2013 Aralık Anneleri isim düşündünüz mü?

Yok canım kızımız olucak zaten. Eşim sümeyra diye tutturdu . Kadın ashablardan örnek alınacak biri. Sırf o yüzden koymak istiyoruz. Kesin gibi bişe.

çok güzel bir isim canım,allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

bizde efe die düşündük ama efeler yaramaz oluomus galiba :))) çok emin değiliz

Kızımın adı "ELA" olacak sanırım henüz kesin değil ama hep hayalimde bir kızım olursa adını Ela koymak vardı. Ben doğurana kadar isim popüler oldu ama olsun o benim Ela'm olucak.
Ama "E" ile başlayan kız ismi tavsiyeleriniz var ise çok sevinirim...

Son düzenleme:
evett benim bebişimin adıda Emir oğlumuz oluyor allahın izniyle emir ile utku arasında kalmıştık

slm kızlar ikinci kızıma hamileyim. ilk kızımın adı azra ece. ikinciye ilayda düşünüyorum sizce nasıl? türkçe kökenli değil diyorlar konuyla ilgili bilgisi olan varmı? birde yanına kurandan bir isim eklemek istiyorum fikirlerinizi bekliyorum

Ilayda isminin anlamını bilmiyorum. Ama ben beğenmiyorum canım. Ikinci ismi ne düşünüyorsun?

Biz de isim konusunda çok düşündük ama ilk aklımıza gelen isimlerden birinde karar kıldık.DURU bir kızımız olacak inşallah.Babası son noktayı koydu:)

Eşimle beraber son noktayı koyduk kızımızın ismi Almina olucak..

almina güzel isim gerçekten kızıl elma anlamına geliyor ve türk kültüründe önemli bir ülküye işaret ediyor,tebrik ederim :)

benim de oğluşum Furkan mete olacak inş. Furkan'ı babası istedi ben de Metehan'ın metesini ekledim =)

bende ogluma rüzgar ismini koymayı düşünüyorum ama doruk ve derinde fena degil
yinede rüzgar şahin daha hoş geliyor

kızlar merhaba :) oğlumun adına hala karar veremedik eşim ömer ege istiyor ama bu aralar ege isminin çok konulmasından dolayı ben istemiyorum ömerin yanına sarp,doruk ismlerinden birini istiyorum sizce hangisi daha uyumlu???

tşk ederim.. eşimde illaki bir 2 ismi olsun dedi ve Almina Naz olarak artık resmi kararımızı verdik:)))

bana sorucak olursan ömerin yanına ne sarp nede doruk uyum açısından iyi gelmedi illaki sarp veya doruktan biri olucak diyorsanda ömer sarp biras daha uyumlu gibi duruyor.

biz erkek olduğunu öğrendiğimiz anda koyduk adımızı ve değştirmeyi düşünmüyoruz inş. BERA KUTAY olacak ismimz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…