2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ztn ben bu ağrıyla yaşamaya alıştım ama çok fazla şiddetlendi
Eşim de farkında o da naapsın yetişmeye çalışıyor
Sanada gecmiş olsun canım yaa artık yorulmakkk yokkkk
Yaramıyor bize

Günaydın kızlar...
Deniz geçmiş olsun canım..

Bende bebek şekerlerimizi paylaşayım sizinle :)

Fiyatı uygun olduğu için mevlüt için bu setden aldım. İçinde 30 adet var. 30 adette simli tül kese ile birlikte 30 tl'ye aldım. İçlerine minik şekerlerden koycam. Sonra keselere koycam biberonları :)

Keselerin içine koyunca da böyle oluyor.

İş yerindeki arkadaşlar içinde bu notluklardan aldım. Sadece samimi olduklarım için tabi :) 25 adetini simli tül kese ile birlikte 25 tl'ye aldım. Keselere koyduktan sonra bebek arabası kısmı dışarıda kalacak şekilde kurdelasını bağlıcam.

İşte böyle annişler bizim şeker işi de tamam. Bi hastane çikolatamız var onu da doğuma 1 hafta kala yaptırırız dedi eşim :)

Pardon kızlar :)

Biberon seti için 25 tl, notluklar için 30 tl verdim. Karıştırmışım az önce :)

gunaydın kızlar çok stres oldum bugün dr. kontrolüm var . ya dr bana dediya yan yatıyo erken doğuma sebep olabilir değişmezse pozisyon sanırım değişmedi hareketlerinden anladıgıma göre bi de bana dr. ishal olma grip olma dedi dediğinden beri bi kaç kere ishal oldum dünde oldum bugünde. stresden mi bilmiyorum gerçi magvit diye bi ilaç verdi magnezyum kasılmayı önleyici onunda yan etkisinde ishal var ama bilemiyorum gidince söylücem akşam üzeri 5 te randevum. onun öncesinde bi kuaföre ugrucam kaş-bıyık fena oldum dışarı çıktıgım yok evde raporluyumya. ama bugün bi garip hissediyorum tırsıyorum ya heyecan korku stress of bi hayırlısı ile şu süreç tamamına erse bi 36.haftayı-37 yi görsek hayırlısı ile valla kendimi bedenen ve pskilojk olarak çok yorgun hissediyorumm elim ayağıma dolaştı bugün bilmiyorum napıcammmm

çok güzeller sultancım çok beğendim maşallah sen bitirdin hazırlıkları darısı bize bizde cumartesi alışverişteydik küvetini hastane çıkışını emziğini bezini nevresimini bana lohusa takımını aldık daha tamamlamadık eksiklerini çok zevkli oluyor ama herşey çok pahalı Allah herkese yardım etsin

canım Allahın izniyle zamanında doğarlar inşallah bak hepimiz kaçıncı aylardaydıkda kaçlara geldik sana hatırlatırım inşallah 36 37 haftalara bi gelsek dediğini :)

canım Allahın izniyle zamanında doğarlar inşallah bak hepimiz kaçıncı aylardaydıkda kaçlara geldik sana hatırlatırım inşallah 36 37 haftalara bi gelsek dediğini :)

AMINN inşallah hepimize nasip olur o günleri görmek yazmak burda paylaşmak inşş hatırlatırsın :)

Doğru söylüyosun canım ayrı ayrı alınca göze gelmiyor ama harcadığın parayı düşününce gerçekten masrafları çok bebişlerin.. Allah herkesin yardımcısı olsun.. Bunlar tatlı telaşlar ama önemli olan sağlıkla kucağımıza alabilmek.. İnşallah hepimiz sorunsuz sıkıntısız bi doğum geçiririz... Sen de aldıklarını güle güle kullan canım :) Ben nevresim takımı almadım. Yün yatak yorgan yaptı annanemiz, Onun ölçülerine göre de nevresim takımı diktirmiş fistolu falan çok şeker :) Bizim bebiş doğar doğmaz yünle tanışacak.. Annem beni de öyle alıştırmış şimdi uyku setinde yatamıyorum

