Slm kizlar Ben geldim.... buraya kacmissiniz... Yoklugumda neler olmus hic haberim yok.topigi ihmal Ettik ortalik karismis. Uzuldum AMA inanin hic valor bulamiyordum.
Neyse umarim herkes iyidir. abi bebislerinizde iyidir insallah. Hgecmise bakamadim hic. Telden giriyorum Kim online onuda goremiyorum. Buraya kimler takiliyor onuda bilmiyorum. AMA esku topikten dostlarim sizleri seviyorum opuyorum
Cekirgee hosgeldn biz eski tayfa burdayiz..;-)
Ne varsa eskilerde var di mi angym :))
Kesinlikle cnm..biz hamileligin basindan beri bu asamalari beraber atlattik...birbitimizn dilinden anliyrz samimiyetimz belli bi sey dendignde yanlis anlasilmicani biliyrz krndmiz gbiyiz kasmiyoruz
Gece resmen felaketti oluyorum dedim o derece kotuydu.
En sonunda sabahin 4.30 da barisla birlikte bende aglama krizine girdim yani( kocis hangimize bakacagini sasirdi
Sabahta kiuzkardesimle konustum cok yogun calisiyor 1 saatte olsa gel cok kotuyum dedim sagolsun 2 de geldi 6 da gitti rahat ettim biraz ama cook yorgunum ne zaman duzelecek Allahim sabir ver sen bana....
Nasya Allah affetsin ama vallahi bende dusunmedim degil olsemde kurtulsam diye vee annelerimiz bizi ne zorluklarla buyutmus onu daha iyi anladim.
İs icin bakacak biri olsa bugun birakirim belkide suan kotu oldugum icin boyle dusdunuyorum ama ev bana gore degil 1 senedir evdeyim artik duvarlar uzerime geliyor.
Kesinlikle cnm..biz hamileligin basindan beri bu asamalari beraber atlattik...birbitimizn dilinden anliyrz samimiyetimz belli bi sey dendignde yanlis anlasilmicani biliyrz krndmiz gbiyiz kasmiyoruz
Aramıza yeni katılan ama eskiden tanıyomuş kadar benimsediğim arkadaşlar var onları es geçmek istemiyorum iyi ki geldiler benim o laftaki amacım biraz derin anlamışsınızdır
Canım seni çpk iyi anlıyorum öok zor sabır diliyorum hepimize ben bugünde aynıdurumdayım kucağımdan indiremıyorum gün içindede defalarca ağlama krizine girdim ama sakin olmamızlazım yapacak bişey yok
Aynen katılıyorum hepinizi seviyorum
Nasyacm miz mizmi surekli..bnmkide kucakta olsun istiyo hep
Nasyacm miz mizmi surekli..bnmkide kucakta olsun istiyo hep
Evet canım mızmızmız hiç susmuyobırakmsmla çığlık atması bir oluyo kollarım koptu artık ana kucağına koyuyorum oyuncaklarıyla oyalamaya çalışıyorum ama yok nerde şımarıklıktan gözüme baka baka yalandan ağlıyoresmen
hepsi bir anda mızmız funda haklı galiba ay hareketlerine göre davranıyolar bizim aslan burçları
Evet canım mızmızmız hiç susmuyobırakmsmla çığlık atması bir oluyo kollarım koptu artık ana kucağına koyuyorum oyuncaklarıyla oyalamaya çalışıyorum ama yok nerde şımarıklıktan gözüme baka baka yalandan ağlıyoresmen
hepsi bir anda mızmız funda haklı galiba ay hareketlerine göre davranıyolar bizim aslan burçları
Dogru soyluyosun canm.aramiza sonradan katilip bize o samimiyeti veren arkadslara hakszlik etmek istemem bnde kesinlikle.bunun yanindaxbasindan beri topikte olup bzi hic anlamayanlarda olmus
Bnimki de başak ama bugün maşallahımız var. Dönemedikçe çığlık atıyo bi dönse rahatlıcam valla... Döncem diye uyumuyo bile şimdi
yeni bişey keşfetmiş annesi nasıl uyusun ya dönecek ya dönecek. Ne diyo acaba içinden "dönmeden bana uyku hayam"
Hosbulduk kizlar... Sizinle tekrar birarada olmak cok guzel.sizi bulduguma cok sevindim. Hamilelik gunlerindeki sohbetleri ozluyorum, firsat buldukca gelirim artik...
Yagmurum ve Ben iyiyiz. Gecmek bilmeyen bir oksuruk var ikimizde de. Bride dis cikariyoruz, iltihap topladi sisti AMA patlamadi gala dialer, heyecanla bekliyoruz. Esimlede atamiz duzeldi.
Bizden haberler Boyle simdi.
Sizin yavrularinizda iyidir insallah. Allah yardimcimiz olsun Anne olmak cok zormus gercekten....
HahahaBenmki ayin hicbi hareketini kacirmiyo :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?