2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydın kızlar
Bizde sabah 7 de uyandık çok uykum var
2 akşamdır huy değişti 8 gibi uyuyup 11 de uyanıyor oyun istiyor sonra dalana kadar uğraş dur ayy şu uykular artık düzene girsin nolur uykusuzluk çok fena bişeyy

Günaydın kızlar
Bizde sabah 7 de uyandık çok uykum var
2 akşamdır huy değişti 8 gibi uyuyup 11 de uyanıyor oyun istiyor sonra dalana kadar uğraş dur ayy şu uykular artık düzene girsin nolur uykusuzluk çok fena bişeyy

Selam kızlarÇok giremiyorum bu aralar ne yazıkki, iki topiğede bakmaya çalışıyorum bi de ikisinede yetişemiyorum bizde başladık tattırmalara onu söyleyeim dedim, elmayla başladım ben, ama sadece suyunu verdim üç gün, günde üç kaşık, sevmedi zaten elma çok tatlı ama bizimki yüzünü buruşturuyor.
Bu arada dün kontrole gittik doktor başlayın artık, çorba falan bile tattır dedi, rahat bi doktor bizimki, neyse eşim akşam geldi araştırıyor netten bu tattırma olaylarını falan, okuyo bana bişiler ama çok tanıdık geldi dedim nerden okuyon sen :))) meğer burayı bulmuş ilk sayfalardan başlamış okumaya, bide anlatıyor bana :)) çaktırmadım bende hiç :))
Geçmişi okumaya çalışayım azcık umarım yolundadır her şey, bu arada elmanın falan püresinide vereyim di miii, kaçmaz boğazına?

Selam kızlarÇok giremiyorum bu aralar ne yazıkki, iki topiğede bakmaya çalışıyorum bi de ikisinede yetişemiyorum bizde başladık tattırmalara onu söyleyeim dedim, elmayla başladım ben, ama sadece suyunu verdim üç gün, günde üç kaşık, sevmedi zaten elma çok tatlı ama bizimki yüzünü buruşturuyor.
Bu arada dün kontrole gittik doktor başlayın artık, çorba falan bile tattır dedi, rahat bi doktor bizimki, neyse eşim akşam geldi araştırıyor netten bu tattırma olaylarını falan, okuyo bana bişiler ama çok tanıdık geldi dedim nerden okuyon sen :))) meğer burayı bulmuş ilk sayfalardan başlamış okumaya, bide anlatıyor bana :)) çaktırmadım bende hiç :))
Geçmişi okumaya çalışayım azcık umarım yolundadır her şey, bu arada elmanın falan püresinide vereyim di miii, kaçmaz boğazına?

Günaydınlar

Ücretsiz izindeyim ama ayın 15inde maaşım yatmış ve ben fark etmemişim bunca zamandır
Şimdi elli kere git okuldan yazı al ordan ilçeye git kırk kere anlat imza bekle ordan git mal müdürdlüğüne dil dök yok faiz isterler kavga çıkart (((
Emzirecek yer ara sokaklarda

Oooof of

Verdiniz madem geri istemeyin çalıştığım ay ödemeyin uğraştırmayın ((

Canım sıkıldı fıstıklar

günaydın kuzuşlarkedicik cnm okul müdürüne sölesen yapmazmı ki eşimede fazldan yatmıştı askerken müdür yard halletmişti

Teşekkür ederim canım, görmüştüm cevabını ama alıntılayamamıştım :)

Günaydın kızlar zor bi gece geçirdim başım çatlayacak nerdeyse bugünün daha güzel olması dileği ile öpüyorum sizleri

biz de bugün 7de kalktık biz de erkenciyizz :) her gece 11de uyanıyorsa o uyanmadan uykusunda emzirsen belki uyanmaz acıkıyordur ondan uyanıyodur belki??

Günaydınn
Kaç gündür oku oku anca geçmişi bitirdim

Üstünden çok gün geçti tabi ama demeden geçmiyim
Angy seni rüyamda gördümhesabın pasifleşmiş şaşırıyorum rüyamda
Hayır olsun diyeyim

Hera maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel çok madum mis bi kızın var sanki bütün o anlattıklarını yapan bu fıstık olamazmış gibi
Ve diğer gördüğüm tüm bebişler ancak beğen butonuna basabildim alıntı yapamadım hepppsine maşallah

Günaydın güzel anneler. Ben sütü akşam üstü bekliyorken sabah geldi ve idoşun ilk yoğurdunu mayalayıp kaloriferin üzerine oturttum bakalım :) yarın tattırmayı düşünüyodum ama bugüne kısmetmiş.

Günaydın güzel anneler. Ben sütü akşam üstü bekliyorken sabah geldi ve idoşun ilk yoğurdunu mayalayıp kaloriferin üzerine oturttum bakalım :) yarın tattırmayı düşünüyodum ama bugüne kısmetmiş.

Hahaha esine cok güldüm Canim :) demek topic gercek amacına ulaşmış ne guzel .

Elma puresi veriyor kızlar burda diye biliyorum

Uf hep can sıkıcı bürokrasi İste

Ben hiç öyle yapmadım canım şimdiye kadar öyle daha mı kolay oluyor :26:

Ben bir kere denedim önceden güzel olmuştu

benim görümcemin oğluda aynı canım kayınvalidem bakıyor ona.. ilkeri uyutuyordu ee ee derken sesini duydu kulaklarını tıkadı :) inanılmaz derecede kıskanç yahuu bizde uzun zamandır gidip gelmiyoruz yani nerdeyse hiç görüşmüyoruz çocuk yanındaysa ..

Aynen canım hasta fenerli resmi gösterdim direk tepkisi; sarı lacivert olursa neden olmasın
Benimki de arada yapıyo mızmızlık ama uyku saati çok geçince

bir hasta fenerli dahaaa

ben değil babası dedi aslında gecenin yarısı bebek ağlıyor oda bana söyleniyor dışarı çıkardın hasta ettin çocuğu diye.. öyle ağlamazdı hiç öyle görünce korktu oda :)

Topik amacına ulaştı desene:) canım seninki de sevmemiş yılmadan tattırıcaz artık napalım. İşimiz zor kolay gelsin.

parmecim o uyku tavşanını nerden aldın ben bi türlü bulamıyorum.çok şükür uyku sorunu yok ama şuan etrafında olup bitenin farkında olduğundan onada alıştırmak istiyorum.her yerde aradım bi türlü bulamadım.yazarsan sevinirim.

.
Of ne can sıkıcı bi durum

Son düzenleme:

Düşüncelerini paylaştığın icin teşekkürler Canim

Uzun süredir cok sık giremiyorsun o yüzden sana açıklamak isterdim ama tekrar tekrar aynı konuyu acmış oluruz o yüzden kaldın diyorum :)

Ama en azından arkadan is çevirecek kisiler olmadıgınızı hatırlamışsin ki burda bize de yaziyorsun diye düşünüyorum .

Kıyamam ya insallah esın cok para kazanır da istediğin herseyi misli ile sana alır . Öpüyorum .

Canim unnodaya giren bir kampanyadan almıştım . Ama adını kampanyanin hatırlayamadim simdi bulunca gonderirim tekrar sana . Oyuncağın üstünde jellycat London diye bir etiket var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…