Hoşgeldin kedicikim o sanırım ısıyı daha iyi muhafaza etsin diye bir tür yalıtım işlemi görüyor. Anne sütü normal sütler gibi kolay yoğurt olmuyomuş ve kumaştan ısı yayılır belli bi süre sonra. Isıyı muhafaza edince anne sütünde mayalanma işlemi daha iyi gerçekleşiyor sanırım.
Günaydın kızlar
Bizde sabah 7 de uyandık çok uykum var
2 akşamdır huy değişti 8 gibi uyuyup 11 de uyanıyor oyun istiyor sonra dalana kadar uğraş dur ayy şu uykular artık düzene girsin nolur uykusuzluk çok fena bişeyy
Selam kızlarÇok giremiyorum bu aralar ne yazıkki, iki topiğede bakmaya çalışıyorum bi de ikisinede yetişemiyorum bizde başladık tattırmalara onu söyleyeim dedim, elmayla başladım ben, ama sadece suyunu verdim üç gün, günde üç kaşık, sevmedi zaten elma çok tatlı ama bizimki yüzünü buruşturuyor.
Bu arada dün kontrole gittik doktor başlayın artık, çorba falan bile tattır dedi, rahat bi doktor bizimki, neyse eşim akşam geldi araştırıyor netten bu tattırma olaylarını falan, okuyo bana bişiler ama çok tanıdık geldi dedim nerden okuyon sen :))) meğer burayı bulmuş ilk sayfalardan başlamış okumaya, bide anlatıyor bana :)) çaktırmadım bende hiç :))
Geçmişi okumaya çalışayım azcık umarım yolundadır her şey, bu arada elmanın falan püresinide vereyim di miii, kaçmaz boğazına?
Günaydınlar
Ücretsiz izindeyim ama ayın 15inde maaşım yatmış ve ben fark etmemişim bunca zamandır
Şimdi elli kere git okuldan yazı al ordan ilçeye git kırk kere anlat imza bekle ordan git mal müdürdlüğüne dil dök yok faiz isterler kavga çıkart(((
Emzirecek yer ara sokaklarda
Oooof of
Verdiniz madem geri istemeyin çalıştığım ay ödemeyin uğraştırmayın((
Canım sıkıldı fıstıklar
Ben hiç öyle yapmadım canım şimdiye kadar öyle daha mı kolay oluyor :26:
Canim tabikii hasta olanlardan uzak durmak lazim.
Benimde kv hasta suan 3 gundur gelemiyor.
Bugun balkondan gosterdim 5 dk.asagidan oldu baris baris diye
Gorumcem sagolsun cok destek bana bunaldigimda sabahtan gidip aksam gelirim,onunda 3 yasindaki oglunda kiskanclik basladi(( barisi sevmiyorum gitsin filan diyor,annesi alinca gelip agliyor (
Bende gitmiyorum bu yuzden baris kucuk sorun yok ama o etkilenmesin diye ee haliyle bunaldim evin altinda.
Bir arkd.disarida kahvaltiya cagirdi barisa guvenip gidemiyorum ki:)
Aynen canım hasta fenerliresmi gösterdim direk tepkisi; sarı lacivert olursa neden olmasın
Benimki de arada yapıyo mızmızlık ama uyku saati çok geçince
Aynı canım benim görümcemde çok destekçi bende sabahtan gidiyodum akşama kadar kalıyodum orda ama onun kızıda ıkı yaşında elayı feci kıskanıyor kim kucağına alsa yerden yere atıyor kendini ailede tek çocuktu şimdiye kadar bütün ilgi onun üzerindeydi kv kğ falan filan çokta şımarık yanlış anlaşılmasın şimdi söyleyeceğim ama o elayı öle kıskandıkça çok gıcık oluyorum evet oda küçük bi çocuk ama elimde değil işte geçen gece kv ye gittik onlarda geldi oyuncak bebekle geldi pat diye elanın kafasına vurdu of o yüzden bende artık hiç gitmiyorum niye hırpalatıyım ki çocuğumu
Benim kiz hala ablalarinin kiyafetleri ile buyuyor. Gorumcemin ve ablamin kizinin kiyafetleri :)) severekte giydiriyorum aaa kizim ablalarinin ciciletini giymis diyorum. Hepside yep yeni bosa ne para verecem. Zaten burda kiyafette bulamiyorum. Cok iyi oluyor. Bosa israf olmuyor. :)
Bende yari izmirli sayilirim orda okudum 6 yilim cok guzel gecti.
