2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Siz serum fizyolojik kullanıyor musunuz ? Biz kullanıyoruz baya da rahatlatıyor . Ama haklı gibi de geldi hatta konuşuyorduk bildigin steril su ne kadar pahalı diye normal su ile yapsak olur mü cidden acaba

biz de kullanıyoruz canım yoksa burnumuz tıkanıyo... kendimiz de burnumuz tıkanınca tuzlu su çekiyoruz burnumuza ama çikoya cesaret edemem...

Nolmus bugun bebislere ya herkes dertli... ben de derdimi dokmeye gelmistim kuzumun yine ishali var 4 bezinde hafif hafif kanlar vardi yine ( simdi uyudu cantamizi hazirliyorum hastane yollari gorundu
çok geçmiş olsun canım...çok kaka yaptığı için tahriş olmuş olabilir... biz de günde 6 defa yaptığımız için bazen tahriş olabiliyor.. umarım bişeyi yoktur

oww gece 3 kere kaka mıı :) ben emzirirken tek gözümü zor açıyorum 3 kere pok temizlerken mecbuurr açılır o gözler ha tabi bir de burunlar
yaaa 3 kere :) ben de gözüm kapalı emziriyorum sayesinde gözüm kapalı alt almasını da öğreniyorum :) o değil de altını alırken uykusu dağılcak diye çookk korkuyorumm koku olayı da; babası diyo oğlum keçi mi kemiriyosun bütün gün diye , ek gıdaya geçtiğimizde düşünemiyorum o kokuyu :)

İDOŞ ta muhteşem ötesii görünyrr. maşallh

Her ikisi de cok zor ve degerli Canim . Herkes kendi şartlarına en uygun olanı seciyor iste .

günaydınn canım :) sen baya hızlıymışsın.. benim de bekleyen bir ütü yığınım var... paşanın kıyafetleri ütülenecek, inş. yapacam bugün :)
di mii dönenenler de bu sefer emekleyemediği için çıldırıyo diyo... ama çok sinirleniyo dönemediği için. çığlık çığlığa bütün gün :) asıl bundan sonra başlıyo işimiz... bu bıcırıklar emeklemeye başlayınca yandık....koş dur peşlerinden :)

Simdi sana bir denklem soruyorum .o kadar karışık ki algoritma resmen :))

Eger seni KV nin izledigini ve senin yaptıklarına gore aksama esine seni anlattığını camdan takip ediyorsan sen KV Ni izliyor musun izlemiyor musun ???

Bugün nedense havucu sevmedi, öğürmeye başladı verince. Bende içine elma karıştırdım biraz.
Bir günü bir gününü tutmuyor bu çocuğun :)

annişler ben bu hafta süt iznimi güne esasen almıştım yani evdeyim bugün :) hazır evdykende bi balkabağı çorbası yapemde yedirem yada yedirmeye çalışem diyorum :)) bilen var mı nasıl yapıldığını bidee ben hiç avakado tattırmadım bugün onuda denesem mi ağır mı olur sizce..öğlen avakado akşam çorba :S

Deryacım sadece avakado yedirmeni tavsiye ederim ikisi ağır gelebilir tatlım :)

Deryacım sadece avakado yedirmeni tavsiye ederim ikisi ağır gelebilir tatlım :)

bakım makım bişiler dedi noldu ya :))) evdeim ya bedeviliğimi burayada taşıdığımı düşünmüştüm bi an :))) birazdan annem gelcel gelsinde gideim alaım geleim bari ben bi avakado hakılısın canım ağır gelebilir demi..ama şu balkabağı çorbasını sevcek mi sevmicek mi çook merak ediyorum ya =) tabi bide nasıl yapıldığını bilmem gerek =))

https://www.google.com.tr/url?sa=t&...Shmfja3pm_IswNdEaUKoNLQ&bvm=bv.59026428,d.ZGU
Şu linkte var ama soğan ve süt olmadan yapılabilir belki :26:

8 ay ve üzeri diyor bu çorba için!

Son düzenleme:
6.aydan itibaren verilebilir.Çok besleyici ve hafiftir.

Tüm sebzeleri yıkayıp soyun.

1 portakal büyüklüğünde soyulmuş balkabağı
1 küçük patates
1 küçük havuç
1 çorba kaşığı pirinç
2 su bardağı su

Tüm malzemeleri tencereye koyup yumuşayana dek haşlayın. (Pirinci önceden haşlamanız tavsiye edilir) .Tel süzgeçten geçirin.(İsteyen bir çay kaşığı zeytinyağı piştikten sonra ekleyebilir). Afiyet olsun!

Bence pirinç eklemeden denenebilir

Bizim bebişler çok mu cefa çekiyo nedir tırnaklar 2 günde uzuyo saçlar dökülüyo. E tabi kolay değil öyle yattığın yerden mamalar yemek, dönmeye emeklemeye çalışmak, uyumamak için diretmek. Zor işler zor

Sekerler nbr ;-) eylulu anneme biraktim saclarimi boyattim geldim...GUNEBAKANCIM gecmis olsun bzide hberdar et..SULOZ kim gizli takipcine verdigin mesaja bayildim :-D

evet yaaa o tırnakların uzama hızına yetişemiyorum valla :)bizim saç dökülme olayımız durdu da artık yavaştan da olsa çıkmaya başladı :) eeee tabiii onlar için huzur dolu bir ortamdan geldiler tabiki de cefalalılar kendilerince :)

Yazardan çok ziyaretçi var maşallah maşallah Sulooz nerdesin takipçin gelmiş olabilir??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…