2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar feci şekilde uyku bastırdı hepinize iyi geceler diyerekten ben yatıyorum. Tatlı rüyalar herkese.

Hep parmişin başının altından çıktı bunlar biz masumuz

Of ya yine yemek mevzu yine suçlu ben

Size bir sır vereyim mı funda ile olan görüşmede Esım ustu kapalı rejim yapmam gerektiğinden bahsetti . Sizce bu kocayı boşamalı mı yoksa rejim mı yapmalı :) ilk seçenek sanki daha kolay

idoş tam ısırmalık sağolun kızlar mert baya baya arttı öksürüğü çok uyanıyor bende nöbetteyim

zorlaa uyuduu bizimkisi hepinize iigecelerr fırsat bu fırsat ben yatmalıyımm :) gece uzun kimbilir kaç kere uyanıcammm iigeceeleerrrrrrrrr

Vallahi aynı adlı korku filminde böyle gerilmemiştim! Bu çığlık meselesi bizde de var ne yazık ki ve ben çözüm bulamıyorum. Dönemsel değilse, böyle giderse yandım ki ne yandım. Mama sandalyesinde, ana kucağında bir dakika oturtmaya gör, ne çığlıklar atıyor, dediğin gibi başım zonkladı ve hala zonkluyor! Anlayacağınız daha kendime gelemedim, o güçlü sesin etkileri sürüyor bende:))

Boş ver sen Rezzan'ı canım, bazı burçlara gıcık oluyor kadın, ay neler neler söylüyor, özellikle su grubuna saydırıyor. Tarafsızlığını koruyamayan astroloğa hayır:)) Niobe iyidir bak, yorumlarını beğeniyorum ben.
Astrolojiye gore yasiyoruz sekerim rezzan kirazdan ders alicam en azindan her ataktan once gardimi almis olurum ;-)

Hahahhh hep bu parme zaten
Kizlar mahallede yankilanan zeki kayahan coskun sesinden anliyoruum ki kocam gelmis ben kaciyorum iyi geceler hepinizeee

Ben de google a aratıyorum acaba böyle bi şarkıcı mı var diye dj ymiş meğersem radyoyu eskiden çok dinlerdim ama artık arabadan arabaya

En iyisi yapıcan tuzlu suyu damlatıcan burnuna :))) İnsanları yolmaya yer arıyolar
zorlaa uyuduu bizimkisi hepinize iigecelerr fırsat bu fırsat ben yatmalıyımm :) gece uzun kimbilir kaç kere uyanıcammm iigeceeleerrrrrrrrr
Gece İdoş da çok uyandı 5 kez filan hayalet gibiyim bu sabah uyusa da ben de uyusam biraz
Sesleri de kısılmıyor heracım bu nasıl ses teli anlamadım her defasında aynı tonda o çığlıklar

Hera vedic astrolojisiyle de ilgilendin mi hiç o daha iyi gibi sanki ?

Herkese günaydın uykusuzum da uykusuzum karnı ağrıdı sanırım bu akşam saat başı ayağa dikti beni çubicik 6.50 den beri uyanığız uyusa vurucam kafayı yatıcam ben de

Herkese günaydın uykusuzum da uykusuzum karnı ağrıdı sanırım bu akşam saat başı ayağa dikti beni çubicik 6.50 den beri uyanığız uyusa vurucam kafayı yatıcam ben de

Günaydınn canım çiko da gece 3 defa kaka yaptı 3 defa yapılır mı yaa bi de 6.30da kalktı neyse ki bi saatcik daha uyumuşuz kalktı şimdi umarım siz de uyursunuz..

Günaydınn canım çiko da gece 3 defa kaka yaptı 3 defa yapılır mı yaa bi de 6.30da kalktı neyse ki bi saatcik daha uyumuşuz kalktı şimdi umarım siz de uyursunuz..

Cidden gece gece hiç çekilmez kakiş temizlemek söyle bakalım çiko yapılır mı bu anneye hee yapılır mı

Günaydın Kızlar;
biz bu gece oğlumla koyun koyuna uyuduk. Nedense yatağına koyduğumda ağlıyor kucağıma aldığımda susuyordu. Yanımda yatırdım bende ilk defa.
Anlayacağınız sadece gece tepemden iniyordu benim sıpa, bu gece onu da yapmadı. Selimi yeni bir organımmış gibi hissediyorum. Devamlı vucuduma yapışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…