kızlar yaa endişelenmeye başladım artık
benim kız sabahtan beri 3 kez emdi sadece
üstelik çokta keyifsiz mız mız mız durmuyo hiç ne oluyo acaba yaa
Dişmi çıkarıyor acaba? Kontrol ettin i?kızlar yaa endişelenmeye başladım artık
Deme arasta demeOfff bizde bu iştah varken zor veririz kilolarıhamileyken amaaan yiyelim nasılsa veririz diyoduk hani versek ya. Üstelik süt üretimi için 700-800 kalori harcıyoz. Buna rağmen alıyosak düşün ne kadar fazla yediğimizi.
Cnm o miz mizlik bu ara ortak sorunlardan dis huzursuzlugu olabilir
Dişmi çıkarıyor acaba? Kontrol ettin i?
Sorma canim aceleci gercekten.Masallah senin ki aceleci desene :) doğmak icin de sabirsizlanmisti zaten . Müsait oldugunda resmini de görmek isteriz :)
benmkide aynen kucağıma aldığım an ayakta durup adım atıo dizlerimden göbeğime doğru yürüo wee çok mutlu oluo bende tam bastırmıyorumm daha erken die...ama çok fazla dönmüoo benmki...
selamlaarr drdan geldimm heryer buz tutmuşş kar yok ama ağaçlar bembeyaz buzz kırağ her neyse amerikanın dondurucu soğuğu gibi olmşş...gezemedk yani
bebşm kilosu boyu ii...artık sabah kahwaltı: tereyağ pekmezz bebebisküwisi peynir
öğlen meywe yoğurt wee çorbalara başla dedi dr
zaten işe başlıcam dedim bunları yesin dedi...
bi sorun yokmş kulak we gözlerini hep owuşturur çekiştirirmş çocuklar..yinede alerji damlası werdi ben çok fazla kaşıo kanattı deynce
bizden bukadar haberler...
Ya benim bilgisayarda ya da internet bağlantısında sorun var, yeni de değil, bayadır, hep bağlantı kopmuş oluyor, tekrar girmem gerekiyor. Angy ne güzel saçını boyatmışsın güle güle kullan. Nasya bizde bıyık ve tüy yok ama dökülür bence de onlar. Beyazçekirge ne güzel yakında yürür senin bu kız. Acaba bebeklerimizin bu çığlıkları, hareketlilikleri aslan burcu olmalarıyla açıklanabilir mi?? Bana bakın, beni sevin, benimle oynayın mı diyor şimdi bu aslan yavruları:)) Başka ne yazacaktım unuttum. Ha, bir sorum olacak. Benim oğlan sadece beş dakika hızlı hızlı emiyor ve daha istemiyor, başını çeviriyor. Bu kadar az zamanda doyuyur mudur? Ah ya ana kucağına koymuştum, yine başladı çığlıklara.
Bakalim canim yuruyecekmi, simdi cok heyecanli ama....Maşallah yaa erken yürüyecek demek ki
tşkler kızlar
arasta eklemelisin bende aldırıyorum köy tereyağı çok güsel..azcık eklicem...gece uyumamasını söyledimm biraz çay werebilirsin dedi melisa papatya falan...ben almştım gece çayı milupadan ama içmioki..ciddi ciddi biberonu unuttmuş benm bıcırık...
Bizim de ptesi gecesi oldo o durum normalde gece kaka yapmazdı üstünde de bi kırıklık vardı zaten birden sırtına kadar kaka yaptı gece ve kırmızı kan gibi noktalar...Sabah doktora koştuk hemen bez elimizde tahlilde parazit çıkmadı çok şükür ve bi daha tekrarlamadı dr demir damlasından olabilir dedi..İnşallh güzel haberlerle gelirsin geçmiş olsun..
Kiz bnmde istahim acildi deli gbi yiyorum ins bu bana kilo olarak geri doner ;-) yakinda topik disi edilicem ama gderken sulozumuda gotururum :-D
kızlar merhaba,ben delimavi1986..yenı ısmımle gerı dondum..kısa bı ayrılık yasadık..cok ozledım ama sızı..dıger topıktekı arkadslar gıbı bende bu topıgı offlıne olarak okuyordum :)) kendı agızları ıle ıtıraf ettıler..bu topıktekı yazıları,yorumları merak edıp okuyorlarmıs..haberınız olaa...buraya gelseler sankı almayacakmıyız,yada acıktan okusalar aaa burayı okuyorlarmı dıyecegız acaba !!! (anlayana) nasıl olsa o ve arkadsları okuyacaktır..
neyse,benım akıllı fıstıgım ıyılestı teyzecıkleri..once ılk dort gun yogurt,sonrakı dort gun buharda haslanmıs tarcınla karıstırılmıs balkabagı,ıkı gundur de avakado verıyorum..ıkıgun sonra ıse havuca gececegız ınsallah...ıcımde gıtmıyoo degıl..acaba tatlımı versemkı..tatsız seylerı yıyıp duruyoo idilim...sırayı degıstırp armut yada elma nasıl olur ki :))annelık ınsıyatıfımı kullannayım :))
Naptiniz kizlar ya mahvettiniz brni..tamda kizimi uyutuyodum elini tutuyodum o sicakligi hssederek bunlari gordum...hayatimda yaptigim en dogru seylerden biri anne olmak ve en buyuk hedefim kizimin bana anne seninle gurur duyuyorum iyiki benim annemsin demesi ....gne duygu yuklu anlardayimm
Kizlar yagmur uyurken bazen cok kotu agliyor, Boyle icli icli, dayanamiyorum o sesine ya, icim kiyiliyor, baya gozunden falan yas geliyor. Bakiyorum uyanik saniyorum AMA degil, baya baya uyuyor...
Sized de oluyormu...
Acaba biryerimi aciyor, kotu ruyami goruyor, nedir bu?
Kizlar yagmur uyurken bazen cok kotu agliyor, Boyle icli icli, dayanamiyorum o sesine ya, icim kiyiliyor, baya gozunden falan yas geliyor. Bakiyorum uyanik saniyorum AMA degil, baya baya uyuyor...
Sized de oluyormu...
Acaba biryerimi aciyor, kotu ruyami goruyor, nedir bu?
Begen butonu yine sizlere ömür galiba
OLuyor Canim evet genelde gazlandigi zaman oluyor ya da rüya da görüyor olabilir . Bebeklerde rem uykusuna yattığı icin rüya görüyorlarmış
Aynen canım son bir kaç gündür benimki de yapıyor benim de içim gidiyo o öyle yapınca.özellikle ilk uyuduğu zamanlarda yapıyor
Normal demekki, bende sadece bizdemi var Acaba dedim. Ama kotu agliyor, Ben hemen kucagima aliyorum, opuyorum oksuyorum, sakinlesiyor tekrar uyuyor.
Beğen butonu yerine soldaki yıldızı mı koymuşlar ki ,yoksa o yıldız vardı da ben mi yeni farkettim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?