Bugunku menümüz zeytinyağlı havuç püresiydi. Yalana yalana orta boy bir havucu bitirdi kuzum.
Yarasın diyor, sizinkilerinde sevmelerini umuyorum.
Beni dinlediğiniz için tişikkirleer
Selam kızlar oğlum hastaydı dün kötüledi baya bi öksürüğü vardı sabah gittik doktora üşütmüş iyice,allahtan ciğerlerine inmemiş .Balgam sökücü ve antibiyotik verdi,ya ben antibiyotik diyince bi duruyorum tamam güveniyorum doktora ama keşke başka bi yolu olsaydı...Uyurken şiddetli bi öksürükle öğürüyor yavrum uykusu da hep bölünüyor..İnşallah geçer bir an önce hep iyi olsunlar yavrularımızz..
Uyy afiyet olsun ya yarasın hep güzel gzel yesin annesi senin oğlanın yavuklusu varmıydı burda canım yoksa kerttirel
M benim eloş ben pek seviyom selimi
Canım çk çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
hiç heveslenme canım ya nasılsa geçecek bir gün emzir geç valla ne güzeldi.
Şimdi 2 güne bir yogurt mayala, sabah püre yap, çorba yap zor işmiş zor
Ahh nasyacım seninlede child abuse lik yapmak güzel olurdu ama Duru kızla sözlüyüz bizUyy afiyet olsun ya yarasın hep güzel gzel yesin annesi senin oğlanın yavuklusu varmıydı burda canım yoksa kerttirel
M benim eloş ben pek seviyom selimi
Duru uyan selime sahip cık elden gidiyor :)
Böyle söylediğine göre senin oğlan uslu herhalde canımben yemekle uğraşmayı severim :) (şimdi böyle diyorum ama bir ay sonra isssyyaaannn diyebilirim :) ) yeter ki yesin yavrucaklar...onun heyecanı da ayrı canım yaa bak siz her gün diyosunuz bugün yoğurt günü, bugün havuç günü ....:)
Ahh nasyacım seninlede child abuse lik yapmak güzel olurdu ama Duru kızla sözlüyüz biz
Böyle söylediğine göre senin oğlan uslu herhalde canım
Heyecanı çook güzel tabi canım, tepkiler zaten güzel
Aman maşallah canım totosunu kaşıuslu canım maşallah...arada mızmızlanıyoruz ama olacak o kadar...çocuğumun hakkını yemiyeyim şimdi :)
Selam kızlar oğlum hastaydı dün kötüledi baya bi öksürüğü vardı sabah gittik doktora üşütmüş iyice,allahtan ciğerlerine inmemiş .Balgam sökücü ve antibiyotik verdi,ya ben antibiyotik diyince bi duruyorum tamam güveniyorum doktora ama keşke başka bi yolu olsaydı...Uyurken şiddetli bi öksürükle öğürüyor yavrum uykusu da hep bölünüyor..İnşallah geçer bir an önce hep iyi olsunlar yavrularımızz..
Ben hiç öyle yapmadım canım şimdiye kadar öyle daha mı kolay oluyor :26:
Geçmiş olsun canım sizede, bir an önce iyileşir inşallah yavrun.geçmiş olsun cnm. bnm oğlumda öksürüyor balgamlı burnu akıyor hapşuruyor bronşit başlangıcı dedi dr çok üzülüyorum antibiyotik ve balgam söktürücü şurup verdi kullanıyoruz 5 gün tedavi süreci pzrtesi tekrar dr a gideceğiz inş şifasını görür bebişlerimiz bol sağlıklı günler bebişlerimizin olsun
Canim unnodaya giren bir kampanyadan almıştım . Ama adını kampanyanin hatırlayamadim simdi bulunca gonderirim tekrar sana . Oyuncağın üstünde jellycat London diye bir etiket var ama
hımm saol canm bi bakayım bakalım unnadoyada üyeyim her kampanyasıda gelir mailime girip bakarımda ama kaçırmışım herhalde.valla bulbilrsen çok sevinirim canım hani böle ölü gibi bezgin tavşanlardan demi :)) heryeri salıvermiş :))) bende buarada mailimden geçmişe dönüp bi bakayım.
Dün sevmedi benim oğluşum yoğurdu öğürdü bugün 2.günümüzdü biraz daha severek yedi 2 kaşık:))İnşallah severek yerler bebişleriniz kızlar hadi hayırlısı..
