eflinin anlami cennete acilan kapi internetde öyle yaziyor daha doguma cok var nasil olsa son karar verilmedi bakalim ne olcak.
Ayyy cnm haksni bende istemiyorum suna kesin ama yanina bir isim istiyorum:))) kiz olursa ne dusunuyorsun merak ettim:))
Erkek olursa emirhan kız olursa ben esra istiyorum eşim şeyma istiyor. tabi fikrimiz değişebilir
agah ve imran isimlerini bende düşünmüştüm çok güzellerBenim bebiside tam belli olmasada erkeğe benziyormus, yavrucum icin dusundugum isimler soyle :) sizce nasillar
Muhsin
Baris
Burak
Ali ağah
Ahmet asaf
Selman
Bugra
Ekrem
Kerem
Yekta
Enis
İmran
agah ve imran isimlerini bende düşünmüştüm çok güzeller
İmran ismi çok güzel bende oğluma imran ismini koymak istiyorum ama babası da ateş ismini koymak istiyor.
vallahi bende düşündüm ama son kararım şu an için inanç gibi
Bence çok güzel bir isim. Bizim iki isimli olacak. Ateşi babası çok istiyor. Diğerini de ben koyacam. Uyumluda olsun istiyorum.
ateş ismi gerçekten güzel ama hani toplumda bir algı vardır çocuğun ismi karakterini etkiler diye ya ateş gibi yaramaz olursa diye ben korkudan koyamam herhalde
canım ablamın oğlu emirhan,komşulardan da var birkaç emirhan. acaippp yaramaz oluyorlar benden demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?