Eki Görüntüle 928212 Kızlar çok enteresan bir mama sandalyesi bulmuş eşim hem sallanma, hem eğitim masası olma hem de mama sandalyesi özelliği varmış fiyat da 200civarında ama araştırma yapamadım yeterince du bakalım nedir ne değildir :26: Şöyle bişey. 2 ayrı marka var. İthal bir ürünmüş siz de araştırırsınız belki :)) Ortaklaşa karar veririz:)
Eki Görüntüle 928207 Eki Görüntüle 928208 Eki Görüntüle 928209
hakatten güzelmiş ama yüksekliği az değil mi.yemek masasının yanına köyabilir miyiz ki?
Yalnız bebefixde şu 239 lira diyor tortoise Türk malıymış jane ithalmiş özellikler aynı kızlar nasıl sizce ?
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...Q5xk7SHeBWlNlAY66FnFOCQ&bvm=bv.59026428,d.bGQ
Masa olması sallanması çok hoş.Bir ürün alarak üç şey almış oluyorsun. Benim de hoşuma gitti.akşam eşimle bunu bi istişare etsek iyi olacak.Pembesini çok beğendim aslında:)
Günaydın subacım sağol tatlım benim için aramışsın da benim beğenmidiğim o değildi güzelim ya ben de baktım oraya ama farklı ordaki modeller benim istediğim aşağıdaki linkteki kırmızı olan canım.]
Bütün gece sadece iki saat uyudum ve hala uyumamak icin direniyor çıldıracam . Sabah babası geldi onu gördükten sonra iyice delirdi ne zaman yatırmaya kalksak basıyor çığlığı babası kucağına alıyor once iç çekip sonra atıyor kahkahayı o kac saatlik yoldan geldi ben böyle allahım bir kac saatligine inciye bakar mısınız rica etsem
Afiyet olsun ikraya annesi ne güzel düşnümüşsün ben de yarın aceba yoğurduna pekmez mi koysam
Maalesef şu anda Türkiye’de sürdürülen bir kampanya dahilinde bebeklere ihtiyaçları olup olmadığına bakılmaksızın demir veriliyor. Demir, yan etkileri oldukça kuvvetli bir mineraldir, sindirimi zordur ve bebeğin henüz gelişmekte olan sindirimini zorlayarak kabızlıktan uyku sorununa, sürekli huzursuzluğa, karaciğer problemlerine kadar pek çok soruna yol açabilir. Bunların yanında çinko mineralinin emilimini engelleyebilir. Yaratabileceği en ciddi sorun da yukarıda bahsettiğim ¨fazla demir¨kaynaklı zehirlenmedir.
Parmecim gozunaydin canim esin gelmis biraz olsun rahatlarsin canim esin inciyle ilgilenir.
gözünüz aydın canım babanız gelmiş :) babalarını özlüyor bu çikolar canım. bizim babamız da 8de anca eve geliyo Alptuğun da 8 olmadan uykusu geliyo , üzülüyorum doya doya oynayamıyolar diye...dün ne güzel 7.3da uyumuştu , uyku arasında gördü babasının geldiğini sonra işte uyuyamadı bi daha bütün gece de canıma okuduadam evde ama çocuğunu göremiyor resmen ver babasına oynasınlar yorgunluğunu alır o babasının :)
mrb kızlar.Bu gece bizimki saat dörtte uyandı uyumak istemedi. O saatte gülücük atıyor oyun istiyor:) Şimdi de uyuyor küçük hanım. Bu arada inci üç bucuk aylıktan beri anne diyor:) İlk başta çok emin olamamıştım ama baktım gerçekten diyor.Annem annem diye sevdiğimden midir nedir öğrenmiş:) babası pek bi kıskandı.ilk başta yok demiyor sen yanlış anlıyorsun dedi.sonra kendisi de kabul etti. Nasıl güzel bi şey anlatamam bunu duymak.Doktora söyledim çok şaşırdı önce tek heceyle başlar bebekler İnci iki heceyle başlamış dedi.
Yalnız bebefixde şu 239 lira diyor tortoise Türk malıymış jane ithalmiş özellikler aynı kızlar nasıl sizce ?
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...Q5xk7SHeBWlNlAY66FnFOCQ&bvm=bv.59026428,d.bGQ
evet canım ben de beğendim gayet güzelmiş...hem sandalyesi de geniş görünüyo...ayrıyetten çok fonksiyonlu da...aklımızda bulunsun bu :)
Sagolun kızlar sareya senin mesajini alintilayamadim .ayse bı arada o cikoyu minciriyim ne olur izin Ver :)
7 yaşına kadar oyun masası olarak kullanılabiliyomuş burda da jane 299 lira imiş canım bi bak istersen.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...oXuOf5s6sRFbk9FQ1GkEPBg&bvm=bv.59026428,d.bGQ
akşam baksın bakalım eşim...ben ne kadar baksam da o inceler illa ki :) bi de keşke görme imkanımız olsa yakından... eşim pazar günleri de çalışıyo, çalışmasa bir kemeraltı yapsak illa ki vardır orda bi dükkanda....ama tortoise ye türk malı dedin dimi , takıntısı vardır türk malı diye onu alır :)
akşam baksın bakalım eşim...ben ne kadar baksam da o inceler illa ki :) bi de keşke görme imkanımız olsa yakından... eşim pazar günleri de çalışıyo, çalışmasa bir kemeraltı yapsak illa ki vardır orda bi dükkanda....ama tortoise ye türk malı dedin dimi , takıntısı vardır türk malı diye onu alır :)
barış bebe, mina bebe, bebeğim mağazası:) biz de bi çok şeyi oralardan aldık kemeraltında:) ama bazen internette daha uygun fiyatlı olabiliyor araştırıp git bence canım
mrb kızlar.Bu gece bizimki saat dörtte uyandı uyumak istemedi. O saatte gülücük atıyor oyun istiyor:) Şimdi de uyuyor küçük hanım. Bu arada inci üç bucuk aylıktan beri anne diyor:) İlk başta çok emin olamamıştım ama baktım gerçekten diyor.Annem annem diye sevdiğimden midir nedir öğrenmiş:) babası pek bi kıskandı.ilk başta yok demiyor sen yanlış anlıyorsun dedi.sonra kendisi de kabul etti. Nasıl güzel bi şey anlatamam bunu duymak.Doktora söyledim çok şaşırdı önce tek heceyle başlar bebekler İnci iki heceyle başlamış dedi.
kızlar benim sıpam çok şükür geceleri uyuyor ben gündüzleri başedemiyorum kendisiyle.bu hali ne zaman düzelcek sürekli ilgi bekliyor.sürekli yeri değişsin istiyor.ana kucagından yere yerden kucağa kucakta mutfaktan odasına odasından yatak odasına gezip duruoruz.kilo olarak normal doğmuştu ancak şuan kilo 10 boyu 72 cm.zaptedemiyorum edemiyoruz.ne zamn sakinleşirki.gazı hala bitmiş deil ondan mı durmuyor acaba hala..valla belim kollarım bitmiş durumda..bide gündüz yanında yatan biri olursa 2 saat faln uyuyor kimse olmazsa beşiğinde yarım saatte bir kalkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?