Cidden gece gece hiç çekilmez kakiş temizlemek söyle bakalım çiko yapılır mı bu anneye hee yapılır mı
Bir atasözü armağan etmek istiyorum:
"Dam Üstünde Saksağan, Gel Bize Bazı Bazı..."
Tişikkirler
En iyisi yapıcan tuzlu suyu damlatıcan burnuna :))) İnsanları yolmaya yer arıyolar
Gece İdoş da çok uyandı 5 kez filan hayalet gibiyim bu sabah uyusa da ben de uyusam biraz
Sesleri de kısılmıyor heracım bu nasıl ses teli anlamadım her defasında aynı tonda o çığlıklar
Hera vedic astrolojisiyle de ilgilendin mi hiç o daha iyi gibi sanki ?
Siz serum fizyolojik kullanıyor musunuz ? Biz kullanıyoruz baya da rahatlatıyor . Ama haklı gibi de geldi hatta konuşuyorduk bildigin steril su ne kadar pahalı diye normal su ile yapsak olur mü cidden acaba
Aha ahahaaaa suloz yerlerdeyim kızzzzBir atasözü armağan etmek istiyorum:
Tişikkirler
Allahın emri 3 tür diyip 3 kere gitmiş sen takipçine torpil mi yapıyon kız ben de yazıcam takipçime içimden geldi.
bahçelerde maydonoz
ben pırasa isterim
annemi çok özledim
yaşasın 23 nisan
Günaydın Kızlar;
biz bu gece oğlumla koyun koyuna uyuduk. Nedense yatağına koyduğumda ağlıyor kucağıma aldığımda susuyordu. Yanımda yatırdım bende ilk defa.
Anlayacağınız sadece gece tepemden iniyordu benim sıpa, bu gece onu da yapmadı. Selimi yeni bir organımmış gibi hissediyorum. Devamlı vucuduma yapışık
Nolmus bugun bebislere ya herkes dertli... ben de derdimi dokmeye gelmistimkuzumun yine ishali var 4 bezinde hafif hafif kanlar vardi yine ( simdi uyudu cantamizi hazirliyorum hastane yollari gorundu
Nolmus bugun bebislere ya herkes dertli... ben de derdimi dokmeye gelmistimkuzumun yine ishali var 4 bezinde hafif hafif kanlar vardi yine ( simdi uyudu cantamizi hazirliyorum hastane yollari gorundu
Gunaydinnnnnnn :-D
Günaydınn canımçiko da gece 3 defa kaka yaptı 3 defa yapılır mı yaa bi de 6.30da kalktı neyse ki bi saatcik daha uyumuşuz kalktı şimdi umarım siz de uyursunuz..
Gece resmen felaketti oluyorum dedim o derece kotuydu.
En sonunda sabahin 4.30 da barisla birlikte bende aglama krizine girdim yani( kocis hangimize bakacagini sasirdi
Sabahta kiuzkardesimle konustum cok yogun calisiyor 1 saatte olsa gel cok kotuyum dedim sagolsun 2 de geldi 6 da gitti rahat ettim biraz ama cook yorgunum ne zaman duzelecek Allahim sabir ver sen bana....
Nasya Allah affetsin ama vallahi bende dusunmedim degil olsemde kurtulsam diye vee annelerimiz bizi ne zorluklarla buyutmus onu daha iyi anladim.
İs icin bakacak biri olsa bugun birakirim belkide suan kotu oldugum icin boyle dusdunuyorum ama ev bana gore degil 1 senedir evdeyim artik duvarlar uzerime geliyor.
Bir atasözü armağan etmek istiyorum:
Tişikkirler
Aha ahahaaaa suloz yerlerdeyim kızzzz
Ay anam durun yerden kalkaydım bi
Bende gece yanıma aldım ama burnumu çekiştirmek uyumadı cadı offf yapışık ikiz gibi olduk kız bınlarla cidden bazaen o kucağımdayken oturuyom tuvelete yeminle tövbe tövbe bu iğrenç ayrıntımı dinlediğiniz için tişikkirlerahahaha
Bnimki de başak ama bugün maşallahımız var. Dönemedikçe çığlık atıyo bi dönse rahatlıcam valla... Döncem diye uyumuyo bile şimdi
Boş ver sen Rezzan'ı canım, bazı burçlara gıcık oluyor kadın, ay neler neler söylüyor, özellikle su grubuna saydırıyor. Tarafsızlığını koruyamayan astroloğa hayır:)) Niobe iyidir bak, yorumlarını beğeniyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?