gerçi çok erken ama ben arayısa basladım kızlar isim düşünenler var mı bizim gibi aranızda:)))
Merhaba cnm Suna ismini duyunca bi iki isim denedim yanına da Naz'ı önere bilirim sana Suna NazEvet aynen öyle:))) benim oglumun adı kaan.. Erkek olursa ki büyük olasılıkla erkek dedi doktorumuz hakan koyalım cok uyuyor dedi hem anlamları aynı hem uyumlu ama ben pek sewmem hakan adını...Kız olursada esimin genc yasta vefat eden halasının adını koymak istiyoruz. Suna olacak ilk oglum kız olsaydı onun adını da suna demiştik ama yanına ikinci bir isimle olacak . Suna ile uyumlu kız ismi ve kaan ile uyumlu erkrk ismi önerilerimize acıgım arkadaslar:)))))
gerçi çok erken ama ben arayısa basladım kızlar isim düşünenler var mı bizim gibi aranızda:)))
aslında kız olursa belli sayılır ama erkek olursa zaten oğlumla eşim karar verecek hiççç karışmayı düşünmüyorum sorumluluk onların
daha erken olduğunu düşündüğümden elim örgülere gidiyor kendimi zor tutuyorum yaşlılar kızıyor yavruna niyetle örme diye
bakalım önce bi cinsiyetini öğrenelim sonra sarıydı yeşildi beyazdı bişeylere başlarım ben
hnk cnm hakan ismini senin gibi bende sevmiyorumama suna ismine bayılırım söylenmesi güzel bir isim
Merhaba cnm Suna ismini duyunca bi iki isim denedim yanına da Naz'ı önere bilirim sana Suna Naz
Evet cok guzel oluyor gercekten ama kaynimin kixinin ismi(
Evet aynen öyle:))) benim oglumun adı kaan.. Erkek olursa ki büyük olasılıkla erkek dedi doktorumuz hakan koyalım cok uyuyor dedi hem anlamları aynı hem uyumlu ama ben pek sewmem hakan adını...Kız olursada esimin genc yasta vefat eden halasının adını koymak istiyoruz. Suna olacak ilk oglum kız olsaydı onun adını da suna demiştik ama yanına ikinci bir isimle olacak . Suna ile uyumlu kız ismi ve kaan ile uyumlu erkrk ismi önerilerimize acıgım arkadaslar:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?