- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
geçmiş olsun canıım Allah şifa versin sorma bende gece çok köötü kasık ağrısıyla uyandım özellikle sağ tarafım çok ağrıdı kesin doğum sancısı dedim hep ayaklandık biraz gezindim wc ye girdim ama çok korktum doğum yapıcam diye sonra geçti çok şükür bundan sonra alışacaz demekki bu ağrılara
Günaydın kızlar...
Deniz geçmiş olsun canım..
Bende bebek şekerlerimizi paylaşayım sizinle :)
Fiyatı uygun olduğu için mevlüt için bu setden aldım. İçinde 30 adet var. 30 adette simli tül kese ile birlikte 30 tl'ye aldım. İçlerine minik şekerlerden koycam. Sonra keselere koycam biberonları :)
Eki Görüntüle 824831
Keselerin içine koyunca da böyle oluyor.
Eki Görüntüle 824832
İş yerindeki arkadaşlar içinde bu notluklardan aldım. Sadece samimi olduklarım için tabi :) 25 adetini simli tül kese ile birlikte 25 tl'ye aldım. Keselere koyduktan sonra bebek arabası kısmı dışarıda kalacak şekilde kurdelasını bağlıcam.
Eki Görüntüle 824833
İşte böyle annişler bizim şeker işi de tamam. Bi hastane çikolatamız var onu da doğuma 1 hafta kala yaptırırız dedi eşim :)
gunaydın kızlar çok stres oldum bugün dr. kontrolüm var . ya dr bana dediya yan yatıyo erken doğuma sebep olabilir değişmezse pozisyon sanırım değişmedi hareketlerinden anladıgıma göre bi de bana dr. ishal olma grip olma dedi dediğinden beri bi kaç kere ishal oldum dünde oldum bugünde. stresden mi bilmiyorum gerçi magvit diye bi ilaç verdi magnezyum kasılmayı önleyici onunda yan etkisinde ishal var ama bilemiyorum gidince söylücem akşam üzeri 5 te randevum. onun öncesinde bi kuaföre ugrucam kaş-bıyık fena oldum dışarı çıktıgım yok evde raporluyumya. ama bugün bi garip hissediyorum tırsıyorum ya heyecan korku stress of bi hayırlısı ile şu süreç tamamına erse bi 36.haftayı-37 yi görsek hayırlısı ile valla kendimi bedenen ve pskilojk olarak çok yorgun hissediyorumm elim ayağıma dolaştı bugün bilmiyorum napıcammmm
canım Allahın izniyle zamanında doğarlar inşallah bak hepimiz kaçıncı aylardaydıkda kaçlara geldik sana hatırlatırım inşallah 36 37 haftalara bi gelsek dediğini :)
çok güzeller sultancım çok beğendim maşallah sen bitirdin hazırlıkları darısı bize bizde cumartesi alışverişteydik küvetini hastane çıkışını emziğini bezini nevresimini bana lohusa takımını aldık daha tamamlamadık eksiklerini çok zevkli oluyor ama herşey çok pahalı Allah herkese yardım etsin
gunaydın kızlar çok stres oldum bugün dr. kontrolüm var . ya dr bana dediya yan yatıyo erken doğuma sebep olabilir değişmezse pozisyon sanırım değişmedi hareketlerinden anladıgıma göre bi de bana dr. ishal olma grip olma dedi dediğinden beri bi kaç kere ishal oldum dünde oldum bugünde. stresden mi bilmiyorum gerçi magvit diye bi ilaç verdi magnezyum kasılmayı önleyici onunda yan etkisinde ishal var ama bilemiyorum gidince söylücem akşam üzeri 5 te randevum. onun öncesinde bi kuaföre ugrucam kaş-bıyık fena oldum dışarı çıktıgım yok evde raporluyumya. ama bugün bi garip hissediyorum tırsıyorum ya heyecan korku stress of bi hayırlısı ile şu süreç tamamına erse bi 36.haftayı-37 yi görsek hayırlısı ile valla kendimi bedenen ve pskilojk olarak çok yorgun hissediyorumm elim ayağıma dolaştı bugün bilmiyorum napıcammmm
keşke esmer olsam ama değilim bebeğim süt gibi bembeyazım aslında
canım tek kullanımlık çamaşırlar götürülmeli hastaneye bence evdekiler olmazki öyle :26:
milkway tek kullanımlık alıcam benn:26:
Canım bu kadar stres yapma.. Hiç bi şeyi yoksa bile stresten etkilenir bebişin... Merak etme benimde önce yan duruyodu. Geçen hafta dik durmaya başlamış. Tabi bi türlü ters dönmedi daha cadı :) O günlerde gelecek inşallah ne kaldı zaten :)
farkındayım stres de kötü etkiler ama elinde olmuyo ya ben biraz doktorum yüzünden böyle oldum öncedende kaybım oldugu için o da titizleniyo üstüme ama bu benim rahat bi hamilelik geçirmemi engelliyo pimpirikli oldum resmen rahat çıkıp alışveriş bile yapamıyorum hemen yoruluyorum Allah güç kuvvet versin hepimize hepimizin yardımcısı olsn inşşş
kızlar ben henüz puset , bebek arabası falan almadım erken diye . bi arkadaşım bebek taşıma çantası oluyorya hani böyle bezden kumaştan gibi oluyo onlar rahat olur dedi kış ya bide alan oldumu ondan alsammı acaba
Günaydın kızlar...
