Hahaha
Al benden de o kadar Angycim
Astrolojiye gore yasiyoruz sekerim rezzan kirazdan ders alicam en azindan her ataktan once gardimi almis olurum ;-)
Rezzan Kiraz da kimmiş Heraseramız var bizim
Canım baya öğüne geçmişsinniz siz. Seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynıydı. Ne zaman doğdu yağmur?Madem konumuz beslenme bende paylasayim tecrubelerimi....
Benim cadi dogdugundan beri sadece Anne sutu aldi. Mama denedim ama sevmedi hic hep kustu.5. Aya girince Dr. El gidaya baslayalim dedi. Once yogurt, elms havuc be muzla az az basladik. Biberon almiyor birturlu o yuzden kasikla veriyorum o da cok zor oluyor. Sonra ufak ufak herseyi tattirdim. Uzum kivi mandalia ayva vs....
Sumdi biraz duzene girdik. Biberona alisiyor yavasca. Gunluk bir kase yogurt yiyor, bazen ayran yapiyorum icine meyve rendeliyorym oylede seviyor.
Aptamul devam sutumu ve hero babynin tahilli kasik mamsinida katiyorum haxirladim purelerin ucine, arada kandirabilirsem yiyor. Tarhana corbasi da Verdim cok sevdi. Dunde sebze corbasi yaptum, tadi igrencti AMA sevdi Benim cadi.
Sebze corbasinda melee vardi bakin...
Havuc,patates,pirasa,sogan,avokado,brokoli,kabak, tatli kabagi,ispanak... Hepsinden kucuk parcalar halinde koydum hasladim,rondodan gecirdim.sonrada iki yemek kasigi kaseye koydum.icineahilli kasik mamasi iki olcek be bir cat kasigi zeytunyagi koydum. Yagmur bayila bayila yedi. Yanunda da yogurt ohhh misses
Hosbulduk kizlar... Sizinle tekrar birarada olmak cok guzel.sizi bulduguma cok sevindim. Hamilelik gunlerindeki sohbetleri ozluyorum, firsat buldukca gelirim artik...
Yagmurum ve Ben iyiyiz. Gecmek bilmeyen bir oksuruk var ikimizde de. Bride dis cikariyoruz, iltihap topladi sisti AMA patlamadi gala dialer, heyecanla bekliyoruz. Esimlede atamiz duzeldi.
Bizden haberler Boyle simdi.
Sizin yavrularinizda iyidir insallah. Allah yardimcimiz olsun Anne olmak cok zormus gercekten....
hepsi bir anda mızmız funda haklı galiba ay hareketlerine göre davranıyolar bizim aslan burçları
Bnimki de başak ama bugün maşallahımız var. Dönemedikçe çığlık atıyo bi dönse rahatlıcam valla... Döncem diye uyumuyo bile şimdi
Madem konumuz beslenme bende paylasayim tecrubelerimi....
Benim cadi dogdugundan beri sadece Anne sutu aldi. Mama denedim ama sevmedi hic hep kustu.5. Aya girince Dr. El gidaya baslayalim dedi. Once yogurt, elms havuc be muzla az az basladik. Biberon almiyor birturlu o yuzden kasikla veriyorum o da cok zor oluyor. Sonra ufak ufak herseyi tattirdim. Uzum kivi mandalia ayva vs....
Sumdi biraz duzene girdik. Biberona alisiyor yavasca. Gunluk bir kase yogurt yiyor, bazen ayran yapiyorum icine meyve rendeliyorym oylede seviyor.
Aptamul devam sutumu ve hero babynin tahilli kasik mamsinida katiyorum haxirladim purelerin ucine, arada kandirabilirsem yiyor. Tarhana corbasi da Verdim cok sevdi. Dunde sebze corbasi yaptum, tadi igrencti AMA sevdi Benim cadi.
Sebze corbasinda melee vardi bakin...
