Kızlar şimdi sizleri okuyunca düşündüm. Kadın ve erkekler arasındaki farklardan birinin de değişen durumlara ve zorluklara adapte olabilme, zorluklar karşısında hemen pes etmeme gibi özellikler olduğunu düşünüyorum. Mesela istatistiklerle kanıtlanmış benzer bir durum da erkeklerin depresyona daha meyilli olması. Örnek olarak Türkiye de intihar vakalarının %72 si erkeklere aitmiş. Yumurtadan çıkıp buraya nasıl geldim diye soracak olursanız:)) Kadınlar kendileri isterse veya çocukları için değişebilme yetisine sahip bence. Sevmediğimiz bir yiyeceği deneyerek, yiyerek, kendi sağlığımız veya çocuklarımızın yararı için yiyebiliyor veya sevebiliyoruz. Bu umut demek değil mi?? Bir çeşit güncelleme değil mi:)) Mesela benim eşimin kesinlikle yemediği bir sürü şeyden biri yumurtadır. Tatmaz bile, ne dersen de, ne yaparsan yap. Acaba hamile kalabilse erkekler bebekleri için yemedikleri bu yiyecekleri yermiydiler?? İşte Hera yı uyku tutmazsa gece gece bunları düşünür, düşünmek kesmez bir de yazar:)) İyi geceler kızlar, tatlı rüyalar...
Arasta, horoskop vesaire konularında haklısın canım, ben de genel olarak neler söyleniyor diye yazdım zaten. Hakikaten karışık işler bunlar:))
Parme cim aynı şeyleri düşünüyoruz. Mesela bak bana, annem gitmeden önce bir gün dışarı çıkacağız, giyinmişim, mutfağa girdim, dereotu falan yıkamıştım süt için, yiyememiştim. Giderayak ağzıma tıkmaya başladım. O sırada annemle gözgöze geldik, gülmeye başladık, tam bir inek gibi otlanıyordum:)) Bunu bir erkek yapar mı, yapmaz bence:))
Ben de yatayım artık, hala başım ağrıyor, ne ağrıymış! Yarın kalkabilirsem doktora beşinci ay kontrolüne gidilip, rota aşısı olunacak. Babaya verip uyuyamayacağım yani. İyi geceler, tatlı rüyalar kızlar...
kızlar ben yatar..iyi geceler dılıyorum hepınızee.yarın cumartesıı...idil sabah uyandıgında emzırıp kocıse verecegım..mısıl mısıl uyumayı dusunuyorum...
Ben kaçıyorum kızlar İda altını alırken uyandı onu uyutmam lazım. Haydin iyi geceler, tatlı rüyalar :)
Saol furuzancim, hersey ust iste geldi canim. AMA gecti insallah zor gunler, Allah yardimcimiz olsun hepimuzin....Bende ilk kez duydum ve gordum. Cok etkileyici guzelbir bilgi ogrenmis olduk sagol:)
Masallah senin kuzucuga erken yuruyecek galiba. Zor gunler yasamissin canim bn kacirmisim. Neyseki atlatmissin o gunleri. Sorunsuz guzel gunleriniz olur insallah.
Ohh ne guzel canim gelisimi iyiymis. Tam ogun beslenmeye geciyorsunuz işe baslamadan alistirirsin insallah.
Bizde kil yokta poposunun tam ustunde morluk var. Ne guzel az emiyor. Benimki bazen 40dk emiyor. Gece 4te kalkar emmeye ama uyuz uzun. Bazen emmesin o kadar uxun biraktirayim diyorum. Kiyamiyorum emiyor uzun uzun :)
Cok guzel bir yazi canim. Anne olmanin guzelligini birkez daha anladim.
Bende kullanmyordum. Doktor vermisti. Taki dilinin ucunda kirmizi noktalar gorunce esime doktora goturelim dedim. Yoktur birsey dedi. Netten okudum demir yada vitamin eksikligi olabilir yaziyordu. Tekrar basladim duzeldi. Tesadüf yada gercekten eksiklikte. Tabi doktora gidincede soracam.
Hoşgeldin canım :) Madem tatsızları sevdi azcık da tatlı dene bakalım yaa evet arada annelik insiyatifini kullanmak lazım
Evet 7 aylık yürüyenler varmış. Emeklemeden yürümeye geçenler filan. Yürümeye başladıkları zaman yandık valla bugün burnum akıyodu burnuma peçete soktum öyle dolaştım peçeteleri çekmeye çalışıyo yani demem o ki herşeyi almaya çalışıyo dah şimdiden yürüyünce vay ki ne vay sürekli peşinde koşturucaz. En korktuğum şey ilaçlar deterjanlar dalgın bi anımda gidip onları karıştırması içmeye kalkması. Herşeyi yukarlarda bi yere koyucam çünkü emekledi emekliyecek. Bi sürü iş çıktı bana yani herşeyin yeri mecbur değişecek
Götür beniii gittiğin yereeeKiz bnmde istahim acildi deli gbi yiyorum ins bu bana kilo olarak geri doner ;-) yakinda topik disi edilicem ama gderken sulozumuda gotururum :-D
indirim dedin de aklıma geldi baby boum sipariş vermiştim unnadodan karışıklık sebebiyle iptal etmişler. eğer indirimde görürseniz tekrar bana da haber verir misiniz?:18::18:
Günaydın kızlar :)
Herkese iyi hafta sonları. Dün eşim iş yerinde mama sandalyesi sipariş vermeye kalkmış ve ne görsün stokta yok diyorTüm özelliklerini şusunu busunu inceledim ama var mı yok mu bakmak aklıma gelmedi. Üretimi durdu sanırım o sandalyenin. Vee mama sandalyesi işinde başladığımız yere döndük çok da içime sinmişti yaa deseni, işlevi, fiyatı da uygundu
günaydın canım... markası modeli neydi biz de bakalım belki bi yerlerden buluruz... valla mama sandalyesi için senden haber bekliyordum :)
Baby2Go Sleepy Mama Sandalyesi canım bi sürü siteye baktım ürün tükendi diyor satıl al tuşuna basınca. Kısmet olmıycak sanırım onu almak krafta filan bakıcam ama orda da 250 lira üstü fiyatlar. Bu denenmiş ürün olunca güvenip alacaktım nolcak şimdi hiç bilmiyorum
canım n.11 e bir baksana orda stokta görünüyo ama mor rengi var....sen kırmızı istiyordun yanılmıyorsam....
Bütün gece sadece iki saat uyudum ve hala uyumamak icin direniyor çıldıracam . Sabah babası geldi onu gördükten sonra iyice delirdi ne zaman yatırmaya kalksak basıyor çığlığı babası kucağına alıyor once iç çekip sonra atıyor kahkahayı o kac saatlik yoldan geldi ben böyle allahım bir kac saatligine inciye bakar mısınız rica etsem
Annesi, babası geldi diye heyecan yapmış İnci tanemiz napsın özlemiş kızcağız bu arada gözün aydın tatlım sağ sağlim kavuşmuşsunuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?