Erkeklerin şu sebze yememe huyu öldürüyo zaten insanı...ne pişireceğini şaşırıyo insan...ben ege insanıyım her gün et yiyemem diyorum.sebze yemeği yapınca da bana böyle düz yemekler yapma diyoölür müsün öldürür müsün o yüzden çikoma herşeyi tattırıcam inş babasına çekmez ama olsun yine de hayat o tatlı belalarla güzel
Babası gibi çektircek bana canım ben bamya harici herşeyi seviyorum nerdeyse hatta yumurtayı sevmezdim onu bile seviyorum artık. Belalar 1 ken 2 oldu başımda. Tatlı belalarım benim
Yogurda pekmez koymayi onermiyorlar. Pekmezdeki demiri tutup vucuttan attiriyormus. Demir ilacini sut urunleri ile vermedigimiz gibi. Hemsire bir arkadasta pekmezle yogurdu ver demisti. Aciklamasinida yapmisti ama unuttum simdi
Ben şimdiden kural koydum ne kadar uyar bilmiyorum ama masada hiçbirşeye burun kivrilmayacak hersey Yenecek sebzeler özellikle ovulecek :))
arastacım sen pekmez vermeye basladınmı
bızım dr verebılırsın dedı ama ben tedırgın oldumm..sızler verdıysenız ne pekmezı verdınız
Ben daha başlamadım canım yarın yoğurt azcık tatlansın diye 1 çay kaşığı koyucam belki yer o zaman. Demir olsun diye vereceksen furuzanın da dediği gibi kalsiyumsuz vermen gerekiyor ama eğer tatlandırma amacı ile kullancaksan buna gerek yok. Doktorun verebilirsin dediyse bi sakınca yoktur canım ya :26:
drmuz kahvaltı ögünü olarak bır bebe bısk.bı parca tuzu cıkmıs peynır,ceyrek yumurta sarısı,bır çay kasıgı pekmez seklınde demıstı 20 gun once..ben vermedım ama :)) esimde kızıyor..dr neden goturuyoruz,onun dedıklerını yapmayacaksan dıye kıızyor...
drmuz kahvaltı ögünü olarak bır bebe bısk.bı parca tuzu cıkmıs peynır,ceyrek yumurta sarısı,bır çay kasıgı pekmez seklınde demıstı 20 gun once..ben vermedım ama :)) esimde kızıyor..dr neden goturuyoruz,onun dedıklerını yapmayacaksan dıye kıızyor...
Canım pekmez( yani demir )kalsiyum alımını engellemiyor sadece şu var eğer demir olsun diye vereceksek kalsiyum içeren bişeyle vermememiz gerekiyor ama illa vermek istiyorsak bu kez de c vitamini eklememiz gerekiyor. Eğer c vitamini verirsek kalsiyumla beraber demir de emiliyor. Ama benim amacım yoğurt yerken kalsiyum almasını sağlamak olduğu için pekmez vermemde sakınca yok. Biraz karışık oldu galiba di mi :)
Demir ihtiyaci karsilansin diyorsak yogurtla vermiyecegiz. Vereceksek yogurt pekmeze bir c vitamini( mandalina suyu gibi) de ekleyecegiz .
Kalsiyum almasi saglanacaksa bir sakinca yok. Dogru anladim galiba:))
Biz ucunu mu karistirsak. Bir tasla uc kus vururuz. :)) tadi nasil olur bilinmez :))
Ben daha başlamadım canım yarın yoğurt azcık tatlansın diye 1 çay kaşığı koyucam belki yer o zaman. Demir olsun diye vereceksen furuzanın da dediği gibi kalsiyumsuz vermen gerekiyor ama eğer tatlandırma amacı ile kullancaksan buna gerek yok. Doktorun verebilirsin dediyse bi sakınca yoktur canım ya :26:
Bu astrologlar cok yanilmislar. 2012 cok kotu gecti. Hastaliklar olumler intahar mutsuzluk bebek tedavisi dis gebelik bir sürü olay. Sonuna dogru sansim dondu. Kocisimle evlendigimizden beri yapamadigimiz harika tatili ( gec balayimizi)yaptik. Hamile kaldim. Yillarca atanamadim ve sonunda atandim. Kizim dunyaya geldi ve suan cok mutluyum. Ve ben bir yengecim. :))) sansli donemim uzun surer insallah.
Bence tatli alistirma sonra secici oluyorlar. Birax daha dene bence farkli saatlerde iyice acikinca uykudan uyaninca uyumadan once hepsini dene bence sonra tatlandirip vermeyi dene. Eksi mi olmus yogurdun tadina baktin mi. Olmafiysa zaten hafif tatlimsi oluyor.
Hah evet ama üçünü karıştırınca tat kötü olur c vitaminini bu ikisini yedirdikten sonra kahvaltıda içilen portakal suyu gibi üzerine verebiliriz tabi alıştığı zaman
Kız Furuzan beni yanlış anlamışsın ve tabi astrologları da:)) 2013 yılı Haziran dan sonra daha şanslı oluyorsunuz. Yaşamınız daha umutlu bir hale geliyor ve bu devam edecek diyor kısaca özetlemek gerekirse astrologlar. Hatta 2013 Temmuz sizin için bir dönüm noktası, çocuk, yeni sorumluluklar vesaire vesaire gibi şeyler yazılmış, söylenmiş. 2012 için hep sorunlardan, Mars ın sizleri zorlamasından ve sizden çıkan paradan söz etmişler. Şanslı dönemin sürecek, tabi astrologlara göre canım:))
Evet haklisin . Suan agir da gelebilir. Gunde tek gida veriyoruz. Alistiklarinda mantikli ustune portakal suyu iyi gidet:))
Iyi geceler kizlar dortte kalktiginda uyumazsa yandim oyun istiyor gecenin o vaktinde :))
yaa evet...hıc sevöedım ben bu ısı...Sİmdi de yıldıza basınca bu mesajı değerlendirmek istiyorsak başka kullanıcıların mesajınızda değerlendirmeniz gerekir diye uyarı çıkıyor . Mecbur muyum bütün mesajları değerlendirmeye bu nasil is :))
haklı canım da daha bebsım 4 ayına yenı gırmıstıı...kıyamamstım onaa..E esın haksız sayılmaz hani :)
Hım doktorun da tatlandırma amaçlı önermiş demek ki. şeker vermiyoruz ya hani şeker yerine geçen sağlıklı bir tadlandırıcı olsun diye. Canım herkes bebeğini daha iyi tanır hazır olmadığını mı düşündün de başlamadın acaba.
Yumurtadan ben de cok hoşlanmazdim once diyet sonra hamilelik sonra sut olayı derken iyiden iyiye alıştım seviyorum artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?