Adanaliyim. Nevsehirde yasiyorum suan.
Gecmis olsun canim.
Canim hastaligi cagirma kiz. Disari cikti diye hasta olmaz. Sıkıntıları oluyor gecer insallah.
Sagolun kizlar sizde cok tatlisiniz :)
Selam kızlarÇok giremiyorum bu aralar ne yazıkki, iki topiğede bakmaya çalışıyorum bi de ikisinede yetişemiyorum bizde başladık tattırmalara onu söyleyeim dedim, elmayla başladım ben, ama sadece suyunu verdim üç gün, günde üç kaşık, sevmedi zaten elma çok tatlı ama bizimki yüzünü buruşturuyor.
Bu arada dün kontrole gittik doktor başlayın artık, çorba falan bile tattır dedi, rahat bi doktor bizimki, neyse eşim akşam geldi araştırıyor netten bu tattırma olaylarını falan, okuyo bana bişiler ama çok tanıdık geldi dedim nerden okuyon sen :))) meğer burayı bulmuş ilk sayfalardan başlamış okumaya, bide anlatıyor bana :)) çaktırmadım bende hiç :))
Geçmişi okumaya çalışayım azcık umarım yolundadır her şey, bu arada elmanın falan püresinide vereyim di miii, kaçmaz boğazına?
ne guzel uyku ortusuyle oyalanmasi bile cok iyi benim oglum pek oyalanmiyor sirtinda çivi var sanki yere sirt üstü koydugumuz an kafayi ve vucudunu kaldirip öne dogru egiliyor tabi aglama esliginde :) insallah cabuk alisir tavsanina seni minik kuzu
Bende dogdugundan beri kundakliyordum oyle eskiler gibi abartmiyoruz tabi yoksa uykuya dsldigi an eli ayagi kipirdayip uyaniyordu...istersen benim gibi bir dene battaniye yöntemini cok rahatmis denemekte fayda var :)
Tattirmalari hangi saatlerde yapiyorsun veya hangi zaman dilimlerinde? Masallah ya buyuduler simdi yemek bile yiyorlar :)
Cok tskler canim ne cok rahatlikmis kendi kendine uyumasi
.Günaydınlar
Ücretsiz izindeyim ama ayın 15inde maaşım yatmış ve ben fark etmemişim bunca zamandır
Şimdi elli kere git okuldan yazı al ordan ilçeye git kırk kere anlat imza bekle ordan git mal müdürdlüğüne dil dök yok faiz isterler kavga çıkart(((
Emzirecek yer ara sokaklarda
Oooof of
Verdiniz madem geri istemeyin çalıştığım ay ödemeyin uğraştırmayın((
Canım sıkıldı fıstıklar
Kızlar başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim dostlar sağolsun canımsınız...
Şu tartışma olayı hakkında yazmadan duramıycam. Genelde bu tip muhabbetlere dahil olan biri değilim bilen bilir :) Olayın başlangıcını ben kaçırmıştım kızımın ishali vardı hatta buluşacaktık sözde biz avmde ordan çıkmış olayBen geriden gelip okumaya çalıştım hepsini okudum dersem yalan olur. Yalnız arastaya kızmıştım demek arkaplanda dedikodu döndürüyo hııı falan diye. Çünkü öyle algıladım kızlar açıkçası... Bir de ilk önce ben seni takip etmiyorum taş evin mi var bilmem diyip arkasından muhabbetin onunla ilgili olduğunu dökmeniz tuhaf kaçmış. Neyse seviyorum yazılarınızı, samimi buluyorum. Ben de tüm samimiyetimle yazıyorum art niyetsiz... Kimin ne niyetle paylaşım yaptığına takılmıyorum. Biri bişey paylaştığında bakıyorum mesela oha lan ne pahalıymış aylığımı buna mı bağlıycam diyip geçiyorum. ve evet kendi kendime konuşurken baya kaba konuşuyorum Haa bide bu konuda yazılanları okurken aklıma geldi. Bende bi kere rapor paramla note3 almayı düşünüyorum diye yazmıştım. Benim için de görgüsüz diye düşündünüz mü doğru söyleyin Artık kim alamayasın inşallah dediyse hayallerim suya düştü kocama sermaye olacak canım paracıklarım. İşte benim de tek lüksüm o paramdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?