2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

heeee bende onu dıyorum ısteee

slm kızlar gogus ucuna , karnınıza krem sürüyomusnzz?

Ayy valla aklıma gelcekte kırk yılın başı sürcem orama burama bebe yağını çok üşengeçim bu konularda
Zaten daha önceki hamileliğimde her yerim çatlamıştı bi karnım dışında
Şimdi endişeleniyorum karnımda çatlarmı bunda diye ama tabi oturduğun yerden telaşlan sürmedikten sonra vazelin alim diyorum onu sürcem sadece karnıma başka yerede gerek yok çatlak ztn gri grii

Offff benimde hastane çantamı hazırlamam lazım bi ara duruyo öyle herşey bi erken olurmu diyorum bi aradan çıksın diyorum kaldım öyle iki arada bi derede

şu meşhur yasa yıllardır cıkamadı gıttı bize yetişse bari, bır anda gundemı askerlik süresini kısaltmaya dondurduler bız yıne beklıyoruz tabıı bızım gıbı kımler kımler bekledıde doğum ızınlerı bılem bıttı

Aynı şey bende de var bıçak Batıyo sanki çatı genişlemesi die duydum bende dışarı. Çıktığımda oluyo

Hemen ver bence o yerleştirme işi yoruyo insanı

tamam o zaman alırım penye zaten hala minik göğüslerim ama uçları kafam kadar oldu
siz olmasanız naparımmmmm canikomlarımmmmm benimm

peki bende bişey sorucammmm
kocalarımıza doğum izni varmı yaaa
eşim sormuş yok muşş oyle bişiiii
3 gun dıye soylemıştı bırısııı

bende var diye biliyorum canımm :44:
emrah sadece hastanede olduğum sürede kalabilicek ama sürekli yanımda:26:

slm kızlar gogus ucuna , karnınıza krem sürüyomusnzz?

ben her gece yatmadan önce göğüs uçlarıma ve karnıma başka bi yerlerime değil saf zeytinyağı sürüyorum bazende vazelin sürüyorum ama bunlar çok yağlı geldiler galiba göbüşümde sivilcecikler oluştu bazen 2 günde bir sürüyorum :)

Bende aynııı senin gibi düşünüyordum öyle değilmiş çalıştığın kadar eklenir miş

kızlar özelde 3 gün olduğunu kesin biliyorum..çünkü geçen ay bankada çalışan arkadaşım aldı ama kamudakinden kesin değilim...ama özelde 3 gün aldı onda da nufus cüzdanı annenın iznini işe verme gibi işlerle uğraşmış adamcağız...

istikrarlı hatunnnnn
her gece suruyormuşş ay nasıl uyuduğumu bılmıom ben yaaa

ya ben cok kötuyummmm kızlarrrrrr
doymuyorum ben yaa amaaa yememem lazımm
offf
karsı komşum hacı teyzenın bugun okuma gunu vardı oglen bana kıymalı pide getirdi
yememek için dırendımmm
sonra dayanamadım tabi yarısını yedim... :26:
yarım saat fln once ıkı elma yedım .. ardından doymadım bı kase kornflakes yedim meyvelı olanlardan
ama cok fena canım bişiler istiyorrrr yaaa
evde pılav zate fasulye var bi pirtikte tantuni :26:
yemıyorum onlarıııı

bu arada eşim gelınce arkadaşımın doğum yaptığı hastaneye gdıcezzz zıyaret ee
bışey almam gerekiyor mu .. çiçek fln alınrı hastaneye herhaldeee ama ıcerı sokmuyorlar cıceklerı
napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…