2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Afiyet olsun ikraya annesi ne güzel düşnümüşsün ben de yarın aceba yoğurduna pekmez mi koysam

Bende ilk kez duydum ve gordum. Cok etkileyici guzelbir bilgi ogrenmis olduk sagol:)

Masallah senin kuzucuga erken yuruyecek galiba. Zor gunler yasamissin canim bn kacirmisim. Neyseki atlatmissin o gunleri. Sorunsuz guzel gunleriniz olur insallah.

Ohh ne guzel canim gelisimi iyiymis. Tam ogun beslenmeye geciyorsunuz işe baslamadan alistirirsin insallah.

Bizde kil yokta poposunun tam ustunde morluk var. Ne guzel az emiyor. Benimki bazen 40dk emiyor. Gece 4te kalkar emmeye ama uyuz uzun. Bazen emmesin o kadar uxun biraktirayim diyorum. Kiyamiyorum emiyor uzun uzun :)

Cok guzel bir yazi canim. Anne olmanin guzelligini birkez daha anladim.

Bende kullanmyordum. Doktor vermisti. Taki dilinin ucunda kirmizi noktalar gorunce esime doktora goturelim dedim. Yoktur birsey dedi. Netten okudum demir yada vitamin eksikligi olabilir yaziyordu. Tekrar basladim duzeldi. Tesadüf yada gercekten eksiklikte. Tabi doktora gidincede soracam.

Hoşgeldin canım artık burdayız biz :) Tariflerini paylaşırsan çok mutlu oluruz. Zira bu beslenme konusunda sudan çıkmış balık gibiyiz , şaşkın, ne yapacağını tam bilemeyen Tarif gördü mü atlıyorum ben hemen şuan en çok ihtiyacımız olan şey. Bu arada Denizin koca kız olmuş. Sanırım senin bloğun vardı incelemiştim çok hoştu yanlış hatırlamıyorum di mi :26:

Son düzenleme:
Afiyet olsun ikraya annesi ne güzel düşnümüşsün ben de yarın aceba yoğurduna pekmez mi koysam

Biraz önce benim de aklımdan geçti canım sen beğenmiyor deyince ama pekmez verilir mi bilmediğim için yazmadım biz daha başlamadık ya araştırmalar da başlamadı henüz

Kusburnu c vitamini yönünden cok zengin dolayısı ile cok faydalı olacağını düşünüyorum . Seker yasak ya marmelat seker ile yapılıyor o bakımdan acaba sorun çıkarır mı ? Muhtemelen cok az koydun ama takıldı aklıma

Bizde kil yokta poposunun tam ustunde morluk var. Ne guzel az emiyor. Benimki bazen 40dk emiyor. Gece 4te kalkar emmeye ama uyuz uzun. Bazen emmesin o kadar uxun biraktirayim diyorum. Kiyamiyorum emiyor uzun uzun :)

Offf 40 dk mı?? Sabahın 4ünde gözler kapalı 40 saat gibi geliyordur o sana

Ne güzel bir tarif. Gece gece canım çekti Sareya. Yarın pazardan balkabağı aldırayım eşime de oğlumdan önce biz sezonun ilk balkabağını yiyelim:)) Oğlun iyileşiyor ne güzel. Benimki gündüz az az emiyor ama Arasta nın dediği gibi yoğun geliyor belki de süt, çünkü genzine kaçıyor, ökşürüyor şapşik ya. Bu gece de derin uykudan önce tersine yarım saat emdi. Enteresan bu bebekler yahu.

Hoşgeldin canım :) Madem tatsızları sevdi azcık da tatlı dene bakalım yaa evet arada annelik insiyatifini kullanmak lazım

Evet 7 aylık yürüyenler varmış. Emeklemeden yürümeye geçenler filan. Yürümeye başladıkları zaman yandık valla bugün burnum akıyodu burnuma peçete soktum öyle dolaştım peçeteleri çekmeye çalışıyo yani demem o ki herşeyi almaya çalışıyo daha şimdiden yürüyünce vay ki ne vay sürekli peşinde koşturucaz. En korktuğum şey ilaçlar deterjanlar dalgın bi anımda gidip onları karıştırması içmeye kalkması. Herşeyi yukarlarda bi yere koyucam çünkü emekledi emekliyecek. Bi sürü iş çıktı bana yani herşeyin yeri mecbur değişecek

Masallah fistik tam yemelik olmus. Ne guzel corbalara baslamissiniz.