Canım bu kadar stres yapma.. Hiç bi şeyi yoksa bile stresten etkilenir bebişin... Merak etme benimde önce yan duruyodu. Geçen hafta dik durmaya başlamış. Tabi bi türlü ters dönmedi daha cadı :) O günlerde gelecek inşallah ne kaldı zaten :)

bende milkway aldım 3 tane var içinde kullan at en güzeli ,yoksa normal çamaşır giysek onlardan hayır gelmez herhalde onları da atmak zorunda kalırız.
kızlar bu kanama durumu yoğun adet görende yoğun mu gerçekleşiyor yoksa tamamen şansımıza ne çıkarsa mı ?

farkındayım stres de kötü etkiler ama elinde olmuyo ya ben biraz doktorum yüzünden böyle oldum öncedende kaybım oldugu için o da titizleniyo üstüme ama bu benim rahat bi hamilelik geçirmemi engelliyo pimpirikli oldum resmen rahat çıkıp alışveriş bile yapamıyorum hemen yoruluyorum Allah güç kuvvet versin hepimize hepimizin yardımcısı olsn inşşş

Tahmin edebiliyorum canım.. Zor bi süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Ama bence doktorun seni daha rahatlatmalı, moral motivasyon sağlamalı.. Benimde ilk doktorum çok negatifti. Sürekli ultrasonda sanki ensesi kalın gibi, ama tam da emin olamadım, yok şöyle gibi, yok böyle gibi... Her kontrol sonrası ağlıyodum. En sonunda eşim gitmiyoruz bi daha o hastaneye dedi. 4. ayda bıraktım. O zamana kadarda bi dünya paramız gitti o dandik yere. Neyse canım hepimiz için hakkımızda hayırlısı. .sen moralini yüksek tutmaya çalış :)

herkese selam güzel aralık anneleri

maşallah ne güzel şekerler ciciler pijamalar
herşeyler hazırlanıyor yavaş yavaş inş.
kuzucuklarımızda zamanında doğarlar bizim
geçen hafta muayenemiz vardı herşey yolunda
çok şükür ama hala iğne oluyorum doktorum
demir ilaçlarını ihmal etme dedi kan değerlerim
sınırda kan vermek zorunda kalırız dedi onun
dışında prob yok çok şükür

ben kızımda aldığım tüm pijamları hastaneye götürmüştüm
tabi kızımın cicilerinide nerdeyse ama hepsini ayrı ayrı
poşetlemiştim kullanmazsa eve geldiğimde temiz olsun
diye yere düşüyor üstüne bir şey konuluyor ister istemz
temiz kalması maksatlı iyide oldu tavsiye ederim sizlerede
birde çantanın içindekileri liste yapıp dış gözüne koymuştum
içinde ne var ne yok bilsinler diye bazen gözden kaçabiliyor
annem çamaşırım olmasına rağmen unuttumuşuz demişti
mesela su ısıtıcı rezene çayı kimyon şeker nar ve soğan
eklicem şimdiki çantama birde nescafe ve çay bunlar yanımdakiler için
eşimin kantine inmesini bile istemiyorum çünkü ve gece iyi oluyor uyumasınlar
diye (gece kantin acık değil) nescafe iç demişti bana doktorum baş ağrısı
olmasın diye bende gerek kalmadı
bu arada doğum tarihimiz belli 11.12.13 çarşamba bi aksilik çıkmazsa
ben panço diktirmiştim kalın kumaştan şapkalı 80tlye mal oldu çokta
güzel olmuştu biraz uzun yaptırmıştım şimdi çıkardım kullandım bile
eğer diktirebileceğiniz yer varsa tavsiye ederim daha uyguna geliyor
kızım yaramazlıklara başladı çok yoruyor beni tek endişem ise
kardeşini nasıl karşılıcak nasıl geçircez doğumdan sonraki dönemi
Allah yardımcımız olsun hepinizi öpüyorum

kızlar ben henüz puset , bebek arabası falan almadım erken diye . bi arkadaşım bebek taşıma çantası oluyorya hani böyle bezden kumaştan gibi oluyo onlar rahat olur dedi kış ya bide alan oldumu ondan alsammı acaba

canım arabanız varsa oto koltugu almanı tavsiye ederim yoksa dediğin gibi de olabilir hemde hafif
olur bezden portbebeler bebek arabasınıda yaza doğru alabilirsin

hepsini çok beğendim arkadaşım ne güzel herşeyi halletmişsin çok güzel ve hesaplıı olmuş nerden aldınız bunlara netten ulaşabileceğim bi site varmı kiii ben niğdedeyim ve bunları bulmak çok zor