Deniz geçmiş olsun canım..
Bende bebek şekerlerimizi paylaşayım sizinle :)
Fiyatı uygun olduğu için mevlüt için bu setden aldım. İçinde 30 adet var. 30 adette simli tül kese ile birlikte 30 tl'ye aldım. İçlerine minik şekerlerden koycam. Sonra keselere koycam biberonları :)
Eki Görüntüle 824831
Keselerin içine koyunca da böyle oluyor.
Eki Görüntüle 824832
İş yerindeki arkadaşlar içinde bu notluklardan aldım. Sadece samimi olduklarım için tabi :) 25 adetini simli tül kese ile birlikte 25 tl'ye aldım. Keselere koyduktan sonra bebek arabası kısmı dışarıda kalacak şekilde kurdelasını bağlıcam.
Eki Görüntüle 824833
İşte böyle annişler bizim şeker işi de tamam. Bi hastane çikolatamız var onu da doğuma 1 hafta kala yaptırırız dedi eşim :)
Merhaba kızlar,
Dün sonunda alabildim pijamalarımı:) Bu sefer akıllandım tabi, erken çıktım evden, ilgilendiler de. Lohusa şerbet bardağı için hazır satılan kelebek aldım, annem de onlara kurdela dikecek. Bebek şekerinin ve lohusa tacıyla bebek bandının siparişini verdim. Bir de aynı yere süslü bir kelebekle içi dolgulu keçe baykuş siparişi verdim. Kelebeği altın yastığına diktireceğim. Baykuşları ne yaparım bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyorlar:) Sözde hepsini evde kendim yapacaktım, gaza gelmiştim ama anladım ki dekorasyon işlerini çok sevsem de oturup kendim bir şey yapamıyorum, çok sıkılıyorum. Kızımın odasına perde de baktık, aslında karar verdim ama sanırım odası gelince ölçü aldırıp diktireceğim. Şu an tek karar veremediğim halısıyla yatağı. Halıyı bulamıyorum çünkü ince uzun olması lazım odanın şekline göre. Yatağı da Yataş öneriyorlar ama çok yüksek, bilemedim iyi midir. Aldıklarımın fotolarını koyuyorum.
Eki Görüntüle 824423 Eki Görüntüle 824424 Eki Görüntüle 824425 Eki Görüntüle 824426 Eki Görüntüle 824427 Eki Görüntüle 824428 Eki Görüntüle 824429 Eki Görüntüle 824430 Eki Görüntüle 824432
Kızlar ya bide ben tam 5 dakikada bir tuvalete gidiyorum çişe ya uff bunaldım su filan gelse anlarım değilmi?
Üşüttümmü acaba
Yorganlarım bazanın altında çok ağır bazam kaldırsam bişey olurmu? klimayı açmıştım ondanda pof pof diye ses geliyo korktum kapattım kombiyi açamadım donuyorum şuan
Günaydın kızlar..
Hafta sonu eminönüne gittim.Gül suyu şişelerimi aldım.:) 120 tane aldım tanesi 45krş. şarkhanın en üst katında deniz kabukları satan bir dükkan var ordan aldım.süs için kurdele aldım bir de yarım inci aldım.Gül suyu bidonla satılıyordu ama rengi pembe değildi ben pembe renkli alacağım oda 5 litresi 20 tl. 90 tl ye mevlüt işini halletmiş oldum çok mutluyum:)
Orda herkes şişe alıyordu hem ucuz hem de çok güzel oluyor.
