2013 Aralık Anneleri isim düşündünüz mü?

Erkek olursa emirhan kız olursa ben esra istiyorum eşim şeyma istiyor. tabi fikrimiz değişebilir

prensesimizin ismi Asya olacak. sene önce ilk gebeliğimde kız olabilir umuduyla karar vermiştik bu isme. oğlumuz oldu yiğit koyduk adını. bun da da isim telaşına düşmedik çok güzel oldu...

Merhaba arkadaşlar çocuklarımızın isimlerini taa eşimle flört döneminde karar vermiştik kız olursa Yağmur Hayat erkek olursa Ömrüm Bulut istiyoruz henüz bebeğimizin cinsiyeti net olarak belli değil. Bir tanıdığımız doğa isimlerinin iyi olmadığını söyledi içime kurt düşmedi değil sizin fikirleriniz neler Ömrüm ve Hayat isimleri yerine başka isimler mi düşünsek yardımınıza ihtiyacım var

Tam karar verebilmiş değiliz. Sizce erkek olursa arda, kız olursa ela nasıl?

merhaba
benim oğlumun adı barış barışa uygun kız ismi düşündüm
aklıma güneş geldi. kız olursa güneş koyablirim.
diğer alternatiflerim elif, gaye ve hilal nasıl sizce

merhaba

merhaba

:) güneş ismini çok severim.. çok kullanılan bir isimde değil .kızlar içinde erkekler içinde güzel isim.

dr gecen cumartesi gunu erkek dedı kesın... adını rüyamda gormustum ben :) Yuşa olcak inşallah

Bu benim ikinci gebeliğim Erkek olma ihtimali var dedi doktor ama henüz cinsiyeti net değil . Eşimin erkek olursa ismi Atlas Tuna olsun diye bir önerisi var ama ben henüz düşünmedim . :) Cinsiyeti netleşince araştırıp, karar vericem.

Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

kız olursa zeynep sena erkek olursa oğlumun adı ahmet eymen di bu sefer talha bera olucak inşallah tabi rabbim sağlık versin inişallah

Kız olursa Berra , Erkek olursa Çağatay düşünüyorum :)

arkadaslar suan 5 yasindaki kizimin adi son ana kadar rüya olsun istemistim ama son an esim dilay olsun dedi ve adini dilay koyduk.suan ikinci gebeligim ve bir kizim daha olacak allah kismet ederse. erkek olsaydi ersin kis olursa ela olsun dedik basdan ama suan kizimin adini belirledik adi eflin olacak insallah. ikinci bi ismi olsun mu onu daha bilemyiorum efline ikinci isim olarak ne gider ki ???yada sadece eflin mi olsun???

Ela ismi cok guzel, eflini ilkkez duydum, anlami neymis acaba ?.buyuk ihtimal efline elfin derler :)

Benimde oglum olucak nasilse ensar ismini dusunuyoruz sizce nasil ?. :)

eflinin anlami cennete acilan kapi internetde öyle yaziyor daha doguma cok var nasil olsa son karar verilmedi bakalim ne olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…