Kızlar eloş o kadar huysuzki katılamıyom muhabbetlere yaw bide şimdi farkettim bemım kızm baya baya bıyıkları var çok açık tenli bembeyaz cildi var ama bıyıklar simsiyah of içime oturdu sizinlilerdede varmı böle bişey hormonel bi durummu acaba ya
Maşallah kalkıyor valla. Zaten daha iki aylikken ayağının üstüne basıyordu adım atıyordu kollarından tutunca. Şimdi tutunca baya yürüyor ama bastirmiyorum ben fazla ayaklari doner incinir diye.AMA istiyor resmen cok hosuna gidiyor, adim attikca sen kahkahalar atiyor sesli guluyor cok tatli oluyowww
Dökülür dimi canım ya siyah baya korktum çok ne oluyo diye of kuruntu işteHAhaha dökülür sonra üzülme annesi bizde de var sarı sarı gunes vurdukta belli oluyor :))
Kızlar eloş o kadar huysuzki katılamıyom muhabbetlere yaw bide şimdi farkettim bemım kızm baya baya bıyıkları var çok açık tenli bembeyaz cildi var ama bıyıklar simsiyah of içime oturdu sizinlilerdede varmı böle bişey hormonel bi durummu acaba ya
benmkide aynen kucağıma aldığım an ayakta durup adım atıo dizlerimden göbeğime doğru yürüo wee çok mutlu oluo bende tam bastırmıyorumm daha erken die...ama çok fazla dönmüoo benmki...
selamlaarr drdan geldimm heryer buz tutmuşş kar yok ama ağaçlar bembeyaz buzz kırağ her neyse amerikanın dondurucu soğuğu gibi olmşş...gezemedk yani
bebşm kilosu boyu ii...artık sabah kahwaltı: tereyağ pekmezz bebebisküwisi peynir
öğlen meywe yoğurt wee çorbalara başla dedi dr
zaten işe başlıcam dedim bunları yesin dedi...
bi sorun yokmş kulak we gözlerini hep owuşturur çekiştirirmş çocuklar..yinede alerji damlası werdi ben çok fazla kaşıo kanattı deynce
bizden bukadar haberler...
bizde de var canım bıyık ama bizim ki erkek olduğu için pek dert etmiyoz... babası 'adam lan bu' diye seviyo :) ama ilk doğduklarında kulak üstlerinde falan da vardı ya dökülür elbette ....
bizde de var canım bıyık ama bizim ki erkek olduğu için pek dert etmiyoz... babası 'adam lan bu' diye seviyo :) ama ilk doğduklarında kulak üstlerinde falan da vardı ya dökülür elbette ....
İncinin lanugo tüyleri hala tam olarak dökülmedi mesela poposunda hala var her bezine bir iki tane düşüyor
Canım benimmkinin kuyruk sokumunda var epey onlar öyle kaldı yavaş yavaş dökülüyo belki kulaklarındada çok vardıı onlar bitti gibi
Nasya popsu dediğim iste orası hadi ya sizde de varmiydi . Hatta bizden Dr ultroson istedi ikinci yada üçüncü ayda. O zaman hic dokulmuyordu çünkü. Oradaki tüyler takip edilneliymis omurilik ile ilgili birşey söylemişti unuttum . İciniz rahat etsin duye çektirdik birşey çıkmadı simdi de dökülüyor zaten
Kız bu ne?? Ben geriden geliyorum baya. Başım da çok ağrıyor. Yeni gördüm bunu. Çok garip ya, ister istemez ürperdim ben. Zaman bulabilirsem bir okuyum bakalım Hint astrolojisi hakkında. Aman zaten ne varsa bu Hindistan'da var, boşuna mı insanlar arınmaya, aydınlanmaya akın akın gidiyorlar:))
Ya benim bilgisayarda ya da internet bağlantısında sorun var, yeni de değil, bayadır, hep bağlantı kopmuş oluyor, tekrar girmem gerekiyor. Angy ne güzel saçını boyatmışsın güle güle kullan. Nasya bizde bıyık ve tüy yok ama dökülür bence de onlar. Beyazçekirge ne güzel yakında yürür senin bu kız. Acaba bebeklerimizin bu çığlıkları, hareketlilikleri aslan burcu olmalarıyla açıklanabilir mi?? Bana bakın, beni sevin, benimle oynayın mı diyor şimdi bu aslan yavruları:)) Başka ne yazacaktım unuttum. Ha, bir sorum olacak. Benim oğlan sadece beş dakika hızlı hızlı emiyor ve daha istemiyor, başını çeviriyor. Bu kadar az zamanda doyuyur mudur? Ah ya ana kucağına koymuştum, yine başladı çığlıklara.
