bana sorucak olursan ömerin yanına ne sarp nede doruk uyum açısından iyi gelmedi illaki sarp veya doruktan biri olucak diyorsanda ömer sarp biras daha uyumlu gibi duruyor.
Bera ismini bende cok begeniyorum bera kutayda cok guzel olmus, hayirlu olsun insallah bende metin bera istedim ama olmiycak gibi
Bizimkide ismail kerem olabilir ya da ismail mete ismail kayinpederimin ismi esim cok istiyor bende kirilmasini istemiyorum kabullenmis duruyorum simdilik
Bizde ilk hamileliğimde kız olursa Nisan koyalım adını demiştik benim ve eşimin isminden türettik (Nİhal-haSAN= NISAN)kısmet oğlumuz oldu:) şimdi bir kızımız olacak nasipse ve eşim ona Nisan ismini koyalım diyo bidaha isim tantanası olmasın diye ama pek içime sinmiyor o zmn çok hoşuma gitmişti şimdi acaba çok mu dalga geçerler diye düşünüyorum! Oğlumun adı Yağız Nuh,kızıma da gönlümden Nursima koymak geçiyo isim olarak?ne dersiniz fikir almak isterim???
Bizde ilk hamileliğimde kız olursa Nisan koyalım adını demiştik benim ve eşimin isminden türettik (Nİhal-haSAN= NISAN)kısmet oğlumuz oldu:) şimdi bir kızımız olacak nasipse ve eşim ona Nisan ismini koyalım diyo bidaha isim tantanası olmasın diye ama pek içime sinmiyor o zmn çok hoşuma gitmişti şimdi acaba çok mu dalga geçerler diye düşünüyorum! Oğlumun adı Yağız Nuh,kızıma da gönlümden Nursima koymak geçiyo isim olarak?ne dersiniz fikir almak isterim???
canım melis/melisa benimde aklımdaki isimlerdi fakat anlamlarına bakınca vazgeçtim, kulağa çok hoş geliyor ama benim anlam takıntım var, anlamı "akıllı, bilgili, doğru" olan bir kız ismi arıyorum bende, "zümra= dürüst, akıllı, bilgili kadın" anlamına geliyor ama söylenişi pek kulağa hoş gelmiyor