- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
canıkom bende o şişelerden aldım daha doğrusu eşim alıp getırmış 35 tane
ama burda 1 tl ye bulabıldık tanesını
50 cc 7 cm bişey agız genişliği 2 cm şekerler kolayca sıgabılıyor
ıcıne 3 er şeker atıcaz bız çokkk pahalı cunku badem sekerlerı .... :26:
beyaz ve mavı seker alıcaz.. mavi tül kurdela yapıp kurdelanın ortasına ugur bocegı yapıştırıcaz.. bı tane yaptım ben
ama ıcınde sekerı yok tabı suan .. eklerım bır ara..
sen cok ıyı dıyata almışsın agıs genıslıgı ne kdr aceppp badem sekerı sığmayanlarda var cunku sadece gul suyu kolonya
yada renklı bonıbon sekerlerın sıgabıldıgı boyutta oluyor o ..
agız genıslıklerı 1 cm oluyor onların ..
gul suyu ne renklrde var acep yaaa mavı bulabılırmıyız kı :26::26:
benim ağız genişliği ne kadar bilmiyorum ama 1cm olabilir dediğin gibi.mavi kolonyalar varmış.erkek için alıyorlardı hep
gözünaydın melekcim güzel haberlerin darısı başımızaselamlar kızlar doktordan geldiiik miniğim normale dönmüş 2 kg olmuş kendimde kılo almamışım geçen aydan beri birde kafası aşağıdaymış herşey iyi çok şükür
güle güle kullanın canımmerhaba bayanlar.. bizimde dün beşiğimiz geldi cok sukur yarın kurucaz inşallah.. bebişın kıyafetlerınıde alıyoruz azar azar.. anne lütfenden cek gelmiş kozmetık ıhtıyaclarınıda ordan karsılarım buyuk ıhtımal.. ayy az kaldı ya cok heycanlı
bu arada bacılar bız bayramda ne gıycez bu koca göbüşlerle yagerci bayram dıyınce suan tek düşündüğüm bayram temizliği.. günlük işlerimi yaparken bıle kasılmalarım artıyor.. insanın yardım edenının olmaması ne zor allahım kımseyı yalnız bırakmasın..
canım inşallah değerler normal çıkarMaşallah canım...
Valla benimki bi vuruyor aşağıma ayağı çıkacak 7sanıyorum
Kızlar çok kotu vuruyor mesaneye çok agritiyo bi de su sıralar çok hareketli hic uyumuyor nerdeyse...
sabah mideme vuruyor akşam mesaneye götü başı agri oynuyor
Aman hic hareket etmemesinden iyidir sonuçta...
kızlar dün bizde odaya soba kurduk çok yoruldum ama kaygisi gitti bugün de kızımn cicilerini yıkadim ama arielle yıkadim:26:
Bi avuc koydum deterjanı iki kere durulattm umarim birşey olmaz serdim kurumasini bekliyorum...
Perşembe günü tekrar gidicem fakülteye kızlar test tekrarlancak dua edin kızlar değer düşmüş olsun:26:
olabilir canım çok güzel olurBugün itibariyle 31. Haftamiz da doldu bizim
Kızlar bakın ne dicem.. Son haftalarda kuran okuyabilen arkadaşlar birer yasin okusak, bilmeyenler de ayetel kürsi okusa. Hepimiz birbirimize bağışlasak. Yada bizim cuma günleri sohbet günümüz oluyor. Hocamıza toplu bağışlama ve dua ettirebilirim. Tabi isterseniz. Düşünürseniz farklı fikirler de üretebiliriz. :44:
canıkom bende o şişelerden aldım daha doğrusu eşim alıp getırmış 35 tane
ama burda 1 tl ye bulabıldık tanesını
50 cc 7 cm bişey agız genişliği 2 cm şekerler kolayca sıgabılıyor
ıcıne 3 er şeker atıcaz bız çokkk pahalı cunku badem sekerlerı .... :26:
beyaz ve mavı seker alıcaz.. mavi tül kurdela yapıp kurdelanın ortasına ugur bocegı yapıştırıcaz.. bı tane yaptım ben
ama ıcınde sekerı yok tabı suan .. eklerım bır ara..
sen cok ıyı dıyata almışsın agıs genıslıgı ne kdr aceppp badem sekerı sığmayanlarda var cunku sadece gul suyu kolonya
yada renklı bonıbon sekerlerın sıgabıldıgı boyutta oluyor o ..
agız genıslıklerı 1 cm oluyor onların ..
gul suyu ne renklrde var acep yaaa mavı bulabılırmıyız kı :26::26:
Ay öffff bi gidemedim ki Eminönü'ne
Bayramda ist da olucam belki eşimle gideriz ama hiç sanmıyorum Aralla :/
Soğuk fln olur hem
Sen nasıl süsliceksin?
ben okurum canım kendimde hatim bitirmeye çalışıyorum ama hergün okuyamıyorum ama kararlıyım bitiricem hatımımı. özelden isimlerimiz alalım okuyalıım isimle bağışlarız
Bende yasin okuyabilirim canım. Doğum iznine ayrılıyım bayram sonrası okurum evdeyken :)
cnm ben okurumda nasıl olucakkk ? ben ztn okuyup hepınız ıcın dua edıyorum sureklı
son haftada okurum tek kışı ıcın degıl tum aralıkta doğum yapacak kasımda doğum yapacak anne adayı arkadaşlarım ıcın dıye baslıyayıp dua edıyorum en son .. kolay doğum sağlıklı evlat nasıp eyle dıyorum
hocanıza sohbette dua ettırırsen bızım ıcın cok sevınırız canım..
Melek o kavanozlarda çok güzellllllkafamız çok karıştı bunlardan mi yapsam
melekcim link için tşkler canım
ya şu sağ üsttekine bayıldım ama o sitede bu şişeden yok maaleseftüh
Eki Görüntüle 825307
Dua ettiririm tabi canım.
O zaman şöyle yapalım isterseniz? Ben hocamızin bağışlama duasını buraya yazayım. Isteyen okuyup bu dua ile bağışlamasını yapar. Güzel bi dua başka zamanda okuyabilirsiniz. Öyle yapalım mi?
melekcim link için tşkler canım
ya şu sağ üsttekine bayıldım ama o sitede bu şişeden yok maaleseftüh
Eki Görüntüle 825307
şişe yapanlar kervanına hoşgeldin canımbu arada badem şekerleri pahalı ama bimdekıler nasıl orda da var ya fiyatıını bilmıyorum da uygundur gibime geldi bakmak lazım
ayrıca renkli sabun rendesi de olur . yada akıde şekeri küçük küçük ::):):):)
Canım bu yuvarlak kavanozlardan heryerde var. Hemde netten daha ucuza alınır. Içine de renkli sabun rendesi koysak çikolatadan ucuza gelir. Mis gibi kokar. Ağız kısmına tül yada bu kumaşlardan yapmak çok kolay olur. Hemde pek görülmemiş bişe bu kavanozlar.aklıma yattı.:13:
pek görünmüyosun doktordaşım
hadi güzel haberlerle gel inşallah
gelince bize de anlat
doğum şeklini konuştunuz mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?