2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ben biraz baktım ama göremedim ki varmıymışş
Varsada bnm gittiğimde yoktu
Ay gizem cok cicilerdi hi tane hello kityli eşofman takımı gördüm
Gri pembe bebek için bayılmıştım.

Ben sırtımı sorucam Dr a o beni belki yönlendirir oradaki bi arkadaşına
Belki hemen başlanılır tedaviye (
Zor cok zorrr bugun cok ağladım

Merhaba kızlarr

dün akşam misafirim vardı, dediğim gibi 3 çeşit yaptım ama o bile nasıl yordu gece çok fenaydım

şimdi geçmişi okudum.. tek tek alıntı yapmamışım, öncelikle tüm hasta arkadaşlarıma geçmiş olsun allah acil şifalar versin kendinize dikkat edin kızlar bi yakalandık mı kolay atlatamıyoruz

çantalar valizler hazırlanmış ellerinize sağlık brawo valla!
ben daha çanta alcam küçük boy valiz... pijama alcam kendime, bi kaç bişey daha var
bebişinkileri yıkayıp ütülicem ama erken gibi geliyo gerçi günler hızlı geçiyo gibi yaa bayramdan sonra bi anda sona yaklaşcas

tüm alınan ciciler çok güzel güle güle kullanın kızlar maşallah allah nazarlardan korusun

TURKUAZCIM güle güle kullan hepsi çok güzel
nar çiçeği pijamanın markası ve fiyatı ne beyaz fırfırları olan?
burda çarşıda bulabilirmiyim acaba, netten almak istemiyorum ya :/
o baykuşların büyüklüğü nasıl ne kadara aldın canım ?

GİZEM ben de erken diyorum ama bi yandan da başlayabiliris yıkamaya
ütüleyip temiz bişeyle bohçalayabiliriz yada temizce poşetleriz olmaz mı :26: niye tozlansın ki
boşver canını sıkma ya ne biçim konuşmuş o da!!! erkekler düz kafa düşünüyo saçmalamış boşver
düz kafa ne demekse

DENİZ şişelerin gelmiş sevindim netten almadın galiba dimi hiç deneme yaptın mı
yaparsan koy canım ben de o şişelerde kararlıyım da bulurum umarım...

BVEİS o katkatlı sunum çok şık olcak ben de evdeki 2katlı servisi götürmeyi düşünüyorum hastaneye olmaz mı
pembeli çiçek desenli ama noolcak üstü dolcak zaten
tepedeki halkaya kalın mavi kurdeladan fiyonk yapabilirim

her şubesinde yokmuş burayı aradım sordum varmış burda bebek bölümü olanlarda varmış sadece.
yarın bakıcam çok heycanlandımmmm
kendime kazakla pantlon almam lazım acil sırf onun için gidiyorum incecik bi kotum var sadece dondum resmen bugün.
eşim montta bak varsa dedide hiç gerek yok giydim bugün önüm kapanmadı şal attım idare edicem pançoda almicam zaten karda kışta hastane dışında çıkamam kii:26:

inş bi yolu vardır 2 ay var sonuçta şimdidedn böyleyse iyice ağırlaştığında nasıl olucak acaba inşş doktorun bi yol gösterir canım ya uuf kas gevşetici falan sürseniiz hafiflemezmii:26:

ben gayet rahatım valla oda full dolu eşya yığılı bekliyo öyle
dediğin gibide yaparız ama direk ütüleyip yerleştirmek varken şimdiden yıkamak istemiyorum bekletmek içime sinmicek çünkü hiç hurçta falan:44:
çanta içinde maltepeye bak hayatım oralarda bulamazsan ben aldım bitane çekmeli güzel bayaa :))

deniz kıyamam yaa çok fenaa allah şifa versin canım
inş böyle sürmez de geçer

gizem ne renk aldın mor istiyorum ben resmi var mı koysana kaça aldın maltepeye bakabilirim burda beğenceğimi sanmıyorum

deniz bak ne diyoo

Bu ay daha önceden yaşamış olduğunuz sırt ağrısı gibi bir çok aynı belirtiyi yaşayabilirsiniz. Siz ve bebeğiniz genişledikçe, sırtınız için yük denegelemek giderek zorlaşacaktır. Bebeğiniz daha hızlı kilo almaya başlıyor.

inş atlatırsın canım çok zor günlük yaşamını bitiriyo insanın

çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin bende perşembeye gidicem doktora kızımı görmeyi heyecanla bekliyorum...
benim hala kıyafetlerim oluyor karnım şişmedi hala eğilip çorap ve ayakkabılarımı çok rahat giebiliyorum sadece midemle karnın bütünleşti o kadar zaten 4 kilo aldım ben ne zaman hamile gibi görüncem çok merak ediyorum son ay herhalde karnım şişer :)

4 kilo muuuu vay bee
iyiymiş wetu
ben eğilemiyorum çorap giymek zorlaştı
bugün de evde taytlıydım ay ne zor giydim anlatamam

nasılsın canım hastanedesiniz dimi
herşey yolundadır umarım
z kamildemisin?

