Günaydın canım sıkma canını CNm yapcak bişey olsa keşkeGünaydınlar
Ücretsiz izindeyim ama ayın 15inde maaşım yatmış ve ben fark etmemişim bunca zamandır
Şimdi elli kere git okuldan yazı al ordan ilçeye git kırk kere anlat imza bekle ordan git mal müdürdlüğüne dil dök yok faiz isterler kavga çıkart(((
Emzirecek yer ara sokaklarda
Oooof of
Verdiniz madem geri istemeyin çalıştığım ay ödemeyin uğraştırmayın((
Canım sıkıldı fıstıklar
günaydın kuzuşlarkedicik cnm okul müdürüne sölesen yapmazmı ki eşimede fazldan yatmıştı askerken müdür yard halletmişti
Hepimiz icinn guzel bi gun olsun inss
Günaydınlarrrr güzellerGünaydın kızlar zor bi gece geçirdim başım çatlayacak nerdeyse bugünün daha güzel olması dileği ile öpüyorum sizleri
Yok CNm onunla ilgili değil acıksa mızırdanır ağlar ama mutlu uyanıyo oyna benimle diyo resmen bizde kırmıyoruzbiz de bugün 7de kalktık biz de erkenciyizz :) her gece 11de uyanıyorsa o uyanmadan uykusunda emzirsen belki uyanmaz acıkıyordur ondan uyanıyodur belki??
Günaydın tatlışGünaydın güzel anneler. Ben sütü akşam üstü bekliyorken sabah geldi ve idoşun ilk yoğurdunu mayalayıp kaloriferin üzerine oturttum bakalım :) yarın tattırmayı düşünüyodum ama bugüne kısmetmiş.
Yazıcam kız, heyecan katlansın diye bekliyorum:)) Şaka bir yana fırsat olmadı canım ya. Yalnız ben bunu yazarsam deşifre olur muyum? Gerçi elti, görümce, kayınvalide tehlikesi yok ama:)) Ama o zamana kadar size çok beğendiğim iki film önermek istiyorum. Hikaye bizim hikayemizle benzer yönler taşıyor. Romantik komedi seçeneğinde zordur iyi film bulmak. Bu filmler IMDB'de de iyi puan alan nadir romantik filmlerden. Before Sunrise ve Before Sunset. Gün Doğmadan ve Gün Batmadan diye çevrilmiş. Bol diyalog var yalnız, beğenmeyen de olabilir bu tarz filmleri. Bu filmler devam filmi, en son 3. sünü çekti yönetmen. Before Midnight diye. Ama o ilişkiler açısından biraz daha ağır, kırklı yaşlar, hayatın acımasız gerçekleri gibi. Bu filmlerin ortak noktası ve bence çok ilginç, yönetmenin aynı oyuncularla gerçek zamanlı çekmesi. Onların yaşlanmasını bekliyor, araya zaman giriyor. Oyuncuların yüzlerinin, fiziklerinin değişimini de izliyoruz. 3. film mesela onlar kırklarına gelince çekilmiş, yeni bir film. Seyredecek olanlara şimdiden iyi seyirler diliyorum. İyi geceler kızlar...