Bu mem zaten zora sokmasa şaşardım hep aynı hikaye,kolay gelsin canım..
Evet bende aynı fikirdeyim,ben de çok inatlaşıyordum oğlumla ağlaya ağlaya mahvoluyordu uykusunda 12yi buluyodu hep..Hep bi düzen arayışındaydım..Tam birazcık oturttum derken şimdi hasta oldu en başa döndük yani diş,hastalık veya en ufak bişeyde bozuluyor düzenleri o yüzden sabretmek lazım 9.ayda falan daha yolunda gider diye düşünüyorum bu ara gece kalkmaları çok sık oluyor burdan okuyunca o konuda da yanlız olmadığımı anlıyorum sanırım sütümüz çok doyurmuyor mideleri genişliyor bebişlerin..Bu arada Heracım kızın çok güzel,çok sevimli maşallah..
Sonunda sutcu geldi ve yogurdu caldim. Yarin tutup tutmadigi belli olur. Kizimin bugunku patatesini yaktik. Emecem diye tutturunca ocakta yanmis . :))
Uc gun bitti. Bugun mandalina vereyim artik. Ne tepki verecek bakalim.
sagol canim cvp yazdigin icin. Zaten az cok anladim burda yazilanlardan mevzuyu. Ama o zaman oyle algilamistim. Sonucta ben bastan beri sizi taniyorum baskasini bilmiyorum ki... bozulmadiniz insallah kizlar?Düşüncelerini paylaştığın icin teşekkürler Canim
Uzun süredir cok sık giremiyorsun o yüzden sana açıklamak isterdim ama tekrar tekrar aynı konuyu acmış oluruz o yüzden kaldın diyorum :)
Ama en azından arkadan is çevirecek kisiler olmadıgınızı hatırlamışsin ki burda bize de yaziyorsun diye düşünüyorum .
Kıyamam ya insallah esın cok para kazanır da istediğin herseyi misli ile sana alır . Öpüyorum .
Gece resmen felaketti oluyorum dedim o derece kotuydu.
En sonunda sabahin 4.30 da barisla birlikte bende aglama krizine girdim yani( kocis hangimize bakacagini sasirdi
Sabahta kiuzkardesimle konustum cok yogun calisiyor 1 saatte olsa gel cok kotuyum dedim sagolsun 2 de geldi 6 da gitti rahat ettim biraz ama cook yorgunum ne zaman duzelecek Allahim sabir ver sen bana....
Nasya Allah affetsin ama vallahi bende dusunmedim degil olsemde kurtulsam diye vee annelerimiz bizi ne zorluklarla buyutmus onu daha iyi anladim.
İs icin bakacak biri olsa bugun birakirim belkide suan kotu oldugum icin boyle dusdunuyorum ama ev bana gore degil 1 senedir evdeyim artik duvarlar uzerime geliyor.
Slm kizlar Ben geldim.... buraya kacmissiniz... Yoklugumda neler olmus hic haberim yok.topigi ihmal Ettik ortalik karismis. Uzuldum AMA inanin hic valor bulamiyordum.
Neyse umarim herkes iyidir. abi bebislerinizde iyidir insallah. Hgecmise bakamadim hic. Telden giriyorum Kim online onuda goremiyorum. Buraya kimler takiliyor onuda bilmiyorum. AMA esku topikten dostlarim sizleri seviyorum opuyorum
Slm kizlar Ben geldim.... buraya kacmissiniz... Yoklugumda neler olmus hic haberim yok.topigi ihmal Ettik ortalik karismis. Uzuldum AMA inanin hic valor bulamiyordum.
Neyse umarim herkes iyidir. abi bebislerinizde iyidir insallah. Hgecmise bakamadim hic. Telden giriyorum Kim online onuda goremiyorum. Buraya kimler takiliyor onuda bilmiyorum. AMA esku topikten dostlarim sizleri seviyorum opuyorum
Çekirgecim hoşgeldin. Uzun zaman oldu görüşmeyeli. Umarım iyisindir. Fırsatın oldukça uğra canım bizede :)Slm kizlar Ben geldim.... buraya kacmissiniz... Yoklugumda neler olmus hic haberim yok.topigi ihmal Ettik ortalik karismis. Uzuldum AMA inanin hic valor bulamiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?