herkese selam güzel aralık anneleri
maşallah ne güzel şekerler ciciler pijamalar
herşeyler hazırlanıyor yavaş yavaş inş.
kuzucuklarımızda zamanında doğarlar bizim
geçen hafta muayenemiz vardı herşey yolunda
çok şükür ama hala iğne oluyorum doktorum
demir ilaçlarını ihmal etme dedi kan değerlerim
sınırda kan vermek zorunda kalırız dedi onun
dışında prob yok çok şükür
ben kızımda aldığım tüm pijamları hastaneye götürmüştüm
tabi kızımın cicilerinide nerdeyse ama hepsini ayrı ayrı
poşetlemiştim kullanmazsa eve geldiğimde temiz olsun
diye yere düşüyor üstüne bir şey konuluyor ister istemz
temiz kalması maksatlı iyide oldu tavsiye ederim sizlerede
birde çantanın içindekileri liste yapıp dış gözüne koymuştum
içinde ne var ne yok bilsinler diye bazen gözden kaçabiliyor
annem çamaşırım olmasına rağmen unuttumuşuz demişti
mesela su ısıtıcı rezene çayı kimyon şeker nar ve soğan
eklicem şimdiki çantama birde nescafe ve çay bunlar yanımdakiler için
eşimin kantine inmesini bile istemiyorum çünkü ve gece iyi oluyor uyumasınlar
diye (gece kantin acık değil) nescafe iç demişti bana doktorum baş ağrısı
olmasın diye bende gerek kalmadı
bu arada doğum tarihimiz belli 11.12.13 çarşamba bi aksilik çıkmazsa
ben panço diktirmiştim kalın kumaştan şapkalı 80tlye mal oldu çokta
güzel olmuştu biraz uzun yaptırmıştım şimdi çıkardım kullandım bile
eğer diktirebileceğiniz yer varsa tavsiye ederim daha uyguna geliyor
kızım yaramazlıklara başladı çok yoruyor beni tek endişem ise
kardeşini nasıl karşılıcak nasıl geçircez doğumdan sonraki dönemi
Allah yardımcımız olsun hepinizi öpüyorum
kızlar şimdi konusu geçince aklıma geldi. bebeği hastaneden çıkartırken portbebe ye mi yoksa anakucağına mı koyacaksınız?
kimisi kesinlikle bebek düz yatmalı portbebe diyor. hem de soğuk kış günleri için iyi bir korunak olur. aşıya ilk kontrollerine fln götürürken de işe yarar. ama genelde çok adi görünümdeler çantalarıyla birlikte takım 50 tl ye bile var ama çanta da aldım fuzuli olacak diye tercih etmedim. gerekirse kalın battaniyelere sarıp sarmalayıp kucağımda çıkartırım kuzumu hastaneden dedim. zaten arabamız var kapının önünden binicez evin önünde inicez.
anakucakları hafif oturur pozisyonda oluyor biliyorsunuz. biz kaliteli bişey aldık römer in alman markası içi dolgulu destekli fln hatta e- bebek de anakucağı desteği bile satılıyor düz yatsın diye içine koyuluyor. ben kontrollerime giderken hep hastaneden insanların anakucağı ile çıkardıklarını görüyorum şimdi anakucakları için anne karnındaki ergonomik duruşu destekliyor diyorlar ama yine de emin değilim.
ne yapsak ?
Isim yazdır tabi canım, daha güzel olur. Evet ben Medicana'da yapacağım aksilik olmazsa. Yenimahalle devlette kime gidiyorsun? Orada erkek bir doktora gitmiştim, adını hatırlayamadım ama zaten tek erkek doktormuş. Baya ilgiliydiCanım ben de bayramdan sonra 1 hafta daha çalışıcam. 32. haftamın sonunda ayrılıcam kısmetse.. 37'ye kadar uzatamadım, çok yoruluyorum artık ://Sağol canım.. Ama kutunun içinden uyku tulumu çıkmadıBu akşam dönüşte uğrayıp alıcaz. Allah'tan uzak bi yerde değil eve yakın. Atlantis Toker bebe'den almıştık. Kapı süsüm çok değişik bi şi değil. Leylekli ağzında bebek var hoşgeldin bebeğim yazıyo kundağında.Ama ben leyleğin üstündeki boşluğa süslü harflerle 'elif' yazmayı düşünüyorum :)Canım şu an için görünen Y.mahalle devlet hastanesi. Aslında özele gidiyodum ama eşimin bi arkadaşı başhekimi ile arkadaşmış. Özel gibi oldu bize. Biz de boştan yere masraf yapmayalım dedik. Sen medicana 'da yapacaktın yanlış hatırlamıyorsam?
