- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Mslh canim çok sevindim herşeyin iyi olmasinaselamlar kızlar doktordan geldiiik miniğim normale dönmüş 2 kg olmuş kendimde kılo almamışım geçen aydan beri birde kafası aşağıdaymış herşey iyi çok şükür
Cnm listeye yardımda
Narı biz mi yiyicez bebeğin ağzına mı damlatıcax ??
Ben narı evde hazırlayıp cam saklama kabına koyayım diyorum
Yada k v yapar bnm telaşem olursa
Kaşıkta yazdım listeye
Gözün aydın canım :) Darısı bize olsun.. Benim pıtırcık dönmedi daha
Agresif melek canım gözün Aydın
Bnmde cuma gibi kontrolum var
Mslh canim çok sevindim herşeyin iyi olmasina
Bebek icin canim bizde yiyebiliriz ama kanı sulandirir mi bilmiyorum
herkese iyi haftalar kızlarrr
ayy ne güzel kardelencim halletmişsin
120 çok değil mi kuşum ya :26:
hoş ben de bi 70 tane falan düşünüyorum liste uzun bizim de
ince mi şişelerin ağzı, iri badem geçer mi? nasıl tek çeşitmiydi?
ben de gitcem de önden biliyim ona göre kararımı veriyim
sadece o dükkanda mı vardı şişe
ayy ne çok sordum
Canım şark han ın üst katında bir sürü dükkan var hep bu tarz şeyler satılıyor.şişelerin çok çeşit ve boyutlusu var.bizim aile çok kalabalık bide gelenler çok olacak.benim şişeden badem şekeri geçmeyebilir.ama daha büyükleri var
Merhaba kızlar bayramda tatile gidecek olan var mı?
sağolun kızlaaar darısı başınıza ben hareketlerini hiç aşağaıda hissetmıyordum zaten yanlarımda ve yukarıdaydı. normal doğum yapabilirim başka bişey cıkmazsa
herşeyin yolunda olması çok güzel melek. Inşallah doğumunda zamanında ve sorunsuz olur.Bizim kontrolümuzde perşembe günü.Bakalım 2 kilo oldumu ? Bence 1800 falandir.
Doğum tarihi isticem 11.12.13 çok güzel bi tarih ama bizim için çok geç.Büyük ihtimal kasımin son haftaları olur.
Oğlumun doğum tarihi. 08.08.08 di
sağolun kızlaaar darısı başınıza ben hareketlerini hiç aşağaıda hissetmıyordum zaten yanlarımda ve yukarıdaydı. normal doğum yapabilirim başka bişey cıkmazsa
Maşallah canım...
Valla benimki bi vuruyor aşağıma ayağı çıkacak 7sanıyorum
Kızlar çok kotu vuruyor mesaneye çok agritiyo bi de su sıralar çok hareketli hic uyumuyor nerdeyse...
sabah mideme vuruyor akşam mesaneye götü başı agri oynuyor
Aman hic hareket etmemesinden iyidir sonuçta...
kızlar dün bizde odaya soba kurduk çok yoruldum ama kaygisi gitti bugün de kızımn cicilerini yıkadim ama arielle yıkadim:26:
Bi avuc koydum deterjanı iki kere durulattm umarim birşey olmaz serdim kurumasini bekliyorum...
Perşembe günü tekrar gidicem fakülteye kızlar test tekrarlancak dua edin kızlar değer düşmüş olsun:26:
merhaba bayanlar.. bizimde dün beşiğimiz geldi cok sukur yarın kurucaz inşallah.. bebişın kıyafetlerınıde alıyoruz azar azar.. anne lütfenden cek gelmiş kozmetık ıhtıyaclarınıda ordan karsılarım buyuk ıhtımal.. ayy az kaldı ya cok heycanlı
bu arada bacılar bız bayramda ne gıycez bu koca göbüşlerle yagerci bayram dıyınce suan tek düşündüğüm bayram temizliği.. günlük işlerimi yaparken bıle kasılmalarım artıyor.. insanın yardım edenının olmaması ne zor allahım kımseyı yalnız bırakmasın..
Bugün itibariyle 31. Haftamiz da doldu bizim
Kızlar bakın ne dicem.. Son haftalarda kuran okuyabilen arkadaşlar birer yasin okusak, bilmeyenler de ayetel kürsi okusa. Hepimiz birbirimize bağışlasak. Yada bizim cuma günleri sohbet günümüz oluyor. Hocamıza toplu bağışlama ve dua ettirebilirim. Tabi isterseniz. Düşünürseniz farklı fikirler de üretebiliriz. :44:
Kızlar bakın ne dicem.. Son haftalarda kuran okuyabilen arkadaşlar birer yasin okusak, bilmeyenler de ayetel kürsi okusa. Hepimiz birbirimize bağışlasak. Yada bizim cuma günleri sohbet günümüz oluyor. Hocamıza toplu bağışlama ve dua ettirebilirim. Tabi isterseniz. Düşünürseniz farklı fikirler de üretebiliriz. :44:
Allah yardımcın olsun kolay gelsin canım. Akraba falan yok mu yardımcı olacak? Olmadı yapabildiğin kadarını yaparsın canım. Canımız sağolsun varsın kirli olsun.yorma kendini.
Ben iyiki erkenden yapıp bitirmişim temizliğimi.kapı pencere duvar perde koltuk halı komple bitirmiştim. Şimdi hiç halim yok. Yapamazdim.
canım güle güle kullan. bu şark han a kuru kahveci mehmet efendi nin sokağından mı gidiliyor? bir de cam şişelerin üzerine sticker olarak ne yapıştıracaksın öyle yapıştırmalar da satılıyormu orda yada şişeleri süslemek için tül incik boncuk fln? 1 şişe içine badem şekeri de koyarsak sence kaça malolur? ben badem şekeri istiyorum da 1 şişe nin içine kaç badem şekeri sığar ? hala kararsızım ne dağıtacağım konusunda. bir ara da havuzlu han da keçe den uğur böcekleri görmüştüm lavanta kesesi ve magneti ile birlikte 1 tl idi. acaba öyle mi yapsam uğraşmasam diyorum bayramdan sonra gidicem eminönüne.. badem şekerleri şişeleri süsleme işi fln bana iş olucak zaten erken doğum riskim oldu korkuyorum heves de ediyorum ama kararsızım. yani tanesi en fazla 1.5 tl ye malolsun istiyorum. badem şekerli olursa daha iyi olur tabisi sence mümkün mü?
Daha yukarıda kalıyor şark han canım.Benim aldığım şişelerin boyutu çok büyük değil.sticker internetten sipariş vereceğim canım.orda süslemeler var.tül,boncuk ve daha bir sürü şey.Şark han ın üst katı sadece bunlarla dolu zaten.badem şekeri ne kadardır hiç bilmiyorum ama gül suyundan pahalıya çıkar diye düşünüyorum.eğer uğraşmak istemezsen hazır satılan bir sürü şeker süsleme var onlardan alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?