ayyy öldüm bittimmm turşu gibi oldum resmennnnn
üsküdara c&a'ya gittim birsürü şey aldımmm pantlon aldım kalın kot uzun hırka aldım bayaa kalın mont gibi hatta idare eder beni bu kışbişeyler daha aldımda hatırlayamıyorum yorgunluktan.lcw'dan kadife tayt aldım bide kazak aldım.
hastaneyede gitttiimmm eylülü görmeye hiç aklımda yoktu çıkmışken gidiyim dedim
30+0 bugün ultrason 32 gösteriyo
1800 kg 41 cm olmuşş
ama doktor böyle şişko olursa normali unut dedi.bende dedim bu sefer bi aksilik olmadığı sürece normali denicem bakıcak kimsem yok dedim tamam normali bekleriz ama kilolu olursa olmaz dedi son haftalarda belli olucak yani:26:
carrefourdan'da alışverş yapım geldim 10 kere oturup dinlendim çok çokkkk çok yoruldummmm
yarın temizlik var evi toparlamam lazım daha
üsküdara c&a'ya gittim birsürü şey aldımmm pantlon aldım kalın kot uzun hırka aldım bayaa kalın mont gibi hatta idare eder beni bu kışbişeyler daha aldımda hatırlayamıyorum yorgunluktan.lcw'dan kadife tayt aldım bide kazak aldım.
1800 kg 41 cm olmuşş
ama doktor böyle şişko olursa normali unut dedi.bende dedim bu sefer bi aksilik olmadığı sürece normali denicem bakıcak kimsem yok dedim tamam normali bekleriz ama kilolu olursa olmaz dedi son haftalarda belli olucak yani:26:
carrefourdan'da alışverş yapım geldim 10 kere oturup dinlendim çok çokkkk çok yoruldummmm
Haklısın valla bugün aklımda ma yarın uçup gider :)Ercelf ben aldım kağıdı kalemi
Akıl yokki bende unuturum
Yazıyorum şimdi :))))
Ben de okurum canım çok iyi fikir.Bugün itibariyle 31. Haftamiz da doldu bizim
Kızlar bakın ne dicem.. Son haftalarda kuran okuyabilen arkadaşlar birer yasin okusak, bilmeyenler de ayetel kürsi okusa. Hepimiz birbirimize bağışlasak. Yada bizim cuma günleri sohbet günümüz oluyor. Hocamıza toplu bağışlama ve dua ettirebilirim. Tabi isterseniz. Düşünürseniz farklı fikirler de üretebiliriz. :44:
Kızlar gece gece alışverişe gittik
Kayınvalidem ne zmndr bişeyler alıcam beni götürün deyip duruyordu
Malum araba sadece bizde var ve kadının dizleri çok ağrıyor tek gidemez
Bende hep atlatıyordum anne gerek yok fln diyordum yada
Durumları olmadıgı için :/
Bugun giyinmiş bize cıktı hadi gidelim diye
Mecbur çıktık bu kez aysen bebeye gittik
Renkli hastane çıkışı
Zıbın
İçi tüylü ayıcık seklinde tulum
Bî tane penye ayaklı tulum
Projeksiyon dönence aldı
1800 kg 41 cm olmuşş
bu yorgunlukla geldim banyoya bi girdimki kaloriferden su akmış bütün banyoyu su basmış ve hem normal banyoyu hem bizim yatak odasındaki banyoyu ağlaya ağlaya sildim temizledim.altınada kova koydum akıtan yerlerin.vanası gevşemiş heralde
Ayyy gizommmm yerim onun dötunu kız sende bende doguramıcaz mı acep
Yaaa amannn salla gitsin ben sezeryan de olabilirim valla yeterki bebeğim sağlıklı olsun
Sende de bnm gibi gayretlisin 1 günde kalkarız ayağa inşallah
Bak bnmde sadece evde ara sıra k v yardım edicek
Kocam hastanede kalacak yanımda
Ablam calışıo ist da annem onun cocuklara bakıo
Gelemezler sanırsam:/
K v nin dizleri ağrıyor
Allah güç versin yaparız ederiz mrk etme
Aaaaa şokk yaaaa offf o yorgunluğun üzerine birde bu
Ah cnm yaaa gecmiş olsun
(
aynen hayatım napalım ya kadere kalmış artık :))
kayınvalidem dedikii geçen gün;evdeki kadını gönderirim 1 ay sende kalır yemekleri temizliği falan yapar.hastanede 1-2 gün emrah kalır bizde akşamları geliriz.eve çıkınca 1 hafta bende dururum kadınla beraber.2.hafta ben işe giderim mecbur 3.mağazayı açıyolar ya ondan gitmesi gerek zaten.teyzen izin alır 3-5 günde dedi..alışana kadar da yardımcı abla benle kalcak işte.idare ederiz dedi.nasıl şaşırdım anlatamam.emrah mı bişey çıtlattı acaba böyle imana geldi birden:44:
İşte bu süper bi haber..!!!!!