herkese selam güzel aralık anneleri
deniz kıyamam yaa çok fenaa allah şifa versin canım
inş böyle sürmez de geçer
gizem ne renk aldın mor istiyorum benresmi var mı koysana kaça aldın maltepeye bakabilirim burda beğenceğimi sanmıyorum
Ben de yarın alıyorum çalışabilir raporumu. Benim 1 hafta önce verilecek sezaryen olacağı için, 31+0'da.Kızlar yarın kontrolum var rapor almaya gidicem.5 hafta daha git gel çok zor olacak ya.allahtan bayram izni var arada ekim çabuk geçecek.rapor alan varmı geri sayımı başlatan..:)
akşam çekip koyarım hayatımmm :)
bütün çantacıları gezdim uçmuş millet 200 300 falan dediler en son biyerde çok beğendim 130 dedi 120ye aldım kuşumm
Günaydınnnnnnnn :)
Canım şeker, nar ve soğan ne için?herkese selam güzel aralık anneleri
ya ne gerek var port bebeye hayatımda o kdr gereksız bısey gormedım..
gereksız masraf bence
ben aralı battaniyeyle çıkarmıştım hastaneden babasının kucağında cıktı kuzum
ana kucağımızda vardı ama koymadık yaz gunu ztn
ayrıca şımdı kış ama farkeden bışey yok
ana kucağımız var yıne ve daha ıyı bır model sırt desteklı ama yıne battanıyeyey sararım kuzucumuu
teyzesi bayramda o pofuduk astronot montlardan alacak kuzuma ona koyucam bırde battanıye tamamdır
ben ztn cok koruyucu olmadım hıc korudukça sankı daha cok hastalanıyorlar
ana kucakları doğumdan ıtıbaren kullanılabılıyor mrk etmesın kımse..
ben port bebeyı kullanışlı bulmuyorum ayrıca
güle güle kullan tatlım bekliyorum resmini
dün bauhause a gitmiştik kozyatağına ordan aldım vakumlu hurcu da
şimdi birini doldurdum ama diğerini akşam bazayı açtırıp doldurcam eşimle şimdi kararsızım ağır kaldırmıyim diyom
Teşekkürler canım. Pijama dünyasından aldım. Dediğin gibi zor oluyor çalışırken bakmak. Internet Mağazası'ndan modelleri haftaiçi belirledim, Cumartesi sabahı gidip aldım. Orada deneyenedim ama. Evde deneyip olmazsa değiştireceğim.Çok güzeller hepsi iyi günlerde kullan . Nereden aldın ? Ben hala pijama , gecelik işlerini halledemedim . İstediğim gibi güzel bulamadım . Çalışınca da gezip bakmak için vakit çok kısıtlı oluyor
Birmax'a bak canım, orada çok şey var.hepsini çok beğendim arkadaşım ne güzel herşeyi halletmişsin çok güzel ve hesaplıı olmuş nerden aldınız bunlara netten ulaşabileceğim bi site varmı kiii ben niğdedeyim ve bunları bulmak çok zor
deniz bak ne diyoo
Bu ay daha önceden yaşamış olduğunuz sırt ağrısı gibi bir çok aynı belirtiyi yaşayabilirsiniz. Siz ve bebeğiniz genişledikçe, sırtınız için yük denegelemek giderek zorlaşacaktır. Bebeğiniz daha hızlı kilo almaya başlıyor.
