2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Hoşgeldin canım burda çok mutluyuz aynı dili konuşan insanlarla birlikte olmak güzel sende hosgeldin tatlım :) büyüyor bıcırlar senin kuzun nasıl

Ne varsa eskilerde var di mi angym :))

Kesinlikle cnm..biz hamileligin basindan beri bu asamalari beraber atlattik...birbitimizn dilinden anliyrz samimiyetimz belli bi sey dendignde yanlis anlasilmicani biliyrz krndmiz gbiyiz kasmiyoruz

Kesinlikle cnm..biz hamileligin basindan beri bu asamalari beraber atlattik...birbitimizn dilinden anliyrz samimiyetimz belli bi sey dendignde yanlis anlasilmicani biliyrz krndmiz gbiyiz kasmiyoruz

Aramıza yeni katılan ama eskiden tanıyomuş kadar benimsediğim arkadaşlar var onları es geçmek istemiyorum iyi ki geldiler benim o laftaki amacım biraz derin anlamışsınızdır

Canım seni çpk iyi anlıyorum öok zor sabır diliyorum hepimize ben bugünde aynıdurumdayım kucağımdan indiremıyorum gün içindede defalarca ağlama krizine girdim ama sakin olmamızlazım yapacak bişey yok

Aynen katılıyorum hepinizi seviyorum

Aramıza yeni katılan ama eskiden tanıyomuş kadar benimsediğim arkadaşlar var onları es geçmek istemiyorum iyi ki geldiler benim o laftaki amacım biraz derin anlamışsınızdır

Dogru soyluyosun canm.aramiza sonradan katilip bize o samimiyeti veren arkadslara hakszlik etmek istemem bnde kesinlikle.bunun yanindaxbasindan beri topikte olup bzi hic anlamayanlarda olmus

Şimdiyi kaçırmamak için gçmişe bakamıyorum en kısa zamanda okuycam. Bugün onlinedım ama pek duramadım bilgisayar başında kızım uslandı yazmıştım bugün biraz yaramazdı idoş öğleden sonra. Oda oda dolaştık bi çığlık atıyo kaç desibeldir bilmem beynim zonkladı

Hosbulduk kizlar... Sizinle tekrar birarada olmak cok guzel.sizi bulduguma cok sevindim. Hamilelik gunlerindeki sohbetleri ozluyorum, firsat buldukca gelirim artik...
Yagmurum ve Ben iyiyiz. Gecmek bilmeyen bir oksuruk var ikimizde de. Bride dis cikariyoruz, iltihap topladi sisti AMA patlamadi gala dialer, heyecanla bekliyoruz. Esimlede atamiz duzeldi.
Bizden haberler Boyle simdi.
Sizin yavrularinizda iyidir insallah. Allah yardimcimiz olsun Anne olmak cok zormus gercekten....

Nasyacm miz mizmi surekli..bnmkide kucakta olsun istiyo hep

Evet canım mızmızmız hiç susmuyobırakmsmla çığlık atması bir oluyo kollarım koptu artık ana kucağına koyuyorum oyuncaklarıyla oyalamaya çalışıyorum ama yok nerde şımarıklıktan gözüme baka baka yalandan ağlıyoresmen

hepsi bir anda mızmız funda haklı galiba ay hareketlerine göre davranıyolar bizim aslan burçları

Bnmkide hep kucakta olmak istiyo elim kolum dokuldu resmen

Dogru soyluyosun canm.aramiza sonradan katilip bize o samimiyeti veren arkadslara hakszlik etmek istemem bnde kesinlikle.bunun yanindaxbasindan beri topikte olup bzi hic anlamayanlarda olmus

Evet maalesef bi de bunca zaman bizim çok yanlış tanıdıklarımız da olmuş. Ne de iyi görünüyolardı

Bnimki de başak ama bugün maşallahımız var. Dönemedikçe çığlık atıyo bi dönse rahatlıcam valla... Döncem diye uyumuyo bile şimdi

yeni bişey keşfetmiş annesi nasıl uyusun ya dönecek ya dönecek. Ne diyo acaba içinden "dönmeden bana uyku hayam"

yeni bişey keşfetmiş annesi nasıl uyusun ya dönecek ya dönecek. Ne diyo acaba içinden "dönmeden bana uyku hayam"

Kesinlikle öyle diyo valla... Bi taraftan o gözler kıpkırmızı ovuşturmaktan bi taraftan da bas bas bağırıyo döncem diye...umarım bize de uyku haram olmaz bugün :)

Biz de aramızda görmekten mutlu olduk. Yağmurun ve senin iyi olmana çok sevindim. Eşler arasında sorun herkesde olur neyse aranız iyiymiş Allah bozmasın. Dişler patır kütür geliyo diş buğdayı partisi vericez burda toplu olarak bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…