2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

kızlar yaa endişelenmeye başladım artık
benim kız sabahtan beri 3 kez emdi sadece
üstelik çokta keyifsiz mız mız mız durmuyo hiç ne oluyo acaba yaa

Naptiniz kizlar ya mahvettiniz brni..tamda kizimi uyutuyodum elini tutuyodum o sicakligi hssederek bunlari gordum...hayatimda yaptigim en dogru seylerden biri anne olmak ve en buyuk hedefim kizimin bana anne seninle gurur duyuyorum iyiki benim annemsin demesi ....gne duygu yuklu anlardayimm

Deme arasta deme

kızlar merhaba,ben delimavi1986..yenı ısmımle gerı dondum..kısa bı ayrılık yasadık..cok ozledım ama sızı..dıger topıktekı arkadslar gıbı bende bu topıgı offlıne olarak okuyordum :)) kendı agızları ıle ıtıraf ettıler..bu topıktekı yazıları,yorumları merak edıp okuyorlarmıs..haberınız olaa...buraya gelseler sankı almayacakmıyız,yada acıktan okusalar aaa burayı okuyorlarmı dıyecegız acaba !!! (anlayana) nasıl olsa o ve arkadsları okuyacaktır..

neyse,benım akıllı fıstıgım ıyılestı teyzecıkleri..once ılk dort gun yogurt,sonrakı dort gun buharda haslanmıs tarcınla karıstırılmıs balkabagı,ıkı gundur de avakado verıyorum..ıkıgun sonra ıse havuca gececegız ınsallah...ıcımde gıtmıyoo degıl..acaba tatlımı versemkı..tatsız seylerı yıyıp duruyoo idilim...sırayı degıstırp armut yada elma nasıl olur ki :))annelık ınsıyatıfımı kullannayım :))

Masallah senin ki aceleci desene :) doğmak icin de sabirsizlanmisti zaten . Müsait oldugunda resmini de görmek isteriz :)
Sorma canim aceleci gercekten.
Evet erken dogmasin diye son bir ay yatmistik
Telden foto gonderilmiyo, laptopa atayim fotolari gonderirim ilk firsatta....

Gozun aydin canim.bebisine yarasin kahvaltilar....
Bizim kizlar erkenci bencede fazla ayakta tutmamakta fayda var.

Canim benimki yengec burcu. Aslan olmayi bekleyemedi illa babam gibi yengec olcam dedi. Bende iki yengecle ugrasiyorum iste.
Ikiside inatci....

Maşallah yaa erken yürüyecek demek ki
Bakalim canim yuruyecekmi, simdi cok heyecanli ama....
7 aylikken yuruyen bebekler varmis duydugum kadariyla....
Fakat Ben daha yuvarlanmalarina alisamamisken birde yururse vay halime.
Yagmurun pesinde tam hoplayiver cekirge modunda dolanir dururum artik

Canim Ben denedim melisa cayi hicbir ise yaramiyor;(

Bende bu iletiyi ariyordum, bizde de olmustu. Kakasinda kani gorunce basil toparlanip Dr.a gittik isik hiziyla... Bezi de aldik yanimiza, kaka be idrar tahlili temiz cikti, bakteri yada enfeksiyon olabilirmis. Dr makatta catlak var dedi iki krem Verdi, ilk 10 gun hic etki rtmedi. Yavrum her sisinde hatta gaz cikarirken bile agliyordu ciglik cigliga, kaka yaparken li aciyi tarif bile edemem. Bir ayda falan duzeldi. Simdi arada nuksediyor Yine, kabiz olmamasi icin kayisi haslayip suyundan veriyorum, zeytinyagi veriyorum ara sira,....
Cok zor yaaa size de gecmis olsun....

