2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Bir atasözü armağan etmek istiyorum:
"Dam Üstünde Saksağan, Gel Bize Bazı Bazı..."

Tişikkirler

Tişikkirler

Tişikkirler

Cidden gece gece hiç çekilmez kakiş temizlemek söyle bakalım çiko yapılır mı bu anneye hee yapılır mı

yapılmaz, yapılmamalııı zaten günde 6 defa kaka temizliyordum bari bunun 3ü uykumda olmayaydı iyiydi :) yok yok kesin bişey oldu bu yaramazlara şimdi bile mızıl mızıl sağolsun....

Tişikkirler

Allahın emri 3 tür diyip 3 kere gitmiş sen takipçine torpil mi yapıyon kız ben de yazıcam takipçime içimden geldi.

bahçelerde maydonoz
ben pırasa isterim
annemi çok özledim
yaşasın 23 nisan

Siz serum fizyolojik kullanıyor musunuz ? Biz kullanıyoruz baya da rahatlatıyor . Ama haklı gibi de geldi hatta konuşuyorduk bildigin steril su ne kadar pahalı diye normal su ile yapsak olur mü cidden acaba

Siz serum fizyolojik kullanıyor musunuz ? Biz kullanıyoruz baya da rahatlatıyor . Ama haklı gibi de geldi hatta konuşuyorduk bildigin steril su ne kadar pahalı diye normal su ile yapsak olur mü cidden acaba

Büyüklerde oluyor da bebeklerde oluyor mu bilmem :)

Nolmus bugun bebislere ya herkes dertli... ben de derdimi dokmeye gelmistim kuzumun yine ishali var 4 bezinde hafif hafif kanlar vardi yine ( simdi uyudu cantamizi hazirliyorum hastane yollari gorundu

Nolmus bugun bebislere ya herkes dertli... ben de derdimi dokmeye gelmistim kuzumun yine ishali var 4 bezinde hafif hafif kanlar vardi yine ( simdi uyudu cantamizi hazirliyorum hastane yollari gorundu

Tişikkirler
Aha ahahaaaa suloz yerlerdeyim kızzzz
Allahın emri 3 tür diyip 3 kere gitmiş sen takipçine torpil mi yapıyon kız ben de yazıcam takipçime içimden geldi.

bahçelerde maydonoz
ben pırasa isterim
annemi çok özledim
yaşasın 23 nisan

Ay anam durun yerden kalkaydım bi

Bende gece yanıma aldım ama burnumu çekiştirmek uyumadı cadı offf yapışık ikiz gibi olduk kız bınlarla cidden bazaen o kucağımdayken oturuyom tuvelete yeminle tövbe tövbe bu iğrenç ayrıntımı dinlediğiniz için tişikkirlerahahaha

Canım geçmiş olsun, neden öyle oldu ki acaba ya Bize de haber ver olur mu ?

Geçmiş olsun o kan bizdede olmuştu zaman zaman ama o gün çok fazla kaka yaptığı için poposu tahriş olmuştur diye düşnmüştüm bende sende haber ver canım gelince

Asunun kıçına baktın mı zorlandıysa yara olabilir ya da memende yara varsa o da kan emiyor olabilir

Gunaydinnnnnnn :-D

sana da günaydın şekercmmm

Günaydınn canım çiko da gece 3 defa kaka yaptı 3 defa yapılır mı yaa bi de 6.30da kalktı neyse ki bi saatcik daha uyumuşuz kalktı şimdi umarım siz de uyursunuz..

oww gece 3 kere kaka mıı :) ben emzirirken tek gözümü zor açıyorum 3 kere pok temizlerken mecbuurr açılır o gözler ha tabi bir de burunlar

aaa geçmiş olsun canım. çatlak mı var acaba poposunda? baktın mı hiç?

Geçmiş olsun canım yaaa Hay Allah neden acaba sen rotarix yaptırmış mıydın canım ?

Son düzenleme:

işe başlayacağım hafta mideme kıramplar girdi.öldüm bittim resmen stresten.neler düşünmedimki. Allahım ben çocuğumdan mı kaçıyorum mu demedim , ben çocuğumu sevmiyorum mu demedim neler neler..
ama okuduklarım ve tecrübe ettiklerim farklı söylüyordu.çalışan anne ile çalışmayan annenin çocuklarının gelişimi sosyalleşmesi açısından hiç bir fark olmuyormuş diye.o zaman böyle düşünmesem bile kendi kendime hep böle telkin verdim durdum..ama evde o kadar bunaldım ki artık 5,5 aylık olumla kavga etmeye başlamıştım gerçekten..:)) sorular sorup duruodum sadece ağlamayı bilen çocuğuma sen düşün artık gerisini :)) işe başlayınca değişti herşey.ateş benim stresim olmadan daha çok sakin bi çocuk haline döndü.ben sadece kocamın ona aldıklarıyla yetinmicem artık yani o da süper bişi ama insanın kendi kazandığıylada çocuğuna bişeyler yapmasınında keyfi başka..yani evde kalığ çocuğunun her sürecini birlikte karşılayan anneleride takdir ediyorum..çock büyütmek ne zor ne zormuş..annemin deil elini ayakllarının altını öpsem azdır..ama ben bi tercih yaptım ve çalışıyorum..ileride umarım pişman olmam ama böylesi hem oğlum için hem benim için daha iyi oldu bizde..bence kimse korkmamalı çalışmaktan..yani ben böle düşünüyorum :)dedimya çalışmayanlarada saygım sonsuz..onlar en büyük saygıyı hakediyorlar hatta..

Tişikkirler

vayy gizli takipçin mi var kız çok da duygusal bir söz armağan etmişsin canım ne kadan düşüncelisin

bunlar bize iyice koala muamelesi yapıyolar dimi artık

şekil 1 a :

herkese günaydınnn kızlarr..bugünn erkenden kalktımm temizlkk yaptımmm çokk çalışkann gördümm kendimii diyemeyecğmm çünkü ev almış başını gidiyrdu.. ama daha ütüü var yaa öfffffffffffffffffffffff...

Bnimki de başak ama bugün maşallahımız var. Dönemedikçe çığlık atıyo bi dönse rahatlıcam valla... Döncem diye uyumuyo bile şimdi

canımmm dönmesii için bence çokk sevinmeee çünküü sadece dönmekle kalmıyorlarr bu miniklerr döndükten sonrada emeklemeye çalışıyorlarr.imm kızçemm emekleyemiyrr diye çokk sinirleniyrr katıla katıla ağlıyor hanımefendii yalnız bırakamıyrmm hiçç..

valla ya rezzan da kimmişşş bizmm heramızz var..
benii bi yorumlasan ne güzel olur yaaa :)

ben balıkk eşim boğa kızçemizde e malumunuzz aslann :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…