Siz serum fizyolojik kullanıyor musunuz ? Biz kullanıyoruz baya da rahatlatıyor . Ama haklı gibi de geldi hatta konuşuyorduk bildigin steril su ne kadar pahalı diye normal su ile yapsak olur mü cidden acaba
çok geçmiş olsun canım...çok kaka yaptığı için tahriş olmuş olabilir... biz de günde 6 defa yaptığımız için bazen tahriş olabiliyor.. umarım bişeyi yokturNolmus bugun bebislere ya herkes dertli... ben de derdimi dokmeye gelmistimkuzumun yine ishali var 4 bezinde hafif hafif kanlar vardi yine ( simdi uyudu cantamizi hazirliyorum hastane yollari gorundu
yaaa 3 kere :) ben de gözüm kapalı emziriyorum sayesinde gözüm kapalı alt almasını da öğreniyorum :) o değil de altını alırken uykusu dağılcak diye çookk korkuyorummoww gece 3 kere kaka mıı :) ben emzirirken tek gözümü zor açıyorum 3 kere pok temizlerken mecbuurr açılır o gözlerha tabi bir de burunlar
herkese günaydınnn kızlarr..bugünn erkenden kalktımm temizlkk yaptımmm çokk çalışkann gördümm kendimii diyemeyecğmm çünkü ev almış başını gidiyrdu.. ama daha ütüü var yaa öfffffffffffffffffffffff...
canımmm dönmesii için bence çokk sevinmeee çünküü sadece dönmekle kalmıyorlarr bu miniklerrdöndükten sonrada emeklemeye çalışıyorlarr.imm kızçemm emekleyemiyrr diye çokk sinirleniyrr katıla katıla ağlıyor hanımefendii yalnız bırakamıyrmm hiçç..
valla ya rezzan da kimmişşş bizmm heramızz var..
benii bi yorumlasan ne güzel olur yaaa :)
ben balıkk eşim boğa kızçemizde e malumunuzz aslann :)
işe başlayacağım hafta mideme kıramplar girdi.öldüm bittim resmen stresten.neler düşünmedimki. Allahım ben çocuğumdan mı kaçıyorum mu demedim , ben çocuğumu sevmiyorum mu demedim neler neler..
ama okuduklarım ve tecrübe ettiklerim farklı söylüyordu.çalışan anne ile çalışmayan annenin çocuklarının gelişimi sosyalleşmesi açısından hiç bir fark olmuyormuş diye.o zaman böyle düşünmesem bile kendi kendime hep böle telkin verdim durdum..ama evde o kadar bunaldım ki artık 5,5 aylık olumla kavga etmeye başlamıştım gerçekten..:)) sorular sorup duruodum sadece ağlamayı bilen çocuğuma sen düşün artık gerisini :)) işe başlayınca değişti herşey.ateş benim stresim olmadan daha çok sakin bi çocuk haline döndü.ben sadece kocamın ona aldıklarıyla yetinmicem artık yani o da süper bişi ama insanın kendi kazandığıylada çocuğuna bişeyler yapmasınında keyfi başka..yani evde kalığ çocuğunun her sürecini birlikte karşılayan anneleride takdir ediyorum..çock büyütmek ne zor ne zormuş..annemin deil elini ayakllarının altını öpsem azdır..ama ben bi tercih yaptım ve çalışıyorum..ileride umarım pişman olmam ama böylesi hem oğlum için hem benim için daha iyi oldu bizde..bence kimse korkmamalı çalışmaktan..yani ben böle düşünüyorum :)dedimya çalışmayanlarada saygım sonsuz..onlar en büyük saygıyı hakediyorlar hatta..
herkese günaydınnn kızlarr..bugünn erkenden kalktımm temizlkk yaptımmm çokk çalışkann gördümm kendimii diyemeyecğmm çünkü ev almış başını gidiyrdu.. ama daha ütüü var yaa öfffffffffffffffffffffff...
canımmm dönmesii için bence çokk sevinmeee çünküü sadece dönmekle kalmıyorlarr bu miniklerrdöndükten sonrada emeklemeye çalışıyorlarr.imm kızçemm emekleyemiyrr diye çokk sinirleniyrr katıla katıla ağlıyor hanımefendii yalnız bırakamıyrmm hiçç..
vayy gizli takipçin mi var kızçok da duygusal bir söz armağan etmişsin canım ne kadan düşüncelisin
bunlar bize iyice koala muamelesi yapıyolar dimi artık
şekil 1 a :
Eki Görüntüle 926850
annişler ben bu hafta süt iznimi güne esasen almıştım yani evdeyim bugün :) hazır evdykende bi balkabağı çorbası yapemde yedirem yada yedirmeye çalışem diyorum :)) bilen var mı nasıl yapıldığını bidee ben hiç avakado tattırmadım bugün onuda denesem mi ağır mı olur sizce..öğlen avakado akşam çorba :S
Deryacım sadece avakado yedirmeni tavsiye ederim ikisi ağır gelebilir tatlım :)
bakım makım bişiler dedi noldu ya :))) evdeim ya bedeviliğimi burayada taşıdığımı düşünmüştüm bi an :))) birazdan annem gelcel gelsinde gideim alaım geleim bari ben bi avakado hakılısın canım ağır gelebilir demi..ama şu balkabağı çorbasını sevcek mi sevmicek mi çook merak ediyorum ya =) tabi bide nasıl yapıldığını bilmem gerek =))
Bugün nedense havucu sevmedi, öğürmeye başladı verince. Bende içine elma karıştırdım biraz.
Bir günü bir gününü tutmuyor bu çocuğun :)
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...Shmfja3pm_IswNdEaUKoNLQ&bvm=bv.59026428,d.ZGU
Şu linkte var ama soğan ve süt olmadan yapılabilir belki :26:
8 ay ve üzeri diyor bu çorba için!
ayy cnım arastacım çok saol ya ne güzel bi site bu :)süpersin
Bizim bebişler çok mu cefa çekiyo nedir tırnaklar 2 günde uzuyo saçlar dökülüyo. E tabi kolay değil öyle yattığın yerden mamalar yemek, dönmeye emeklemeye çalışmak, uyumamak için diretmek. Zor işler zor
Sekerler nbr ;-) eylulu anneme biraktim saclarimi boyattim geldim...GUNEBAKANCIM gecmis olsun bzide hberdar et..SULOZ kim gizli takipcine verdigin mesaja bayildim :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?