2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

He ya varsa et yoksa hamur işi. Zevksiz şeyler sebze gibisi var mı yaa Tattır canım sen çikona karısı çekmesin ilerde bizim gibi Ben de çubime tattırıyom bakalım

Babası gibi çektircek bana canım ben bamya harici herşeyi seviyorum nerdeyse hatta yumurtayı sevmezdim onu bile seviyorum artık. Belalar 1 ken 2 oldu başımda. Tatlı belalarım benim

Yumurtadan ben de cok hoşlanmazdim once diyet sonra hamilelik sonra sut olayı derken iyiden iyiye alıştım seviyorum artık :))

Son düzenleme:
Yogurda pekmez koymayi onermiyorlar. Pekmezdeki demiri tutup vucuttan attiriyormus. Demir ilacini sut urunleri ile vermedigimiz gibi. Hemsire bir arkadasta pekmezle yogurdu ver demisti. Aciklamasinida yapmisti ama unuttum simdi

Canım pekmez( yani demir )kalsiyum alımını engellemiyor sadece şu var eğer demir olsun diye vereceksek kalsiyum içeren bişeyle vermememiz gerekiyor ama illa vermek istiyorsak bu kez de c vitamini eklememiz gerekiyor. Eğer c vitamini verirsek kalsiyumla beraber demir de emiliyor. Ama benim amacım yoğurt yerken kalsiyum almasını sağlamak olduğu için pekmez vermemde sakınca yok. Biraz karışık oldu galiba di mi :)

Ben şimdiden kural koydum ne kadar uyar bilmiyorum ama masada hiçbirşeye burun kivrilmayacak hersey Yenecek sebzeler özellikle ovulecek :))

Ben hiçççç koymayayım o kuralı yemez biliyorum bizimkini annesi alıştırmış valla ben bunu yemem dedikçe istediğini yapmış.ben çikoma alıştırayım sebze yemeyi de bari karıcığı çekmesin ilerde arastanın da dediği gibi

arastacım sen pekmez vermeye basladınmı
bızım dr verebılırsın dedı ama ben tedırgın oldumm..sızler verdıysenız ne pekmezı verdınız

arastacım sen pekmez vermeye basladınmı
bızım dr verebılırsın dedı ama ben tedırgın oldumm..sızler verdıysenız ne pekmezı verdınız

Ben daha başlamadım canım yarın yoğurt azcık tatlansın diye 1 çay kaşığı koyucam belki yer o zaman. Demir olsun diye vereceksen furuzanın da dediği gibi kalsiyumsuz vermen gerekiyor ama eğer tatlandırma amacı ile kullancaksan buna gerek yok. Doktorun verebilirsin dediyse bi sakınca yoktur canım ya :26:

Son düzenleme:

drmuz kahvaltı ögünü olarak bır bebe bısk.bı parca tuzu cıkmıs peynır,ceyrek yumurta sarısı,bır çay kasıgı pekmez seklınde demıstı 20 gun once..ben vermedım ama :)) esimde kızıyor..dr neden goturuyoruz,onun dedıklerını yapmayacaksan dıye kıızyor...

E esın haksız sayılmaz hani :)

Hım doktorun da tatlandırma amaçlı önermiş demek ki. şeker vermiyoruz ya hani şeker yerine geçen sağlıklı bir tadlandırıcı olsun diye. Canım herkes bebeğini daha iyi tanır hazır olmadığını mı düşündün de başlamadın acaba.

Demir ihtiyaci karsilansin diyorsak yogurtla vermiyecegiz. Vereceksek yogurt pekmeze bir c vitamini( mandalina suyu gibi) de ekleyecegiz .

Kalsiyum almasi saglanacaksa bir sakinca yok. Dogru anladim galiba:))

Biz ucunu mu karistirsak. Bir tasla uc kus vururuz. :)) tadi nasil olur bilinmez :))

Hah evet ama üçünü karıştırınca tat kötü olur c vitaminini bu ikisini yedirdikten sonra kahvaltıda içilen portakal suyu gibi üzerine verebiliriz tabi alıştığı zaman

Bence tatli alistirma sonra secici oluyorlar. Birax daha dene bence farkli saatlerde iyice acikinca uykudan uyaninca uyumadan once hepsini dene bence sonra tatlandirip vermeyi dene. Eksi mi olmus yogurdun tadina baktin mi. Olmafiysa zaten hafif tatlimsi oluyor.

