- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
Laf olsun diye çağırmış işte. Gönlü olsa gelip bi bakardı nasılsın diye.biz geldikkk :))
ananemdeydim tabikii
babam aradı bize niye gelmiyosun diye evdeyim yatıyorum dedim söylemedim ona ananemde olduğumu hastayım dedim gel burda yat dedi çıkasım yok hiç dedim ettiği laf gerçi biz daha kaloriferi açmadık daha beter olursun gelirsen üşürsün gerizekalı gelirsen açarız demiyoda ay allahım ya deliriyorum beyinsiz herif.bide gel diye arıyo ne diye gitceksem acaba.
yarında çok işim vaar.üsküdar'da ki c&a'ya bakıcam bende hamile kazakları falan gördüm online mağazasında kalın bi pantlon bi kazak alırım popom dondu bugün bayramdada giyerim hem çapulcu gibiyimmutfak alışverişi yapıcam salıda temizlik var ama temizlik malzemelerim bitmişşş onaları alıcam :))
herkes çantaları hazırlamıışşş ben daha yıkama işine bile girişmedim odamız 30 ekimde gelicek şimdi yıkayıp ütülesem yine toz olur ütüsü bozulur diye düşündüm oda geldikten sonra yapsam geçmi kalmış olurum sizce??
çantalar valizler hazırlanmışellerinize sağlık brawo valla!
ben daha çanta alcam küçük boy valiz... pijama alcam kendime, bi kaç bişey daha var
bebişinkileri yıkayıp ütülicem ama erken gibi geliyo gerçi günler hızlı geçiyo gibi yaa bayramdan sonra bi anda sona yaklaşcas
tüm alınan ciciler çok güzel güle güle kullanın kızlar maşallah allah nazarlardan korusun
TURKUAZCIM güle güle kullan hepsi çok güzel
nar çiçeği pijamanın markası ve fiyatı ne beyaz fırfırları olan?
burda çarşıda bulabilirmiyim acaba, netten almak istemiyorum ya :/
o baykuşların büyüklüğü nasıl ne kadara aldın canım ?
Şanslısın canım ya, Eğilmeyi unuttum, oturduğum yerden kalkamıyorum, çorap giymek işkence, yürümek penguen misali:)))çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin bende perşembeye gidicem doktora kızımı görmeyi heyecanla bekliyorum...
benim hala kıyafetlerim oluyor karnım şişmedi hala eğilip çorap ve ayakkabılarımı çok rahat giebiliyorum sadece midemle karnın bütünleşti o kadar zaten 4 kilo aldım ben ne zaman hamile gibi görüncem çok merak ediyorum son ay herhalde karnım şişer :)
Canım odanız ve aldığın şekerler çikolatalar çook güzel çokk beğendim
Kardeşin bi harika zaten ödünç verirmisin lütfennn şu aralar öyle bir kardeşe çoooook ihtiyacım var
Tuvaletle suyu karıştırırım diye mi korktun canım? Anlarmışsın su gelince.Kızlar ya bide ben tam 5 dakikada bir tuvalete gidiyorum çişe ya uff bunaldım su filan gelse anlarım değilmi?
Üşüttümmü acaba
Yorganlarım bazanın altında çok ağır bazam kaldırsam bişey olurmu? klimayı açmıştım ondanda pof pof diye ses geliyo korktum kapattım kombiyi açamadım donuyorum şuan
Şanslısın canım ya, Eğilmeyi unuttum, oturduğum yerden kalkamıyorum, çorap giymek işkence, yürümek penguen misali:)))
Benim karnım baya büyük, gören doğum yakın sanıyor, hatta ikiz sananlar varErken değilmi eğilememk için daha 2 ay var
Rabbim göz açıp kağpayıncaya kadar geçirsin vakti biran önce kavuşalım kuzulara
Hamileleik zor olmaya başladı..
Bende ayakkabılarımı çoraplarımı giyiniyorum eğilip kalkıyorum.
Ama benimde bel ağrım var...
Ayyy kuzum ne demek gönderiveririm yardımı dokunsun isteyen herkesee
Allah razı olsun ondan ne görse alır herşeyime koşar yardım eder
Saol hayatım beğenmene sevindim çok çok daha güzelleri sizlerin olsun inş
Tuvaletle suyu karıştırırım diye mi korktun canım? Anlarmışsın su gelince.
Bazayı sakın kaldırma, Allah korusun, bebeğe zararlı olabilir.
Benim karnım baya büyük, gören doğum yakın sanıyor, hatta ikiz sananlar varBir de bel fıtığım var, belim çok kötü, o yüzden eğilemiyorum
keşke öyle bişey olabilse bende ablamlara yardımcı olmuştum sürekli çok heyecanlıydım onlardan fazla bekide
Maşallah Allah bozmasınnazarıız değicek kıza
Teşekkür ederim..
Evet canım ya arkadaşım rüyasında görmüş beni çok kötü o nedenle korkuyorum evdede tekim bugün aradı
Acabalar geliyor aklımaİnşallah öyle değildir benim hüsnü kuruntum sanırım..
Ama çooook üşüdümmherşey bazanın altında battaniye yorgan kazaklar bi anda kış geldi
Kombim açılmıyor klimadan duman çıkıyoroynatmama az kaldı
Korkma canım, düşünme rüyaları falan. Bol bol dua et bu gece. Allahın izniyle hiçbir şey olmaz.
Biraz üşütmüşsen de sık çıkıyor olabilirsin. Sen ne iyisi kat kat giyin. Eşin ne zaman dönüyor?
Geçmiş olsun kuzum benim yaa allah şifa versin benimde sırtım çok fena ağrıyor ağrı kesicinin etkisi olmuyor yabirde boynum çok fena ağrıyor sürekli masaj ister oldum
Bayram sonunda mı ayrılıyorsun?
Ben bayramdan sonra 2 hafta kadar daha çalışmayı düşünüyorum. Dayanabilirsem tabi.
Chicco almakla iyi yapmışsın canım. Pierre Cardin alanlar memnun değilmiş. Güle güle kullanın.
Kapı süsün nasıl bir şey?
Teşekkürler canım:) Pembeli olan takım aynıydı galiba di mi?
Senin doğum nerede olacak? Bakarsın yan yana giyeriz
Günaydın
İyi haftalar
Agrısız acısız....
Ben ağrım hafiflemiş uyandım ama gün içinde nüksedecek biliyorum
Dünde böyle olmuştu..
Hava cok guzel Bursa'da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?