PS. Kızlar bu arada görümce kime deniyordu, elti kimdi bilmiyorum, annem söylese de unutuyorum hep. Şimdi sözlükten baktım da öğrendim bir dahaki sefere kadar:)) Zaten benim eltim yokmuş, görümcem varmış meğer:))
Günaydın canım sıkma canını CNm yapcak bişey olsa keşke
Günaydınlarrrr güzeller
Yok CNm onunla ilgili değil acıksa mızırdanır ağlar ama mutlu uyanıyo oyna benimle diyo resmen bizde kırmıyoruz
Günaydın tatlış
Hadi bakalım çok güzel olur inş idoşumda çok sever inş
Ayy ben bugün armut verdim bayıldı bayıldıŞapur şupur yedi :)
Günaydın kızlar zor bi gece geçirdim başım çatlayacak nerdeyse bugünün daha güzel olması dileği ile öpüyorum sizleri
Ay ne güzel yaa inşallah ben de o günleri görürüm. Ama azimliyim yılmak yok
Kız duruşta avakadoyu sevmedi balkabağını sevmedi yoğurt havuç armut elmayıda çok sevmedi anlamadım damak zevkini
Sevicek yoğurdu bence içimde öle bi his var
Zormuş bu ek gıda yılmak yok devam
Bi hevesle yapıyosun yemiyo ya çok koyuyor insana
günaydın kızlar
Arda böcüğümle 6 bucuktan beri uyanığızgözlerim kendiliğinden kapanıyo kafam düşüyo artık ama bizimkinde bir direniş mevcut esnemekten ağzı kapanmıyo ama ı ıhh inat işte :)
şimdi aşağıya iniyorum kv kahvaltıya çağırdı belki orda uyur da ben de biraz kestiririm bakalımgörüşürüz sonra
Bütün gün durmadan ağladı ağladı ağladı şimdi uyudu sanki ama heran uyanabilir içim bitti artık kendimi çok kötü hissediyorum ya benım bebeğim neden erken uyumayı öğrenemedi neden neden ne yaptıysam olmuyo bu saatten erken asla uyumuyo ve gündüz hiç uyumadığı halde 7.katta oturuyorum bazen kendimi balkondan atasım geliyo tövbe allahım
İki gündür ben de nezleyim canım, biraz geç oldu ama çok geçmiş olsun. Burnum akıyor, gözlerim sulanıyor ve baş ağrısı var. Bol bol ıhlamur içiyorum, bu gece de ağrı kesici aldım. Sen de bol bol ıhlamur iç limonlu, hem süt de yapıyor. Hasta olan herkese çok geçmiş olsun...
An itibari ile gülmeyi bıraktı dönmeye calisiyor
Bu guzel birşey tanı de neden bugun bu saatte hay allahım :)
Günaydınlar
Ücretsiz izindeyim ama ayın 15inde maaşım yatmış ve ben fark etmemişim bunca zamandır
Şimdi elli kere git okuldan yazı al ordan ilçeye git kırk kere anlat imza bekle ordan git mal müdürdlüğüne dil dök yok faiz isterler kavga çıkart(((
Emzirecek yer ara sokaklarda
Oooof of
Verdiniz madem geri istemeyin çalıştığım ay ödemeyin uğraştırmayın((
Canım sıkıldı fıstıklar
Gece çayını denersen sonucunu bana da söler misin canım, ben denedim ters etki yaptı.Gece çayı dışında söylediklerini yaptım canm defalarca ama her seferinde galip gelen o oldu bende inatlaşmayı bıraktım artık büyüme hormonlarının salgılandığı saatte benımkı herzaman ayaktaydı ama gece çayını bi deniycem şimdi saol bol uykuları olsun anneler nefes alsın
Maşalah ne de güzelmişKesinlikle katılıyorumbi ayağımız ist.da zaten eşimin ailesi orda oturuyo kesinlikle oğluşumuzu da alıp maçlara gideriz 3 günlüktü oğlum ilk maçını izlediğinde evde tabi bu da doğuştan fenerlinin ilk günü
Eki Görüntüle 925130
Evet canım dipdibeymişiz, teşekkürler davetin için nasipse olur oda birgün .sulozcum bu arada dip dibe oturuyormuşuz :)) bende üçyol meydandayım. beklerim bi çaya =))
Günaydın cnm, çok sever inşallah idoşum.Günaydın güzel anneler. Ben sütü akşam üstü bekliyorken sabah geldi ve idoşun ilk yoğurdunu mayalayıp kaloriferin üzerine oturttum bakalım :) yarın tattırmayı düşünüyodum ama bugüne kısmetmiş.
