Mesaj kutun dolu canım.
Kızlar az önce son ayrıldığım iş yerinden aradılar ki çok kötü bi şekilde ayrılmıştık ordan patronlar falan kıl sinirli doyumsuz tipler bir gün dayanamayıp verdim istifamı çıktım geldim ve aylarca kabusum oldu orada yaşadıklarım ve hala atlatabilmiş değilim orada yaşadığım zorlukları neyse beni geri dönmemi ve herşeyindahamfarklı olacağını falan falan söyleyip durdular kafamı karıştıran bu ara maddi dururumumuzun kötüye gitmesi eşim bunalımda yetiyor maaş ama ucu ucuna bunu banada yansıtıp duruyo zaten çok kötü hissediyodum başka zaman olsa telefonu anında suraptlarına kapatırdım ama böyle olunca kafam çok karıştı sabahtan beri ağlıyorum zaten sinirlerim alt üst biliyorum oraya dönersem hiç bişey değişmemiş olucak ve yine yıpranıcam elada çok küçük ondan ayrılmak istemiyorum çalışan arkadaşlarım beni yanlış anlamayın lütfen tabiki çalışmak güzel bişey ama bu iş yeri tam bir felaket of hep ağlamaklıyım bugün ne oluyo bana böyle
Hem emiyor hem mama mi aliyor. Yoksa sadece 30ml mama mi. Kilosuda iyi cok zayif degil canim.
Günaydın güzel anneler. Ben sütü akşam üstü bekliyorken sabah geldi ve idoşun ilk yoğurdunu mayalayıp kaloriferin üzerine oturttum bakalım :) yarın tattırmayı düşünüyodum ama bugüne kısmetmiş.
Ayy hazır kahvaltı ne güzel yaa bazen kv ile altlı üstlü oturmanın avatajıda mı var ne :)
Kızlar az önce son ayrıldığım iş yerinden aradılar ki çok kötü bi şekilde ayrılmıştık ordan patronlar falan kıl sinirli doyumsuz tipler bir gün dayanamayıp verdim istifamı çıktım geldim ve aylarca kabusum oldu orada yaşadıklarım ve hala atlatabilmiş değilim orada yaşadığım zorlukları neyse beni geri dönmemi ve herşeyindahamfarklı olacağını falan falan söyleyip durdular kafamı karıştıran bu ara maddi dururumumuzun kötüye gitmesi eşim bunalımda yetiyor maaş ama ucu ucuna bunu banada yansıtıp duruyo zaten çok kötü hissediyodum başka zaman olsa telefonu anında suraptlarına kapatırdım ama böyle olunca kafam çok karıştı sabahtan beri ağlıyorum zaten sinirlerim alt üst biliyorum oraya dönersem hiç bişey değişmemiş olucak ve yine yıpranıcam elada çok küçük ondan ayrılmak istemiyorum çalışan arkadaşlarım beni yanlış anlamayın lütfen tabiki çalışmak güzel bişey ama bu iş yeri tam bir felaket of hep ağlamaklıyım bugün ne oluyo bana böyle
Her türlü sıkıntılı bir durum canım çok iyi düşünmen lazım erkekler maddi konulardan bize göre daha çok etkileniyolar. Eğer maddi sıkıntı yuvanızın huzurunu bozacaksa şartlarını belirtip dön ve maddi durumunuzdaki sıkıntı gidene kadar çalışıp olmadı tekrar ayrılırsın. Madem seni çağırdılar sana ihtiyaçları var demektir bu yüzden rahatsız olduğun konuları konuşmalısın kabul etmezlerse asla geri dönme. Bebiş çok küçük daha ama ev de belli bi yerden sonra çok sıkıyor bitmek bilmeyen bir kısır döngüKızlar az önce son ayrıldığım iş yerinden aradılar ki çok kötü bi şekilde ayrılmıştık ordan patronlar falan kıl sinirli doyumsuz tipler bir gün dayanamayıp verdim istifamı çıktım geldim ve aylarca kabusum oldu orada yaşadıklarım ve hala atlatabilmiş değilim orada yaşadığım zorlukları neyse beni geri dönmemi ve herşeyindahamfarklı olacağını falan falan söyleyip durdular kafamı karıştıran bu ara maddi dururumumuzun kötüye gitmesi eşim bunalımda yetiyor maaş ama ucu ucuna bunu banada yansıtıp duruyo zaten çok kötü hissediyodum başka zaman olsa telefonu anında suraptlarına kapatırdım ama böyle olunca kafam çok karıştı sabahtan beri ağlıyorum zaten sinirlerim alt üst biliyorum oraya dönersem hiç bişey değişmemiş olucak ve yine yıpranıcam elada çok küçük ondan ayrılmak istemiyorum çalışan arkadaşlarım beni yanlış anlamayın lütfen tabiki çalışmak güzel bişey ama bu iş yeri tam bir felaket of hep ağlamaklıyım bugün ne oluyo bana böyle
Oh afiyet olsun :)Sonunda sutcu geldi ve yogurdu caldim. Yarin tutup tutmadigi belli olur. Kizimin bugunku patatesini yaktik. Emecem diye tutturunca ocakta yanmis . :))
Uc gun bitti. Bugun mandalina vereyim artik. Ne tepki verecek bakalim.
