Hep parmişin başının altından çıktı bunlar biz masumuz
Yavruuum nasıl da büzmüş dudağınıTam ısırmalıksın İdoş..Sevcek canım alışcaklar inşallah zamanla..
Kızlar teşekkür ederiz inşallah iyileşir bir an önce..Kurabiyecim size de geçmiş olsun yavrularımız sağlığına kavuşsun inşallah...
Kızlarr iyi geceler herkese az uyanmalı bol rüyalı geceler:))
Hep parmişin başının altından çıktı bunlar biz masumuz
idoş tam ısırmalık sağolun kızlar mert baya baya arttı öksürüğü çok uyanıyor bende nöbetteyim
Şimdiyi kaçırmamak için gçmişe bakamıyorum en kısa zamanda okuycam. Bugün onlinedım ama pek duramadım bilgisayar başında kızım uslandı yazmıştım bugün biraz yaramazdı idoş öğleden sonra. Oda oda dolaştık bi çığlık atıyo kaç desibeldir bilmem beynim zonkladı
Astrolojiye gore yasiyoruz sekerim rezzan kirazdan ders alicam en azindan her ataktan once gardimi almis olurum ;-)
Rezzan Kiraz da kimmiş Heraseramız var bizim
idoş tam ısırmalık sağolun kızlar mert baya baya arttı öksürüğü çok uyanıyor bende nöbetteyim
Hahahhh hep bu parme zaten
Kizlar mahallede yankilanan zeki kayahan coskun sesinden anliyoruum ki kocam gelmis ben kaciyorum iyi geceler hepinizeee
En iyisi yapıcan tuzlu suyu damlatıcan burnuna :))) İnsanları yolmaya yer arıyolar
Gece İdoş da çok uyandı 5 kez filan hayalet gibiyim bu sabah uyusa da ben de uyusam birazzorlaa uyuduu bizimkisi hepinize iigecelerr fırsat bu fırsat ben yatmalıyımm :) gece uzun kimbilir kaç kere uyanıcammm iigeceeleerrrrrrrrr
Sesleri de kısılmıyor heracım bu nasıl ses teli anlamadım her defasında aynı tonda o çığlıklarVallahi aynı adlı korku filminde böyle gerilmemiştim! Bu çığlık meselesi bizde de var ne yazık ki ve ben çözüm bulamıyorum. Dönemsel değilse, böyle giderse yandım ki ne yandım. Mama sandalyesinde, ana kucağında bir dakika oturtmaya gör, ne çığlıklar atıyor, dediğin gibi başım zonkladı ve hala zonkluyor! Anlayacağınız daha kendime gelemedim, o güçlü sesin etkileri sürüyor bende:))
Boş ver sen Rezzan'ı canım, bazı burçlara gıcık oluyor kadın, ay neler neler söylüyor, özellikle su grubuna saydırıyor. Tarafsızlığını koruyamayan astroloğa hayır:)) Niobe iyidir bak, yorumlarını beğeniyorum ben.
Herkese günaydın uykusuzum da uykusuzum karnı ağrıdı sanırım bu akşam saat başı ayağa dikti beni çubicik 6.50 den beri uyanığız uyusa vurucam kafayı yatıcam ben de
Günaydınn canımçiko da gece 3 defa kaka yaptı 3 defa yapılır mı yaa bi de 6.30da kalktı neyse ki bi saatcik daha uyumuşuz kalktı şimdi umarım siz de uyursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?