Evet canım bende araştırdım pöurilik sorunu olabilirmiş ama azaldığı için kafama takmadım ama bu kontrolde doktora bıyıkları ve oradaki tüyleri sorucam ben ultrasonda çektitiririz fgerekirse
Maşallah kalkıyor valla. Zaten daha iki aylikken ayağının üstüne basıyordu adım atıyordu kollarından tutunca. Şimdi tutunca baya yürüyor ama bastirmiyorum ben fazla ayaklari doner incinir diye.AMA istiyor resmen cok hosuna gidiyor, adim attikca sen kahkahalar atiyor sesli guluyor cok tatli oluyowww
benmkide aynen kucağıma aldığım an ayakta durup adım atıo dizlerimden göbeğime doğru yürüo wee çok mutlu oluo bende tam bastırmıyorumm daha erken die...ama çok fazla dönmüoo benmki...
selamlaarr drdan geldimm heryer buz tutmuşş kar yok ama ağaçlar bembeyaz buzz kırağ her neyse amerikanın dondurucu soğuğu gibi olmşş...gezemedk yani
bebşm kilosu boyu ii...artık sabah kahwaltı: tereyağ pekmezz bebebisküwisi peynir
öğlen meywe yoğurt wee çorbalara başla dedi dr
zaten işe başlıcam dedim bunları yesin dedi...
bi sorun yokmş kulak we gözlerini hep owuşturur çekiştirirmş çocuklar..yinede alerji damlası werdi ben çok fazla kaşıo kanattı deynce
bizden bukadar haberler...
İncinin lanugo tüyleri hala tam olarak dökülmedi mesela poposunda hala var her bezine bir iki tane düşüyor
Ya benim bilgisayarda ya da internet bağlantısında sorun var, yeni de değil, bayadır, hep bağlantı kopmuş oluyor, tekrar girmem gerekiyor. Angy ne güzel saçını boyatmışsın güle güle kullan. Nasya bizde bıyık ve tüy yok ama dökülür bence de onlar. Beyazçekirge ne güzel yakında yürür senin bu kız. Acaba bebeklerimizin bu çığlıkları, hareketlilikleri aslan burcu olmalarıyla açıklanabilir mi?? Bana bakın, beni sevin, benimle oynayın mı diyor şimdi bu aslan yavruları:)) Başka ne yazacaktım unuttum. Ha, bir sorum olacak. Benim oğlan sadece beş dakika hızlı hızlı emiyor ve daha istemiyor, başını çeviriyor. Bu kadar az zamanda doyuyur mudur? Ah ya ana kucağına koymuştum, yine başladı çığlıklara.
ayy aynenn canımm yaa --çokk şiniyliyimm bakkk--- diye seviyrmm o öle çığlıkk atıncaa.demek ki sıkıldı annesi dönmekten daha değişik şeyler yapmak istiyo :) emeklemek içinn daha erkenn durr!! de :) şimdiden başlarsanız emeklemeye çok çekeceğin var :) bi de bunlar çok mu sinirli olcaklar ne , istedikleri şey olmayınca basıyolar çığlığı :)
Aynı sorunlar bende de var canım yakşalık 2 aydır böyleyiz bi de yatağın bi ucuna bırakıyorum taa öteki ucunda buluyorum. Döne döne sürüne sürüne her yeri geziyo. Battaniye filan asla örtemiyorum direkt yüzüne çekip çırpınmaya başlıyoyastık bulursa yastığı bastırıyo yüzüne hiç bişey bulamaza önlüğü yüzüne bastırıyo ben çekince de çığlık atarak gülüyo hiç yalnız bırakamıyorum maalesef.
canımm benimm kızım da ölee en aç zamanında bile 3-5 dakika emipp ondandan sonraa şapp şupp yapıyorr memiciğimlee.. suratıma bakıpp sırıtıyorr amaa öle tatlıı gülüyor kii gözleri kayboluyorrr, ölüyorumm bitiyorummm yaaaYa benim bilgisayarda ya da internet bağlantısında sorun var, yeni de değil, bayadır, hep bağlantı kopmuş oluyor, tekrar girmem gerekiyor. Angy ne güzel saçını boyatmışsın güle güle kullan. Nasya bizde bıyık ve tüy yok ama dökülür bence de onlar. Beyazçekirge ne güzel yakında yürür senin bu kız. Acaba bebeklerimizin bu çığlıkları, hareketlilikleri aslan burcu olmalarıyla açıklanabilir mi?? Bana bakın, beni sevin, benimle oynayın mı diyor şimdi bu aslan yavruları:)) Başka ne yazacaktım unuttum. Ha, bir sorum olacak. Benim oğlan sadece beş dakika hızlı hızlı emiyor ve daha istemiyor, başını çeviriyor. Bu kadar az zamanda doyuyur mudur? Ah ya ana kucağına koymuştum, yine başladı çığlıklara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?