Hımm artan sütü kendimize mayaladım öyle yapayım canım sağol.yoğurt konusunda bişe paylaşayım kızlar örneğin bu gece mayaladınız sabah açtınız en erken akşam yiyin bi de dolaba koyarken sallamadan koymaya özen gösterin ve kapağını açıp koyun 1 gün öyle beklesin, hem geç ekşir hemde sulu olmaz kıvamlı olur belki biliosunuzdur ama paylaşayım dedim:))) benim yoğurdum söylemesi ayıp güzel olur yıllardır kendim yaparım
Kiz yogurt yapinca bir gece dolapta bekletmek gerekmiyor mu? Ben yanlis mi biliyorum. Bende yaptim. Yarini bekliyorum. Bugun verilirse bende bugun vereyim.
Bende havuc ve patatesi sevmedi diye dusunuyordum. Oglen veriyordum. Agliyordu yemek istemiyordu.Megersem uykusu oluyormus ondan yemiyormus. Uyaninca veriyorum. Cok guzel yiyor. Sizde farkli saatlerde deneyin ona gore saat ayarlarsiniz. Armut elmaya bayiliyor ne zaman versem yiyor. Devami gelmiyor diye gozunden yaslar geliyor.
Canim maddi anlamda cok sıkışmayacaksaniz. Kendin biraz daha buyut. Bu benim fikrim. Ben ucretsize ayrildim ilk atanmama ragmen. Kendim buyutmek istefim cok kucuk kimseye birakmak istemedim. Buyurken ilklerini gormek istedim.
Gece çayını denersen sonucunu bana da söler misin canım, ben denedim ters etki yaptı.
Maşalah ne de güzelmiş
Evet canım dipdibeymişiz, teşekkürler davetin için nasipse olur oda birgün .
Günaydın cnm, çok sever inşallah idoşum.
Tama canım doktorumuzada bi danışayım kullanabilirmiyim diye sonucu bildiririrm
Nasyacım aynı işyerinden bir tanede bende vardı,iş inanaılmaz yoğun, stresli , işveren aksi, paracı. Ne zaman isten ayrılmaya kalksam daha iyi şartlar sunup kalmaya ikna etti beni. Bir ay çok iyi sonraki aylar herşey eskiye döndü. Neyseki sonunda kurtardım paçamı. Benide aramışlardı hamileydim. Reddettim çünkü dediğin gibi değişen hiçbişy olmuyor
canım işe başladığında bebişe bakıcı mı bakacak?? eğer bakıcı bakacaksa ona vereceğin parayı düşün eline ne kadar kalacak geriye... kendini yıpratmaya yavrundan ayrı kalmaya değecek mi?? sen çalışırken de ucu ucuna mı yetiyordu yoksa birikimimizi de yapıyorduk diyor musun?? hani denir ya hep ne kadar gelirin varsa o kadar da giderin olur...artılarını eksilerini düşün...zor bir durum
Kiz yogurt yapinca bir gece dolapta bekletmek gerekmiyor mu? Ben yanlis mi biliyorum. Bende yaptim. Yarini bekliyorum. Bugun verilirse bende bugun vereyim.
