2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Yok yapmadi canim yaptiysada pirt pirt yapiyor. Gaz sorunu yasamiyoruz suan. Iki gundur veriyorum. Ben nohutta fasulye mercimek yiyorum. Hatta metcimek corbasi sut yapiyor bende. Bizde laktamil ve karnibahar ve lahana cok gaz yapmisti.

Benim kiz sevdi himmhimm yaparak yedi. Senin kiz hic sevmemis. Senin ekşi suratini severim. :)

Bizede haftada iki gun sutcu gelecek. Kaynatiyoruz bir sorun olacagini sanmiyorum.

ben de diyorum bugün dönemezsen yarın dönersin elbet döneceksin diye :) neyse annesi oğlundan daha inat olduğu için 21.30 olmadan uyuttum, çok korktum bi ara uyumayacak dönmeden diye :)

Canim benim kizda donemiyordu mindere yatiriyorum oynuyordu. Sonra halinin ustune koydum donmeye basladi. Bende battaniyeyi dort kat yapip yere serdim sert zemin olunca cok guzel doner oldu. Elinide kurtariyor artik. Sende dene istersen.

zorlaa uyuduu bizimkisi hepinize iigecelerr fırsat bu fırsat ben yatmalıyımm :) gece uzun kimbilir kaç kere uyanıcammm iigeceeleerrrrrrrrr

Bebislerin hepsi bu aralar gece uyaniyor galiba benim kiz deliksiz uyurdu uyanmaya oyun oynamaya basladi. Saga sola donmeye battaniyesini yemeye basladi. :)

Bende yanima alip sarilinca uyuyor. Acaba korkuyor mu diye dusunmeye basladim.
Bugün nedense havucu sevmedi, öğürmeye başladı verince. Bende içine elma karıştırdım biraz.
Bir günü bir gününü tutmuyor bu çocuğun :)

Canim bizdede oluyor. Sevdi diyorum diger gun sevmedi diyordum. Sonradan farkettim. Uykusu varsa yada tam acikmamissa yemek istemiyor. Bende baska zaman veriyorum. Uykudan uyaninca yemediyse yiyor.

Hasta olan bebisler gecmis olsun. Tez zamanda iyi olurlar insallah.

Kizlar begenme butonu yok sayfada degisiklikmi var yildiz cikiyir

ayyyy öyle mi diyosun yarın da denemeyeyim o zaman... inek sütüm var yörükoğlunun günlük yarın da onu yapalım bari keçimiz de eksik kalsın.. :/
tefal indirimdeydi 150 filan civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.. ben de telsizi weewel aldım gerçekten çok güzel...

hoş geldin canım.. aşk olsun çenen falan düşmedi ne güzel anlatmışsın tecrübelerinizi işte.. o kara boncuk gözlü meleği yerim ben maşallah ne kadar güzel olmuş öyle

Bu astrologlar cok yanilmislar. 2012 cok kotu gecti. Hastaliklar olumler intahar mutsuzluk bebek tedavisi dis gebelik bir sürü olay. Sonuna dogru sansim dondu. Kocisimle evlendigimizden beri yapamadigimiz harika tatili ( gec balayimizi)yaptik. Hamile kaldim. Yillarca atanamadim ve sonunda atandim. Kizim dunyaya geldi ve suan cok mutluyum. Ve ben bir yengecim. :))) sansli donemim uzun surer insallah.

slm kuzucanlarr bugün giremedim hiç dün kardeşim geldi ikrayı ona bırakıp banka işlerim vardı onlara gittim geldim yemekti işti derken uyuttum kuzuyu bi bakım dedm geçmişe pek bakamadım ama umarım herkes iidir beyazçekirgede katıldı aramıza ohh ne güzel ne güzelll:)) 2 gündür ikraya kereviz ve kabak püresi tattırıyorum içinede yüzünü buruşturmasın diye yarım çay kaşığı kada r kuşburnu marmelatı koydum bayılarak yedi köyden gelmi doğal kuşburnuydu. bizden haberler böle...

dişi erken çıkarma konusunda yorumlar yapılmış sanırım benim kız 4.5 aylık çıkarınca her türlüsünü araştırdım ve doktora sordum tamamen hurafe çabuk çıkan diş çabuk çürür vs lafları dedi bünye ve genetikle alakalı bi durum dedi 2.5 aylık dişi çıkan bebekler bile varmış hatta dişli doğanlar bile varmış bi de anne karnında aşırı kalsiyum alımından da olurmuş bende her gün yarım litre süt içiyordum biraz ona bağladım.

Fiyatı cok iyiymis gercekten .

Bu yogurt makinelerinde farkı ne oluyor yani gercekten kolaylık mı . Nasil mayaladiginizi söyler mısın yani almaya deger mı ?

canım ben n11 den almıştım.fiyatları şimdi daha bile uygun..bence kolaylık valla öle sar sarmala yok tuttumu turmadı mı yok.rahat yani.bide yoğurdun yapma süresi için 7 ile 12 saatin olduğunu söylüyorlar.bide benim yğurdum hiç sulanmıyor.yarısını açıp yarınsını yarım saat sonra bile yedirsem sulanmıyor hiç.bu da makinanın verdiği bi özellik mi bilemiyorum ama...mayalamaya gelirsem.ben ilkini bim in dost yoğurdu ile mayalamıştım.içim içimi yedi ama annem beni durdurup çiğnedi beni ve yedirdi =)) biz sizi padişah yoğurduyla büyüttük sanki diip fırça ataraktan :)) şimdi kendi yoğurdumla mayalıyorum..önce sütü kaynatıyorum sonra ılıtıyorum sütü.bununda bi yolu yordamı var anneme göre küçük parmağını süte batırıyosun =)) 10 a kadar sayıyosun parmağın içinde yanmıyorsa o süt olmuş demektir.=))) sütün içinden biraz alıp başka bi kapta 1,5 tatlı kaşığı yoğurdu içinde çırpıyosun sonra hepsini kalan süte döküp tekrar çırpıp makinaya koyuyorum ve 7 saate kuruyorum.sonra yoğurdum hazır..

