2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

İnci hala uyumadı genelde babası yatırıyor onu mü istiyor acaba ya çığlık atıp gülüyor su an

Omu istiyodur parmiş bu kızlar babacı benimki hala uyuyo şoklardayım ve üzerimden tren geçmiş gibi inan gidip yatsam hemen uyanır daha beter olurum diye oturuyom ama kafam yerinde değil birazdan uyumayı deniycem bakalım inşallah incide uyur bir an önce sende dinlenirsin

Zaten fenerli olup da hasta olmayanını görmedim daha seviyorum fener taraftarını bu aşklarından dolayı bizim çiko da doğuştan fenerli oldu

Ben ben bitanesi de benimmmm Doğru söylüyorsun hepimiz hastayız o yüzden en çok fenerium giyim mağazası var, en çok fenercell hattı kullanımda ve en çok taraftar kartlarından fenerbahçe kredi kartı kullanılıyor. Sarı laci gördük mü dayanamıyoruz. Statlarda büyüsün inşallah çikocuk

Kesinlikle katılıyorum bi ayağımız ist.da zaten eşimin ailesi orda oturuyo kesinlikle oğluşumuzu da alıp maçlara gideriz 3 günlüktü oğlum ilk maçını izlediğinde evde tabi bu da doğuştan fenerlinin ilk günü

OY masallah bir Fenerli olarak o küçük fenerliyi var ya ben yer bitiririm cok Tatli cok

Son düzenleme:
kızlaar ii geceler az evvel kardeşimle konuştum ve çatladım gülmekten bana abla sana kırk kere cevizi nası verdiklerini sormuşlar cevp vermemişsin dedi ve dalga geçti :)))))) ya valla biri bana anlatsın şu siteyi ben neden sizin yazdıklarınızı takip edemiyorum yada bana neden bi bildirim falan bişi gelmio :))) hayır yani idiot falan da deilim ama neden beceremedim anlayamadım :))))))) :)))
neyse cevizi nasıl verdiğime gelince =)) cevizi blendrda fazlaca çekip un kıvamına getiriyorum.saat 10 10:30 gbi 3 cici bebe 1 çay kaşığı pekmez 2ç.k ceviz bi ç.kaşığı labne peynir yada bi önceki akşamdan suya yatırdığım beyaz peyniri 30 ml kadar kendi sütümle karıştırıyorum. yumurta veriyorum bide rafadan ama..2 çay kaşığı kadar yarın 2,5 çay kaşığı vericem :) yumurtayı bu karışıma dahil etmiyorum ..bu arada labne kullanmazsam suya yatırılmış peyniride karıştırmıyorum..onuda ayrıca yediriyorum :))) neyse ben göremedim eminim siz görürsünüz :))

ben doüumdan önce bi kaç yerde okumuştum bide kardeşim çok araştırmıştı.biz bi rutin oluşturduk ..doğumdan beri çok gaz sancısı çekti gün içerisinde çok ağladı hatta kolikti bile ama çok şükür gece uyuyor..nasıl alıştırdın dersen ; her akşam 19:00 19:30 en geç 20:00 de yıkıyorum eşimle..önce odasına götürüyorum ateşi yıkamadan önce dönencesini açıyoruz.yıkıyoruz.sonra karanlıkta emziriyorum.fısır fısır konuşmaya başlıyorum.zaten çok şükür allahıma nazarım değmesin :) artık o kadar alıştı ki yatma vaktinin geldiğine yıkadıktan sonra gözlerini ovuşturmaya başlıyor.en fazla yarım saat içerisinde uykuya geçmiş oluyor..3 4 defa uyanıyor ama kucağıma alıp sallayınca hemen dalıyor yine zaten gözünü açmadan ağlıyor. bence sende yılmadan bi saat belirle ve yıka.dediğim rutini uygula.sünger gibiler eminim 1 hafta içerisinde tam olmasada bi yol katedersin.hatta birde her gece üstünü değiştirip pijama giydir hergün yıka pijamasını ama ona göstere göstere her akşam giydir.eminim bi zaman sonra pijamayı bile görünce esnicektir.dedim ya sakın yılma..sonsuz şükürler olsnki gece uyuyoyorum.birde atlamadan geçmiyim.ben odasını 3. ayda ayırdım.telsiz kullanıyorum..gece kapıdan kontrol ediorum onu.çıt çıkarmadan ve asla ışık açmadan bakıyorum..doktoru bile gece uyuduğunu duyunca sen çokcuk büyüttüm deme demişti.ama kimse bu tüyoları vermemişti.bence kesinlkle uygula cnım.

