2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

İste bu yeteneğimizden dolayı doğurganlık bize bahsedilmiş . Sabır , degisim , uyum , özveri hepsi feminen kelimeler bence . Daha cok şikayet eden taraf olduğumuza bakma biz güçlünüz tabi . Aslında bir deney var kimin daha güçlü olduğu konusunda bir iki kiloluk birşeyi kadına ve erkeğe vermişler hani erkekler daha güçlü olduğu icin övünürler ya kadin daha uzun süre taşımış sabrından dolayı .

Arasta, horoskop vesaire konularında haklısın canım, ben de genel olarak neler söyleniyor diye yazdım zaten. Hakikaten karışık işler bunlar:))
Parme cim aynı şeyleri düşünüyoruz. Mesela bak bana, annem gitmeden önce bir gün dışarı çıkacağız, giyinmişim, mutfağa girdim, dereotu falan yıkamıştım süt için, yiyememiştim. Giderayak ağzıma tıkmaya başladım. O sırada annemle gözgöze geldik, gülmeye başladık, tam bir inek gibi otlanıyordum:)) Bunu bir erkek yapar mı, yapmaz bence:))
Ben de yatayım artık, hala başım ağrıyor, ne ağrıymış! Yarın kalkabilirsem doktora beşinci ay kontrolüne gidilip, rota aşısı olunacak. Babaya verip uyuyamayacağım yani. İyi geceler, tatlı rüyalar kızlar...

Son düzenleme:

Sana da iyi geceler canım. Hobi olarak ilgilenmene rağmen bence astroloji bilgin çok iyi canım. Astroloji çok ilgi çekici bi konu yaa. Mısırlılar ve hintliler boşa kafa patlatmamış bence :))

kızlar ben yatar..iyi geceler dılıyorum hepınızee.yarın cumartesıı...idil sabah uyandıgında emzırıp kocıse verecegım..mısıl mısıl uyumayı dusunuyorum...

Ben kaçıyorum kızlar İda altını alırken uyandı onu uyutmam lazım. Haydin iyi geceler, tatlı rüyalar :)

kızlar ben yatar..iyi geceler dılıyorum hepınızee.yarın cumartesıı...idil sabah uyandıgında emzırıp kocıse verecegım..mısıl mısıl uyumayı dusunuyorum...

Ben kaçıyorum kızlar İda altını alırken uyandı onu uyutmam lazım. Haydin iyi geceler, tatlı rüyalar :)

İyi geceler inci de uyandı umarım hemen yatar gözümden uyku akıyor ben neden uyumadım bu gece ya
Ondan beri saat bası kalkıp bir ağlıyor iki dk emip yatıyor

Saol furuzancim, hersey ust iste geldi canim. AMA gecti insallah zor gunler, Allah yardimcimiz olsun hepimuzin....

Evet Benimde korkum bu. Deterjanlar,ilac vs. Kirilacak ona zarar verecek esyalar ... Bir anlik dalginlik veya ihmal ettigimiz birsey cok kotu kazalara sebep olabilir. Allah korusun dusunmek bile istemiyorum. Simdiden evde risk analizleri yapmaya basladim bile. Dikkatini ceken seyleri takip ediyorum, ne tur onlemler almaliyim diye dusunuyorum....
Offf birsuru sey var...

Kiz bnmde istahim acildi deli gbi yiyorum ins bu bana kilo olarak geri doner ;-) yakinda topik disi edilicem ama gderken sulozumuda gotururum :-D
Götür beniii gittiğin yereee
indirim dedin de aklıma geldi baby boum sipariş vermiştim unnadodan karışıklık sebebiyle iptal etmişler. eğer indirimde görürseniz tekrar bana da haber verir misiniz? :18::18:

Bende almıştım iptal ettiler stok sıkıntısı varmış, ben kampanyanın ilk gününde aldım ürünü, stokta olmyan ürünü mü satıyorsun kardeşim çook sinirlendim çook

Günaydın kızlar :)

Herkese iyi hafta sonları. Dün eşim iş yerinde mama sandalyesi sipariş vermeye kalkmış ve ne görsün stokta yok diyor Tüm özelliklerini şusunu busunu inceledim ama var mı yok mu bakmak aklıma gelmedi. Üretimi durdu sanırım o sandalyenin. Vee mama sandalyesi işinde başladığımız yere döndük çok da içime sinmişti yaa deseni, işlevi, fiyatı da uygundu

günaydınn kızlar... dün saat başı kalktı çikomm... çıldırıyodum artık gece...şimdi kalktık daha.Allahtan sabahım köründe kalkmadı da uykumu aldım birazcık....

günaydın canım... markası modeli neydi biz de bakalım belki bi yerlerden buluruz... valla mama sandalyesi için senden haber bekliyordum :)

günaydın canım... markası modeli neydi biz de bakalım belki bi yerlerden buluruz... valla mama sandalyesi için senden haber bekliyordum :)

Baby2Go Sleepy Mama Sandalyesi canım bi sürü siteye baktım ürün tükendi diyor satıl al tuşuna basınca. Kısmet olmıycak sanırım onu almak krafta filan bakıcam ama orda da 250 lira üstü fiyatlar. Bu denenmiş ürün olunca güvenip alacaktım nolcak şimdi hiç bilmiyorum

Bütün gece sadece iki saat uyudum ve hala uyumamak icin direniyor çıldıracam . Sabah babası geldi onu gördükten sonra iyice delirdi ne zaman yatırmaya kalksak basıyor çığlığı babası kucağına alıyor once iç çekip sonra atıyor kahkahayı o kac saatlik yoldan geldi ben böyle allahım bir kac saatligine inciye bakar mısınız rica etsem

canım n.11 e bir baksana orda stokta görünüyo ama mor rengi var....sen kırmızı istiyordun yanılmıyorsam....

Annesi, babası geldi diye heyecan yapmış İnci tanemiz napsın özlemiş kızcağız bu arada gözün aydın tatlım sağ sağlim kavuşmuşsunuz :))

Gunaydinlar guzel bir haftasonu gecirmenizi dilerim cekirdek ailenizle

Baris bey dun gece biraz sakindi.Eltim geldi o ilgilendi barisla yemekti,caydi hep yadimci oldu sagolsun.Bende rahat bir sekilde dus alip,dinlendim
Kuzuda gece 24.00 de uyudu 3 kez uyandi.Gunduz en fazla 2 saat ya uyudu ya uyumadi.Acaba gunduz uyumadigi icinmi gece az kalkti.
Dun yogurt mayalamayi unuttum bugun yogurtsuz kaldi kuzum.

Arastacim arattim bende ............... diye bir sitede cikti.Odeme sirasina kadar geldim denemek icin bir sorun cikmadi bir istersen canim oradakimi istedigin sandalye?

Sitenin ismini yazdim noktali olmus o bolge annelutfen...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…