2013 Aralık Anneleri isim düşündünüz mü?

eflinin anlami cennete acilan kapi internetde öyle yaziyor daha doguma cok var nasil olsa son karar verilmedi bakalim ne olcak.

canim bence baska bir isim bulun..

Eflin'in anlami çogu sitede 'Cennet kapisi' olarak geçiyor, fakat bu kesinlikle dogru degil.
8 Cennet kapisi var, isimleri söyle: Salat, Cihad, Reyyan, Sadaka, Hac, Af, Eymen, Zikir-ilim
Efl Farsçada 'Gurub etmek, batmak' demektir. Eflin bu kelimeden türetilmiştir.
(alinti)

Ayyy cnm haksni bende istemiyorum suna kesin ama yanina bir isim istiyorum:))) kiz olursa ne dusunuyorsun merak ettim:))

hnk cnm sorunu görmemişim kusura bakma
şimdi kız ismi bakınırken gördüm
kızımın adı veda olacak inşallah ama eşim tek bir şartla kabul ediyor oda ikinci bir isimle ve ben o ismi bulabileceğimi sanmıyorum bir türlü beğenemiyorum

biz kızımıza HÜMA ismini koyucaz Allahın izniyle Hem Fatih Sultan Mehmetin annesinin adı hemde mutluluk ve huzur getiren kuş manasına geliyor

kızımın adını nihle koymayı düşünüyorum Allah nasip ederse,amine ve meryem ismini de çok beğenmiştim ama çift isimde bunlarla uymadığı için tek koyucam heralde gerçi daha doğuma çooook var inşallah o zamana kadar değişmez

Benimde cimcimem yolda :))

Biz elif koycaz ismini... Ne de olsa kış bebeği olacak.. 'incecikten bir kar yağar tozar elif elif diye' :)))

Kızım olacak inşallah şimdilik Ceyda diyoruz..Bakalım sonuna kadar değiştirmezsek.

Kız olursa cemre koyucaktım sonuçta ilk göz ağrım . Ama dünyalar tatlısı bi oğlum olucak eşim ve ben can ismini daha uygun bulduk

Arkadaslar kismet olursa benim de oglum olacak adini ahmet koyacaz yanina ikinci isim koymak istiyoryz biraz fikir verebilirmisiniz

arkadaslar biz bi ara eflin koyacaktik adini ama suan son karar verildi ve adini simay koymaya karar verdik.ilk kizimin adi dilay anlami ayin parlakligi. simay hem isim olarak ablasina uyuyor hem anlam olarak.simayin anlami da günesin parlakligi.

Bence çok güzel bir isim. Bizim iki isimli olacak. Ateşi babası çok istiyor. Diğerini de ben koyacam. Uyumluda olsun istiyorum.

ateş ismi gerçekten güzel ama hani toplumda bir algı vardır çocuğun ismi karakterini etkiler diye ya ateş gibi yaramaz olursa diye ben korkudan koyamam herhalde

ateş ismi gerçekten güzel ama hani toplumda bir algı vardır çocuğun ismi karakterini etkiler diye ya ateş gibi yaramaz olursa diye ben korkudan koyamam herhalde

Evet öyle düşünceler var olduğu için güzel bir isim daha koyayım da içim rahat olsun:)

canım ablamın oğlu emirhan,komşulardan da var birkaç emirhan. acaippp yaramaz oluyorlar benden demesi

Yok canım kızımız olucak zaten. Eşim sümeyra diye tutturdu . Kadın ashablardan örnek alınacak biri. Sırf o yüzden koymak istiyoruz. Kesin gibi bişe.

Ateş diye isim mi varmis ilkkez duydum, ama bence daha guzel isimler var onlardan birini secin ates degince benim aklima cehennem ve seytan geldi direk maleseff

Sumeyra gercekten hos bir isim o isme yakin sümeyye de hos rüveyda da var yine ben cok seviyorun :)
Kizim olsaydi nurbanuda koyabilirdim

Ben 2 isim koymak istiyorum ilki belli muhammed olucak ama 2.de kararsiziz imran anlami kendide guzel bir isim ama esim istemiyor birara bizimkinin adi muhsindi, ensar oldu simdi kerem :) ama ben muhammed kutlu olsun diyorum nasil sizce

sonunda isim olayımızı netleştirmiş bulunuyoruz.. adımız kerem olacak kısmetse.. büyük oğluma düşündüğümüz 3 isimden kura cektik ve kaan kerem i secti:))) en çok istediim o oldugundan cok mutlu oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…