2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Laf olsun diye çağırmış işte. Gönlü olsa gelip bi bakardı nasılsın diye.

Bu bayram pek de güzel olamayacağız gibi LCW'den iki tane gömlekle siyah skinny bir pantolon aldım geçen hafta. C&A'de Benim gittiğim mağazada güzel bir kıyafet yoktu, pahalıydı da LCW'ye göre. İnşallah sen bulursun. Ama o botlara da bak, çok rahat, yumuşacık. Alışveriş yaparken de çok yorulma ve ağır taşıma sakın.

Ben çanta için tüm malzemeleri aldım ama henüz hazırlamadım. Bu hafta sadece çantaya girecekleri yıkayıp ütüleyeceğim. Odasına koyacaklarım için odasının gelmesini bekleyeceğim.

Zaman çabuk geçiyor canım. Ne olur ne olmaz diye çantayı hazır etmekte fayda var. Zaten yavaş hareket ediyoruz, ancak yaparım ben:))

Teşekkürler canım, beğenmene sevindim. Nar çiçeği pijama Haluk Bayram marka, 69,5'a aldım. Aslında pahalı geldi ama daha ucuza sadece bir tane bulabildim, o da kaliteli görünmüyordu. Bilinen bir marka olduğu için bulabilirsin belki. alacağımız şeyler içinde hamile, lohusa, bebek kelimeleri geliyorsa fiyatlar birden uçuyor

Şanslısın canım ya, Eğilmeyi unuttum, oturduğum yerden kalkamıyorum, çorap giymek işkence, yürümek penguen misali:)))

Canım odanız ve aldığın şekerler çikolatalar çook güzel çokk beğendim
Kardeşin bi harika zaten ödünç verirmisin lütfennn şu aralar öyle bir kardeşe çoooook ihtiyacım var

Ayyy kuzum ne demek gönderiveririm yardımı dokunsun isteyen herkesee
Allah razı olsun ondan ne görse alır herşeyime koşar yardım eder
Saol hayatım beğenmene sevindim çok çok daha güzelleri sizlerin olsun inş

Tuvaletle suyu karıştırırım diye mi korktun canım? Anlarmışsın su gelince.
Bazayı sakın kaldırma, Allah korusun, bebeğe zararlı olabilir.

Şanslısın canım ya, Eğilmeyi unuttum, oturduğum yerden kalkamıyorum, çorap giymek işkence, yürümek penguen misali:)))

Erken değilmi eğilememk için daha 2 ay var
Rabbim göz açıp kağpayıncaya kadar geçirsin vakti biran önce kavuşalım kuzulara
Hamileleik zor olmaya başladı..
Bende ayakkabılarımı çoraplarımı giyiniyorum eğilip kalkıyorum.
Ama benimde bel ağrım var...

Benim karnım baya büyük, gören doğum yakın sanıyor, hatta ikiz sananlar var Bir de bel fıtığım var, belim çok kötü, o yüzden eğilemiyorum

keşke öyle bişey olabilse bende ablamlara yardımcı olmuştum sürekli çok heyecanlıydım onlardan fazla bekide
Maşallah Allah bozmasın nazarıız değicek kıza
Teşekkür ederim..
Tuvaletle suyu karıştırırım diye mi korktun canım? Anlarmışsın su gelince.
Bazayı sakın kaldırma, Allah korusun, bebeğe zararlı olabilir.

Evet canım ya arkadaşım rüyasında görmüş beni çok kötü o nedenle korkuyorum evdede tekim bugün aradı
Acabalar geliyor aklıma İnşallah öyle değildir benim hüsnü kuruntum sanırım..
Ama çooook üşüdümm herşey bazanın altında battaniye yorgan kazaklar bi anda kış geldi
Kombim açılmıyor klimadan duman çıkıyor oynatmama az kaldı

Benim karnım baya büyük, gören doğum yakın sanıyor, hatta ikiz sananlar var Bir de bel fıtığım var, belim çok kötü, o yüzden eğilemiyorum

Bendede fıtık var malesef geceleri çok ağırıyor
İnsanlar abartmayı çok seviyorlar ya yok beşiz konuşmak için konuşuyorlar bence ben ne hamileler gördüm ama düşüncemi kendime sakladım bence insanlarda bunu öğrenmelii insanın piskolojisini bozuyorlar..
Banada aa hamilemisin diyolar yok balon yuttum.

Korkma canım, düşünme rüyaları falan. Bol bol dua et bu gece. Allahın izniyle hiçbir şey olmaz.
Biraz üşütmüşsen de sık çıkıyor olabilirsin. Sen ne iyisi kat kat giyin. Eşin ne zaman dönüyor?