Geçmişi bitireceğim diye günceli kaçırıyorum sanırım ben, evet evet aynen:))
Mylovel cım hem kızım hem de oğlumda 42. haftaya girdiğimde doğum yaptım. Her ikisi de büyük doğdu hatta kızım 100 gram daha fazlaydı ( 4.100) Kızım da gece yavaş yavaş sancım geldi, adet ağrısı gibi. Sabah zaten doktora gidecektim, evden çıkmadan nişan geldi. Hastanede suni sancı verdiler, sanırım süreci hızlandırsın diye. Nasıl söyleyeyim, o kadar kolay oldu ki. Yarım saatte açılma oldu ve doğurdum. Bir de her ikisinin de baş çevresi büyüktü. Oğlum da düzenli sancım yoktu, nişanım da gelmemişti. Suni sancı verilmeden önce NST de sancıya bakıldı sadece bir büyük sancı çıktı. Belki bir gün daha bekleseydim sancım gelirdi ama sonuçta her ikisi de suni sancıyla hızlandırıldı. Ama oğlumda zordu süreç. Ikınma safhası, suni sancının hızlandığı safha zordu, detaya girmeyeyim:)) Bu ikinci doğumda belki doktorun tecrübesizliğinden yani suni sancı dozu vesaire, ( ilk doktor daha tecrübeliydi, ikinci doktor doğumdan sonra çok cesursun ben cesaret edemezdim dedi:)) belki de kızımda ıkınma safhasında suyumun gelmesi ile ilgilidir. Oğlumda suni sancı verilirken az az su geldi ve kanama oldu çünkü. Suyum ıkınma safhasında azalmış olabilir. Kızımda bunlar olmamıştı. Ben suyun çok kolaylaştırdığını düşünüyorum, belki de benim tatlı kızım annesine acı çektirmek istememiştir:)) Bilemiyorum. Suni sancı ile ilgisi olmayabilir. Şükürler olsun her ikisinde de açılma ve doğum hızlı oldu. Birincide hatta ebeler açılmayı kontrol edip "şaka gibi, senden önce gelenlerden önce doğuracaksın" demişlerdi. Bayram girmeseydi araya daha beklerdim ben. Kendi sancımız tabi daha doğal ve bebeğimizin başlattığı bir şey sonuçta.

Sana ve kızımın fotoğrafına yorum yapan, beğenen tüm tatlı kadınlara sevgiler ve öpücükler benden ve kızımdan. Tatlışlar sizi!

Son düzenleme:
Canım lütfen sakin ol... Benim fotoğrafta görülen şirine bana bebekken az çektirmedi:)) Çok gazlı, çok uykusuz bir bebekti, ah bir de çok iştahsız. Çok bitkindim, yorgundum, senin gibi sorup duruyordum kendi kendime, neden böyle, neden, netten araştırıyor, araştırdıkça ve başka çocuklarla karşılaştırdıkça iyice çıldırıyordum. Geçiyor ama, geçecek, 8-9 aylık olunca bir düzene girecek umarım. Büyüyünce de çok uyuyan bir çocuk olmayacaktır belki ama bir düzeni olacak, senin yardımınla, sen alıştıracaksın, pes etme lütfen.

Kucuk kase yogurt tam dolu dolu degil icine bir tane cicibebe kattim.
Bakalim suloz ins.kabiz yapmaz zaten gunde bir kere yapiyor onu yapana kadarda mahv oluyor cocuk.(
Elma puresi katicam yarinkine bakalim yiyecekmi.

günde 1 kere yapıyor diye mi üzülüyosun canım sen :)) benim sıpam 9 gün yapmadığı oldu.aslada uyarmadım çocuğu.cinsi nasıl bilmiorum kakasının ama şunu her okuduğum yerde yazıcam ..kabızlık kakanın gün sayısı ile deil cinsi ile ilgili birşey..kesinliklede uyarma bebişini derim.buarada kakasının olup olmadığını dışardan sende anyalabilirsin.eğer istersen tarif edebilirm cnm

