2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
zaman daralıyor

şeker, hatıra yok
oda yok
hastane süsü yok
çamaşırlar yıkanmadı
oda boşaltılmadı

çok mu rahatım?
zamanım yok

bebek şekerını kendı yapıcak hanımlar bimdekiler beyaz sanırım.. tatbak dada cok uygun renklı sekerler var tavsıye ederım... :)
tatbakta mavi yoktu burda
sadece pembe gri falan karışık olarak vardı canım
ama evet fiyatı uygun orda 22 mi neydi

olur mu ne güzel öneriler bunlar
birbirimize hatırlatmamız lazım

hayır canım taaa başlarda bi konuşmuştum normal isterim diye o kadar
bu cuma randevum konuşmak istiyorum ama sezeryan gerekmiyosa yine de sez. yapcağı sinyali alırsam hiç istemem...

nasıl bebişin gelişimi ilosu herşey yolundadır umarım

bebek iyi çok şükür de ben pek değilim, ağrılar var
şeker çıktı, tansiyon çıktı :))
şu an iyiyim şükür, iri bebek ihtimali varsa zaten normal düşünemem, öyle bir sinyal aldım bende o yüzden hayırlısı olsun :)

zaman daralıyor

şeker, hatıra yok
oda yok
hastane süsü yok
çamaşırlar yıkanmadı
oda boşaltılmadı

çok mu rahatım?
zamanım yok

e biyerden başlamak lazım
sonra çok üstüste gelir canım
almak bişey değil belki ama beğenip karar vermek ve alana kadar çok zaman geçiyo
neydi mesleğin?

e biyerden başlamak lazım
sonra çok üstüste gelir canım
almak bişey değil belki ama beğenip karar vermek ve alana kadar çok zaman geçiyo
neydi mesleğin?

ben adliyede bilirkişiyim
aslında bayramda annemlere teyzelerime halletireceğim bir kısmını :)
yeğenimin beşiği gelecek, o yüzden oda seçimi çok daraltmıo ama yine sıkıo içimi

sonradan gordum ama ıkı gundur sırtımdan dolayı cok takılamıyorum canım suan ölüyorum ağrıdan mesela..
neysee ya kavanozları sen gormedın yanı şişeleriii canım
6,5 cm falan boyuuu 3 tane koysan cok şık durur hem kurdelası etıketı flnda olcak yaa dolu dolu durur
mıllet başka bebek sekerlerınde ıkı tane badem sekerı yıyor cogu yemıoo bıle
ben ıkı mavı bır beyaz yada ıkı beyaz bır mavı karışık koyucamm
eşime stcker yaptırıcam demıştım ya
yaparım dedı kendılerı .. sticker ların uzerınde hoş geldin evimizn miniği yazsın ıstıyorum
kuşe mavı kâğıda bastırtıcazz burda matbaada ..
ben yapıştırıcam onları ..
bayramdan sonra sticker işini halleder eşim
sonra yapştırırım .
şekerlerı en son alıp atarım ıclerıne ztn herseyı hazır olmuş olucak
mantar tıpayı ac ve at
ama sepet bulamadımmmmm bursada baktım hasır beyaz sepet yokkk
bılen varsa soylesın nette cok pahalı (
çikolata yda akide şekeri gibi olanlar yapışabılır dıye duşundum badem sekerı yapşmaz

3.5 kilo üstünde olursa, yine de normal doğum düşünen var mı?

3,670 dogdu oğlum
koca kafalı bıseydı ...
ama bılemıyorum kıııııı offffffffffff
esımle dun konuştuk ılla normal doğum ıstıyor
delımısın dedım ya kılolu olursa kordon dolanırsa bebek gerı donmuşşsee
buyuk konuşma sen hayırlısını dıle dedım
adama bakk delüüüüü

dun carreforuda dondurma yedim
eve geldım frigo yedim.
sonra eşim akşam oğlumla yemeğe gıttıı gelirken bana baklava alın dedım
ben çıkamadım ağrımdan oğlanda sıkılmıştı
neyse
gelirken bana 6 adetcikkk baklava almış....
hepsını yedım hemde bı oturuşta
bugünde irmik helvası yaptım şimdş oturdum bı yandan sırtımdan ahlıyorum bı yandan yıyorum
töbe töbeeeee

kendi doğruyor sanki :)) acı bir yana ben gelişebilecek olumsuzluklar konusunda endişeliyim, iyi cesaret etmişsin, annelerimiz çatır çatır doğurdu evet ama 20 yaş nere 30 yaş nere, bebeğe yazık

çok korkuyorum

ben de fenayım buaraaaa, kaymaklı ekmek kadayıfı istedim kocamdan, koca bir paket biskuvi yediğimi söylemeden

çok heycanlıyım bakalım getirecek miiiiiiiii

hmm geçmiş olsun canım neyseki diyetle başedilebilir şeyler

ya ben normal çok istiyorum bi arkadaşım 4 kiloluk bebeğini normal doğurdu
4 değil belki ama 4e kadar normal isterim
ben de 3,850 doğmuşum normalle
yine de büyük konuşmak istemiyorum hayırlısı olur inşallah

