2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Madem konumuz beslenme bende paylasayim tecrubelerimi....
Benim cadi dogdugundan beri sadece Anne sutu aldi. Mama denedim ama sevmedi hic hep kustu.5. Aya girince Dr. El gidaya baslayalim dedi. Once yogurt, elms havuc be muzla az az basladik. Biberon almiyor birturlu o yuzden kasikla veriyorum o da cok zor oluyor. Sonra ufak ufak herseyi tattirdim. Uzum kivi mandalia ayva vs....
Sumdi biraz duzene girdik. Biberona alisiyor yavasca. Gunluk bir kase yogurt yiyor, bazen ayran yapiyorum icine meyve rendeliyorym oylede seviyor.
Aptamul devam sutumu ve hero babynin tahilli kasik mamsinida katiyorum haxirladim purelerin ucine, arada kandirabilirsem yiyor. Tarhana corbasi da Verdim cok sevdi. Dunde sebze corbasi yaptum, tadi igrencti AMA sevdi Benim cadi.
Sebze corbasinda melee vardi bakin...
Havuc,patates,pirasa,sogan,avokado,brokoli,kabak, tatli kabagi,ispanak... Hepsinden kucuk parcalar halinde koydum hasladim,rondodan gecirdim.sonrada iki yemek kasigi kaseye koydum.icineahilli kasik mamasi iki olcek be bir cat kasigi zeytunyagi koydum. Yagmur bayila bayila yedi. Yanunda da yogurt ohhh misses

Canım baya öğüne geçmişsinniz siz. Seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynıydı. Ne zaman doğdu yağmur?

#yağmuru asuyla karıştırdım düzelttim heehe :)

Son düzenleme:

çekirgecm hoş geldin canım.. özlettin kendini çok iyi olmanıza da çok sevindim.. daha sık görelim artık seni. fazla ara verme olur mu

hepsi bir anda mızmız funda haklı galiba ay hareketlerine göre davranıyolar bizim aslan burçları

sorma yaa anlaşmış gibi hepsi aynı zamanlarda huysuzluğun dibine vuruyorlar. astroloji öğrenmemiz gerekecek bu gidişle

Bnimki de başak ama bugün maşallahımız var. Dönemedikçe çığlık atıyo bi dönse rahatlıcam valla... Döncem diye uyumuyo bile şimdi

ayy ne kadar hırslılar bu zıpırcıklar yaa benimki de her hangi bir amacına ulaşamayınca sinirden çığlık atıyor delüoğlan

oooo siz ek gıdayı aşmışsınız baya baya yemek yiyosunuz ohh aferin Yağmur kuşa afiyetler olsun yarasın yedikleri

Oo kimler gelmiş hosgelmis:) guzel yağmurun annesi senden haber aldığımıza cok sevindim .

Kesinlikle öyle diyo valla... Bi taraftan o gözler kıpkırmızı ovuşturmaktan bi taraftan da bas bas bağırıyo döncem diye...umarım bize de uyku haram olmaz bugün :)

Dün geceden beri bizde öyleyiz tutturdu donucem diye diyorum donmesende sen benim kızımsin önemli degil zorlama kendini yok inat etti sinirden çığlık çığlığa :)

beyazçekirge gelmş hoşgelmş...

benimde eşim nöbetçi bgn oğluşumla yalnızız..bütüngün sadece 1 saat uyumuştu az önce uyudu....gecede oturur artık :)

yrn kontrolümüz war bakalım dr ne dicek...

ek gıdaya gelince peynirle patetes ezdim werdm azcık yedi ama kuru kuru boğazına kaçıcak die çok korktum...

dewam sütü eklemek ii olur heralde yrn alıcam...