canım stres yapma inş güzel haberlerle gelirsingunaydın kızlar çok stres oldum bugün dr. kontrolüm var . ya dr bana dediya yan yatıyo erken doğuma sebep olabilir değişmezse pozisyon sanırım değişmedi hareketlerinden anladıgıma göre bi de bana dr. ishal olma grip olma dedi dediğinden beri bi kaç kere ishal oldum dünde oldum bugünde. stresden mi bilmiyorum gerçi magvit diye bi ilaç verdi magnezyum kasılmayı önleyici onunda yan etkisinde ishal var ama bilemiyorum gidince söylücem akşam üzeri 5 te randevum. onun öncesinde bi kuaföre ugrucam kaş-bıyık fena oldum dışarı çıktıgım yok evde raporluyumya. ama bugün bi garip hissediyorum tırsıyorum ya heyecan korku stress of bi hayırlısı ile şu süreç tamamına erse bi 36.haftayı-37 yi görsek hayırlısı ile valla kendimi bedenen ve pskilojk olarak çok yorgun hissediyorumm elim ayağıma dolaştı bugün bilmiyorum napıcammmm
Ne zaman dogum yapacagini bilmemek ne kadar zor stresten olcem . Kac gundur lanet olasi zeynep kamilde uyuyamadim eve heldim annemlere burdada yorgunluktan uyuyamadim bi kac saat uyumusum resmen kizima can geldi yirim onu cikinca yivem zaten Hüma yuzunden 2yane kortizon lu igne vuruldum iştahı m ne kadar artti gormeniz lazim davul gibi olurum herhalde . Bu atafa nir aydır istanbul daydim hic kilo almamisim hatta bir kilo vermisim yok karnina ver 1 litre lik serum almisken 77 ciktim tartida ama kilom bi yerde toplanmadigi icin benve kötü durmuyo yafa artik alıştım bu duruma
Günaydın kızlar..
Hafta sonu eminönüne gittim.Gül suyu şişelerimi aldım.:) 120 tane aldım tanesi 45krş. şarkhanın en üst katında deniz kabukları satan bir dükkan var ordan aldım.süs için kurdele aldım bir de yarım inci aldım.Gül suyu bidonla satılıyordu ama rengi pembe değildi ben pembe renkli alacağım oda 5 litresi 20 tl. 90 tl ye mevlüt işini halletmiş oldum çok mutluyum:)
Orda herkes şişe alıyordu hem ucuz hem de çok güzel oluyor.
bende milkway aldım 3 tane var içinde kullan at en güzeli ,yoksa normal çamaşır giysek onlardan hayır gelmez herhalde onları da atmak zorunda kalırız.
kızlar bu kanama durumu yoğun adet görende yoğun mu gerçekleşiyor yoksa tamamen şansımıza ne çıkarsa mı ?
kızlar ben henüz puset , bebek arabası falan almadım erken diye . bi arkadaşım bebek taşıma çantası oluyorya hani böyle bezden kumaştan gibi oluyo onlar rahat olur dedi kış ya bide alan oldumu ondan alsammı acaba
herkese selam güzel aralık anneleri
maşallah ne güzel şekerler ciciler pijamalar
herşeyler hazırlanıyor yavaş yavaş inş.
kuzucuklarımızda zamanında doğarlar bizim
geçen hafta muayenemiz vardı herşey yolunda
çok şükür ama hala iğne oluyorum doktorum
demir ilaçlarını ihmal etme dedi kan değerlerim
sınırda kan vermek zorunda kalırız dedi onun
dışında prob yok çok şükür
ben kızımda aldığım tüm pijamları hastaneye götürmüştüm
tabi kızımın cicilerinide nerdeyse ama hepsini ayrı ayrı
poşetlemiştim kullanmazsa eve geldiğimde temiz olsun
diye yere düşüyor üstüne bir şey konuluyor ister istemz
temiz kalması maksatlı iyide oldu tavsiye ederim sizlerede
birde çantanın içindekileri liste yapıp dış gözüne koymuştum
içinde ne var ne yok bilsinler diye bazen gözden kaçabiliyor
annem çamaşırım olmasına rağmen unuttumuşuz demişti
mesela su ısıtıcı rezene çayı kimyon şeker nar ve soğan
eklicem şimdiki çantama birde nescafe ve çay bunlar yanımdakiler için
eşimin kantine inmesini bile istemiyorum çünkü ve gece iyi oluyor uyumasınlar
diye (gece kantin acık değil) nescafe iç demişti bana doktorum baş ağrısı
olmasın diye bende gerek kalmadı
bu arada doğum tarihimiz belli 11.12.13 çarşamba bi aksilik çıkmazsa
ben panço diktirmiştim kalın kumaştan şapkalı 80tlye mal oldu çokta
güzel olmuştu biraz uzun yaptırmıştım şimdi çıkardım kullandım bile
eğer diktirebileceğiniz yer varsa tavsiye ederim daha uyguna geliyor
kızım yaramazlıklara başladı çok yoruyor beni tek endişem ise
kardeşini nasıl karşılıcak nasıl geçircez doğumdan sonraki dönemi
Allah yardımcımız olsun hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?