2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar düzeltme yapıcam çok özür 350 üzeriymiş

kızlar benim sıpam çok şükür geceleri uyuyor ben gündüzleri başedemiyorum kendisiyle.bu hali ne zaman düzelcek sürekli ilgi bekliyor.sürekli yeri değişsin istiyor.ana kucagından yere yerden kucağa kucakta mutfaktan odasına odasından yatak odasına gezip duruoruz.kilo olarak normal doğmuştu ancak şuan kilo 10 boyu 72 cm.zaptedemiyorum edemiyoruz.ne zamn sakinleşirki.gazı hala bitmiş deil ondan mı durmuyor acaba hala..valla belim kollarım bitmiş durumda..bide gündüz yanında yatan biri olursa 2 saat faln uyuyor kimse olmazsa beşiğinde yarım saatte bir kalkıyor.

Masa olması sallanması çok hoş.Bir ürün alarak üç şey almış oluyorsun. Benim de hoşuma gitti.akşam eşimle bunu bi istişare etsek iyi olacak.Pembesini çok beğendim aslında:)

Ya benim de aklıma şey geldi boyama filan yaparken çalışma masası gibi çok hoş duruyor fiyatı da bu durumda iyi oluyor çünkü kreşe mreşe başlayınca zaten masa sandalye alacaktık 3 yaş civarı vermeyi düşünüyodum. Böyle bi ürün alırsak gerek kalmaz gibi geldi tekrar tekrar almaya du bakalım araştırmalarım devam ediyor şimdilik :)

Eki Görüntüle 928200
Gece saat başı uyanan Alptuğ'un sonu

Bunların bu yatış şekilleri çok tatlı oluyor maşallah oğluna..

Bu çok iyimiş canım ya zaten nerde ne biter biz onu buluruz..

Gözünaydın canım eşin gelmiş..

Afiyet olsun ikraya annesi ne güzel düşnümüşsün ben de yarın aceba yoğurduna pekmez mi koysam

Arasta sen elma tattırmamıştın dimi onu da katabilirsin dicektim yoğurda canım..

Ben de kullanıyordum ama içime sinmiyodu çok ağır kokusu,rengi en son kakasında kırmızılıklar olunca doktora sordum a da bu tür ekollere karşı olduğunu söyledi ihtiyaç olmaksızın demir veriyorlar sonra biz 2 yaşında çocuklar görüyoruz karaciğer ve dalaklarında büyümeler oluyor dedi...Kararı sana bırakıyorum dedi..Zaten Yağız da çok kusuyordu damladan sonra ben de bi süre kullanmamaya karar verdim..

Parmecim gozunaydin canim esin gelmis biraz olsun rahatlarsin canim esin inciyle ilgilenir.

Sagolun kızlar sareya senin mesajini alintilayamadim .ayse bı arada o cikoyu minciriyim ne olur izin Ver :)

Bu inciler cok dilli demek ki :) ses taklidi yapabiliyorlarmis Canim .

Ben de kullanıyordum ama içime sinmiyodu çok ağır kokusu,rengi en son kakasında kırmızılıklar olunca doktora sordum a da bu tür ekollere karşı olduğunu söyledi ihtiyaç olmaksızın demir veriyorlar sonra biz 2 yaşında çocuklar görüyoruz karaciğer ve dalaklarında büyümeler oluyor dedi...Kararı sana bırakıyorum dedi..Zaten Yağız da çok kusuyordu damladan sonra ben de bi süre kullanmamaya karar verdim..

ya ben bir iki kere verdim kan damlasını çok rahatsız oldu bütün gece uyumadı.Kendi insiyatifimi kullandım vermiyorum.sanki hepimiz bebekken kan damlası mı aldık.Eğer ciddi anlamda kansızlık çıkarsa veririm ama böyle bir sıkıntı yokken kan damlasına da gerek yok bence

Kızlar sersem gibiyim ya gece kaç kez kalktım hatırlamıyorum bile,o değil o kadar sık kalkıyor her defasında emzirmeye çalışıyorum sakinleşsin diye ama süt de olmuyor ya çekiştirip duruyor ..bi de bazen uyuyakalmak üzereyken kalkıyorum düşürcem bigün diye korkuyorum...Bu aralar Yağız ayaklarından çoraplarını çıkarıp ağzına sokuyor çorap dayandıramıyorum paşaya bi bakıyorum çoraplar elinde kemiriyor..Zaten ağız bezlerini falan yanında bırakamıyodum ağzına depiyo resmen nefessiz kalıyor şimdi çorap da çıktı başımıza..

