Gunaydinlar guzel bir haftasonu gecirmenizi dilerim cekirdek ailenizle
Baris bey dun gece biraz sakindi.Eltim geldi o ilgilendi barisla yemekti,caydi hep yadimci oldu sagolsun.Bende rahat bir sekilde dus alip,dinlendim
Kuzuda gece 24.00 de uyudu 3 kez uyandi.Gunduz en fazla 2 saat ya uyudu ya uyumadi.Acaba gunduz uyumadigi icinmi gece az kalkti.
Dun yogurt mayalamayi unuttum bugun yogurtsuz kaldi kuzum.
Arastacim arattim bende ............... diye bir sitede cikti.Odeme sirasina kadar geldim denemek icin bir sorun cikmadi bir istersen canim oradakimi istedigin sandalye?
Sitenin ismini yazdim noktali olmus o bolge annelutfen...
Bütün gece sadece iki saat uyudum ve hala uyumamak icin direniyor çıldıracam . Sabah babası geldi onu gördükten sonra iyice delirdi ne zaman yatırmaya kalksak basıyor çığlığı babası kucağına alıyor once iç çekip sonra atıyor kahkahayı o kac saatlik yoldan geldi ben böyle allahım bir kac saatligine inciye bakar mısınız rica etsem
Baby2Go Sleepy Mama Sandalyesi canım bi sürü siteye baktım ürün tükendi diyor satıl al tuşuna basınca. Kısmet olmıycak sanırım onu almak krafta filan bakıcam ama orda da 250 lira üstü fiyatlar. Bu denenmiş ürün olunca güvenip alacaktım nolcak şimdi hiç bilmiyorum
kendi sitesinde bile yok canım... dediğin gibi üretimden kalktı herhalde...millet de elinde kalanları satıyordur....
Günaydın subacım sağol tatlım benim için aramışsın da benim beğenmidiğim o değildi güzelim ya ben de baktım oraya ama farklı ordaki modeller benim istediğim aşağıdaki linkteki kırmızı olan canım.
https://www.google.com.tr/url?sa=i&...Q55nGQ1k2-AMzHFE8SahPjpg&ust=1389517804468522
Kız Furuzan beni yanlış anlamışsın ve tabi astrologları da:)) 2013 yılı Haziran dan sonra daha şanslı oluyorsunuz. Yaşamınız daha umutlu bir hale geliyor ve bu devam edecek diyor kısaca özetlemek gerekirse astrologlar. Hatta 2013 Temmuz sizin için bir dönüm noktası, çocuk, yeni sorumluluklar vesaire vesaire gibi şeyler yazılmış, söylenmiş. 2012 için hep sorunlardan, Mars ın sizleri zorlamasından ve sizden çıkan paradan söz etmişler. Şanslı dönemin sürecek, tabi astrologlara göre canım:))
Kızlar şimdi sizleri okuyunca düşündüm. Kadın ve erkekler arasındaki farklardan birinin de değişen durumlara ve zorluklara adapte olabilme, zorluklar karşısında hemen pes etmeme gibi özellikler olduğunu düşünüyorum. Mesela istatistiklerle kanıtlanmış benzer bir durum da erkeklerin depresyona daha meyilli olması. Örnek olarak Türkiye de intihar vakalarının %72 si erkeklere aitmiş. Yumurtadan çıkıp buraya nasıl geldim diye soracak olursanız:)) Kadınlar kendileri isterse veya çocukları için değişebilme yetisine sahip bence. Sevmediğimiz bir yiyeceği deneyerek, yiyerek, kendi sağlığımız veya çocuklarımızın yararı için yiyebiliyor veya sevebiliyoruz. Bu umut demek değil mi?? Bir çeşit güncelleme değil mi:)) Mesela benim eşimin kesinlikle yemediği bir sürü şeyden biri yumurtadır. Tatmaz bile, ne dersen de, ne yaparsan yap. Acaba hamile kalabilse erkekler bebekleri için yemedikleri bu yiyecekleri yermiydiler?? İşte Hera yı uyku tutmazsa gece gece bunları düşünür, düşünmek kesmez bir de yazar:)) İyi geceler kızlar, tatlı rüyalar...
Baby2Go Sleepy Mama Sandalyesi canım bi sürü siteye baktım ürün tükendi diyor satıl al tuşuna basınca. Kısmet olmıycak sanırım onu almak krafta filan bakıcam ama orda da 250 lira üstü fiyatlar. Bu denenmiş ürün olunca güvenip alacaktım nolcak şimdi hiç bilmiyorum
Herkese günaydın, dilerim iyi bir gece geçirmişsinizdir diyecektim ki, bir göz attığımda Parme nin mesajını gördüm. Kıyamam Parme ya sadece 2 saat, bakardım ben yakın olsaydık. Nasıl olsa doktora da gidemedik. Çünkü benim oğlum da dün gece iki saatte bir kalktı, her defasında emzirdim gözlerim kapalı, her defasında alttan pırt pırt gaz çıkardı, yapacaksan yap ta rahat et dedim ama yok. En son 7 de kalkarak güne başladım. Gözlerim kapanıyordu, sekize kadar eğledim ve babasına devrettim. Ben de vurdum kafayı yattım. Kendi doktoruna gidemeyeceğiz ama belki öğleden sonra sırf aşı vurulmak için gideriz.
Ben sitenin bu halini hiç beğenmedim. Beğen tuşu olmayınca olmamış bence.
Ayşecim şimdi ben bu minik çikonun resmini, oyun halısında sızıp kalışını çok beğendim yıldıza bastım bu konuda size katılıyorum yazısı çıktı ne gıcık yav resmi beğendim ben alüüü neye katılıcam. Maşallah çikocum sana ayşe bir kahveyle bunu kutlamalısın canım
kendi sitesinde bile yok canım... dediğin gibi üretimden kalktı herhalde...millet de elinde kalanları satıyordur....
Eki Görüntüle 928212 Kızlar çok enteresan bir mama sandalyesi bulmuş eşim hem sallanma, hem eğitim masası olma hem de mama sandalyesi özelliği varmış fiyat da 200civarında ama araştırma yapamadım yeterince du bakalım nedir ne değildir :26: Şöyle bişey. 2 ayrı marka var. İthal bir ürünmüş siz de araştırırsınız belki :)) Ortaklaşa karar veririz:)
Eki Görüntüle 928207 Eki Görüntüle 928208 Eki Görüntüle 928209
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?