2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canim zor bir karar. Bebek olmasaydıbile kapanan kapiya geri ddönmeyi tavsiyeetmezdim, hayir gelmez oradan. Ama durumunuz sıkışıksa dusunebilirsin. Zam iste madem arkadan geri dön diyecek kadar işlerine yarıyordun, takdirlerini gösteri ve esinler. O kadar da eziyet etmişler bi de.

merhabalar herkese...
gördüğüm kadarıyla uyku yine genelimizin ilk sorunu
bende çok zor bir gece geçirdim gece 500 kere uyandı sabahın 5 inde ayaktaydı neden uyumuyo diye kafayı yedim resmen
meğerse kakası varmış
ne zaman düzelecek bu gece uykuları yaaa
erken yatma konusunda yol aldık diye sevinemiyorum bile gece bu kadar sık uyandığı için
sütüm mü yetmiyor anlamadım ki neden böyle çok sık uyanıyor ?

Hem emiyor hem mama mi aliyor. Yoksa sadece 30ml mama mi. Kilosuda iyi cok zayif degil canim.

beni emiyor canım devam sütü ile destekle dedi doktor bende ok dedim ama benim kız biberon almıyor
gün içinde bir kez 30 cc devam sütü içiyor oda zoooorlaaaaa
mamayı biberonu kabul etmedi bi türlü

ayy hadi hayırlısı canikomm inşallah ayıla bayıla yer İdoşum anne yapımı yoğurdunu

Ayy hazır kahvaltı ne güzel yaa bazen kv ile altlı üstlü oturmanın avatajıda mı var ne :)

senin de dediğin gibi BAZEN işte

canım gerçekten zor bir durummuş..ama sakin kafayla düşünmeye çalış lütfen ağlama :/ en iyi kararı sen verirsin biz sadece fikir belirtebiliriz. nasıl bir işte çalıştığını bilmiyorum ama sözleşme falan yapılıyorsa yapma tabi eğer başlarsan işe.. bir deneme süresi tanı onlara madem seni bu kadar istiyorlar. şartların değişip değişmediğini görürsün ve ona göre davranırsın.. baktın herşey aynı tas aynı hamam devam ediyor hiç bakmazsın arkana çıkarsın yine.. hiç başlamak istemezsen de çok haklısın. kötü bir iz bırakmış sende orası. eşinle de konuşun bakalım o ne diyecek.. hakkınızda hayırlısı olsun canım

Her türlü sıkıntılı bir durum canım çok iyi düşünmen lazım erkekler maddi konulardan bize göre daha çok etkileniyolar. Eğer maddi sıkıntı yuvanızın huzurunu bozacaksa şartlarını belirtip dön ve maddi durumunuzdaki sıkıntı gidene kadar çalışıp olmadı tekrar ayrılırsın. Madem seni çağırdılar sana ihtiyaçları var demektir bu yüzden rahatsız olduğun konuları konuşmalısın kabul etmezlerse asla geri dönme. Bebiş çok küçük daha ama ev de belli bi yerden sonra çok sıkıyor bitmek bilmeyen bir kısır döngü
Sonunda sutcu geldi ve yogurdu caldim. Yarin tutup tutmadigi belli olur. Kizimin bugunku patatesini yaktik. Emecem diye tutturunca ocakta yanmis . :))
Uc gun bitti. Bugun mandalina vereyim artik. Ne tepki verecek bakalim.
Oh afiyet olsun :)
Hımm artan sütü kendimize mayaladım öyle yapayım canım sağol.

Bekletmeden yedireyim diyorum canım yaa ılık yesin diye bakıcam durumuna eğer çok cıvıksa 1-2 saat bekletirim. 3 te açıcam bakalım:)

Doğru canım bende biliyorum hiç bir şeyin değişmeyeceğini kandırmak için ellerinden geleni yapıyorlar ama ben kararımı verdim bile dönmiycem yine aynı şeyleri yaşayamam küçücük evladımı bırakıp

Annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakar dedik ama çocuk bakmak zor iş bide ne biliyin daha çok küçük yanında olmak istiyorum o yüzden vazgeçtim allah bi kolayını verir herşeyin benım eşim biraz garantici kenarda hep birikim olsun ister böyle sıfıra sıfır gidince bi kaç aydır epey sıkıntı yaptı kendine ondan benım derdim

Evet canım az çok idare edicez artık eşimlede telde konuştuk boşver gerek yok dedi oh be rahatladım

Zor bir durum cidden . Gercekte be getirecek ne götürecek böyle bor teklif olmasa çalışacak miydin hepsini duşun mutsuz olma da tek sonunda bundan yine en cok ela etkilenir dediğin kadar kötüyse

Evet yine çok sıkıntılı gergin olucam olan elaya olucak canım haklısın değmez

Yani istifa ettim geri çağırıyolar gidicem bak nasılda döndü falan derler gerzekler ay lanet olsun