Bende havuc ve patatesi sevmedi diye dusunuyordum. Oglen veriyordum. Agliyordu yemek istemiyordu.Megersem uykusu oluyormus ondan yemiyormus. Uyaninca veriyorum. Cok guzel yiyor. Sizde farkli saatlerde deneyin ona gore saat ayarlarsiniz. Armut elmaya bayiliyor ne zaman versem yiyor. Devami gelmiyor diye gozunden yaslar geliyor.
Canim maddi anlamda cok sıkışmayacaksaniz. Kendin biraz daha buyut. Bu benim fikrim. Ben ucretsize ayrildim ilk atanmama ragmen. Kendim buyutmek istefim cok kucuk kimseye birakmak istemedim. Buyurken ilklerini gormek istedim.
Zor bir durum cidden . Gercekte be getirecek ne götürecek böyle bor teklif olmasa çalışacak miydin hepsini duşun mutsuz olma da tek sonunda bundan yine en cok ela etkilenir dediğin kadar kötüyse
Canim zor bir karar. Bebek olmasaydıbile kapanan kapiya geri ddönmeyi tavsiyeetmezdim, hayir gelmez oradan. Ama durumunuz sıkışıksa dusunebilirsin. Zam iste madem arkadan geri dön diyecek kadar işlerine yarıyordun, takdirlerini gösteri ve esinler. O kadar da eziyet etmişler bi de.
ayy hadi hayırlısı canikomm inşallah ayıla bayıla yer İdoşum anne yapımı yoğurdunu
senin de dediğin gibi BAZEN işte
canım gerçekten zor bir durummuş..ama sakin kafayla düşünmeye çalış lütfen ağlama :/ en iyi kararı sen verirsin biz sadece fikir belirtebiliriz. nasıl bir işte çalıştığını bilmiyorum ama sözleşme falan yapılıyorsa yapma tabi eğer başlarsan işe.. bir deneme süresi tanı onlara madem seni bu kadar istiyorlar. şartların değişip değişmediğini görürsün ve ona göre davranırsın.. baktın herşey aynı tas aynı hamam devam ediyor hiç bakmazsın arkana çıkarsın yine.. hiç başlamak istemezsen de çok haklısın. kötü bir iz bırakmış sende orası.eşinle de konuşun bakalım o ne diyecek.. hakkınızda hayırlısı olsun canım
Her türlü sıkıntılı bir durum canım çok iyi düşünmen lazım erkekler maddi konulardan bize göre daha çok etkileniyolar. Eğer maddi sıkıntı yuvanızın huzurunu bozacaksa şartlarını belirtip dön ve maddi durumunuzdaki sıkıntı gidene kadar çalışıp olmadı tekrar ayrılırsın. Madem seni çağırdılar sana ihtiyaçları var demektir bu yüzden rahatsız olduğun konuları konuşmalısın kabul etmezlerse asla geri dönme. Bebiş çok küçük daha ama ev de belli bi yerden sonra çok sıkıyor bitmek bilmeyen bir kısır döngü
Oh afiyet olsun :)
Hımm artan sütü kendimize mayaladım öyle yapayım canım sağol.
Bekletmeden yedireyim diyorum canım yaa ılık yesin diye bakıcam durumuna eğer çok cıvıksa 1-2 saat bekletirim. 3 te açıcam bakalım:)
merhabalar herkese...
gördüğüm kadarıyla uyku yine genelimizin ilk sorunu
bende çok zor bir gece geçirdim gece 500 kere uyandı sabahın 5 inde ayaktaydı neden uyumuyo diye kafayı yedim resmen
meğerse kakası varmış
ne zaman düzelecek bu gece uykuları yaaa
erken yatma konusunda yol aldık diye sevinemiyorum bile gece bu kadar sık uyandığı için
sütüm mü yetmiyor anlamadım ki neden böyle çok sık uyanıyor ?
beni emiyor canım devam sütü ile destekle dedi doktor bende ok dedim ama benim kız biberon almıyor
gün içinde bir kez 30 cc devam sütü içiyor oda zoooorlaaaaa
mamayı biberonu kabul etmedi bi türlü
Sonunda sutcu geldi ve yogurdu caldim. Yarin tutup tutmadigi belli olur. Kizimin bugunku patatesini yaktik. Emecem diye tutturunca ocakta yanmis . :))
Uc gun bitti. Bugun mandalina vereyim artik. Ne tepki verecek bakalim.