Yeni gelen tum arkadaslar hosgeldiniz. Kalabalik bir aile olacagiz yine :)

Yerim canim. Sizin bitmedimi daha gaz sancilari. Tez zamanda biterde istedigin herseyi yersin. Lactamil benide kizida mahvediyordu. Biraktim.

Yogurda pekmez koymayi onermiyorlar. Pekmezdeki demiri tutup vucuttan attiriyormus. Demir ilacini sut urunleri ile vermedigimiz gibi. Hemsire bir arkadasta pekmezle yogurdu ver demisti. Aciklamasinida yapmisti ama unuttum simdi

Offf 40 dk mı?? Sabahın 4ünde gözler kapalı 40 saat gibi geliyordur o sana

Zor oluyor. Allahtan sik sik emmeye kalkmiyor. (Son gunler haric) bugunlrd daha cok emiyor bir sıkıntısı varmis gibi. Emince rahatliyor.

Biraz önce benim de aklımdan geçti canım sen beğenmiyor deyince ama pekmez verilir mi bilmediğim için yazmadım biz daha başlamadık ya araştırmalar da başlamadı henüz

1 kaşık deniyim bakalım canım yaa gerçi tatlı mı tatlı elmaya da burun kıvırdı ama sevdirene kadar herşey mübah di mi

Ben cogu zaman gece emzirmeye kalktığımda odasında ki berjerde uyuya kalıyorum . 4 te kalktım diyelim bir bakıyorum saat altı kucağımda cocuk . Allah'tan düşürmüyorum elimden

aman Allah korusun... O da uyuyakalıyodur da ondan ,hareket etse uyanırsın zaten artık uykularımız kuş uykusu oldu

Aman be degisiklik hic iyi olmamis. Alintarin bildirimi gelmiyordu. Simdide begen butonu yok. Ne diye kurcalayip duruyorsunuz. Biz memnunduk.

Zor oluyor. Allahtan sik sik emmeye kalkmiyor. (Son gunler haric) bugunlrd daha cok emiyor bir sıkıntısı varmis gibi. Emince rahatliyor.

Bu günlerde hepsinde var bi gariplik de hadi hayırlısı bakalım... Erkenden uyuyan çocuğum 10da zorla uyudu tam dalacak içli içli ağlayarak uyanıyo...

Son düzenleme:
İdacık az seçici olcak gibi annesi baksana şimdiden herşeye burun kıvırıyo hanımefendi

Babası gibi çektircek bana canım ben bamya harici herşeyi seviyorum nerdeyse hatta yumurtayı sevmezdim onu bile seviyorum artık. Belalar 1 ken 2 oldu başımda. Tatlı belalarım benim

Babası gibi çektircek bana canım ben bamya harici herşeyi seviyorum nerdeyse hatta yumurtayı sevmezdim onu bile seviyorum artık. Belalar 1 ken 2 oldu başımda. Tatlı belalarım benim

Erkeklerin şu sebze yememe huyu öldürüyo zaten insanı...ne pişireceğini şaşırıyo insan...ben ege insanıyım her gün et yiyemem diyorum.sebze yemeği yapınca da bana böyle düz yemekler yapma diyo ölür müsün öldürür müsün o yüzden çikoma herşeyi tattırıcam inş babasına çekmez ama olsun yine de hayat o tatlı belalarla güzel

Son düzenleme:

Ben şimdiden kural koydum ne kadar uyar bilmiyorum ama masada hiçbirşeye burun kivrilmayacak hersey Yenecek sebzeler özellikle ovulecek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…