2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydın canım sıkma canını CNm yapcak bişey olsa keşke
günaydın kuzuşlarkedicik cnm okul müdürüne sölesen yapmazmı ki eşimede fazldan yatmıştı askerken müdür yard halletmişti

Hepimiz icinn guzel bi gun olsun inss

Günaydın kızlar zor bi gece geçirdim başım çatlayacak nerdeyse bugünün daha güzel olması dileği ile öpüyorum sizleri
Günaydınlarrrr güzeller
biz de bugün 7de kalktık biz de erkenciyizz :) her gece 11de uyanıyorsa o uyanmadan uykusunda emzirsen belki uyanmaz acıkıyordur ondan uyanıyodur belki??
Yok CNm onunla ilgili değil acıksa mızırdanır ağlar ama mutlu uyanıyo oyna benimle diyo resmen bizde kırmıyoruz
Günaydın tatlış
Hadi bakalım çok güzel olur inş idoşumda çok sever inş
Ayy ben bugün armut verdim bayıldı bayıldı Şapur şupur yedi :)

Son düzenleme:

Tamam canım ne zaman müsait olursan o zaman yazarsı. Dediğin filmler ilginçmiş en kısa zamanda izlemeye çalışıcam :)

Of site kafayı yedi basıyorum gitmiyor bi daha basıyorum 2 kez gidiyor. Çok fazla yazı var artık site kaldırmıyo mu ne bugün yine bakıma alırlar sanırım.

Ay ne güzel yaa inşallah ben de o günleri görürüm. Ama azimliyim yılmak yok

Günaydın kızlar zor bi gece geçirdim başım çatlayacak nerdeyse bugünün daha güzel olması dileği ile öpüyorum sizleri

Ay uyutmadı mı canım Büyüyünce de yataklardan kalkmıycaklar hatta biz anne moduna girip akşam yatmayı bilmiyon sabah kalkmayı diycez. Ah bilseler şimdi uykunun ne tatlı olduğunu ama nerden bilecekler ver yesinler ört uyusunlar

Ay ne güzel yaa inşallah ben de o günleri görürüm. Ama azimliyim yılmak yok

Kız duruşta avakadoyu sevmedi balkabağını sevmedi yoğurt havuç armut elmayıda çok sevmedi anlamadım damak zevkini
Sevicek yoğurdu bence içimde öle bi his var
Zormuş bu ek gıda yılmak yok devam
Bi hevesle yapıyosun yemiyo ya çok koyuyor insana

Di mi yaa di mi o kadar uğraş didin yemesinler hanfendiler beyefendiler ayy çok sinir bozucu Ben de anlayamadım nasıl bir damak zevkleri olduğunu

Ayy hazır kahvaltı ne güzel yaa bazen kv ile altlı üstlü oturmanın avatajıda mı var ne :)

Kızlar az önce son ayrıldığım iş yerinden aradılar ki çok kötü bi şekilde ayrılmıştık ordan patronlar falan kıl sinirli doyumsuz tipler bir gün dayanamayıp verdim istifamı çıktım geldim ve aylarca kabusum oldu orada yaşadıklarım ve hala atlatabilmiş değilim orada yaşadığım zorlukları neyse beni geri dönmemi ve herşeyindahamfarklı olacağını falan falan söyleyip durdular kafamı karıştıran bu ara maddi dururumumuzun kötüye gitmesi eşim bunalımda yetiyor maaş ama ucu ucuna bunu banada yansıtıp duruyo zaten çok kötü hissediyodum başka zaman olsa telefonu anında suraptlarına kapatırdım ama böyle olunca kafam çok karıştı sabahtan beri ağlıyorum zaten sinirlerim alt üst biliyorum oraya dönersem hiç bişey değişmemiş olucak ve yine yıpranıcam elada çok küçük ondan ayrılmak istemiyorum çalışan arkadaşlarım beni yanlış anlamayın lütfen tabiki çalışmak güzel bişey ama bu iş yeri tam bir felaket of hep ağlamaklıyım bugün ne oluyo bana böyle

Sabahlari gec mi kalkiyor canim. Gunduz cok mu uyuyor. Ben 16 00 ve 18 00 arasi zorla uyutuyorum. Sonra dokuzbucuga kadar uytmuyorum. Dort alti arasi uyumazsada uyutmuyorum uyusaydin diyorum:)) dokuzda mama veriyorum altini degistiriyorum. Sonrada uyutuyorum.sekizde falan uyuyorsa uyaniyor bir dahada uyumuyor benim ki.