beğen butonu nolmuş yaa soldaki yıldıza tıklayınca yorum yap değerlendir filan çıkıo

Canim benim kizda donemiyordu mindere yatiriyorum oynuyordu. Sonra halinin ustune koydum donmeye basladi. Bende battaniyeyi dort kat yapip yere serdim sert zemin olunca cok guzel doner oldu. Elinide kurtariyor artik. Sende dene istersen.

Biz zaten hep yerlerdeyiz canım oyun halısında geçiriyo vaktinin büyük çoğunluğunu.yere yorgan serdik orda debeleniyo ama bugün de kaldıramadı çiko koca poposunu elbet kalkacak o popo ama ayağımda yatarken kendini yüZüstü yere atmayı beceriyo artık, dönmesi de yakındır

ayy berbattı berbat :)) ben bu çocuk nie öğürdü diye bi tadayım dedim kii aslında önce benim tadıp sonra ona vermem lazımdı :))) olsun arada oluo böle şeyler :))) benim bile içim kalktı yaww..
bu arada yoğurtçum ne pahalıymış öle ..
telsizde muhteşem cidden..cadde üzerinde oturuyorum ben ambulansın sesi bile içerde hiç balkonda oturmanın eksikliğini hissettirmiyo bize saolsun

Son düzenleme:
Bi gittim geldim beğen butonunun yerinde yeller esiyor Çok garip olmuş beğenmedim bu yeni katılma şeysini

Kızlar yanlış alarm. Yanlış hesap yapmışım hiç uygun değil fiyat
flzflz32 uyardı beni de, iyi ki uyarmış alacaktım yoksa

indirim dedin de aklıma geldi baby boum sipariş vermiştim unnadodan karışıklık sebebiyle iptal etmişler. eğer indirimde görürseniz tekrar bana da haber verir misiniz? :18::18:

oyun halısından çıkar cnm bebişini..dönebilceği tarafa dikkatini çeken bişiler koy az uzağına itele arkasında hafifçe.ama dönünce emin ol dönmesin diceksin..:))) benimki çığlıkla dönüyor sıpa.yanında deilsen bile döndüğünü anlıyosun çok gülüyorum o haline..bide tek değil 3 e 4e çıkardı.bildiğin döne döne gidio :)) dönünce bişeyde yapamadığından bi süre sonra ağlıo.habire onu çevirmekle uğraşıorum..bi sigara bile içemiyorum sen düşün =)))

indirim dedin de aklıma geldi baby boum sipariş vermiştim unnadodan karışıklık sebebiyle iptal etmişler. eğer indirimde görürseniz tekrar bana da haber verir misiniz? :18::18:

Önümüzdeki sene için ben de sipariş vericem canım 24 aylık olanlardan alıcam bu kez. Eğer kampanya görürsem ben de haber veririm göremezsem arkadaşlardan ben de rica ediyorum haberdar ederseniz sevinirim :)

Tabi canım alıştırma olsun diye çıkarıyorum oyun halısından dönmek istediği zaman yılan gibi kıvrılıyo zaten ben ona üzülüyorum yavrum dönemedikçe çıldırıyo sinirleniyo gerçi dönünce de gidemiyorum diye sinirleniyormuş neyse annesi sigara içme diye yapıyordur senin bıdık

ayyy ne güzel yaa benim yerimede ye olur mu mercimeği çok özledim çünkü :)) sıpamın gazı bitmedi henüz azaldı ama bitmedi yani ( can sıkıcı bi durum çook..
o lanet lactamilin bişiler yaptığını biliodum iiki kesmişim..zaten anam ağlıodu onu içerken tavan yapmıştı gaz resmen..

Benim kiz sevdi himmhimm yaparak yedi. Senin kiz hic sevmemis. Senin ekşi suratini severim. :)
Bizede haftada iki gun sutcu gelecek. Kaynatiyoruz bir sorun olacagini sanmiyorum.

Oh afiyet olsun yarasın canım ben de sabırla alışmasını bekliyorum moralimi bozmıycam illa sevecek pozitif anne modundayım Sorun olmaz canım yaa ne sorunu olacak biz de kaynatılmış sütle büyüdük kız aman o kadar ince eleyip sık dokuyamıycam valla pastorize işini ayarlasaydık tamamdı da olmuyosa da olmuyodur napalım

belkide ah keşke içmesem...
ben temmuzun 23 ünde doğum yaptım.kesin ve net kararım bu aslan bebekleri çok fenalar..herşeyleri numara valla :)) herhalta güya sinirleniyor D

zaten siteye güç bela alıştım üstünede değişiklikler oldu ii mi hey allam..bildirim var diyo ben bişey göremiyorum..

zaten siteye güç bela alıştım üstünede değişiklikler oldu ii mi hey allam..bildirim var diyo ben bişey göremiyorum..

Of evet şuan 3 tane bildirimim var açıyorum boş çıkıyo sanki site bana nanik yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…