İnci hala uyumadı genelde babası yatırıyor onu mü istiyor acaba ya çığlık atıp gülüyor su an
İnci hala uyumadı genelde babası yatırıyor onu mü istiyor acaba ya çığlık atıp gülüyor su an
Zaten fenerli olup da hasta olmayanını görmedim dahaseviyorum fener taraftarını bu aşklarından dolayı bizim çiko da doğuştan fenerli oldu
Ben ben bitanesi de benimmmmDoğru söylüyorsun hepimiz hastayız o yüzden en çok fenerium giyim mağazası var, en çok fenercell hattı kullanımda ve en çok taraftar kartlarından fenerbahçe kredi kartı kullanılıyor. Sarı laci gördük mü dayanamıyoruz. Statlarda büyüsün inşallah çikocuk
Kesinlikle katılıyorumbi ayağımız ist.da zaten eşimin ailesi orda oturuyo kesinlikle oğluşumuzu da alıp maçlara gideriz 3 günlüktü oğlum ilk maçını izlediğinde evde tabi bu da doğuştan fenerlinin ilk günü
Eki Görüntüle 925130
Bütün gün durmadan ağladı ağladı ağladı şimdi uyudu sanki ama heran uyanabilir içim bitti artık kendimi çok kötü hissediyorum ya benım bebeğim neden erken uyumayı öğrenemedi neden neden ne yaptıysam olmuyo bu saatten erken asla uyumuyo ve gündüz hiç uyumadığı halde 7.katta oturuyorum bazen kendimi balkondan atasım geliyo tövbe allahım
heracim ben de suni sanciyla dogum yaptim. Cok sukur herşey yolunda gitti ama cok zordu. Acaba suni sanci diye mi zordu, kendi sancilarim olsaydi daha mi kolay olurdu diye dusundum hep.simdi sen yazinca tekrar dusundum. Kendi sancin olunca daha mi kolay?
Allahim bu nasil bir güzellik! maşallah sana kucuk prenses.Allah bagislasin yavrularini Heracim.
O kadar güzel ki..ama ben o elmayi yemeye kiyamam. evet inşallah benim de böyle güzel bir kızım olur ileride ..
Yeşilyurtta oturuyorum canım
Bütün gün durmadan ağladı ağladı ağladı şimdi uyudu sanki ama heran uyanabilir içim bitti artık kendimi çok kötü hissediyorum ya benım bebeğim neden erken uyumayı öğrenemedi neden neden ne yaptıysam olmuyo bu saatten erken asla uyumuyo ve gündüz hiç uyumadığı halde 7.katta oturuyorum bazen kendimi balkondan atasım geliyo tövbe allahım
Kucuk kase yogurt tam dolu dolu degil icine bir tane cicibebe kattim.
Bakalim suloz ins.kabiz yapmaz zaten gunde bir kere yapiyor onu yapana kadarda mahv oluyor cocuk.(
Elma puresi katicam yarinkine bakalim yiyecekmi.
Eşinle tanışma hikayeni yazacaktın unutmuş değilim :)
Geçmişi bitireceğim diye günceli kaçırıyorum sanırım ben, evet evet aynen:))
Mylovel cım hem kızım hem de oğlumda 42. haftaya girdiğimde doğum yaptım. Her ikisi de büyük doğdu hatta kızım 100 gram daha fazlaydı ( 4.100) Kızım da gece yavaş yavaş sancım geldi, adet ağrısı gibi. Sabah zaten doktora gidecektim, evden çıkmadan nişan geldi. Hastanede suni sancı verdiler, sanırım süreci hızlandırsın diye. Nasıl söyleyeyim, o kadar kolay oldu ki. Yarım saatte açılma oldu ve doğurdum. Bir de her ikisinin de baş çevresi büyüktü. Oğlum da düzenli sancım yoktu, nişanım da gelmemişti. Suni sancı verilmeden önce NST de sancıya bakıldı sadece bir büyük sancı çıktı. Belki bir gün daha bekleseydim sancım gelirdi ama sonuçta her ikisi de suni sancıyla hızlandırıldı. Ama oğlumda zordu süreç. Ikınma safhası, suni sancının hızlandığı safha zordu, detaya girmeyeyim:)) Bu ikinci doğumda belki doktorun tecrübesizliğinden yani suni sancı dozu vesaire, ( ilk doktor daha tecrübeliydi, ikinci doktor doğumdan sonra çok cesursun ben cesaret edemezdim dedi:)) belki de kızımda ıkınma safhasında suyumun gelmesi ile ilgilidir. Oğlumda suni sancı verilirken az az su geldi ve kanama oldu çünkü. Suyum ıkınma safhasında azalmış olabilir. Kızımda bunlar olmamıştı. Ben suyun çok kolaylaştırdığını düşünüyorum, belki de benim tatlı kızım annesine acı çektirmek istememiştir:)) Bilemiyorum. Suni sancı ile ilgisi olmayabilir. Şükürler olsun her ikisinde de açılma ve doğum hızlı oldu. Birincide hatta ebeler açılmayı kontrol edip "şaka gibi, senden önce gelenlerden önce doğuracaksın" demişlerdi. Bayram girmeseydi araya daha beklerdim ben. Kendi sancımız tabi daha doğal ve bebeğimizin başlattığı bir şey sonuçta.
