2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Sekerler nbr ;-) eylulu anneme biraktim saclarimi boyattim geldim...GUNEBAKANCIM gecmis olsun bzide hberdar et..SULOZ kim gizli takipcine verdigin mesaja bayildim :-D

Sıhhatler olsun canım ne renk boyattın kız güle güle kullan. Arada kuaföre gitmek iyi geliyo valla

Ayy çok Finayım bugün alıntı bilem yapıcak gücüm yok var siz düşünün
Bütün gece ayağımda salladım zor bi geceydi pöff noldu bu uşaklara yine bi değişim durumundalar atarlı kuzu bunlar
İnş çabucak geçer bu durum
Dünüş ziyaretçine yazdığın şiire bittim bende isterim
Arasta seninki zaten tartışmasız nedir bu Akın huu huu ziyeretçilerimizzz miraba miraba
Günebakan geçmiş olsun CNm ...
Angy tatlım süper bişey yapmışsın güle güle kullan yeni saçını :115:

canım bende baktım tariflere ama hep 8 ay için buldum ben, tavuk suyu koymuşlar içine, 6 ay için bulamadım
Sekerler nbr ;-) eylulu anneme biraktim saclarimi boyattim geldim...GUNEBAKANCIM gecmis olsun bzide hberdar et..SULOZ kim gizli takipcine verdigin mesaja bayildim :-D
Sıhhatler olsun kuzum. Görelim bi ara
Ben verdim mesajımı ama önemli olan onun alması
Yazardan çok ziyaretçi var maşallah maşallah Sulooz nerdesin takipçin gelmiş olabilir??
Yettim yavrum teknik bir sorun yaşadım net bağlantımla ilgili. Kaçırmadım inşallah takipçimizi :82:

Bugün hasta olan tüm bebekler iyileşsin ve lütfen bebekler daha az çığlık atsın ve az huysuzlık yapsın dilekleriyle merhaba diyorum kızlar. Diyordum ki, benimki çığlıklarına başladı:)) Gerçekten sesi de kısılmıyor bunların ve yorulmuyorlar. Yani sonuna kadar mı diyorlar içlerinden ne! Ben de çok uykusuzum, gece kendi kendimle kalayım, burayı okuyayım diyorum, öyle olunca da az uykuyla güne başlıyorum her gün. Bir mesajı yazdırmadı ya!

Arasta yok canım ilgilenmedim, sanırım Hint astrolojisi, şimdi netten baktım. Ben zaten bildiğimiz astroloji hakında da kitap okumadım, eğitim almadım. Netten, gazetelerden, şimdiye kadar duyduklarımdan ve en çok da sezilerimden dolayıdır eğer bir şeyler yazıyorsam. İnsanların genel karakterlerini ve genel gidişatı etkilediğine inanıyorum. Mesela yengeç burcu uzun zamandır zor, ya da şanssız diyelim, bir dönem geçiriyormuş, Jupiter 12 yıldır, dile kolay arkadaşlar:)) 12 yıllll uğramamış bu fakirlere. Gerçekten yengeç tanıdıklarım zor dönemler yaşadılar, neye dokunsalar ellerinde kaldı, ne isteseler olmadı. Bir de şunu biliyorum inanmıyorum diyen kim olursa olsun, astrolojinin kendisi ile ilgili söylediklerine bir şekilde takılır, kahve falı bakılırsa bayılır, değil mi ama??

Ayy çok Finayım bugün alıntı bilem yapıcak gücüm yok var siz düşünün
Bütün gece ayağımda salladım zor bi geceydi pöff noldu bu uşaklara yine bi değişim durumundalar atarlı kuzu bunlar
İnş çabucak geçer bu durum
Dünüş ziyaretçine yazdığın şiire bittim bende isterim
Arasta seninki zaten tartışmasız nedir bu Akın huu huu ziyeretçilerimizzz miraba miraba
Günebakan geçmiş olsun CNm ...
Angy tatlım süper bişey yapmışsın güle güle kullan yeni saçını :115:

ben onu izlerken o da beni izliyorsa ve izlendiğimizin ikimiz de farkındaysak. tek ben izliyormuşum gibi bir izlenim bırakamam dimi karışık oldu sankim biraz ama anladın sen onu

oo hayırlı olsun yeni saçların angycan güle güle kullan :)

bizim evi dışarıdan dinleyen ve bilmeyen biri evde kanarya beslediğimizi zanneder heracım bir başladı mı rahat yarım saat çığlıklar cıvıltılar garip garip ses çıkarmalar havada uçuşuyo ben çıkaramıyorum onun çıkardığı sesleri :))

Saol canim bakir rengine boyattim..cok iyi geliyo vlaa
Güle güle kullan tekrardan canım güzel renk :)
Çok seviliyoz be kuşum akın akın ziyaretçi geliyo
Ama gittiler kaçırdın yaa (( Neyse bi dahakine artıkın

İsteyen istediğini anliyor :) nihoho

Ne guzel sesler geliyormuş evden öyle kanaryayı yakala sen geliyorum öpücem :)

Bak Atatürk ölmeden birkaç yıl önce vedic astroloğunun hazırladığı hediye :) 10 kasım patı ve saat 9 u 7 geçiyor Atatürk'ün beyin ölümünün gerçeklişitiği zaman yani :) Çok manidar bi hediye olmuş oysa ki bi halıya işlencek bir sürü başka desenler var :)

Son düzenleme:

Aaaa bir yasima daha girdim yeni bir bilgi daha öğrendim tüylerim ürperdi arasta bu gercek mı

Son düzenleme:

benimmm çıtır kızımdaa 1 aydırr dönüyrr. hatta sonraa yuvarlanıyorduu, üstüste dönüyrdu yanii, ne olduysa onu unuttu şimdi yapamıyrr kollarını iki yana açıp yüz üstüyken sırt üstü dönmeye çalışıyor koluu yana açıkk nasıl dönecekk kolunu zorluyr çok korkuyrmm. birde emklemek istiyrr popişiniii kaldırıyorr havayaaa kedii gibii ama kollarını ileri atmayıı akıl edemiyor daha gidemeyncede sinrdennn ağlıyrr çığlık çığlığaa evdee.. korkudan hep başındayımmm..
bide 2-3 haftadır sırt üstüyken geri geri gidiyor sırtını yere vura vuraa. belini ağrıtck diye çokk korkuyorum valla. onu yapmasa çok güzell olacakk aslındaa ama nerdeee

Aynı sorunlar bende de var canım yakşalık 2 aydır böyleyiz bi de yatağın bi ucuna bırakıyorum taa öteki ucunda buluyorum. Döne döne sürüne sürüne her yeri geziyo. Battaniye filan asla örtemiyorum direkt yüzüne çekip çırpınmaya başlıyo yastık bulursa yastığı bastırıyo yüzüne hiç bişey bulamaza önlüğü yüzüne bastırıyo ben çekince de çığlık atarak gülüyo hiç yalnız bırakamıyorum maalesef.

Son düzenleme:

aa çok ilginçmişş. ne güzel bilgiler paylaşıyrsun kız. teşkkr ederimm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…