Kiz bnmde istahim acildi deli gbi yiyorum ins bu bana kilo olarak geri doner ;-) yakinda topik disi edilicem ama gderken sulozumuda gotururum :-D

Cokmu zayifladin angy....
Bende dogum oncesi halime dondum coktan.sadece belimde bir genisleme var onu cozemedim. Sanki normal dogum yaptim, niye bel genisledi yaaa... Pantalonumun kemerinden kemiklerimin belli olmasi cok hosuma gidiyordu, simdi dusuk bel giyince yanlardan tasiyor yaaa sinir bozucu....
Hemde acayip yiyorum, hamileyken by kafar yeseydim yuvsrlanarak giderdik doguma.
Ama iste Kizim sagolsun acayip spor yaptiriyor bana...

Distir o disss.... Bizde de oyle basladi canim.

Hosgeldin delimavi, benim yagmurum armutu cok seviyor. Soyup agzina tutuyorum kendi hem rendeliyor hem suyunu emiyor. Memeyi oyle kuvvetli emmiyor ya hayret...

Canim arkadaşlarda demiş gerçi dis olabilir o zaman emmeyi reddiyorlar Ateşi'ne falan bak agliyor mu cok ayrıca idrar yolu enfeksiyonu da iştahsızlık yapıyormuş .

Eylül seninle her halukarda gurur duyacak İyi bir insan oldugun icin tatlım :)

Kizlar yagmur uyurken bazen cok kotu agliyor, Boyle icli icli, dayanamiyorum o sesine ya, icim kiyiliyor, baya gozunden falan yas geliyor. Bakiyorum uyanik saniyorum AMA degil, baya baya uyuyor...
Sized de oluyormu...
Acaba biryerimi aciyor, kotu ruyami goruyor, nedir bu?

OLuyor Canim evet genelde gazlandigi zaman oluyor ya da rüya da görüyor olabilir . Bebeklerde rem uykusuna yattığı icin rüya görüyorlarmış

Aynen canım son bir kaç gündür benimki de yapıyor benim de içim gidiyo o öyle yapınca.özellikle ilk uyuduğu zamanlarda yapıyor

slm güzel anneler :)
ben bazı kişilerin bildiği bazı kişilerin bilmediği bazı kişilerinde bilsede aman banane dediği bir temmuz annesiyim..ağustos anneleri süper olduğundan yeni üye olmama rağmen burda olmayı tercih ediyorum :) ben bazı bilgileri daha önce öğrenmeme rağmen dediğim gibi yeni olduğumdan gecikmiş olabilirim bunu bildirmekte ama geç değildir diye umuyorum ..benim oğlumun doktoru REHA ŞENUYAR adında bi zat :) bi kaç arkdaşm vardı çocuklarını ona götüren referans üzerine gittim kendisine çoook çoooookta memnunum..neyse konu şu ki bizim doktorumuz kesinlikle demire başlamanın bir anlamı olmadığını söyledi ve ben oğluma demir takviyesi yapmıyorum..nedenini bize şöyle açıklamıştı.D vitamini anne sütünde olmayan tek vitamin ancak demir olasılık üzerine kullanılır..sütünde yeteri kadar bulunuyor zaten demişti.demir çocuklarda düzensizlik yapıyormuş.uykuları böler huzursuzluk arttırırmış.vücutta zaten var olduğundan,takviyesi anormallikler göstertrmiş.araştırdım..dünya sağlık örgütü bile bu fikri savunuyor..bilmenizi istedim sadece..tercih sizin..fakat ben kullanmıyorum..

OLuyor Canim evet genelde gazlandigi zaman oluyor ya da rüya da görüyor olabilir . Bebeklerde rem uykusuna yattığı icin rüya görüyorlarmış

Aynen canım son bir kaç gündür benimki de yapıyor benim de içim gidiyo o öyle yapınca.özellikle ilk uyuduğu zamanlarda yapıyor

Normal demekki, bende sadece bizdemi var Acaba dedim. Ama kotu agliyor, Ben hemen kucagima aliyorum, opuyorum oksuyorum, sakinlesiyor tekrar uyuyor.

Beğen butonu yerine soldaki yıldızı mı koymuşlar ki ,yoksa o yıldız vardı da ben mi yeni farkettim??

Aha sen diyince gördük ve hemen beyazcekirgenun mesajında denedim :))
Bu konuda yorum yapan kisiye katılıp kayilmadigini soruyor . Site yönetimi foruma aksiyon katmış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…