2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar şimdi konusu geçince aklıma geldi. bebeği hastaneden çıkartırken portbebe ye mi yoksa anakucağına mı koyacaksınız?

kimisi kesinlikle bebek düz yatmalı portbebe diyor. hem de soğuk kış günleri için iyi bir korunak olur. aşıya ilk kontrollerine fln götürürken de işe yarar. ama genelde çok adi görünümdeler çantalarıyla birlikte takım 50 tl ye bile var ama çanta da aldım fuzuli olacak diye tercih etmedim. gerekirse kalın battaniyelere sarıp sarmalayıp kucağımda çıkartırım kuzumu hastaneden dedim. zaten arabamız var kapının önünden binicez evin önünde inicez.

anakucakları hafif oturur pozisyonda oluyor biliyorsunuz. biz kaliteli bişey aldık römer in alman markası içi dolgulu destekli fln hatta e- bebek de anakucağı desteği bile satılıyor düz yatsın diye içine koyuluyor. ben kontrollerime giderken hep hastaneden insanların anakucağı ile çıkardıklarını görüyorum şimdi anakucakları için anne karnındaki ergonomik duruşu destekliyor diyorlar ama yine de emin değilim.

ne yapsak ?

SULTAN sen de halletmişsin şekerleri mevlütlükleri
hepsi çok güzel, emeğine sağlık

oh maşallah canım baya detaylı olmuş
iyi fikir oluyo böyle tecrübeliler anlatınca
ama bişey dicem ilk günler için bebeğin gazı olmazmış diye duymuştum
kimyon ve rezene ne için canım senin için mi bebk için miydi?
bi de soğan dikkatimi çekti :44: o nideen???

hımm buarada tam bunu yazcaktım bakalım bizim topiğin 11/12/13 doğumlu bebişi kim olcak diye
bi tanesi sizin şanslıymış
sezeryan olcaklara denk gelir
mutlaka başka bebişlerimiz de olur 11/12/13lü

ya ne gerek var port bebeye hayatımda o kdr gereksız bısey gormedım..
gereksız masraf bence
ben aralı battaniyeyle çıkarmıştım hastaneden babasının kucağında cıktı kuzum
ana kucağımızda vardı ama koymadık yaz gunu ztn
ayrıca şımdı kış ama farkeden bışey yok
ana kucağımız var yıne ve daha ıyı bır model sırt desteklı ama yıne battanıyeyey sararım kuzucumuu
teyzesi bayramda o pofuduk astronot montlardan alacak kuzuma ona koyucam bırde battanıye tamamdır
ben ztn cok koruyucu olmadım hıc korudukça sankı daha cok hastalanıyorlar

ana kucakları doğumdan ıtıbaren kullanılabılıyor mrk etmesın kımse..
ben port bebeyı kullanışlı bulmuyorum ayrıca

Isim yazdır tabi canım, daha güzel olur. Evet ben Medicana'da yapacağım aksilik olmazsa. Yenimahalle devlette kime gidiyorsun? Orada erkek bir doktora gitmiştim, adını hatırlayamadım ama zaten tek erkek doktormuş. Baya ilgiliydi

heyyyyyy pançonu mrk ettım resmını koyarmısınnnn canımm
ne güzel bı doğum tarıhııııı superrr

deniz kıyamam yaa çok fenaa allah şifa versin canım
inş böyle sürmez de geçer

gizem ne renk aldın mor istiyorum ben resmi var mı koysana kaça aldın maltepeye bakabilirim burda beğenceğimi sanmıyorum

akşam çekip koyarım hayatımmm :)
bütün çantacıları gezdim uçmuş millet 200 300 falan dediler en son biyerde çok beğendim 130 dedi 120ye aldım kuşumm

Günaydınnnnnnnn :)

Kızlar yarın kontrolum var rapor almaya gidicem.5 hafta daha git gel çok zor olacak ya.allahtan bayram izni var arada ekim çabuk geçecek.rapor alan varmı geri sayımı başlatan..:)
Ben de yarın alıyorum çalışabilir raporumu. Benim 1 hafta önce verilecek sezaryen olacağı için, 31+0'da.
Bu hafta başladı artık, bitti sayılır:) Bayram tatili de iyi oldu, 1 hafta da öyle geçecek. Sonra ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.

akşam çekip koyarım hayatımmm :)
bütün çantacıları gezdim uçmuş millet 200 300 falan dediler en son biyerde çok beğendim 130 dedi 120ye aldım kuşumm

Günaydınnnnnnnn :)

güle güle kullan tatlım bekliyorum resmini
dün bauhause a gitmiştik kozyatağına ordan aldım vakumlu hurcu da
şimdi birini doldurdum ama diğerini akşam bazayı açtırıp doldurcam eşimle şimdi kararsızım ağır kaldırmıyim diyom

Canım şeker, nar ve soğan ne için?
Tarihiniz çok güzelmiş, inşallah denk gelir

haklısın valla ben de gereksiz buluyorum hem ben zaten minyonum onu taşırken önümü göremrm ve düşerim
ama ilk bebişim ya tecrübesizim bir de çok bilmiş bir teyzem var ille de alın diyor 2 torun büyüttü sırtı düz olsunmuş vs.. anakucağımızın resmini eklicem şimdi gayet donanımlı bişey. ben de onu kullanmayı düşünüyorum. hatta kucağımda çıkartırırım kuzumu.

