yatağında eline veriyorum oynuyor

bende sizin gibi yapmaya başladım bakalım sağlıklı ek gıdalı günler bizlerin olsun

çok güzel, benimkisi kundaklanmadan uyumuyor küçükken kundak yapardım uyurdu şimdi büyüdü artık ellerini ben tutuyorum kundak gbi ve sallıyorum kendisi hiç uyumadı hep ben uyuturum bende bir yöntem bulmalıyım

Hoşgeldin papatyalım daha yeni bitti derken burda bi geçmiş daha görmek çok sinir bozucu olur di mi Neyse yavaş yavaş okursun :)

Canım ek gıdaya ben başlamadım henüz tattırma aşamasındayız. Kendime bi liste yapmıştım ama listedeki şeyler yer değiştirdi. İlk önce havuç püresi tattırdım 4 gün, şimdi avakadodayız he bi de elma suyu tattırdım çay kaşığının ucuyla hemen. Yarın süt gelecek öbür gün yoğurt tattırmaya başlıycam, sonra bal kabağı var sırada :)

çok güzel, benimkisi kundaklanmadan uyumuyor küçükken kundak yapardım uyurdu şimdi büyüdü artık ellerini ben tutuyorum kundak gbi ve sallıyorum kendisi hiç uyumadı hep ben uyuturum bende bir yöntem bulmalıyım

Gözün aydın hadi rahata ermişsin

Gecmis olsun canim. Ellerini bol bol yikarsan ve nefesini bebege vermezsen gecmiyor. Bol bol emzir bagisiklik kazansin. Birde balli ihlamur. Bir yada iki aylikti ben salya sumuktum gecmedi. Her nezle olana ayni yaziyorum. :))

Hem emiyor hem mama mi aliyor. Yoksa sadece 30ml mama mi. Kilosuda iyi cok zayif degil canim.

Masallah kiz cok guzel cok sekrr bir kizin var. Ne guzel buyutmussun canim darisi bizim basimiza :)
Eşinle tanışma hikayeni yazacaktın unutmuş değilim :)

Bende unutmadim. Merakla bekliyorum.

Benmknin mor inegi var. Gece acikinca ona saldiriyor. Cuk cuk emiyor. Emme sesine kalkiyorum bazen. Kizim inekleti karistirmissin asil inegin burda diyorum. :)

Bütün gün durmadan ağladı ağladı ağladı şimdi uyudu sanki ama heran uyanabilir içim bitti artık kendimi çok kötü hissediyorum ya benım bebeğim neden erken uyumayı öğrenemedi neden neden ne yaptıysam olmuyo bu saatten erken asla uyumuyo ve gündüz hiç uyumadığı halde 7.katta oturuyorum bazen kendimi balkondan atasım geliyo tövbe allahım

hergün aynı saatte karanlık bir odada uyutun yılmadan alışacaktır. milupanın gece çayını verebilirsiniz . bebek için en geç 9 dur uyuma saati gece karanlıkta hormonlar en çok salgılandığından büyümesi ve gelişmesinde önemlidir. sbh ta 7-8 de kalkar zaten. bnm bıdığım böle maşallg. bol uykulu günler hepimize

Gece çayı dışında söylediklerini yaptım canm defalarca ama her seferinde galip gelen o oldu bende inatlaşmayı bıraktım artık büyüme hormonlarının salgılandığı saatte benımkı herzaman ayaktaydı ama gece çayını bi deniycem şimdi saol bol uykuları olsun anneler nefes alsın

deneyin ben arada 25 cc veriyorum 100 cc verenler var inanın faydası olur.

İnci hala uyumadı genelde babası yatırıyor onu mü istiyor acaba ya çığlık atıp gülüyor su an

Kizlar ablam ve gorumcemin kizlarinin cicilerini giydiriyorum dedim. Severekte giydiriyorum. Ama yanlis anlasilmasin allaha sukur alim gucum var. Yabanci birinin kiyafetlerini giydirmem. :)

Telin sarzi heran bitebilir. Iyi geceler kizlar. Bebislerimiz sabaha kadar deliksiz uyur bizde uykumuzu aliriz. :)

Kızlar başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim dostlar sağolsun canımsınız...

Şu tartışma olayı hakkında yazmadan duramıycam. Genelde bu tip muhabbetlere dahil olan biri değilim bilen bilir :) Olayın başlangıcını ben kaçırmıştım kızımın ishali vardı hatta buluşacaktık sözde biz avmde ordan çıkmış olay Ben geriden gelip okumaya çalıştım hepsini okudum dersem yalan olur. Yalnız arastaya kızmıştım demek arkaplanda dedikodu döndürüyo hııı falan diye. Çünkü öyle algıladım kızlar açıkçası... Bir de ilk önce ben seni takip etmiyorum taş evin mi var bilmem diyip arkasından muhabbetin onunla ilgili olduğunu dökmeniz tuhaf kaçmış. Neyse seviyorum yazılarınızı, samimi buluyorum. Ben de tüm samimiyetimle yazıyorum art niyetsiz... Kimin ne niyetle paylaşım yaptığına takılmıyorum. Biri bişey paylaştığında bakıyorum mesela oha lan ne pahalıymış aylığımı buna mı bağlıycam diyip geçiyorum. ve evet kendi kendime konuşurken baya kaba konuşuyorum Haa bide bu konuda yazılanları okurken aklıma geldi. Bende bi kere rapor paramla note3 almayı düşünüyorum diye yazmıştım. Benim için de görgüsüz diye düşündünüz mü doğru söyleyin Artık kim alamayasın inşallah dediyse hayallerim suya düştü kocama sermaye olacak canım paracıklarım. İşte benim de tek lüksüm o paramdı

İki gündür ben de nezleyim canım, biraz geç oldu ama çok geçmiş olsun. Burnum akıyor, gözlerim sulanıyor ve baş ağrısı var. Bol bol ıhlamur içiyorum, bu gece de ağrı kesici aldım. Sen de bol bol ıhlamur iç limonlu, hem süt de yapıyor. Hasta olan herkese çok geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…