2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
sırtımın ağrısından ölüyorum kızlar

eşıım bıbr dolması yemıyor dıye ona ayrı tencere kabak ve patlıcan dolması yaptım
ayrı bı tencerede bıber dolması yaptım.. mutfağı topladım
pert oldummmm perttttttt

benim ağız genişliği ne kadar bilmiyorum ama 1cm olabilir dediğin gibi.mavi kolonyalar varmış.erkek için alıyorlardı hep

benim ağız genişliği ne kadar bilmiyorum ama 1cm olabilir dediğin gibi.mavi kolonyalar varmış.erkek için alıyorlardı hep

Ay öffff bi gidemedim ki Eminönü'ne
Bayramda ist da olucam belki eşimle gideriz ama hiç sanmıyorum Aralla :/
Soğuk fln olur hem

Sen nasıl süsliceksin?

selamlar kızlar doktordan geldiiik miniğim normale dönmüş 2 kg olmuş kendimde kılo almamışım geçen aydan beri birde kafası aşağıdaymış herşey iyi çok şükür
gözünaydın melekcim güzel haberlerin darısı başımıza
benim de cuma günü randevum

güle güle kullanın canım
resim de ekleee
işlerde eşinden yardım iste madem yalnızsın çok yorma kendini allah korusun, olduğu kadar artık...
o kampanya da değerlendirilebilir gayet hoş görünüyo canım

canım inşallah değerler normal çıkar
çift durulamayla iyi yapmışın canım sen ütüye geçebilirsin artık
ben daha yıkamadım
bayramdan sonra yıkamayı düşünüyorum

olabilir canım çok güzel olur
ben de hatim okuyorum çok gerideyim henüz
bi yandan da onu bitirmeye çalışıyorum
dualarımıza birbirimizi de katalım hep

denizz dün ben de bunu sormuştum gözünden kaçtı sanırım
resim ekleeee
ben de o resimdeki gibi 6 tane falan koyamicam bi de 70 tane hazırlicam ben
belki mavi iri bademle normal beyaz badem de atarım
3mavi 2 beyaz yada fındıklı çikolatalı toplardan ya da bonibon oyyyyy düşündükçe kafa karışıyo
çok renkli de olmasın sade daha şık

Ay öffff bi gidemedim ki Eminönü'ne
Bayramda ist da olucam belki eşimle gideriz ama hiç sanmıyorum Aralla :/
Soğuk fln olur hem

Sen nasıl süsliceksin?

tatlım bayramda açık olmayabilir ordaki hanlar
pazarları da kapalı çünkü :26:

ben okurum canım kendimde hatim bitirmeye çalışıyorum ama hergün okuyamıyorum ama kararlıyım bitiricem hatımımı. özelden isimlerimiz alalım okuyalıım isimle bağışlarız

Bende yasin okuyabilirim canım. Doğum iznine ayrılıyım bayram sonrası okurum evdeyken :)

Dua ettiririm tabi canım.
O zaman şöyle yapalım isterseniz? Ben hocamızin bağışlama duasını buraya yazayım. Isteyen okuyup bu dua ile bağışlamasını yapar. Güzel bi dua başka zamanda okuyabilirsiniz. Öyle yapalım mi?

bu arada badem şekerleri pahalı ama bimdekıler nasıl orda da var ya fiyatıını bilmıyorum da uygundur gibime geldi bakmak lazım
ayrıca renkli sabun rendesi de olur . yada akıde şekeri küçük küçük ::):):):)

melekcim link için tşkler canım

ya şu sağ üsttekine bayıldım ama o sitede bu şişeden yok maalesef tüh

Eki Görüntüle 825307

ewet bende onları çok bebeğndim ama yok sanırım olsun eşimede bir göstereyım de akşama. sipariş vereyım gariii 105 tane bana yeter yetmezse de millet eksik kalsın yahuu

