2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydın subacım sağol tatlım benim için aramışsın da benim beğenmidiğim o değildi güzelim ya ben de baktım oraya ama farklı ordaki modeller benim istediğim aşağıdaki linkteki kırmızı olan canım.
https://www.google.com.tr/url?sa=i&...Q55nGQ1k2-AMzHFE8SahPjpg&ust=1389517804468522

gözünüz aydın canım babanız gelmiş :) babalarını özlüyor bu çikolar canım. bizim babamız da 8de anca eve geliyo Alptuğun da 8 olmadan uykusu geliyo , üzülüyorum doya doya oynayamıyolar diye...dün ne güzel 7.3da uyumuştu , uyku arasında gördü babasının geldiğini sonra işte uyuyamadı bi daha bütün gece de canıma okudu adam evde ama çocuğunu göremiyor resmen ver babasına oynasınlar yorgunluğunu alır o babasının :)

kendi sitesinde bile yok canım... dediğin gibi üretimden kalktı herhalde...millet de elinde kalanları satıyordur....

Sürsün tabi canim. :)) ben pek ilgilenmem astrolojiyle arada gunluk fal okurum. Gazete koselerinde yazan hep ayni yazilari :)) merak etmeden de duramiyoruz. Gokyuzu hareketleri insanlari tabi etkiliyor. Benim ev arkadsdim astronomi bolumu ogrencisiydi. Burclar sabit kalmiyor demisti. Yerdegistirmis hepsi . Ona gore aciklamak lasim derdi. Acikliyordu ama unutmusum. Hafizam baliklasti herseyi unutmusum. :))

Aynen katiliyorum. Sabirsizlar bir ortama ayak uydurmak zor gelir. Herseyin kolayina kacarlar. Kalip savasmaktansa ailelerini o sorunlarla birakip intihar edenleri bile var. Esime diyorum sen bak kiza. Ben senin kadar bakamiyorum. Sende sabir var Allah sizi oyle yaratmis diyor.

Kiz bende senden haber bekliyordum. Kullanıslimi saglammi ihtiyaclarini karsiladi mi gibi... mama sandalyesi kullanip memnun kalan var mi ?

Benim kizada birseyler oluyor. Derin derin hic uyuyamiyor. Hep kipir kipir homurdaniyor. Kafasini sagdan sola atip duruyor. Sabh 10a kadar uyurdu. Artik altida ayakta , uyanmasada uyksunda hic huzurlu degil. Bende onabakmaktan uyuyamiyorum. Donse uyaniyorum. S urekli donup duruncada ben hic uyuyamiyorum.

Herkese günaydın, dilerim iyi bir gece geçirmişsinizdir diyecektim ki, bir göz attığımda Parme nin mesajını gördüm. Kıyamam Parme ya sadece 2 saat, bakardım ben yakın olsaydık. Nasıl olsa doktora da gidemedik. Çünkü benim oğlum da dün gece iki saatte bir kalktı, her defasında emzirdim gözlerim kapalı, her defasında alttan pırt pırt gaz çıkardı, yapacaksan yap ta rahat et dedim ama yok. En son 7 de kalkarak güne başladım. Gözlerim kapanıyordu, sekize kadar eğledim ve babasına devrettim. Ben de vurdum kafayı yattım. Kendi doktoruna gidemeyeceğiz ama belki öğleden sonra sırf aşı vurulmak için gideriz.
Ben sitenin bu halini hiç beğenmedim. Beğen tuşu olmayınca olmamış bence.

Günaydın heracım doktor işi yattı desene. Aşıyı yaptırırsan iyi olur canım aman vakti geçmesin :) Beğen tuşsuz halini ben de beğenmedim bu ne allasen yaa eski halini istiyoruz kazen duy biziiiii :))

Eki Görüntüle 928200
Gece saat başı uyanan Alptuğ'un sonu

Ayşecim şimdi ben bu minik çikonun resmini, oyun halısında sızıp kalışını çok beğendim yıldıza bastım bu konuda size katılıyorum yazısı çıktı ne gıcık yav resmi beğendim ben alüüü neye katılıcam. Maşallah çikocum sana ayşe bir kahveyle bunu kutlamalısın canım

bildirim geldi baktım arasta yazıyo.. anladım canım ben onu :) ama gerçekten hiçç güzel olmamış bu uygulama ....tek başına kahve pek iyi olmuyor ama zorlu gecenin sonunda içmek iyi olacak sanırım :)

mrb kızlar.Bu gece bizimki saat dörtte uyandı uyumak istemedi. O saatte gülücük atıyor oyun istiyor:) Şimdi de uyuyor küçük hanım. Bu arada inci üç bucuk aylıktan beri anne diyor:) İlk başta çok emin olamamıştım ama baktım gerçekten diyor.Annem annem diye sevdiğimden midir nedir öğrenmiş:) babası pek bi kıskandı.ilk başta yok demiyor sen yanlış anlıyorsun dedi.sonra kendisi de kabul etti. Nasıl güzel bi şey anlatamam bunu duymak.Doktora söyledim çok şaşırdı önce tek heceyle başlar bebekler İnci iki heceyle başlamış dedi.

Kızlar çok enteresan bir mama sandalyesi bulmuş eşim hem sallanma, hem eğitim masası olma hem de mama sandalyesi özelliği varmış fiyat da 200civarında ama araştırma yapamadım yeterince du bakalım nedir ne değildir :26: Şöyle bişey. 2 ayrı marka var. İthal bir ürünmüş siz de araştırırsınız belki :)) Ortaklaşa karar veririz:)

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr

bebikoların gece çok uyanmasında şikayet edilmiş ya genelde.. bizde tam tersi oldu ama ben kendimi çok kötü hissettim yine de hemen yok artıkk demeyin kafa göz dalmayın ama bakın anlatıyorum

Arda 8 buçukta uykuya geçti dün.. saat 1 de ağlayarak uyandı ben de emziğini verdim 1 dk kadar kucağıma aldım tekrar daldı uykuya.. genelde saat 2 buçukta mamasını yemek için uyandığından henüz erken acıkması için dedim ve ben de vurdum kafayı yattım... tekrar uyandığımızda saat 6 ydııı! kıyamadığım saat 8 buçuktan 6 ya kadar bişeycik yemeden durdu yaa çok kötü oldum keşke uyansaydım dedim.. velhasıl az uyusalar da dert çok uyusalar da bizler için :))

ayseerb
çikoya maşallah canım ne güzel de uyumuş daha doğrusu sızmış çok tatlı yaa :)

arastam

mama sandalyesini çok beğendim çok amaçlı olması da baya avantaj incelemek gerek özelliklerini. jane-terraymış birinin modeli.. aratayım google da bakalım

bu ne yaaa beğen tuşu kaybolmuşşş.. zar zor arayıpp buldumm o da maşallhh çokk teferruatlııı..

yazamıyordumm zatii heç olmazsaa beğeniyrdumm ama o da ne hale gelmişş

hakatten güzelmiş ama yüksekliği az değil mi.yemek masasının yanına köyabilir miyiz ki?

Naber ;-) gecmise soyle baktim bi..ayseerb ANGY CIKOYU BEGENDI ;-) kndi begen butonumu kendim yaparim bnde :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…