öncelikle hayırlısı tabi, sağlıkla gelsin de..
ben de istiyordum ama son dönemde biraz vazgeçtim, tek korkum gelişecek şeyler
yoksa yıllarca böbrek ağrısı çektim, çocuk mu doğurmucam heheyytt

allah şifa versin denizcim elden bişey gelmemesi de çok üzücü
netten almadın galiba dimi diye sormuştum, bi de deneme yaparsan resim ekle demiştim
resim koydun mu kii sen görmedin diyon
ay hatlar karıştı
neyse anladın sen onu

ben de fenayım buaraaaa, kaymaklı ekmek kadayıfı istedim kocamdan, koca bir paket biskuvi yediğimi söylemeden

çok heycanlıyım bakalım getirecek miiiiiiiii

Ayyyyy koptummmmmm
Heyecanını yerim senin
Dünde ben öyleydim eşim kova paketle gelince uçtum
Ay içini bi açtım 6 tanecik pehhhh

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali Muhammed
Elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah
Allahım bu güne kadar verdiklerine,bundan sonra vereceklerine yüzbünlerce hamdu senalar olsun ya Rabbim..
Ya rabbim izzetin kemalin hakkı için,vahdaniyetin ferdaniyetin hakkı için, azameti kibriyan hakkı için, ya Rabbi arşı ala hürmetine, levhi kalem hürmetine, 18bin alem hürmetine, cennetin cemalin hürmetine okumuş olduğum (yasin-i şerif , ayet-el kürsi..) yi dergahı izzetinde kabul ve mekbul eyle..
Bu okuduklarımdan hasıl olan sevabı evvela peygamberlerin evveli Adem A.S, ahiri iki cihanın serveri Muhammed Mustafa (S.A.V) Hazretlerinin mübarek temiz pak ruhlarına ve hasıl olan sevabı Peygamber efendimizin ehli beytinin, cihari yar güzin efendilerimizin,ashabının ruhlarına hediye eyledik..Ondan hasıl olan sevabı bütün pirlerin, şeyhlerin, evliyaların, alimlerin, şehitlerimizin ruhlarına ayrı ayrı hediye eyledik sen kabul eyle ya Rabbim..
Ya Rabbim bu mübarek kullarının ve senin yanında sevgili olan bütün kullarının hürmetine bizi darda bırakma, zor işlerimizi kolaylaştır..Ya rabbim bu kullarının hürmetine Benim ve bebek bekleyen tüm kullarının yavrularımızı zamanında ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eyle..Doğumlarımızı kolaylaştır ya Rabbim..
Senden hayırlı evlatlar isteyen tüm ana babalara hayırlı evlatlar nasip eyle..
Bizim yavrularımızı da bize, vatana ve milletimize hayırlı evlatlar olmalarını nasip eyle..Onları asi ve isyankar eyleme,doğru yolunda giden kullarından eyle.Onları bize bizi onlara hayırlı kıl..
Ya Rabbim dualarımızın kabulü için, geçmişlerimizin ruhu için, maddi manevi tüm sıkıntılarımızın giderilmesi için, evimizin mutlu huzurlu ve bereketli olması için, kazancımızın helalinden ve bereketli olması için,eşlerimizle aramızda ülfet muhabbet bağının sımsıkı olması için,vücudumuzun sağlıklı sıhhatli olması için bilhassa Allahım senin rızan için el-Fatiha..
Aslında çok uzun kızlar.Bukadarı yeterli sanırım.Okuyacak olanlara şimdiden Allah kabul etsin diyorum.

Komadım resim balikom:26:
Eşim çarşıdan o selak adamdan almış
35 adet.. Bağa sürpriz yapmış

Bu bnm şişe
Bu sekilde sticker olucak

bende çıkolatalı baklava ıstıyorummm

ayyy öldüm bittimmm turşu gibi oldum resmennnnn
üsküdara c&a'ya gittim birsürü şey aldımmm pantlon aldım kalın kot uzun hırka aldım bayaa kalın mont gibi hatta idare eder beni bu kışbişeyler daha aldımda hatırlayamıyorum yorgunluktan.lcw'dan kadife tayt aldım bide kazak aldım.
hastaneyede gitttiimmm eylülü görmeye hiç aklımda yoktu çıkmışken gidiyim dedim
30+0 bugün ultrason 32 gösteriyo
1800 kg 41 cm olmuşş
ama doktor böyle şişko olursa normali unut dedi.bende dedim bu sefer bi aksilik olmadığı sürece normali denicem bakıcak kimsem yok dedim tamam normali bekleriz ama kilolu olursa olmaz dedi son haftalarda belli olucak yani:26:
carrefourdan'da alışverş yapım geldim 10 kere oturup dinlendim çok çokkkk çok yoruldummmm
yarın temizlik var evi toparlamam lazım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…