Bugün baya okudum dua ettim Rabbime emanetiz.
Sanırım üşüttüm.
Giydim kısa kollu badi 3 tane 1 uzun kollu birde kalın pjemalarımı yün çorap bide şal sardım kendime
Eşim belli değil nezaman geleceği malesef yarın belli olur dedi en son 2 gün önce aradığında

Hevuuuuuk bende wc den çıkamıyorum yaaaa dışarı çıkmadan önce yüz kere yapıyorum çnkü hep geliyo dışardayken çok zor oluyoo 10 dak da bir sıkışıyorum
Ama idrar yolumda enfeksiyon varmış benim belkide ondan oluyodu böyle tatlımm :26:

Son düzenleme:
Ne zaman dogum yapacagini bilmemek ne kadar zor stresten olcem . Kac gundur lanet olasi zeynep kamilde uyuyamadim eve heldim annemlere burdada yorgunluktan uyuyamadim bi kac saat uyumusum resmen kizima can geldi yirim onu cikinca yivem zaten Hüma yuzunden 2yane kortizon lu igne vuruldum iştahı m ne kadar artti gormeniz lazim davul gibi olurum herhalde . Bu atafa nir aydır istanbul daydim hic kilo almamisim hatta bir kilo vermisim yok karnina ver 1 litre lik serum almisken 77 ciktim tartida ama kilom bi yerde toplanmadigi icin benve kötü durmuyo yafa artik alıştım bu duruma

Geçmiş olsun kuzum benim yaa allah şifa versin benimde sırtım çok fena ağrıyor ağrı kesicinin etkisi olmuyor ya birde boynum çok fena ağrıyor sürekli masaj ister oldum

Geçmiş olsun kızlar, benim de sırtım çook ağrıyor kum döküyorum acaba ondan mı diyorum

Bayram sonunda mı ayrılıyorsun?
Ben bayramdan sonra 2 hafta kadar daha çalışmayı düşünüyorum. Dayanabilirsem tabi.

Canım ben de bayramdan sonra 1 hafta daha çalışıcam. 32. haftamın sonunda ayrılıcam kısmetse.. 37'ye kadar uzatamadım, çok yoruluyorum artık ://

Chicco almakla iyi yapmışsın canım. Pierre Cardin alanlar memnun değilmiş. Güle güle kullanın.
Kapı süsün nasıl bir şey?

Sağol canım.. Ama kutunun içinden uyku tulumu çıkmadı Bu akşam dönüşte uğrayıp alıcaz. Allah'tan uzak bi yerde değil eve yakın. Atlantis Toker bebe'den almıştık. Kapı süsüm çok değişik bi şi değil. Leylekli ağzında bebek var hoşgeldin bebeğim yazıyo kundağında.
Ama ben leyleğin üstündeki boşluğa süslü harflerle 'elif' yazmayı düşünüyorum :)

Teşekkürler canım:) Pembeli olan takım aynıydı galiba di mi?
Senin doğum nerede olacak? Bakarsın yan yana giyeriz

Canım şu an için görünen Y.mahalle devlet hastanesi. Aslında özele gidiyodum ama eşimin bi arkadaşı başhekimi ile arkadaşmış. Özel gibi oldu bize. Biz de boştan yere masraf yapmayalım dedik. Sen medicana 'da yapacaktın yanlış hatırlamıyorsam?

kızlar günaydın iyi bir hafta olsun hepimize ... ben hasta oluyorum galiba boğazım felaket acıyor benim kociş yurtdışına çıktı annemler de yalnız kalmayayım diye bize geldi ama annem de babam da grip galiba bana da bulaşıyo

Kızlar yarın kontrolum var rapor almaya gidicem.5 hafta daha git gel çok zor olacak ya.allahtan bayram izni var arada ekim çabuk geçecek.rapor alan varmı geri sayımı başlatan..:)

Günaydın kızlar..
Hafta sonu eminönüne gittim.Gül suyu şişelerimi aldım.:) 120 tane aldım tanesi 45krş. şarkhanın en üst katında deniz kabukları satan bir dükkan var ordan aldım.süs için kurdele aldım bir de yarım inci aldım.Gül suyu bidonla satılıyordu ama rengi pembe değildi ben pembe renkli alacağım oda 5 litresi 20 tl. 90 tl ye mevlüt işini halletmiş oldum çok mutluyum:)
Orda herkes şişe alıyordu hem ucuz hem de çok güzel oluyor.

Günaydın
İyi haftalar
Agrısız acısız....
Ben ağrım hafiflemiş uyandım ama gün içinde nüksedecek biliyorum
Dünde böyle olmuştu..
Hava cok guzel Bursa'da

Günaydın
İyi haftalar
Agrısız acısız....
Ben ağrım hafiflemiş uyandım ama gün içinde nüksedecek biliyorum
Dünde böyle olmuştu..
Hava cok guzel Bursa'da

geçmiş olsun canıım Allah şifa versin sorma bende gece çok köötü kasık ağrısıyla uyandım özellikle sağ tarafım çok ağrıdı kesin doğum sancısı dedim hep ayaklandık biraz gezindim wc ye girdim ama çok korktum doğum yapıcam diye sonra geçti çok şükür bundan sonra alışacaz demekki bu ağrılara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…