2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Turkuaz cım bende o şekilde kasılma ve bulantı yaşıyorum arada yaklaşık 2 haftadır,herkesin merak ettiği yalancı doğum sancısı böyle oluyor işte cnm bunun geçmeyeni ve düzenlisi gerçeği

herkese iyi bayramlar Aralık Anneleri..

bebek odasıydı oydu buydu derken iyice uzak kaldım buradan,
bu bayram sabahına 94 kilo ile uyandııım :2: 16 kilo almışım, boyum 1.73
daha fazla kilo almak hiiiç istemiyorum, bayram bitsin başliicam sağlıklı beslenmeye böyle olmuyor.

Bende aldım yaa(
Hatta bugün ziyarete gittiğimiz evin gelini şişmişsin dedi bana...
Ben de özgüven tavan tabi,şişcem tabi kızım 8. ayıma girdim dedim

Şu kasılmaları son günlerde çok yaşamaya başladım yaa,üstelik kasılırken de akıntım oluyor regl olurken hissettiğim gibi hissedebiliyorum,bayramdan sonra randevum bakalım ne durumda kuzum çok merak ediyorum...Ayyu şu yazıyı yazarken bir kasıldımmm resmen gurrrt diye de ses geldi karnımdan

Tam gününü vermedi ama sanırım 38-39 arası olacak canım. Seninle SAT'larımız aynı, doğumlar da aynı gün olabilir

Ben de 38. Haftada sezeyan olucam günü de belli 18 kasım hatta sanırım ilk ben doğurcam forumdan :) çok az kaldı çok heyecanlıyım, ilk bebiş olduğu için de biraz korkuyorum. Daha karar veremedim genel anestezi mi olsam yoksa epidural mi? Bebek 2 hafta önden gidiyo umarım 18 kasıma kadar bekleyebilir, karnım da çok aşağıda zaten herkes doğum yakın mı diye soruyo sinir oluyorum. Bayramdan sonraki hafta da çalışıp sonra izne çıkıcam hem biraz evde dinlenmek istiyorum hem de bi ton eksiğim var kapı süsü, bebek şekeri daha hiç birine bakmadım onları ayarlıcam.
Benim de bu aralar bi belim ağrıyo, bi karnım ağrıyo ne sandalye ne koltuk hiç biyerde rahat oturamıyorum sürekli yer değiştiriyorum. zaten reflü çıktı içim yanıyo geceleri kalkıp kalkıp süt içiyorum o biraz rahatlatıyo. Bi de son 3-4 gündür sol elimin baş parmağı geceleri inanılmaz ağrıyo ama gündüzleri yok bişey neden olabilir acaba??
Şimdiye kadar hiç nst ye girmedim pazartesiden itibaren haftada 2 kere girmeye başlıcakmışım. Daha önce girenler bilgi verebilir mi nasıl bişey, ne yapmam gerekiyor? Ondan bile korkuyorum şuan :)

Desen olunca başka takımla kullanılamıyor korumalıklar. Bakalım istediğim gibi dikebilecek mi terzi. Hazır satılıyor mu acaba? Bir de ona bakmak lazım.

Bazı sitelerde tek olrakta korumalık satılıyor .Bu seferde ölçüsü uymuyor .maya babyden beğendim .Karar verirsem bunu alırım nasıl ??

Günaydın kızlar dün bütün gün gezdim bayram yaptım hatta son ayım diye gezemem sanmış çoğu insan beni görünce şaşırdılar
Ama birtane densiz 8. Ayımda olduğumu duyunca karnım küçük diye bana acıyan gözlerle baktı hiç de kilo almamışsın karnın da küçük neden öyleeeeee ? Dedi salak kadın sanki bir hastalığım varmış gibi.
Ben de bebeğin kilosuda iyi ben de iyiyim dedim böyle rahatım insanlar kilo almadım diye imreniyo bana dedim.
Yorumlara takılmayın kızlar moralinizi bomayın ben baya bozuldum kızıma küçük dedi diye ama 31. Hafta sonunda 1700 gr dı kuzum gayet iyi bence.

Nst yi soran bir arkadaşımız olmuş adını unuttum şimdi.
Çok basit birşey 29. Haftadan beri giriyorum:)
Nst odası oluyor hastanelerde yatak oluyor uzanıyorsunuz karnınıza yuvarlak bir alet takılıyor lastikle belinizden sabitliyolar bağlıyolar yani 20 dk öyle yatıyorsunuz. Bazen elinize buton da veriyorlar bebeğin hareketini hissettiğinizde basıyorsunuz.

mrb..ben nst ye gırmedim hıc bayramdan hemen sonra doğum öncesi iznim başlıcak. kısmetse aktaramıcamm kontorlümüzde var o gün bakalım ne kadar büyüdü bebişş hareketli maşallah ama hala yan yatıyo ve bu beni erken doğum olasılıgından korkutuyo bakalım inşş gelişimini tamamlar erken gelmez hazır değilim ya korkuyorum valla allah yardımcımız olsunn

Turkuaz cım bende o şekilde kasılma ve bulantı yaşıyorum arada yaklaşık 2 haftadır,herkesin merak ettiği yalancı doğum sancısı böyle oluyor işte cnm bunun geçmeyeni ve düzenlisi gerçeği

Hadi ya, yalancısı böyleyse gerçeği nasıl olacak, yerimde duramadım.

Senin az kalmış canım. Heyecan dorukta di mi?
Ya insan hiç rahat edemiyor. Nereye oturacağımı, ne yapacağımı şaşırıyorum.
Parmak ağrın da sinir sıkışması olabilir. Şişti mi? Benim ellerim baya şiş, sabah kalktığımda çok ağrıyor.

bişey sorucam kızlar benım bu ay tam yumurtlama günümde acayıp bır agrı gırdı ondan sonrada bır 4 5 gun boyunca yapışkan beyaz mukusumsu sıvı geldı daha sonra bu sıvı normale dondu sızce ben o gun yumurtlamışmı oluyorum hamıleler yumurtlamazmı kızlar

Ne güzel küçük göbekle hareketlerin de sınırlanmıyordur. Herkesin farklı oluyor. Ama insanlar cahil işte. Bebeğin küçük değil maşallah.

Hamileyken yumurtlansaydı hamileyken tekrar hamile kalma ihtimali olurdu canım.

Kizlar sanci 60 cikti ayrica enfesiyon kapmisim hemde baya yuksek cikti agrilar ondanmis erken dogumu tetikliyormus ciger gelistirici vurcakti ama 32 hafta oldugu icin gerek yok dedi tam detayli idrar kulturude aldilar cumartesi verilcek bol bol dinlen dedi dikkaf edin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…