Yazıcam kız, heyecan katlansın diye bekliyorum:)) Şaka bir yana fırsat olmadı canım ya. Yalnız ben bunu yazarsam deşifre olur muyum? Gerçi elti, görümce, kayınvalide tehlikesi yok ama:)) Ama o zamana kadar size çok beğendiğim iki film önermek istiyorum. Hikaye bizim hikayemizle benzer yönler taşıyor. Romantik komedi seçeneğinde zordur iyi film bulmak. Bu filmler IMDB'de de iyi puan alan nadir romantik filmlerden. Before Sunrise ve Before Sunset. Gün Doğmadan ve Gün Batmadan diye çevrilmiş. Bol diyalog var yalnız, beğenmeyen de olabilir bu tarz filmleri. Bu filmler devam filmi, en son 3. sünü çekti yönetmen. Before Midnight diye. Ama o ilişkiler açısından biraz daha ağır, kırklı yaşlar, hayatın acımasız gerçekleri gibi. Bu filmlerin ortak noktası ve bence çok ilginç, yönetmenin aynı oyuncularla gerçek zamanlı çekmesi. Onların yaşlanmasını bekliyor, araya zaman giriyor. Oyuncuların yüzlerinin, fiziklerinin değişimini de izliyoruz. 3. film mesela onlar kırklarına gelince çekilmiş, yeni bir film. Seyredecek olanlara şimdiden iyi seyirler diliyorum. İyi geceler kızlar...
PS. Kızlar bu arada görümce kime deniyordu, elti kimdi bilmiyorum, annem söylese de unutuyorum hep. Şimdi sözlükten baktım da öğrendim bir dahaki sefere kadar:)) Zaten benim eltim yokmuş, görümcem varmış meğer:))

Eşinle tanışma hikayeni yazacaktın unutmuş değilim :)

Son düzenleme:

Canim benim, usenmemissin uzun uzun anlatmışsın.
42. Haftaya kadar beklemissin tebrik ederim beklemek cok zor bir surectir eminim.benim iki hafta önce den suyum azaldigi icin hic sancim olmadan suni sanci vererek dogumu baslattilar. Şansliydim ki 2 cm acilmam vardi başlangıçta. Son 3 saat cok siddetli sanci cektim. Detaya girmeyeyim dedin ya ben anladim seni :)) bende cok sansliydim.her sey yolunda gitti. neyse geçti bitti cok sukur. Darisi hayirlisiyla ikinciye.

bu arada gecen bir goz atmistim rastladim. Ağustos annelerinden biri 3 aykik hamileymiş :)))

ne guzel uyku ortusuyle oyalanmasi bile cok iyi benim oglum pek oyalanmiyor sirtinda çivi var sanki yere sirt üstü koydugumuz an kafayi ve vucudunu kaldirip öne dogru egiliyor tabi aglama esliginde :) insallah cabuk alisir tavsanina seni minik kuzu

Bende dogdugundan beri kundakliyordum oyle eskiler gibi abartmiyoruz tabi yoksa uykuya dsldigi an eli ayagi kipirdayip uyaniyordu...istersen benim gibi bir dene battaniye yöntemini cok rahatmis denemekte fayda var :)

Tattirmalari hangi saatlerde yapiyorsun veya hangi zaman dilimlerinde? Masallah ya buyuduler simdi yemek bile yiyorlar :)

Gözün aydın hadi rahata ermişsin

Cok tskler canim ne cok rahatlikmis kendi kendine uyumasi

Saol canım ya denıycem yıne bakalım ama artık sabırda kalmadı bende inatlaşıyo benımle resmen doğru diyosun yılmadan uğraşmam gerek bu geceden itibaren başlıycam artık

Canım benım herkes öyle diyo bu ara 8-9 ayda düzelir diye umut ediyorum bende ama dediğin gibi herzaman uyku problemimiz olacak o belli az uyusun tamam ama belli bir saati olsun yeter bana sabır sabır sabır diiyorum

benim kardeşim de sabahlara kadar uyumazdı. annem yazık işe uykusuz uykusuz giderdi...dedikleri gibi 9 ayda düzene girdi az daha sabır canım

günaydın kızlar

Arda böcüğümle 6 bucuktan beri uyanığız gözlerim kendiliğinden kapanıyo kafam düşüyo artık ama bizimkinde bir direniş mevcut esnemekten ağzı kapanmıyo ama ı ıhh inat işte :)
şimdi aşağıya iniyorum kv kahvaltıya çağırdı belki orda uyur da ben de biraz kestiririm bakalım görüşürüz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…