Nasyacım aynı işyerinden bir tanede bende vardı,iş inanaılmaz yoğun, stresli , işveren aksi, paracı. Ne zaman isten ayrılmaya kalksam daha iyi şartlar sunup kalmaya ikna etti beni. Bir ay çok iyi sonraki aylar herşey eskiye döndü. Neyseki sonunda kurtardım paçamı. Benide aramışlardı hamileydim. Reddettim çünkü dediğin gibi değişen hiçbişy olmuyorKızlar az önce son ayrıldığım iş yerinden aradılar ki çok kötü bi şekilde ayrılmıştık ordan patronlar falan kıl sinirli doyumsuz tipler bir gün dayanamayıp verdim istifamı çıktım geldim ve aylarca kabusum oldu orada yaşadıklarım ve hala atlatabilmiş değilim orada yaşadığım zorlukları neyse beni geri dönmemi ve herşeyindahamfarklı olacağını falan falan söyleyip durdular kafamı karıştıran bu ara maddi dururumumuzun kötüye gitmesi eşim bunalımda yetiyor maaş ama ucu ucuna bunu banada yansıtıp duruyo zaten çok kötü hissediyodum başka zaman olsa telefonu anında suraptlarına kapatırdım ama böyle olunca kafam çok karıştı sabahtan beri ağlıyorum zaten sinirlerim alt üst biliyorum oraya dönersem hiç bişey değişmemiş olucak ve yine yıpranıcam elada çok küçük ondan ayrılmak istemiyorum çalışan arkadaşlarım beni yanlış anlamayın lütfen tabiki çalışmak güzel bişey ama bu iş yeri tam bir felaket of hep ağlamaklıyım bugün ne oluyo bana böyle
Kızlar az önce son ayrıldığım iş yerinden aradılar ki çok kötü bi şekilde ayrılmıştık ordan patronlar falan kıl sinirli doyumsuz tipler bir gün dayanamayıp verdim istifamı çıktım geldim ve aylarca kabusum oldu orada yaşadıklarım ve hala atlatabilmiş değilim orada yaşadığım zorlukları neyse beni geri dönmemi ve herşeyindahamfarklı olacağını falan falan söyleyip durdular kafamı karıştıran bu ara maddi dururumumuzun kötüye gitmesi eşim bunalımda yetiyor maaş ama ucu ucuna bunu banada yansıtıp duruyo zaten çok kötü hissediyodum başka zaman olsa telefonu anında suraptlarına kapatırdım ama böyle olunca kafam çok karıştı sabahtan beri ağlıyorum zaten sinirlerim alt üst biliyorum oraya dönersem hiç bişey değişmemiş olucak ve yine yıpranıcam elada çok küçük ondan ayrılmak istemiyorum çalışan arkadaşlarım beni yanlış anlamayın lütfen tabiki çalışmak güzel bişey ama bu iş yeri tam bir felaket of hep ağlamaklıyım bugün ne oluyo bana böyle
Günaydın güzel anneler. Ben sütü akşam üstü bekliyorken sabah geldi ve idoşun ilk yoğurdunu mayalayıp kaloriferin üzerine oturttum bakalım :) yarın tattırmayı düşünüyodum ama bugüne kısmetmiş.
Kız duruşta avakadoyu sevmedi balkabağını sevmedi yoğurt havuç armut elmayıda çok sevmedi anlamadım damak zevkini
Sevicek yoğurdu bence içimde öle bi his var
Zormuş bu ek gıda yılmak yok devam
Bi hevesle yapıyosun yemiyo ya çok koyuyor insana
Kızlar az önce son ayrıldığım iş yerinden aradılar ki çok kötü bi şekilde ayrılmıştık ordan patronlar falan kıl sinirli doyumsuz tipler bir gün dayanamayıp verdim istifamı çıktım geldim ve aylarca kabusum oldu orada yaşadıklarım ve hala atlatabilmiş değilim orada yaşadığım zorlukları neyse beni geri dönmemi ve herşeyindahamfarklı olacağını falan falan söyleyip durdular kafamı karıştıran bu ara maddi dururumumuzun kötüye gitmesi eşim bunalımda yetiyor maaş ama ucu ucuna bunu banada yansıtıp duruyo zaten çok kötü hissediyodum başka zaman olsa telefonu anında suraptlarına kapatırdım ama böyle olunca kafam çok karıştı sabahtan beri ağlıyorum zaten sinirlerim alt üst biliyorum oraya dönersem hiç bişey değişmemiş olucak ve yine yıpranıcam elada çok küçük ondan ayrılmak istemiyorum çalışan arkadaşlarım beni yanlış anlamayın lütfen tabiki çalışmak güzel bişey ama bu iş yeri tam bir felaket of hep ağlamaklıyım bugün ne oluyo bana böyle
günaydın kuzuşlarkedicik cnm okul müdürüne sölesen yapmazmı ki eşimede fazldan yatmıştı askerken müdür yard halletmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?