2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Onu ben bile yerim arasta :))

Yine yemeğe bağladım iyi mı , yok ya ben iflah olmam

Gözünüz Aydın iyi olmasına sevindim

Oo pekmezler falan bildigin kahvaltı vermiş hadi hayırlı oldun bol bol kan yapsın ins

tşkler kızlar

arasta eklemelisin bende aldırıyorum köy tereyağı çok güsel..azcık eklicem...gece uyumamasını söyledimm biraz çay werebilirsin dedi melisa papatya falan...ben almştım gece çayı milupadan ama içmioki..ciddi ciddi biberonu unuttmuş benm bıcırık...

mrb güzel anneler.Benim de kızın popişte kıllar var.bütün bebeklerde oluyor zamanla dökülüyor diye biliyorum ben.Dert etmeyin. Bu arada biz beşinci ayımızı bitirdik ama hala dönemiyoruz.Yoğun çabalarımız var ama olmuyor:) Kızım enine büyüdüğü için dönme işi gittikçe zorlaşıyor kolaylaşacağına:) bu arada mompery diye bir site var ben birçok şeyi ordan alıyorum bazen acayip indirim oluyor bakmanızı tavsiye ederim.

Offf bizde bu iştah varken zor veririz kilolarıhamileyken amaaan yiyelim nasılsa veririz diyoduk hani versek ya. Üstelik süt üretimi için 700-800 kalori harcıyoz. Buna rağmen alıyosak düşün ne kadar fazla yediğimizi.

Son düzenleme:
İyiyiz teyzesi babaanne ile dedemiz vardı evde bi haftadır. o yüzden fazla takip edemedim sizleri. arada bakıyordum ama yazmaya fırsatım olmuyordu. sizler de iyisinizdir inşallah:)

Biz de iyiyiz Canim sagol çığlıklar dısında tabi :) su an oyun halısında ki ayna çıkmıyor diye cok sinirli de :))

Mompery i duydum daha once ama hic incelememistim. Öneriyorsan takip edelim bakalım sagol :)

Nolmus bugun bebislere ya herkes dertli... ben de derdimi dokmeye gelmistim kuzumun yine ishali var 4 bezinde hafif hafif kanlar vardi yine ( simdi uyudu cantamizi hazirliyorum hastane yollari gorundu

Bizim de ptesi gecesi oldo o durum normalde gece kaka yapmazdı üstünde de bi kırıklık vardı zaten birden sırtına kadar kaka yaptı gece ve kırmızı kan gibi noktalar...Sabah doktora koştuk hemen bez elimizde tahlilde parazit çıkmadı çok şükür ve bi daha tekrarlamadı dr demir damlasından olabilir dedi..İnşallh güzel haberlerle gelirsin geçmiş olsun..

Biz de iyiyiz Canim sagol çığlıklar dısında tabi :) su an oyun halısında ki ayna çıkmıyor diye cok sinirli de :))

Mompery i duydum daha once ama hic incelememistim. Öneriyorsan takip edelim bakalım sagol :)

Ah yerim ben onu:) bizimki de deli gibi çığlık atıyor:) Annem de tl da duydu sesini o kızı niye ağlatıyon diyor:) Sadece İciler mi böyle çığlık atıyor bilemedim :)

Kızlar keyifler nasıl benim oğlum biraz daha iyi çok şükür bugün mutluyumm.
Angy ne güzel saçını boyatmışsın ben de boyatmak istiyorum en kısa zamanda kendimi çokkk saldım ya..
Arasta O halı çok enteresanmış ya çok şaşırdım ama varmış böyle şeyler eskiden..
Hera bizimki de çok çabuk bırakıyor zaten gündüz zar zor emiyo alıştım artıkk...

Kızlar bugün komşum geldi bana ne yapayım diye düşünürken dolabi açtım ki bilin bakalım dolapta ne var:balkabağıÇok şaşırdınız demi..Hemen açtım google amcayı baktım tariflere ve süper bi kek buldum çok da güzel oldu..

Balkabaklı kek

3 yumurta
1 su bardagı şeker
yarın su bard.sıvı yağ
1 su bard.ceviz
1 çay kaşığı tarçın
1 paket vanilya-kab.tozu
2 su bard.un
1 çay kaşığı karbonat
1 su bard. haşlanmış bal kabağı püresi
1 kahve fincanı kuş üzümü(bunu ben ekledim cevizim yoktu önce suda ıslattım biraz)

Yumurta ve şekeri çırpın,sıvıyağ ve balkabağını ekleyip gene çırpın.Geriye kalan malzemelri de ekleyip çırptıktan sonra ben kuş üzümlerini ekledim 180 derece fırında pişti ve süper oldu..
Bu aralar herkeste balkabağı var diye yazdım hep minikler mi yicek dimi ama...

Bana ne bana ne düşünmüycem :)

Oyy ben bu iletileri görmemiştim amaaa...Ben de çok yiyom napiimm.. 2 dilimi misafir yedi eşim de hamur işi yemez geriye kalanlar bana kaldıı..Ayy ama dayanamıyorum ya..

Bizi Kimbilir kac kez taşıyacak bu biciriklar doktora :)bu arada balkabaginin bir tatlısını bilirdim birde cadılar bayramında kullanıldığını :)
Meger ne cok çeşidi varmis haberimiz yokmuş sagol tarif icin :))

Ah yerim ben onu:) bizimki de deli gibi çığlık atıyor:) Annem de tl da duydu sesini o kızı niye ağlatıyon diyor:) Sadece İciler mi böyle çığlık atıyor bilemedim :)

Burda arkadaşların hepsi çığlıktan muzdarip sanırım bu aya ozel davranış :))

Son düzenleme:
Ben anne olmasaydım eğer

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.

Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi ıslak mendil bir adet oyuncak düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38'5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.

Bir çocuk doğduğu anda bir anne doğarmış Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım...

Anneler ne kadar kararlı ama:) Biz de öyle olabilsek keşke

kararlı olup cocuklara da kararlı olmayı öğretmek gerekiyor zor olsada .rol model olarak bizi seçecekleri icin bize cok is düşüyor . Yoksa en ufak bir yenilgide vazgeçerler hedeflerinden .

Son düzenleme:

O zaman su videoya da bir bakın . Bizi de böyle gururlandirirlar insallah

Haber Artı Bir
İkinizde ağlattınız beni

Kiz bnmde istahim acildi deli gbi yiyorum ins bu bana kilo olarak geri doner ;-) yakinda topik disi edilicem ama gderken sulozumuda gotururum :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…