sizlerden nbr geçmişede bakaamadm

Bizim de bu ara uyku düzenimiz şaştı geç uyuyor insan bosa mü uğraştım o kadar diye sınır oluyor dimi

heya uğraş didin hop sil baştan...
geçenlerde eşime dedim ki kızımız artık geceleri kaka yapmıyo gün içinde yapıyo gece uykusu bölünmüyo dedim! dediğim günün gecesi kaka krizi yaşadık sabah 5 sularında
3 gündür de aynı kaka krizimiz devam ediyo hal böyle olunca da günlerdir uğraştığımız düzenimiz bozuluyo

aha bi benden daha bacım senden yaklaşık bir saat sonra da o krizi ben yaşadım
dön dön uyumuyor mık mık mık... kafayı oynatmaya az kaldıydı yani.. o sıçtı rahatladı ben sinir olduğumla kaldım sabahın ilk ışıklarında sakinleşmeye çalışıyordum

Cnm seni cok iyi anliyorum..gecicek demek bazen yetmiyo eylulde 40kere uyandi gce..uykuszluk cok kotu insanin psikolojisini bozuyo

aha bi kader arkadaşı daha

Kizlar alinti yapmadim telden cok karisiyor diye. Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum.artik daha sik gelecegim ins.
Sulozcum yagmur 22 temmuzda dogdu.
Kizlar devam sutlerini be kasik mamalarini yaptiginiz purelere karistirin serum cok use yariyor. Hemde pirunc unu misir unu vs. Gibitek tip seylerle beslenmemis olur bebisler. Bunlarda kimyasal var diyenlere aldirmiyorum Ben hic. Kimyagerim sonucta kumyasal olmayan sey mi kaldi? Suda icmeyin o zaman, onda da var birsuru kimyasal...
Anneler herseyin iyisini bilirler.
Hepinizi optuk,kizumin yemek saati, esimde gelir birazdan....

İda tatlım annen sana işkence mı yapıyor cık gel güzelim ben sana baklava dondurma kebap veririm :)
Cok seker ya direniyor resmen

Ahaha tipini yidiğim ya süper bi poz olmuş canım ya
Sevmedin mi sen kuzummm anniş uğraştı mis gibi yoğurt yaptı sana ama senden bundan sonra afiyetle ye tamam mi helenikom

Ay çocuk baygınlık geçirmiş resmen pek bi beğenmiş arastacım maşallah yerim onu ben

Sen yogurdu bende seni yesem nasi olur ;-)

Haha bildiğin bayılmış yoğurda Nasıl yakaladın kuzum sen bu pozu yaa

halbukisime ne de güzel olmuştu yoğurdum, minik cadı yaa alışıcak başka çaresi yok

Kızlar yalnız ben bu yoğurt mayalama işin sevdim he "sütçüm" haftada 2 kez getircek, maalesef pastorize süt işi yattı bizde kaynatıp kaynatıp mayalıycam. Eşim (kociş) ayarladı sağolsun güvenilir bi yer siz naptınız ?

Yavruuum nasıl da büzmüş dudağınıTam ısırmalıksın İdoş..Sevcek canım alışcaklar inşallah zamanla..

Canım çk çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

Cok gecmis olsun ilaçla hemen iyileşsin ins

Çok geçmiş olsun, hemen iyileşir inşallah.
Bu arada beğen butonu çalışmıyor ben de, bir de internet bağlantısı sürekli kopuyor.

çok geçmiş olsun sareyacm inşallah çok çabuk geçer gider hastalığı..

Kızlar teşekkür ederiz inşallah iyileşir bir an önce..Kurabiyecim size de geçmiş olsun yavrularımız sağlığına kavuşsun inşallah...

Kızlarr iyi geceler herkese az uyanmalı bol rüyalı geceler:))

niahahhaaaa şu şekle sıfata bak hele yaaa İdoşumm annen ekşi mi yapmış yoğurdu kuzumm söyle bana kulağıma fısılda valla kimseye demicem bişey ya yirim yiriiiimmm

İda tatlım annen sana işkence mı yapıyor cık gel güzelim ben sana baklava dondurma kebap veririm :)
Cok seker ya direniyor resmen

parmecikim ben de geleyim miii yanlış anlaşılmasın benim yanım gelinimin yanı yoksa baklavaymış kebapmış umrumda değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…