Gecmis olsun canim. Hikayenizi yine anlatmadin. :)) film onermissin. Internet evde yok birde dvd ci bulamadik daha:)

An itibari ile gülmeyi bıraktı dönmeye calisiyor

Bu guzel birşey tanı de neden bugun bu saatte hay allahım :)

Uyumadan once fok enerjik oluyorlar kahkahalar cilveler donmeler havada ucusuyor. Bende oynuyorum iyice yoruyorum. :)

Benimde yatmisti. Biz geri odedik. Gunluk faiz biniyormus galiba. Ben ayin 10 da dilekce yazip vermistim. Ayin basinda dilekce verirsen yatmiyordu galiba. Onu sor ogren canim. Belki onlarin hatasi vardir. Dilekceyi verdigin tarih onemli galiba.

Sonunda sutcu geldi ve yogurdu caldim. Yarin tutup tutmadigi belli olur. Kizimin bugunku patatesini yaktik. Emecem diye tutturunca ocakta yanmis . :))
Uc gun bitti. Bugun mandalina vereyim artik. Ne tepki verecek bakalim.

Gece çayını denersen sonucunu bana da söler misin canım, ben denedim ters etki yaptı.

Maşalah ne de güzelmiş
sulozcum bu arada dip dibe oturuyormuşuz :)) bende üçyol meydandayım. beklerim bi çaya =))
Evet canım dipdibeymişiz, teşekkürler davetin için nasipse olur oda birgün .
Günaydın cnm, çok sever inşallah idoşum.
Nasyacım aynı işyerinden bir tanede bende vardı,iş inanaılmaz yoğun, stresli , işveren aksi, paracı. Ne zaman isten ayrılmaya kalksam daha iyi şartlar sunup kalmaya ikna etti beni. Bir ay çok iyi sonraki aylar herşey eskiye döndü. Neyseki sonunda kurtardım paçamı. Benide aramışlardı hamileydim. Reddettim çünkü dediğin gibi değişen hiçbişy olmuyor

yoğurt konusunda bişe paylaşayım kızlar örneğin bu gece mayaladınız sabah açtınız en erken akşam yiyin bi de dolaba koyarken sallamadan koymaya özen gösterin ve kapağını açıp koyun 1 gün öyle beklesin, hem geç ekşir hemde sulu olmaz kıvamlı olur belki biliosunuzdur ama paylaşayım dedim:))) benim yoğurdum söylemesi ayıp güzel olur yıllardır kendim yaparım

canım işe başladığında bebişe bakıcı mı bakacak?? eğer bakıcı bakacaksa ona vereceğin parayı düşün eline ne kadar kalacak geriye... kendini yıpratmaya yavrundan ayrı kalmaya değecek mi?? sen çalışırken de ucu ucuna mı yetiyordu yoksa birikimimizi de yapıyorduk diyor musun?? hani denir ya hep ne kadar gelirin varsa o kadar da giderin olur...artılarını eksilerini düşün...zor bir durum

Kiz yogurt yapinca bir gece dolapta bekletmek gerekmiyor mu? Ben yanlis mi biliyorum. Bende yaptim. Yarini bekliyorum. Bugun verilirse bende bugun vereyim.

Bende havuc ve patatesi sevmedi diye dusunuyordum. Oglen veriyordum. Agliyordu yemek istemiyordu.Megersem uykusu oluyormus ondan yemiyormus. Uyaninca veriyorum. Cok guzel yiyor. Sizde farkli saatlerde deneyin ona gore saat ayarlarsiniz. Armut elmaya bayiliyor ne zaman versem yiyor. Devami gelmiyor diye gozunden yaslar geliyor.

Canim maddi anlamda cok sıkışmayacaksaniz. Kendin biraz daha buyut. Bu benim fikrim. Ben ucretsize ayrildim ilk atanmama ragmen. Kendim buyutmek istefim cok kucuk kimseye birakmak istemedim. Buyurken ilklerini gormek istedim.

günaydın kuzuşlarkedicik cnm okul müdürüne sölesen yapmazmı ki eşimede fazldan yatmıştı askerken müdür yard halletmişti

Yok canım malesef ( zaten müdür yardimcisi arayip haber verdi sabah. İ aramada zaten farkında bile değilim.
Yarin gidip halledicez inşallah.

Zor bir durum cidden . Gercekte be getirecek ne götürecek böyle bor teklif olmasa çalışacak miydin hepsini duşun mutsuz olma da tek sonunda bundan yine en cok ela etkilenir dediğin kadar kötüyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…