2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Bugunku menümüz zeytinyağlı havuç püresiydi. Yalana yalana orta boy bir havucu bitirdi kuzum.
Yarasın diyor, sizinkilerinde sevmelerini umuyorum.
Beni dinlediğiniz için tişikkirleer

Uyy afiyet olsun ya yarasın hep güzel gzel yesin annesi senin oğlanın yavuklusu varmıydı burda canım yoksa kerttirel
M benim eloş ben pek seviyom selimi

Canım çk çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

hiç heveslenme canım ya nasılsa geçecek bir gün emzir geç valla ne güzeldi.
Şimdi 2 güne bir yogurt mayala, sabah püre yap, çorba yap zor işmiş zor

ben yemekle uğraşmayı severim :) (şimdi böyle diyorum ama bir ay sonra isssyyaaannn diyebilirim :) ) yeter ki yesin yavrucaklar...onun heyecanı da ayrı canım yaa bak siz her gün diyosunuz bugün yoğurt günü, bugün havuç günü ....:)

Slmm kizlar brn bebegime yogurt ve meyve yediremiyorum siz nasil alistirdiniz birde bu aralar cok aglio istedigi sey aninda olacak yoksa gece gunduz dinlemio yikio ortaligi sizdede varmi bole bi durum 27 agustos doumluyuz bu arada

Uyy afiyet olsun ya yarasın hep güzel gzel yesin annesi senin oğlanın yavuklusu varmıydı burda canım yoksa kerttirel
M benim eloş ben pek seviyom selimi
Ahh nasyacım seninlede child abuse lik yapmak güzel olurdu ama Duru kızla sözlüyüz biz
Duru uyan selime sahip cık elden gidiyor :)

Böyle söylediğine göre senin oğlan uslu herhalde canım
Heyecanı çook güzel tabi canım, tepkiler zaten güzel

uslu canım maşallah...arada mızmızlanıyoruz ama olacak o kadar...çocuğumun hakkını yemiyeyim şimdi :)

geçmiş olsun cnm. bnm oğlumda öksürüyor balgamlı burnu akıyor hapşuruyor bronşit başlangıcı dedi dr çok üzülüyorum antibiyotik ve balgam söktürücü şurup verdi kullanıyoruz 5 gün tedavi süreci pzrtesi tekrar dr a gideceğiz inş şifasını görür bebişlerimiz bol sağlıklı günler bebişlerimizin olsun

Geçmiş olsun canım sizede, bir an önce iyileşir inşallah yavrun.

Canim unnodaya giren bir kampanyadan almıştım . Ama adını kampanyanin hatırlayamadim simdi bulunca gonderirim tekrar sana . Oyuncağın üstünde jellycat London diye bir etiket var ama

hımm saol canm bi bakayım bakalım unnadoyada üyeyim her kampanyasıda gelir mailime girip bakarımda ama kaçırmışım herhalde.valla bulbilrsen çok sevinirim canım hani böle ölü gibi bezgin tavşanlardan demi :)) heryeri salıvermiş :))) bende buarada mailimden geçmişe dönüp bi bakayım.

evreka :)) buldum parmecim ben bunlarda çok güzel ama bahsettiğim bu değildi benim ..hani böle bezgin bekir =))ince uzunlar varya onlardan arıyodum ben..çok saol canım yinede

Sonunda sutcu geldi ve yogurdu caldim. Yarin tutup tutmadigi belli olur. Kizimin bugunku patatesini yaktik. Emecem diye tutturunca ocakta yanmis . :))
Uc gun bitti. Bugun mandalina vereyim artik. Ne tepki verecek bakalim.

furuzanmelekcim mandalina gaz yapmaz mı bebişine..yani benim oğlum gazdan bomba gibi olduğu için geçtiğimiz aya kadar ödüm patlıyor gazlı yiceklerden..doğumdan beri kuru fasulye nohut mercimek ağzıma koymadım daha..nasılll da özledimmm :))

Son düzenleme:
sagol canim cvp yazdigin icin. Zaten az cok anladim burda yazilanlardan mevzuyu. Ama o zaman oyle algilamistim. Sonucta ben bastan beri sizi taniyorum baskasini bilmiyorum ki... bozulmadiniz insallah kizlar?

Gece resmen felaketti oluyorum dedim o derece kotuydu.
En sonunda sabahin 4.30 da barisla birlikte bende aglama krizine girdim yani( kocis hangimize bakacagini sasirdi
Sabahta kiuzkardesimle konustum cok yogun calisiyor 1 saatte olsa gel cok kotuyum dedim sagolsun 2 de geldi 6 da gitti rahat ettim biraz ama cook yorgunum ne zaman duzelecek Allahim sabir ver sen bana....

Nasya Allah affetsin ama vallahi bende dusunmedim degil olsemde kurtulsam diye vee annelerimiz bizi ne zorluklarla buyutmus onu daha iyi anladim.
İs icin bakacak biri olsa bugun birakirim belkide suan kotu oldugum icin boyle dusdunuyorum ama ev bana gore degil 1 senedir evdeyim artik duvarlar uzerime geliyor.

Cnm seni cok iyi anliyorum..gecicek demek bazen yetmiyo eylulde 40kere uyandi gce..uykuszluk cok kotu insanin psikolojisini bozuyo

Slm kizlar Ben geldim.... buraya kacmissiniz... Yoklugumda neler olmus hic haberim yok.topigi ihmal Ettik ortalik karismis. Uzuldum AMA inanin hic valor bulamiyordum.
Neyse umarim herkes iyidir. abi bebislerinizde iyidir insallah. Hgecmise bakamadim hic. Telden giriyorum Kim online onuda goremiyorum. Buraya kimler takiliyor onuda bilmiyorum. AMA esku topikten dostlarim sizleri seviyorum opuyorum

Hoşgeldin :) Kaçmadık aslında terkettik bazı muhabbetler baydı biraz da :) Yeni bir soluk olsun istedik. Seni burda görmek güzel

Cekirgee hosgeldn biz eski tayfa burdayiz..;-)

Çekirgecim hoşgeldin. Uzun zaman oldu görüşmeyeli. Umarım iyisindir. Fırsatın oldukça uğra canım bizede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…