Hemde ne kötü izler bıraktı iş yeri diyince artık hep aklıma öyle bir iş yeri geliyor ve ürperiyor
Um o derece yani

Biraz büyüsün tabiki çalışmayı düşünüyorum arastacım çünkü pijama topuz terlik nereye kadar çalışmak insan içine çıkmak gerek ama zamanı geldiğinde tabiki

slmm. kotrole gitmiştikk bugünn yenii geldik.. 2 cm uzamışş derin'imm ve 500 gr almış.. toplamdaa 7kilo 66cm olmuşş. hemşire iyi diyorr ama ben beğenmedimm kilosunu yaa, tamm iştahlı emiyor falan derken emmeyii bırakmıştıı 1 hafta falan sadece gece emiyrdu, gündüzz sadece tadına bakıyorduu resmenn.. 5 buçuk aylık 7 kiloo çıtır bir kızmm varr iştee hiçç anası çekmemiş hiçç

ben şişkoluktaa önde giderkenn kızım istikrarını koruyor ayda 500 gr geçmiyrr,

Bugün de İda durmuyo iyi mi oda oda geziyoruz daha yemek yapamadım

Bizim de bu ara uyku düzenimiz şaştı geç uyuyor insan bosa mü uğraştım o kadar diye sınır oluyor dimi

Sonunda sutcu geldi ve yogurdu caldim. Yarin tutup tutmadigi belli olur. Kizimin bugunku patatesini yaktik. Emecem diye tutturunca ocakta yanmis . :))
Uc gun bitti. Bugun mandalina vereyim artik. Ne tepki verecek bakalim.

Dün sevmedi benim oğluşum yoğurdu öğürdü bugün 2.günümüzdü biraz daha severek yedi 2 kaşık:))İnşallah severek yerler bebişleriniz kızlar hadi hayırlısı..

Bu mem zaten zora sokmasa şaşardım hep aynı hikaye,kolay gelsin canım..

Evet bende aynı fikirdeyim,ben de çok inatlaşıyordum oğlumla ağlaya ağlaya mahvoluyordu uykusunda 12yi buluyodu hep..Hep bi düzen arayışındaydım..Tam birazcık oturttum derken şimdi hasta oldu en başa döndük yani diş,hastalık veya en ufak bişeyde bozuluyor düzenleri o yüzden sabretmek lazım 9.ayda falan daha yolunda gider diye düşünüyorum bu ara gece kalkmaları çok sık oluyor burdan okuyunca o konuda da yanlız olmadığımı anlıyorum sanırım sütümüz çok doyurmuyor mideleri genişliyor bebişlerin..Bu arada Heracım kızın çok güzel,çok sevimli maşallah..

Bugunku menümüz zeytinyağlı havuç püresiydi. Yalana yalana orta boy bir havucu bitirdi kuzum.
Yarasın diyor, sizinkilerinde sevmelerini umuyorum.
Beni dinlediğiniz için tişikkirleer

Selam kızlar oğlum hastaydı dün kötüledi baya bi öksürüğü vardı sabah gittik doktora üşütmüş iyice,allahtan ciğerlerine inmemiş .Balgam sökücü ve antibiyotik verdi,ya ben antibiyotik diyince bi duruyorum tamam güveniyorum doktora ama keşke başka bi yolu olsaydı...Uyurken şiddetli bi öksürükle öğürüyor yavrum uykusu da hep bölünüyor..İnşallah geçer bir an önce hep iyi olsunlar yavrularımızz..

Bizde öksürük şurubuyla 2-3 günde atlattık, verdiyse kullan canım Allah korusun ciğerlerine inmesinden iyidir antibiyotik kullanmak. Geçmiş olsun

Bugunku menümüz zeytinyağlı havuç püresiydi. Yalana yalana orta boy bir havucu bitirdi kuzum.

ohhh afiyet bal şeker olsun :) löp löp et olsun :) siz böyle yazdıkça ben de heves ediyorum ek gıdaya :)

bizim de sürekli geriye doğru akıntımız var burnunu okyanus suyuyla açık tutmam lazım...şükürler olsun ki sadece tıkanıklıkla kaldık ilerlemedi...çoookkkk geçmiş olsun size...

Cok gecmis olsun ilaçla hemen iyileşsin ins

Çok geçmiş olsun, hemen iyileşir inşallah.
Bu arada beğen butonu çalışmıyor ben de, bir de internet bağlantısı sürekli kopuyor.

Son düzenleme:
ohhh afiyet bal şeker olsun :) löp löp et olsun :) siz böyle yazdıkça ben de heves ediyorum ek gıdaya :)
hiç heveslenme canım ya nasılsa geçecek bir gün emzir geç valla ne güzeldi.
Şimdi 2 güne bir yogurt mayala, sabah püre yap, çorba yap zor işmiş zor

ni dimek şekerim sen böyle güzel haberler verdikten sonra dinlemez miyiz afiyetler olsun Selo cancağızıma

çok geçmiş olsun sareyacm inşallah çok çabuk geçer gider hastalığı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…