Bak Atatürk ölmeden birkaç yıl önce vedic astroloğunun hazırladığı hediye :) 10 kasım patı ve saat 9 u 7 geçiyor Atatürk'ün beyin ölümünün gerçeklişitiği zaman yani :) Çok manidar bi hediye olmuş oysa ki bi halıya işlencek bir sürü başka desenler var :)
Eki Görüntüle 927024
benimmm çıtır kızımdaa 1 aydırr dönüyrr. hatta sonraa yuvarlanıyorduu, üstüste dönüyrdu yanii, ne olduysa onu unuttu şimdi yapamıyrr kollarını iki yana açıp yüz üstüyken sırt üstü dönmeye çalışıyor koluu yana açıkk nasıl dönecekk kolunu zorluyr çok korkuyrmm. birde emklemek istiyrr popişiniii kaldırıyorr havayaaa kedii gibii ama kollarını ileri atmayıı akıl edemiyor dahagidemeyncede sinrdennn ağlıyrr çığlık çığlığaa evdee.. korkudan hep başındayımmm..
bide 2-3 haftadır sırt üstüyken geri geri gidiyor sırtını yere vura vuraa. belini ağrıtck diye çokk korkuyorum valla. onu yapmasa çok güzell olacakk aslındaa ama nerdeee
Günaydın Kızlar;
biz bu gece oğlumla koyun koyuna uyuduk. Nedense yatağına koyduğumda ağlıyor kucağıma aldığımda susuyordu. Yanımda yatırdım bende ilk defa.
Anlayacağınız sadece gece tepemden iniyordu benim sıpa, bu gece onu da yapmadı. Selimi yeni bir organımmış gibi hissediyorum. Devamlı vucuduma yapışık
Siz serum fizyolojik kullanıyor musunuz ? Biz kullanıyoruz baya da rahatlatıyor . Ama haklı gibi de geldi hatta konuşuyorduk bildigin steril su ne kadar pahalı diye normal su ile yapsak olur mü cidden acaba
merhabalar kızlaarrr
geçmişi okudum geldim suloz ve arasta takipçinize yazdığınız şiire bayıldım
bide suloz yeni bi organ demişsin tam da o durumdayız gerçekten de yapışık organ
şu serum fizyolojik olayına da çok şaşırdım kekleniyormuyuz acaba?
ben geçen gece mecburen kullandım evde yapım su :) napiim burnu tıkanmış uyumuyo koca bi sümük tıkamış minicik burnunu bende olaya müdahale ettim kaynamış suyu damlattım azıcıkı ondan sonra vakumla çektim rahatladı bebişim
arasta kızının yoğurt yeme stiline bayıldım her yiğidin bi yoğurt yiyişi var lafı doğruymuş
günebakan geçmiş olsun umarım ciddi birşey değildir
merhabalar kızlaarrr
geçmişi okudum geldim suloz ve arasta takipçinize yazdığınız şiire bayıldım
bide suloz yeni bi organ demişsin tam da o durumdayız gerçekten de yapışık organ
şu serum fizyolojik olayına da çok şaşırdım kekleniyormuyuz acaba?
ben geçen gece mecburen kullandım evde yapım su :) napiim burnu tıkanmış uyumuyo koca bi sümük tıkamış minicik burnunu bende olaya müdahale ettim kaynamış suyu damlattım azıcıkı ondan sonra vakumla çektim rahatladı bebişim
arasta kızının yoğurt yeme stiline bayıldım her yiğidin bi yoğurt yiyişi var lafı doğruymuş
günebakan geçmiş olsun umarım ciddi birşey değildir
Kizlar tesekkur ederim..buhun sitede bi gariplik var anlamadm
Bak Atatürk ölmeden birkaç yıl önce vedic astroloğunun hazırladığı hediye :) 10 kasım patı ve saat 9 u 7 geçiyor Atatürk'ün beyin ölümünün gerçeklişitiği zaman yani :) Çok manidar bi hediye olmuş oysa ki bi halıya işlencek bir sürü başka desenler var :)
Eki Görüntüle 927024
İyi yapmissin ne olacak sudan. İste ama surekli surekli yapmak zarar veririm acaba ne bileyim ya
Bende burda öğrendim canım, yaptğım havuç püresine koyuyorum ben. Ama erken çıkması iyi mi kötü mü bilemedim :))Zeytinyağının dişleri çabuk çıkardığını ilk kez simdi okudum . İlgincmis .
Bende burda öğrendim canım, yaptğım havuç püresine koyuyorum ben. Ama erken çıkması iyi mi kötü mü bilemedim :))
Nedenini bilmiyorum ama erken çıkan diş iyi değil derler hep.Dr erken çıkmasının hic bur sakıncası olmadıgını söyledi bana
Nedenini bilmiyorum ama erken çıkan diş iyi değil derler hep.
6 ayımız doluyor erken de sayılmaz gerçi ama bakalım ne zaman çıkacak
Eki Görüntüle 927024
Ayağa mı kalkıyor gelecek ay yürür yağmur desene :)
Canim eminim cok zordur tabi ama gecti geride kaldı ameliyatı cok şükür o da cok iyi olacak merak etme
Maşallah kalkıyor valla. Zaten daha iki aylikken ayağının üstüne basıyordu adım atıyordu kollarından tutunca. Şimdi tutunca baya yürüyor ama bastirmiyorum ben fazla ayaklari doner incinir diye.AMA istiyor resmen cok hosuna gidiyor, adim attikca sen kahkahalar atiyor sesli guluyor cok tatli oluyowww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?