Günaydın güzel anneler. Ben sütü akşam üstü bekliyorken sabah geldi ve idoşun ilk yoğurdunu mayalayıp kaloriferin üzerine oturttum bakalım :) yarın tattırmayı düşünüyodum ama bugüne kısmetmiş.
Günaydınlar
Ücretsiz izindeyim ama ayın 15inde maaşım yatmış ve ben fark etmemişim bunca zamandır
Şimdi elli kere git okuldan yazı al ordan ilçeye git kırk kere anlat imza bekle ordan git mal müdürdlüğüne dil dök yok faiz isterler kavga çıkart(((
Emzirecek yer ara sokaklarda
Oooof of
Verdiniz madem geri istemeyin çalıştığım ay ödemeyin uğraştırmayın((
Canım sıkıldı fıstıklar
Canım lütfen sakin ol... Benim fotoğrafta görülen şirine bana bebekken az çektirmedi:)) Çok gazlı, çok uykusuz bir bebekti, ah bir de çok iştahsız. Çok bitkindim, yorgundum, senin gibi sorup duruyordum kendi kendime, neden böyle, neden, netten araştırıyor, araştırdıkça ve başka çocuklarla karşılaştırdıkça iyice çıldırıyordum. Geçiyor ama, geçecek 8-9 aylık olunca bir düzene girecek umarım. Büyüyünce de çok uyuyan bir çocuk olmayacaktır belki ama bir düzeni olacak, senin yardımınla, sen alıştıracaksın, pes etme lütfen.
Bizde öksürük şurubuyla 2-3 günde atlattık, verdiyse kullan canım Allah korusun ciğerlerine inmesinden iyidir antibiyotik kullanmak. Geçmiş olsunSelam kızlar oğlum hastaydı dün kötüledi baya bi öksürüğü vardı sabah gittik doktora üşütmüş iyice,allahtan ciğerlerine inmemiş .Balgam sökücü ve antibiyotik verdi,ya ben antibiyotik diyince bi duruyorum tamam güveniyorum doktora ama keşke başka bi yolu olsaydı...Uyurken şiddetli bi öksürükle öğürüyor yavrum uykusu da hep bölünüyor..İnşallah geçer bir an önce hep iyi olsunlar yavrularımızz..
Bugunku menümüz zeytinyağlı havuç püresiydi. Yalana yalana orta boy bir havucu bitirdi kuzum.
Yarasın diyor, sizinkilerinde sevmelerini umuyorum.
Beni dinlediğiniz için tişikkirleer
Selam kızlar oğlum hastaydı dün kötüledi baya bi öksürüğü vardı sabah gittik doktora üşütmüş iyice,allahtan ciğerlerine inmemiş .Balgam sökücü ve antibiyotik verdi,ya ben antibiyotik diyince bi duruyorum tamam güveniyorum doktora ama keşke başka bi yolu olsaydı...Uyurken şiddetli bi öksürükle öğürüyor yavrum uykusu da hep bölünüyor..İnşallah geçer bir an önce hep iyi olsunlar yavrularımızz..
Selam kızlar oğlum hastaydı dün kötüledi baya bi öksürüğü vardı sabah gittik doktora üşütmüş iyice,allahtan ciğerlerine inmemiş .Balgam sökücü ve antibiyotik verdi,ya ben antibiyotik diyince bi duruyorum tamam güveniyorum doktora ama keşke başka bi yolu olsaydı...Uyurken şiddetli bi öksürükle öğürüyor yavrum uykusu da hep bölünüyor..İnşallah geçer bir an önce hep iyi olsunlar yavrularımızz..
hiç heveslenme canım ya nasılsa geçecek bir gün emzir geç valla ne güzeldi.ohhh afiyet bal şeker olsun :) löp löp et olsun :) siz böyle yazdıkça ben de heves ediyorum ek gıdaya :)
Bugunku menümüz zeytinyağlı havuç püresiydi. Yalana yalana orta boy bir havucu bitirdi kuzum.
Yarasın diyor, sizinkilerinde sevmelerini umuyorum.
Beni dinlediğiniz için tişikkirleer
Çok geçmiş olsun, hemen iyileşir inşallah.
Bu arada beğen butonu çalışmıyor ben de, bir de internet bağlantısı sürekli kopuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?