Havuc,patates,pirasa,sogan,avokado,brokoli,kabak, tatli kabagi,ispanak... Hepsinden kucuk parcalar halinde koydum hasladim,rondodan gecirdim.sonrada iki yemek kasigi kaseye koydum.icineahilli kasik mamasi iki olcek be bir cat kasigi zeytunyagi koydum. Yagmur bayila bayila yedi. Yanunda da yogurt ohhh misses
Slm kizlar Ben geldim.... buraya kacmissiniz... Yoklugumda neler olmus hic haberim yok.topigi ihmal Ettik ortalik karismis. Uzuldum AMA inanin hic valor bulamiyordum.
Neyse umarim herkes iyidir. abi bebislerinizde iyidir insallah. Hgecmise bakamadim hic. Telden giriyorum Kim online onuda goremiyorum. Buraya kimler takiliyor onuda bilmiyorum. AMA esku topikten dostlarim sizleri seviyorum opuyorum
Kesinlikle öyle diyo valla... Bi taraftan o gözler kıpkırmızı ovuşturmaktan bi taraftan da bas bas bağırıyo döncem diye...umarım bize de uyku haram olmaz bugün :)
Bizim de bu ara uyku düzenimiz şaştı geç uyuyor insan bosa mü uğraştım o kadar diye sınır oluyor dimi
Gece resmen felaketti oluyorum dedim o derece kotuydu.
En sonunda sabahin 4.30 da barisla birlikte bende aglama krizine girdim yani( kocis hangimize bakacagini sasirdi
Sabahta kiuzkardesimle konustum cok yogun calisiyor 1 saatte olsa gel cok kotuyum dedim sagolsun 2 de geldi 6 da gitti rahat ettim biraz ama cook yorgunum ne zaman duzelecek Allahim sabir ver sen bana....
Nasya Allah affetsin ama vallahi bende dusunmedim degil olsemde kurtulsam diye vee annelerimiz bizi ne zorluklarla buyutmus onu daha iyi anladim.
İs icin bakacak biri olsa bugun birakirim belkide suan kotu oldugum icin boyle dusdunuyorum ama ev bana gore degil 1 senedir evdeyim artik duvarlar uzerime geliyor.
Cnm seni cok iyi anliyorum..gecicek demek bazen yetmiyo eylulde 40kere uyandi gce..uykuszluk cok kotu insanin psikolojisini bozuyo
Haha bildiğin bayılmış yoğurda
İda tatlım annen sana işkence mı yapıyor cık gel güzelim ben sana baklava dondurma kebap veririm :)
Cok seker ya direniyor resmen
Ahaha tipini yidiğimya süper bi poz olmuş canım ya
Sevmedin mi sen kuzummm anniş uğraştı mis gibi yoğurt yaptı sana ama senden bundan sonra afiyetle ye tamam mi helenikom
Ay çocuk baygınlık geçirmiş resmen pek bi beğenmiş arastacım maşallah yerim onu ben
Sen yogurdu bende seni yesem nasi olur ;-)
Haha bildiğin bayılmış yoğurdaNasıl yakaladın kuzum sen bu pozu yaa
Canım çk çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
geçmiş olsun cnm. bnm oğlumda öksürüyor balgamlı burnu akıyor hapşuruyor bronşit başlangıcı dedi dr çok üzülüyorum antibiyotik ve balgam söktürücü şurup verdi kullanıyoruz 5 gün tedavi süreci pzrtesi tekrar dr a gideceğiz inş şifasını görür bebişlerimiz bol sağlıklı günler bebişlerimizin olsun
Cok gecmis olsun ilaçla hemen iyileşsin ins
Çok geçmiş olsun, hemen iyileşir inşallah.
Bu arada beğen butonu çalışmıyor ben de, bir de internet bağlantısı sürekli kopuyor.
çok geçmiş olsun sareyacm inşallah çok çabuk geçer gider hastalığı..
İda tatlım annen sana işkence mı yapıyor cık gel güzelim ben sana baklava dondurma kebap veririm :)
Cok seker ya direniyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?