Son düzenleme:
7 yaşına kadar oyun masası olarak kullanılabiliyomuş burda da jane 299 lira imiş canım bi bak istersen.

https://www.google.com.tr/url?sa=t&...oXuOf5s6sRFbk9FQ1GkEPBg&bvm=bv.59026428,d.bGQ

akşam baksın bakalım eşim...ben ne kadar baksam da o inceler illa ki :) bi de keşke görme imkanımız olsa yakından... eşim pazar günleri de çalışıyo, çalışmasa bir kemeraltı yapsak illa ki vardır orda bi dükkanda....ama tortoise ye türk malı dedin dimi , takıntısı vardır türk malı diye onu alır :)

Bakın bakalım canım da bize de haber ver. Ben şimdi başka markalara da bakıcam eşim bugün toplantıda öğle arası gitmiş bakmış bi iki yere gelsin de detaylıca konuşucam ben de.

barış bebe, mina bebe, bebeğim mağazası:) biz de bi çok şeyi oralardan aldık kemeraltında:) ama bazen internette daha uygun fiyatlı olabiliyor araştırıp git bence canım

barış bebe, mina bebe, bebeğim mağazası:) biz de bi çok şeyi oralardan aldık kemeraltında:) ama bazen internette daha uygun fiyatlı olabiliyor araştırıp git bence canım

biz de ordan yaptık zaten canım :) pazarlık iyi yapılıyo ama orda da :)

Benim kizimda oyle. 4.ayina girmeden Anne dedi, esimde de tepki ayni, sana oyle geliyor dedi ve dalga gecti, icten icede kiskandi. Ama yagmur ard arda Anne Anne diye israrla tekrarlayinca, oda inandi. Simdi kotuye kullaniyor by durumu, al diyor Kizim seni istiyor deyip huysuzlaninca bana devrediyor.
Şimdi baba demeye de başladı... Sira bende seni istiyor diyeceğim sürekli
Birde uyumadan önce ninni söylüyor kendine, eeee eeee aaaa aaaa hihihuuu diyerek uyuyor. Memme memme demeye de başladık.... Annesi gibi çenesi dusuk olacak herhalde

Aynı biz... Kol bacak bel kalmadı valla. Seni.ki masalllah kilosuda iyi. Benimki 7,5 kiloydu son kontrolde şimdi anca 8 olmuştur. Geçen ay hastalık dış derken 100 gr aldı sadece. Kilo almıyor diye uzulsemde agirlastikca taşımakta zorlaşıyor.belim bileklerde sinir sıkışması başladı, kramp giriyor, su toplayıp şişiyor. Dr.a gittim, krem verdi sürüp bandajlamak ve 2-3 saat sarılı gezmek gerekiyor. Oylede zor oluyor,sütten geciyormus bebekler icin zararlı diyor 1,2 kullandım onuda bıraktım.
Ahhh bu cadılar neler yapıyor bizeeeee yavhuuuu

Kızlar ben hergün bir meyveyi cam rendede rendeleyip, yogurla karıştırıyorum, hero babynin cam kavanoz meyve pureleri vardya o kavanoza koyuyorum. Öğlen gibi bir kavonoz hazırlayıp gün içinde az az yediriyorum o kavanoz bitecek yoğurt ölçüm
Bu. Az mi cok bilemiyorum sizce nasıl.....
Dün armutlu yoğurt, bugün elmalı yoğurt yaptım. Kizim yoğurt olunca herşeyi yiyor.
Birde bu karışımı 4_5 saatte az az veriyorum, bekletmekten sorun olmaz demi.dolapta bekletiyorum.
Sabah kahvaltı denemesi yaptık. Zeytin ve peynir başarısız, yumurrta ve kuşburnmarmelati başarılı. Birde devam sutune batırılmış bebe biskuvisini cok sevdik, ....

Merhabalar,

Ebebek te güzel indirimler var bugün, mama sandalyesi de var, bir bakın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…