niahahhaaaa şu şekle sıfata bak hele yaaaİdoşumm annen ekşi mi yapmış yoğurdu kuzumm söyle bana kulağıma fısılda valla kimseye demicem bişey ya yirim yiriiiimmm
parmecikim ben de geleyim miiiyanlış anlaşılmasın benim yanım gelinimin yanı yoksa baklavaymış kebapmış umrumda değil yani
Dün geceden beri bizde öyleyiz tutturdu donucem diye diyorum donmesende sen benim kızımsin önemli degil zorlama kendini yok inat etti sinirden çığlık çığlığa :)
sagol canim cvp yazdigin icin. Zaten az cok anladim burda yazilanlardan mevzuyu. Ama o zaman oyle algilamistim. Sonucta ben bastan beri sizi taniyorum baskasini bilmiyorum ki... bozulmadiniz insallah kizlar?
bende şuan gece maması yaptım wercem az sonra soğumasını bekliyorum..bunu werdiğim halde az yiyo üstüne emioo...memeden wazgeçemio..we gecede uyanıo..çok yese belki uyanmazda yemio...bu arada yemeyince ısrar etmeyin die okudum bi yerde ağzını kapatıp açmayınca olay bitmştir :)
arasta idoş sewmemiş yoğurdu :) ben zaten köydeym yaa süt tereyağ herşey organik ama ben sewmiyorum alışmışız markete...hayatta yemem köy yoğurdlu tadı ekşi gelio ama oğluşum için yapıcam artık günlük...
ama köy sütüyle sütlaç yapıyorum güsel oluoo
ben de diyorum bugün dönemezsen yarın dönersin elbet döneceksin diye :) neyse annesi oğlundan daha inat olduğu için 21.30 olmadan uyuttum, çok korktum bi ara uyumayacak dönmeden diye :)
Sofrayı cocuklara kurmuştum ama neyse hadi bizde nasiplenelim bari yoksa yiyeceğimizden degil tabi :))
bende şuan gece maması yaptım wercem az sonra soğumasını bekliyorum..bunu werdiğim halde az yiyo üstüne emioo...memeden wazgeçemio..we gecede uyanıo..çok yese belki uyanmazda yemio...bu arada yemeyince ısrar etmeyin die okudum bi yerde ağzını kapatıp açmayınca olay bitmştir :)
arasta idoş sewmemiş yoğurdu :) ben zaten köydeym yaa süt tereyağ herşey organik ama ben sewmiyorum alışmışız markete...hayatta yemem köy yoğurdlu tadı ekşi gelio ama oğluşum için yapıcam artık günlük...
ama köy sütüyle sütlaç yapıyorum güsel oluoo
ayy ne kadar hırslılar bu zıpırcıklar yaabenimki de her hangi bir amacına ulaşamayınca sinirden çığlık atıyor delüoğlan
Günebakancım benim için öyle düşünmene üzülmedim dersem yalan olur ama neyse ki anlamışsın durumu o halde mesele kalmadı canım :) Boşver kapandı gitti konu
parmecm ancak öyle yiyorum köy sütü witamini alıyım die sütlaç bahane :))
Yavruuum nasıl da büzmüş dudağınıTam ısırmalıksın İdoş..Sevcek canım alışcaklar inşallah zamanla..
Kızlar teşekkür ederiz inşallah iyileşir bir an önce..Kurabiyecim size de geçmiş olsun yavrularımız sağlığına kavuşsun inşallah...
Kızlarr iyi geceler herkese az uyanmalı bol rüyalı geceler:))
niahahhaaaa şu şekle sıfata bak hele yaaaİdoşumm annen ekşi mi yapmış yoğurdu kuzumm söyle bana kulağıma fısılda valla kimseye demicem bişey ya yirim yiriiiimmm
parmecikim ben de geleyim miiiyanlış anlaşılmasın benim yanım gelinimin yanı yoksa baklavaymış kebapmış umrumda değil yani
sen o kadar süt bekle, maya ara hatta bi ara keçi yakalamayı düşün prenses senin mis gibi yoğurduna yüzünü buruştursun :) neyse annesi o yoğurdu yemiyosa sen onu ye :) bu arada tipini yerim ben bu kuzunun :)
Canim benim seni severim bilirsin. Surda iki meslektasiz beya :) ben uzaktan bakinca oyle algilaniyo diye onu anlatmak istedim. Yoksa seni biliyorum zaten sknti yok.
Sevecek bana biraz çektircek ama sevecek illa ki
Tabi dünüşcan senin yerin idoşun yanı yoka kim yer o güzelim şeyleri di mi
tabikisiiiiiyemek mi o da ne?? tatlıyla da hiç işim olmaz herşey İdoş için zaten
Ben de seni seviyorum kiKırılmam çok değer verdiğimdendir belki ama geçti valla bak
Ouuv kiyamam sana kirmak istememistim yanlis ifade ettim demek ki :) ozur dilerim timam mi ozur dilerim :))
Kizlar yapmayin etmeyin gece gece yemeklere baglamayin muhabbeti. Birazdan kocam gelicek onunla oturup yemeye zorluyosunuz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?