ay bide kaldır kararsızmışotur oturduğun yerde lütfennn :)))
bende çıkcam birazdan naıtuluse gidicem çok sıkıldım dün 1 haftadır ilk defa dışarı çıktım o da arabayla ananeme gittim geldim patlicam biraz daha durursam hala iyileşmedim gerçi

Çok güzeller hepsi iyi günlerde kullan . Nereden aldın ? Ben hala pijama , gecelik işlerini halledemedim . İstediğim gibi güzel bulamadım . Çalışınca da gezip bakmak için vakit çok kısıtlı oluyor
Teşekkürler canım. Pijama dünyasından aldım. Dediğin gibi zor oluyor çalışırken bakmak. Internet Mağazası'ndan modelleri haftaiçi belirledim, Cumartesi sabahı gidip aldım. Orada deneyenedim ama. Evde deneyip olmazsa değiştireceğim.

Birmax'a bak canım, orada çok şey var.

benimde sırtım çok ağrıyo yanıyo sanki yaa bi tuhaf... seni şimdi daha iyi anlıyorum deniz Allah yardımcımız olsun...

bu arada benim bebiş hala dönmedi galiba kukumun üst taraflarında kıpırtılar hissediyorum ama mideme yakın yerde sağ yanımdada hissediyorum benim bebiş ne yaptı öyle yaaa anlayan var mı? 31. haftamızı dolduruyorz Allah nasip ederse...

heee bide unutmadan söyleyim kızlar annemler eminönüne geçiyolarmış bende gidicem muhtemelen yanlarına hazır evdede yemeğim varken dua edinde hoş bi hamile elbisesi alabileym bayramda ne giyincem bilmiyorum... bide emzirme önlüğü alacam unutmamam lazım :)) hadi öpüldünüz :)

ben hepsiburada dan almıştım ped koymadan giyilebileceğini sanmam canım,bonelerin yapıldığı malzemeye benzer bir üründen çünkü olursa eğer o yoğun dönemi atlatana kadar idare etsin yeter,ben adetini fazla gören biriyim çünkü kanamam da çok olur mu diye telaş ediyorum açıkçası o yüzden aldım bunu :18:

tamam tamam oturdum kaldırmıyom
of sabırsızım napim dün de eşim evdeyken sıra gelmedi ona neyse bekliyelim akşamı
sen de dikkat et canım soğuk alma

turkuazcım ankarada nerde hangi semtte mağazası?
bayramda gelirsem belki uğrama fırsatım olur
istanbulu hallettim ya sıra ankaraya geldi

Canım şeker, nar ve soğan ne için?
Tarihiniz çok güzelmiş, inşallah denk gelir

canım şekerli su vericem bu sefer çok ağlatmıcam bebeğimi
hem gaz hemde sarılık yükselmesin diye eskilerden yöntem

inş. gönlüne göre olsun canım teşekkürler

valla canım benim kızımın gazı vardı erkek çocuklarının daha çok oluyor
diye okumuştum hem kendim içicem hemde bebeğime verebilirim duruma
göre ama en çok kendim için bitki çayı vs çünkü bizimde olucak gaz sancılarımız

heyyyyyy pançonu mrk ettım resmını koyarmısınnnn canımm
ne güzel bı doğum tarıhııııı superrr

ekliyorum tatlım

rengi solgun değil fotoğrafta öyle çıkmış taytla çorapla
çok rahat kullanıyorum en soğuk günlerde bile :)

ay cnm ınşallah bulursun güzel bişey .. ben varya artıkk hiççç dolanamıyorum hiççç
eşimsiz ben bir hiçimmm
ve muhakkak yakınımda bi yerde park edilmiş olucak araba..
eşim arabada kullandırmıyor cok saçma ama hamıleyken araba kullanılmaz mışş allah korusun kaza fln olursa aırbag
karnıma vurur ve bebegı kaybedermışım.. kac aydır araba kullanmıyorum ((
arada calıp bı yerlere gıdıyordum muzıgı açıp tey teyyyy
doğurayım fızık tedaviye fln gıderken alıcam kocadan arabayı..
eminonu cok guzeldır hasene bebek sekerı flnda bakıcakmısın uygun bı suru sey var orda.. bızım ıcınde gez bacımmmm

Eki Görüntüle 824966

anakucağımız işte bu kızlar..

bence cok güzel ıdeal... bnmkıde sırt desteklı poşetın ıcınde duruo toz olmasın dıee
bırde cıcılerını çantaya koycaz yaa bı takımı ayrı bı takımı ayrı poşetlemek cok ıyı bır fıkır bencede..
buzdolabı opşetlerı varya buyuk boy oyle seylerın ıcıne koyarız

unutmuşum nar gaz için
soğanda suyunu doğumdan önce azcık
göğüs uçlarına sürcem çatlamaması için
1 hafta önceden kreme başlıcam ama
soğanıda mutlaka denicem çok çekmiştim
meme ucu çatlağından

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…