Canım ne güzel haberlerle gelmişsin. Baya baya öğüne geçiyosunuz desene. Tereyağı söylediğin iyi oldu burda mis gibi ev yapımı tereyağı alıyorum bu ay sonunda papates püresi vermeyi düşünüyorum içine tereyağı eklersem mis gibi olur di mi
Gözünüz Aydın iyi olmasına sevindim
Oo pekmezler falan bildigin kahvaltı vermiş hadi hayırlı oldun bol bol kan yapsın ins
Canım ne güzel haberlerle gelmişsin. Baya baya öğüne geçiyosunuz desene. Tereyağı söylediğin iyi oldu burda mis gibi ev yapımı tereyağı alıyorum bu ay sonunda papates püresi vermeyi düşünüyorum içine tereyağı eklersem mis gibi olur di mi
ayy aynenn canımm yaa --çokk şiniyliyimm bakkk--- diye seviyrmm o öle çığlıkk atıncaa.
aynen ya bende hiç yalnız bırakamıyrmmm.. bidee zıplaya zıplayaa helak oluyorr, tabi benim kollarda kopuyorr.. ama hala zayıflayamıyorummm
canımm benimm kızım da ölee en aç zamanında bile 3-5 dakika emipp ondandan sonraa şapp şupp yapıyorr memiciğimlee.. suratıma bakıpp sırıtıyorr amaa öle tatlıı gülüyor kii gözleri kayboluyorrr, ölüyorumm bitiyorummm yaaa
Mavis incim nasil iyi mısınız :)
Offf bizde bu iştah varken zor veririz kilolarıhamileyken amaaan yiyelim nasılsa veririz diyoduk hani versek ya. Üstelik süt üretimi için 700-800 kalori harcıyoz. Buna rağmen alıyosak düşün ne kadar fazla yediğimizi.
İyiyiz teyzesi babaanne ile dedemiz vardı evde bi haftadır. o yüzden fazla takip edemedim sizleri. arada bakıyordum ama yazmaya fırsatım olmuyordu. sizler de iyisinizdir inşallah:)
Nolmus bugun bebislere ya herkes dertli... ben de derdimi dokmeye gelmistimkuzumun yine ishali var 4 bezinde hafif hafif kanlar vardi yine ( simdi uyudu cantamizi hazirliyorum hastane yollari gorundu
Biz de iyiyiz Canim sagol çığlıklar dısında tabi :) su an oyun halısında ki ayna çıkmıyor diye cok sinirli de :))
Mompery i duydum daha once ama hic incelememistim. Öneriyorsan takip edelim bakalım sagol :)
Offf bizde bu iştah varken zor veririz kilolarıhamileyken amaaan yiyelim nasılsa veririz diyoduk hani versek ya. Üstelik süt üretimi için 700-800 kalori harcıyoz. Buna rağmen alıyosak düşün ne kadar fazla yediğimizi.
Bana ne bana ne düşünmüycem :)
Bizim de ptesi gecesi oldo o durum normalde gece kaka yapmazdı üstünde de bi kırıklık vardı zaten birden sırtına kadar kaka yaptı gece ve kırmızı kan gibi noktalar...Sabah doktora koştuk hemen bez elimizde tahlilde parazit çıkmadı çok şükür ve bi daha tekrarlamadı dr demir damlasından olabilir dedi..İnşallh güzel haberlerle gelirsin geçmiş olsun..
Ah yerim ben onu:) bizimki de deli gibi çığlık atıyor:) Annem de tl da duydu sesini o kızı niye ağlatıyon diyor:) Sadece İciler mi böyle çığlık atıyor bilemedim :)
Oyy ben bu iletileri görmemiştim amaaa...Ben de çok yiyom napiimm.. 2 dilimi misafir yedi eşim de hamur işi yemez geriye kalanlar bana kaldıı..Ayy ama dayanamıyorum ya..
Anneler ne kadar kararlı ama:) Biz de öyle olabilsek keşke
Ben anne olmasaydım eğer
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
Çantamda sürekli bisküvi ıslak mendil bir adet oyuncak düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38'5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.
Bir çocuk doğduğu anda bir anne doğarmış Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım...
İkinizde ağlattınız beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?