Güzel düşünmüşsün canım olur tabi çokta güzel olur

Eki Görüntüle 825307

Canım bu yuvarlak kavanozlardan heryerde var. Hemde netten daha ucuza alınır. Içine de renkli sabun rendesi koysak çikolatadan ucuza gelir. Mis gibi kokar. Ağız kısmına tül yada bu kumaşlardan yapmak çok kolay olur. Hemde pek görülmemiş bişe bu kavanozlar.aklıma yattı.:13:

şişe yapanlar kervanına hoşgeldin canım
bimde iri badem var mıydı yaa :44:

sağ üsttekini diyorum mtacım, varmıdır o model öyle küçük boy?? bakmak lazım ama sanmıyorum
heryerde olan ilk resimdeki standart model oluyo genelde

şimdi fikrim şu bu kavanozardan alıcam 44 tl. birmaxta hazıor kesilmiş tüller var 100 taneymiş 5.50 tl birde renkli ince şerit içine de renkli sabunnnn ucuz olur dimiii hadi bismillah fikrimi hayata geçirmem gerek

bebek şekerını kendı yapıcak hanımlar bimdekiler beyaz sanırım.. tatbak dada cok uygun renklı sekerler var tavsıye ederım... :)

bu arada cantanıza bılındık seyler dısında neler koycaksınız... kasım annelerınde konu açılmışoraya yazdım burayada yazıyım...
tarak, logusa tacı ve rahat etcegınız bı lastık toka almayı unutmayın... bebegın cantasıyla sızın cantanız ayrı olcaksa kendı cantanıza ayrı ıslak mendıl koyun.. 0lu pecetelerdendekoyabılırsınız ozellıkle devlet hastanesınde dogum yapcaksanız pecete kesınalın.. diş fırcalama alıskanlıgınız varsa diş macunu ve diş fırcası almayı unutmayın.. birde dogumdan once cok ac kalındıgı ıcın mıde bulantısı oluyor nanelı seker ve sakız alıncantanıza mıde bulantısını hemen kesıyor. devlet hastanesınde doğum yapıcaksanız tuzlu kraker de koyun cunku yakınlarınızın yemegı sıze ulastrması cok uzun zaman alıyor veyakınlarınıza tembıhleyın meyve suyu dısında tatlı bısey almasınlar okadar aclıgın ustune sekerlı yıyınce dırek cıkıyor.. sızınde aklınızda bulunsun meyve suyunu en son için, boş mıdeyle değil.. ve fotograf cektırıceksenız goz kalemı allık vs gbı makyaj mazemelerınızıde alın.. ınsanın kansızlıkdan yuzu soluyor :))) sezeryan doğum yapıcaksanız yatakdan dogrulamıcaksınız ama sut ıcın cok su ıcmenız gerekıcek.. hastanelerın kantınınde emzıklı su sıselerı yok şımdıden alıp ucunu cantanıza koyun yakınlarınız normal su alır ucunu degıstırırsınız yattıgınız yerden suyunuzu ıcersınız kirliler için çop posetınıde unutmayınn

Son düzenleme:
belki çok oldun dıceksınız ama bı tavsıyem daha var bebegın kıyafetlerıne yumusatıcı kullanılmaması gerektıgını bılıyosunuz zaten kendınızınkınede kullanmayın.. doğumdan sonra parfumde kullanmayın deodarantınız kokusuz olsun.. hem bebek sızın uzerınızede temas edıcek hemde kokunuzu tanıması ıcın cok onemlı

pek görünmüyosun doktordaşım
hadi güzel haberlerle gel inşallah
gelince bize de anlat
doğum şeklini konuştunuz mu hiç?

yaaa çok yoğun çalışıyorum hiç giremiyorum, çok istiorum girip bişeyler paylaşmayı ama malesef zaman bulamıyorum

bir kere konuştuk, her ikisini de destekliyor, şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapacağının sinyalini verdi
sen hiç konuştun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…