Kızlar Allah razı olsun
Essela çım sagol cnm okudum oyle yazıyor
Kızlar inanın bildiğiniz bi ağrı değil bu
Sanki oraya bıçak sokup bide oyuyorlar gibi ((
Erkenden yataktayım ama yok yokkk
Kremler sürüyoruz eşim masaj yapıyor
Az önce parol içtim
K validemi bardak çeksin diye cagırttırdım o da bilmiyormuş megerrsem
Yine cok ağladım eşim yanımdaydı moral verdi konuştu gitti şimdi
Herseyle o ilgilendi valla tüm hafta sonu

Geçmiş olsun kuzum benim yaa allah şifa versin benimde sırtım çok fena ağrıyor ağrı kesicinin etkisi olmuyor ya birde boynum çok fena ağrıyor sürekli masaj ister oldum

Olmazmı hayatım olur tabikiii bnm aklıma öle bişey gelmemişti hiç orda görünce birden kardeşim alalım dedi zınk diye alıverdik evdekide aynı işi görüyo sonuçta dediğin gibi kurdelada bağlayabilirsin masrafsızca halletmiş olursun hemde şık bi görüntü olur

Denizcim o sırtındaki ağrının şuan olduğu yer kazadan dolayımı yoksa bebeğin duruşundan dolayımı biliyomusun :26:
Mesela bnde hiç sırtımdaki ağrıyı çocuğun böbreği tekmelemesinden dolayı olcağnı düşünmezdim canımdan can kopuyodu sanki ordaki kemiği testereyle kesiyolar gibiydi
Tedavisi hemen başlanabilcek gibiyse hiç durma başlasın cnm yoksa nasıl geçer o iki ayy
Çok geçmiş olsun kuzummm ://

Walla raporluyken çıkamadım hiç. Hafta içi de çok yoruluyorum halim kalmıyor. Cumartesi de acısını çıkarıyorum:))) Bekleriz teyzesi Ben çok almış olabilirim pijamaları. Aralıkta doğum yapan arkadaşım 3-4 pijama al, bütün kış giyeceksin demişti. Süslü olanlar misafir ve hastane için, diğerilerini de rahat rahat giyerim diye düşündüm. En güzelleri ilk gün giyerim, foto çekilecek:) Toplam 3 pijama sabahlık takımla bir gecelik aldım. Bir pijama takımını da şimdi evde giymek için aldım.

Geçmiş olsun canım çokk yaa
Dün gece bende kalkıp ağladım belimin ağrısından 2 gündür ağlıyorum gece kalkıp
Bugün eve geldim eşimde yok tek başımayım canım çok sıkkın 1 hafta oldu nerdeyse gideli
Başıma bişey gelse kimse yok offf

Son düzenleme:
Sağol canım inşallah :) Hep birlikte güzel günlerde kullanalım cicilerimizi :)
Evet hayırlısıyla 2 hafta sonra doğum iznine ayrılıyorum, dinlenebileceğim günler yakın Allah'ın izniyle :)
Bayram sonunda mı ayrılıyorsun?
Ben bayramdan sonra 2 hafta kadar daha çalışmayı düşünüyorum. Dayanabilirsem tabi.

Chicco almakla iyi yapmışsın canım. Pierre Cardin alanlar memnun değilmiş. Güle güle kullanın.
Kapı süsün nasıl bir şey?

Güle güle kullan canım hepsi çok güzeller :)))
Bu arada pijama takımımız aynı sanırım ne güzel yaaa :)) Keşke yanyana giyebilseydik :)))
Teşekkürler canım:) Pembeli olan takım aynıydı galiba di mi?
Senin doğum nerede olacak? Bakarsın yan yana giyeriz

Kızlar ya bide ben tam 5 dakikada bir tuvalete gidiyorum çişe ya uff bunaldım su filan gelse anlarım değilmi?
Üşüttümmü acaba
Yorganlarım bazanın altında çok ağır bazam kaldırsam bişey olurmu? klimayı açmıştım ondanda pof pof diye ses geliyo korktum kapattım kombiyi açamadım donuyorum şuan

Canım odanız ve aldığın şekerler çikolatalar çook güzel çokk beğendim
Kardeşin bi harika zaten ödünç verirmisin lütfennn şu aralar öyle bir kardeşe çoooook ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…