Cok iyi olur deseydin
Bende size gelem kadını banada baksın ahahaha:)))
Ay cok sevindim ya afferin böyle olsun canımı yesin:)
doktor bana artık 2 haftada bir geliyosun dedii
zaten bu zamana kadar o 1 ay sonra dedi ben 2 haftada gittim değişen bişey olmicak
Ay bende onu diyecektim :)))
Bnm Dr umda 15 gün sona gel demişti ama 3 haftayı bulacak sanırım gitmem
Hiç hesap tutmuyorum valla :44:
Cuma kontrolum varrrrr bakalım bnmki kaç kg olmuş
4 tane hastane çıkışı oldu cocuğun
2 şini göturucem hastaneye
Bide iki tulum göturucem
Ve yeni aldığımız ayıcıklı tulumu
Yeter artar bile
yeter canım tabii.
denizimm yıkıyolarmı bebeği hastanede ?
Ay aralı yıkamışlardı yani eşim gormuş
Doğdu hemen götürdüler kan vardı bazı yerlerinde
Yıkayıp yaratıp giydirip yanıma getirdilerdi
Ben çataldaykenn kollarıma verdiler oyle resimlerim var
Bunuda yıkarlar herhal
Kızlar gece gece alışverişe gittik
Kayınvalidem ne zmndr bişeyler alıcam beni götürün deyip duruyordu
Malum araba sadece bizde var ve kadının dizleri çok ağrıyor tek gidemez
Bende hep atlatıyordum anne gerek yok fln diyordum yada
Durumları olmadıgı için :/
Bugun giyinmiş bize cıktı hadi gidelim diye
Mecbur çıktık bu kez aysen bebeye gittik
Renkli hastane çıkışı
Zıbın
İçi tüylü ayıcık seklinde tulum
Bî tane penye ayaklı tulum
Projeksiyon dönence aldı
ay ne güzel bi duygudur :))
bikaç yerde okudum kremsi bişey oluyomuş bebek çıktığında onla kalması gerekiyomuş koruyomuş o krem onu, o yüzden sadece siliyolarmış falan bişeyler merak ettim de :))
sen eve çıkınca göbeği düşüncemi yıkadın ilk kez?
Aa denizcim ilk hastane cikisintan bizim bebisinde var :) insallsh guzel guzel giydiririz, bende kendi eksiklerim haric bebegin cogu seyini aldim cepten girdigim icin resim yuklemek zor oluyor.. azonce marangozda geldi, benim dolabim buyuk ozel yaptirmistim kullanmadigim bir kismini bebise boluyorum icinde bi takim degisiklikler olucak bebek odamiz yokben evlenirken 2 odayi birlestirip kocaman bir yatak odasi yapmistim suan pismanim yatak odasina bebek karyolasi aldik ekimin sonunda gelicek buarada 32+6 olduk cok hizli geciyor zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?