Çok güzeller hepsi iyi günlerde kullan . Nereden aldın ? Ben hala pijama , gecelik işlerini halledemedim . İstediğim gibi güzel bulamadım . Çalışınca da gezip bakmak için vakit çok kısıtlı oluyor

herkese iyi haftalar kızlarrr

hevuk su gelse anlaşılırmış canım
eğitimde söylemişlerdi, öyle az değil bacaklardan süzülcek kadar oluyormuş
üşütmüş olabilirsin dikkat et
neyseki bu hafta biraz ısıncakmış havalar ama yine de dikkat etmek gerek
tam hasta olmalık böyle bi soğuk bi sıcak...

ayy ne güzel kardelencim halletmişsin
120 çok değil mi kuşum ya :26:
hoş ben de bi 70 tane falan düşünüyorum liste uzun bizim de
ince mi şişelerin ağzı, iri badem geçer mi? nasıl tek çeşitmiydi?
ben de gitcem de önden biliyim ona göre kararımı veriyim
sadece o dükkanda mı vardı şişe
ayy ne çok sordum

canım stres yapma inş güzel haberlerle gelirsin
döner bebiş te hem daha erken son haftalarda da dönebiliyormuş
buluruz inşallah 37leri
mümkünse 40ı bulmak istiyorum ben
inşallah zamanında sağlıkla gelir kuzucuklarımız

canım serum vücudunun sıvı ihtiyacını karşılayacak sıvı da bebeğin suyunun bile artmasına yardımcı olacak kasılmalara iyi gelecek merak etme erken falan dopurmicaksın yeterki istirahat et fazla ayakta durma ilaçlar işe yaricak.ben 3 aşılamamı zeynep kamil hastanesinde oldum. ve tüp bebek raporumu ordan aldım çooook iyi biliyorum o yolları 1 yıldan fazla süre kar kış demedim gebze den gittim geldim. yine devlet hastanesi gibisi yok. kiloyu boşver herşey bebeğinin karnında durması için. 35 e ne kaldı ki şurda :)

canım güle güle kullan. bu şark han a kuru kahveci mehmet efendi nin sokağından mı gidiliyor? bir de cam şişelerin üzerine sticker olarak ne yapıştıracaksın öyle yapıştırmalar da satılıyormu orda yada şişeleri süslemek için tül incik boncuk fln? 1 şişe içine badem şekeri de koyarsak sence kaça malolur? ben badem şekeri istiyorum da 1 şişe nin içine kaç badem şekeri sığar ? hala kararsızım ne dağıtacağım konusunda. bir ara da havuzlu han da keçe den uğur böcekleri görmüştüm lavanta kesesi ve magneti ile birlikte 1 tl idi. acaba öyle mi yapsam uğraşmasam diyorum bayramdan sonra gidicem eminönüne.. badem şekerleri şişeleri süsleme işi fln bana iş olucak zaten erken doğum riskim oldu korkuyorum heves de ediyorum ama kararsızım. yani tanesi en fazla 1.5 tl ye malolsun istiyorum. badem şekerli olursa daha iyi olur tabisi sence mümkün mü?

canım e-bebek de satılıyormuş bu külotlar dışı naylona benziyor hiç ped koymadan bunlardan mı giyiliyor. sanmıyorum içine ped de yerleştiriliyor dimi? 3 tanesi 10 tl imiş 1-2 gün idare eder sanırım ben de dışarı çıkar ve yepyeni geceliklerim batar diye korkuyorum da.....

port bebe den bahsediyorsun sen. arabanız yoksa bebeği taşımak için soğuk kış günlerinde iyi bir alternatif. ama ben araba koltuğu aldım iğneye doktora araba ile götürürüz. çok kısa bir süre kullanıldığı için bence lüzumsuz. ama uygun fiyatlı bişey. arabanız yoksa öneririm.

Benim de ikinci gebelik ve sezaryen olarak, benim de aklımdaki tarih 11.12.13;-) 39. U doldurduğum gün olacak, doktorum agri sancı olmazsa olur dedi

Bu arada çanta için önerilerin de gayet akıllıca, teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…