inş atlatırsın canım çok zor günlük yaşamını bitiriyo insanın
canım serum vücudunun sıvı ihtiyacını karşılayacak sıvı da bebeğin suyunun bile artmasına yardımcı olacak kasılmalara iyi gelecek merak etme erken falan dopurmicaksın yeterki istirahat et fazla ayakta durma ilaçlar işe yaricak.ben 3 aşılamamı zeynep kamil hastanesinde oldum. ve tüp bebek raporumu ordan aldım çooook iyi biliyorum o yolları 1 yıldan fazla süre kar kış demedim gebze den gittim geldim. yine devlet hastanesi gibisi yok. kiloyu boşver herşey bebeğinin karnında durması için. 35 e ne kaldı ki şurda :)
canım güle güle kullan. bu şark han a kuru kahveci mehmet efendi nin sokağından mı gidiliyor? bir de cam şişelerin üzerine sticker olarak ne yapıştıracaksın öyle yapıştırmalar da satılıyormu orda yada şişeleri süslemek için tül incik boncuk fln? 1 şişe içine badem şekeri de koyarsak sence kaça malolur? ben badem şekeri istiyorum da 1 şişe nin içine kaç badem şekeri sığar ? hala kararsızım ne dağıtacağım konusunda. bir ara da havuzlu han da keçe den uğur böcekleri görmüştüm lavanta kesesi ve magneti ile birlikte 1 tl idi. acaba öyle mi yapsam uğraşmasam diyorum bayramdan sonra gidicem eminönüne.. badem şekerleri şişeleri süsleme işi fln bana iş olucak zaten erken doğum riskim oldu korkuyorum heves de ediyorum ama kararsızım. yani tanesi en fazla 1.5 tl ye malolsun istiyorum. badem şekerli olursa daha iyi olur tabisi sence mümkün mü?
canım e-bebek de satılıyormuş bu külotlar dışı naylona benziyor hiç ped koymadan bunlardan mı giyiliyor. sanmıyorum içine ped de yerleştiriliyor dimi? 3 tanesi 10 tl imiş 1-2 gün idare eder sanırım ben de dışarı çıkar ve yepyeni geceliklerim batar diye korkuyorum da.....
port bebe den bahsediyorsun sen. arabanız yoksa bebeği taşımak için soğuk kış günlerinde iyi bir alternatif. ama ben araba koltuğu aldım iğneye doktora araba ile götürürüz. çok kısa bir süre kullanıldığı için bence lüzumsuz. ama uygun fiyatlı bişey. arabanız yoksa öneririm.
tamam tamam oturdum kaldırmıyomay bide kaldır kararsızmışotur oturduğun yerde lütfennn :)))
bende çıkcam birazdan naıtuluse gidicem çok sıkıldım dün 1 haftadır ilk defa dışarı çıktım o da arabayla ananeme gittim geldim patlicam biraz daha durursam hala iyileşmedim gerçi
Teşekkürler canım. Pijama dünyasından aldım. Dediğin gibi zor oluyor çalışırken bakmak. Internet Mağazası'ndan modelleri haftaiçi belirledim, Cumartesi sabahı gidip aldım. Orada deneyenedim ama. Evde deneyip olmazsa değiştireceğim.
Canım şeker, nar ve soğan ne için?
Tarihiniz çok güzelmiş, inşallah denk gelir
Benim de ikinci gebelik ve sezaryen olarak, benim de aklımdaki tarih 11.12.13;-) 39. U doldurduğum gün olacak, doktorum agri sancı olmazsa olur dedi
Bu arada çanta için önerilerin de gayet akıllıca, teşekkür ederiz
SULTAN sen de halletmişsin şekerleri mevlütlükleri
hepsi çok güzel, emeğine sağlık
oh maşallah canım baya detaylı olmuş
iyi fikir oluyo böyle tecrübeliler anlatınca
ama bişey dicem ilk günler için bebeğin gazı olmazmış diye duymuştum
kimyon ve rezene ne için canım senin için mi bebk için miydi?
bi de soğan dikkatimi çekti :44: o nideen???
hımm buarada tam bunu yazcaktım bakalım bizim topiğin 11/12/13 doğumlu bebişi kim olcak diye
bi tanesi sizin şanslıymış
sezeryan olcaklara denk gelir
mutlaka başka bebişlerimiz de olur 11/12/13lü
heyyyyyy pançonu mrk ettım resmını koyarmısınnnn canımm
ne güzel bı doğum tarıhııııı superrr
benimde sırtım çok ağrıyo yanıyo sanki yaa bi tuhaf... seni şimdi daha iyi anlıyorum denizAllah yardımcımız olsun...
bu arada benim bebiş hala dönmedi galiba kukumun üst taraflarında kıpırtılar hissediyorum ama mideme yakın yerde sağ yanımdada hissediyorumbenim bebiş ne yaptı öyle yaaa anlayan var mı? 31. haftamızı dolduruyorz Allah nasip ederse...
heee bide unutmadan söyleyim kızlar annemler eminönüne geçiyolarmış bende gidicem muhtemelen yanlarına hazır evdede yemeğim varken dua edinde hoş bi hamile elbisesi alabileym bayramda ne giyincem bilmiyorum... bide emzirme önlüğü alacam unutmamam lazım :)) hadi öpüldünüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?