2013 Aralık Anneleri isim düşündünüz mü?

bana sorucak olursan ömerin yanına ne sarp nede doruk uyum açısından iyi gelmedi illaki sarp veya doruktan biri olucak diyorsanda ömer sarp biras daha uyumlu gibi duruyor.

teşekkür ederim sweet bende sarp ismini daha çok istiyorum .peki başka ne olabilir değişik bunların dışında ?

biz erkek olduğunu öğrendiğimiz anda koyduk adımızı ve değştirmeyi düşünmüyoruz inş. BERA KUTAY olacak ismimz.

Bera ismini bende cok begeniyorum bera kutayda cok guzel olmus, hayirlu olsun insallah bende metin bera istedim ama olmiycak gibi
Bizimkide ismail kerem olabilir ya da ismail mete ismail kayinpederimin ismi esim cok istiyor bende kirilmasini istemiyorum kabullenmis duruyorum simdilik

Bizde ilk hamileliğimde kız olursa Nisan koyalım adını demiştik benim ve eşimin isminden türettik (Nİhal-haSAN= NISAN)kısmet oğlumuz oldu:) şimdi bir kızımız olacak nasipse ve eşim ona Nisan ismini koyalım diyo bidaha isim tantanası olmasın diye ama pek içime sinmiyor o zmn çok hoşuma gitmişti şimdi acaba çok mu dalga geçerler diye düşünüyorum! Oğlumun adı Yağız Nuh,kızıma da gönlümden Nursima koymak geçiyo isim olarak?ne dersiniz fikir almak isterim???

nursima çok daha güzel ve değişik bir isim canım bence onu koyun. yağız nuh ve nursima daha uyumlu.

teşekkür ederim sweet bende sarp ismini daha çok istiyorum .peki başka ne olabilir değişik bunların dışında ?

yegenımın ismi doruk o kdr tatlı ki anlatamam ferman doruk hatta iki isim uyumlu merhametli sewecen bi cocuk

mrblar ben yeniyim ve 35. haftam bugün bitti. kız bebek bekliyorum ve adı da Zehra Nisa olacak inşallah:) Herkesin bebeği şimdiden hayırlı olsun

bizim oğlan dedelerinin ismini taşıyacak. ali tuncer soyadı A harfiyle başlıyor kısaca ata diyeceğiz ona :)

bebişimin doğmasına az kaldı ben hala kararsızım yardım edin lütfen.

seçenekler; yaren ela , melis ela , melisa ela

sizce hangisi olmalı?

bebişimin doğmasına az kaldı ben hala kararsızım yardım edin lütfen.

seçenekler; yaren ela , melis ela , melisa ela

sizce hangisi olmalı?

canım melis/melisa benimde aklımdaki isimlerdi fakat anlamlarına bakınca vazgeçtim, kulağa çok hoş geliyor ama benim anlam takıntım var, anlamı "akıllı, bilgili, doğru" olan bir kız ismi arıyorum bende, "zümra= dürüst, akıllı, bilgili kadın" anlamına geliyor ama söylenişi pek kulağa hoş gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…