Sİmdi de yıldıza basınca bu mesajı değerlendirmek istiyorsak başka kullanıcıların mesajınızda değerlendirmeniz gerekir diye uyarı çıkıyor . Mecbur muyum bütün mesajları değerlendirmeye bu nasil is :))

Kız Furuzan beni yanlış anlamışsın ve tabi astrologları da:)) 2013 yılı Haziran dan sonra daha şanslı oluyorsunuz. Yaşamınız daha umutlu bir hale geliyor ve bu devam edecek diyor kısaca özetlemek gerekirse astrologlar. Hatta 2013 Temmuz sizin için bir dönüm noktası, çocuk, yeni sorumluluklar vesaire vesaire gibi şeyler yazılmış, söylenmiş. 2012 için hep sorunlardan, Mars ın sizleri zorlamasından ve sizden çıkan paradan söz etmişler. Şanslı dönemin sürecek, tabi astrologlara göre canım:))

Haklısın. Baya da tatlıydı kız baktım ama işte cadı benim kız yaa Vermiyim diyosun yani peki dinliycem seni ama eğer diretirse bi sonraki aşamada öyle de bi deniycem mecburen

Hah evet ama üçünü karıştırınca tat kötü olur c vitaminini bu ikisini yedirdikten sonra kahvaltıda içilen portakal suyu gibi üzerine verebiliriz tabi alıştığı zaman

Evet haklisin . Suan agir da gelebilir. Gunde tek gida veriyoruz. Alistiklarinda mantikli ustune portakal suyu iyi gidet:))

Iyi geceler kizlar dortte kalktiginda uyumazsa yandim oyun istiyor gecenin o vaktinde :))

Heracım astrolojide doğum saati, doğulan enlem ve boylam da çok önemli. O an hangi açılarla geliyor yıldızlar filan. Genel anlamda birbirine benzeyen burçlar kişiden kişiye farklı özellikler gösteriyor. Her kişinin kaderi farklı, bu yüzden yıldız haritası da farklı. Tek tek horoskopa bakmak gerekiyor o da karmaşık iş be

Evet haklisin . Suan agir da gelebilir. Gunde tek gida veriyoruz. Alistiklarinda mantikli ustune portakal suyu iyi gidet:))

Iyi geceler kizlar dortte kalktiginda uyumazsa yandim oyun istiyor gecenin o vaktinde :))

Sana da iyi geceler canım. Ben bi posta uyudum ama yine geldi uykum birazdan ben yatışa geçicem

yaa evet...hıc sevöedım ben bu ısı...
E esın haksız sayılmaz hani :)
haklı canım da daha bebsım 4 ayına yenı gırmıstıı...kıyamamstım onaa..

tattırma tabıkıde..hazır olmadıgını dusundum..bıde benı emmez dıye de korkmadım degıl.. :))

Kızlar şimdi sizleri okuyunca düşündüm. Kadın ve erkekler arasındaki farklardan birinin de değişen durumlara ve zorluklara adapte olabilme, zorluklar karşısında hemen pes etmeme gibi özellikler olduğunu düşünüyorum. Mesela istatistiklerle kanıtlanmış benzer bir durum da erkeklerin depresyona daha meyilli olması. Örnek olarak Türkiye de intihar vakalarının %72 si erkeklere aitmiş. Yumurtadan çıkıp buraya nasıl geldim diye soracak olursanız:)) Kadınlar kendileri isterse veya çocukları için değişebilme yetisine sahip bence. Sevmediğimiz bir yiyeceği deneyerek, yiyerek, kendi sağlığımız veya çocuklarımızın yararı için yiyebiliyor veya sevebiliyoruz. Bu umut demek değil mi?? Bir çeşit güncelleme değil mi:)) Mesela benim eşimin kesinlikle yemediği bir sürü şeyden biri yumurtadır. Tatmaz bile, ne dersen de, ne yaparsan yap. Acaba hamile kalabilse erkekler bebekleri için yemedikleri bu yiyecekleri yermiydiler?? İşte Hera yı uyku tutmazsa gece gece bunları düşünür, düşünmek kesmez bir de yazar:)) İyi geceler kızlar, tatlı rüyalar...

Yumurtadan ben de cok hoşlanmazdim once diyet sonra hamilelik sonra sut olayı derken iyiden iyiye alıştım seviyorum artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…