Sana ve kızımın fotoğrafına yorum yapan, beğenen tüm tatlı kadınlara sevgiler ve öpücükler benden ve kızımdan. Tatlışlar sizi!
Ne guzel uyku eslestirmesi yapmış oğlun :) bizim de bir uyku örtümüz ve uyku arkadasımız var . Uyku ortusu doğduğundan beri var onu eline alınca uyumuyor ancak uyurken zaman zaman eline alıp dokunup kendini rahatlatıyor :)
Uyku arkadasi henüz yeni aldım alışma aşamasında yumusacik bir tavşan o da sadece yatağında eline veriyorum oynuyor
çok güzel, benimkisi kundaklanmadan uyumuyor küçükken kundak yapardım uyurdu şimdi büyüdü artık ellerini ben tutuyorum kundak gbi ve sallıyorum kendisi hiç uyumadı hep ben uyuturum bende bir yöntem bulmalıyım
Hoşgeldin papatyalım daha yeni bitti derken burda bi geçmiş daha görmek çok sinir bozucu olur di miNeyse yavaş yavaş okursun :)
Canım ek gıdaya ben başlamadım henüz tattırma aşamasındayız. Kendime bi liste yapmıştım ama listedeki şeyler yer değiştirdi. İlk önce havuç püresi tattırdım 4 gün, şimdi avakadodayız he bi de elma suyu tattırdım çay kaşığının ucuyla hemen. Yarın süt gelecek öbür gün yoğurt tattırmaya başlıycam, sonra bal kabağı var sırada :)
Gözün aydın hadi rahata ermişsin
Bende dogdugundan beri kundakliyordum oyle eskiler gibi abartmiyoruz tabi yoksa uykuya dsldigi an eli ayagi kipirdayip uyaniyordu...istersen benim gibi bir dene battaniye yöntemini cok rahatmis
gece saatte bir uyandı öksürüğüneşimdi de baya baya uyanık sallıyorum gözünden uyku akıyor ağlıyor ama tıkalı burnu sinir oluyor. deneyeceğim battaniyeyi
Saol canım ya denıycem yıne bakalım ama artık sabırda kalmadı bende inatlaşıyo benımle resmen doğru diyosun yılmadan uğraşmam gerek bu geceden itibaren başlıycam artıkben doüumdan önce bi kaç yerde okumuştum bide kardeşim çok araştırmıştı.biz bi rutin oluşturduk ..doğumdan beri çok gaz sancısı çekti gün içerisinde çok ağladı hatta kolikti bile ama çok şükür gece uyuyor..nasıl alıştırdın dersen ; her akşam 19:00 19:30 en geç 20:00 de yıkıyorum eşimle..önce odasına götürüyorum ateşi yıkamadan önce dönencesini açıyoruz.yıkıyoruz.sonra karanlıkta emziriyorum.fısır fısır konuşmaya başlıyorum.zaten çok şükür allahıma nazarım değmesin :) artık o kadar alıştı ki yatma vaktinin geldiğine yıkadıktan sonra gözlerini ovuşturmaya başlıyor.en fazla yarım saat içerisinde uykuya geçmiş oluyor..3 4 defa uyanıyor ama kucağıma alıp sallayınca hemen dalıyor yine zaten gözünü açmadan ağlıyor. bence sende yılmadan bi saat belirle ve yıka.dediğim rutini uygula.sünger gibiler eminim 1 hafta içerisinde tam olmasada bi yol katedersin.hatta birde her gece üstünü değiştirip pijama giydir hergün yıka pijamasını ama ona göstere göstere her akşam giydir.eminim bi zaman sonra pijamayı bile görünce esnicektir.dedim ya sakın yılma..sonsuz şükürler olsnki gece uyuyoyorum.birde atlamadan geçmiyim.ben odasını 3. ayda ayırdım.telsiz kullanıyorum..gece kapıdan kontrol ediorum onu.çıt çıkarmadan ve asla ışık açmadan bakıyorum..doktoru bile gece uyuduğunu duyunca sen çokcuk büyüttüm deme demişti.ama kimse bu tüyoları vermemişti.bence kesinlkle uygula cnım.
Canım lütfen sakin ol... Benim fotoğrafta görülen şirine bana bebekken az çektirmedi:)) Çok gazlı, çok uykusuz bir bebekti, ah bir de çok iştahsız. Çok bitkindim, yorgundum, senin gibi sorup duruyordum kendi kendime, neden böyle, neden, netten araştırıyor, araştırdıkça ve başka çocuklarla karşılaştırdıkça iyice çıldırıyordum. Geçiyor ama, geçecek, 8-9 aylık olunca bir düzene girecek umarım. Büyüyünce de çok uyuyan bir çocuk olmayacaktır belki ama bir düzeni olacak, senin yardımınla, sen alıştıracaksın, pes etme lütfen.
OY masallah bir Fenerli olarak o küçük fenerliyi var ya ben yer bitiririm cok Tatli cok
Saol canım ya denıycem yıne bakalım ama artık sabırda kalmadı bende inatlaşıyo benımle resmen doğru diyosun yılmadan uğraşmam gerek bu geceden itibaren başlıycam artık
Canım benım herkes öyle diyo bu ara 8-9 ayda düzelir diye umut ediyorum bende ama dediğin gibi herzaman uyku problemimiz olacak o belli az uyusun tamam ama belli bir saati olsun yeter bana sabır sabır sabır diiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?