- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Hayatım bn daha öncede penye olanını kullandım bu seferde pnye olanını aldım hiç gerek yok pahalı olan teferruatlı bişeye öyle göğüs ucunu flnda sorun etme evde kullanıyosun zaten dışarı çıkarkende istediğin bi sütyeni takıverirsin
peki bende bişey sorucammmm
kocalarımıza doğum izni varmı yaaa
eşim sormuş yok muşş oyle bişiiii
3 gun dıye soylemıştı bırısııı
var canım...kamuda 5 gun..özelde 3 gun var tabiki babalık izni..
şu an yok ama şu çıkacağını 1 yılı aşkın süredir söyledikleri meşhurrr yasa taslağında var diyorlar
var canım...kamuda 5 gun..özelde 3 gun var tabiki babalık izni..
slm kızlar gogus ucuna , karnınıza krem sürüyomusnzz?
... mrb arkadaşlar önceen kasıklarımda bi baskı hissediyordum şimdi göbeğimin en altında af edersininz seyime baskı oluyo oturup kalkerken zorlanıyorum bebek mi aşşağı iniyo acaba sizde yasıyo musunuzz??
var mı yok mu anlamadım ben şimdi bişiiiii :26:
kızlaar 30 ekimde odası gelicek ya 1 hafta 15 gün hergün silicem mobilyayı sonra herşeylerini yerleştiricem yani bu iş 18-19 kasıma kadar sürcek.halıları yıkamaya vericem halılarda 1-2 günde gelse sonrada temizliğe yardımcı ablayı çağırıcam temizlik yapılıcak halılar serilcek.sizce halıları ne zaman veriyim ya erken gelirse diyorum panik yaptım illa gününde gelicek diye bişey yok sanırım :26::26:
ay gizemmm normal penye sutyen allll ev ıcın dısarda da dıger turlu sutyen kullanırsın
emzırme sutyenı mı varmııı eskıdennn
ben almadım vallaaa
bı tane penye var k v vermıstııı löp dıye cıkarıon emzırıyonnnn
dısarda buyuk beden yanı o zaman şişiolar ya bı beden buyuk oluyorlar
oyle bı sutyen takıyordum hıc bı zorluk cekmedımm
Hayatım bn daha öncede penye olanını kullandım bu seferde pnye olanını aldım hiç gerek yok pahalı olan teferruatlı bişeye öyle göğüs ucunu flnda sorun etme evde kullanıyosun zaten dışarı çıkarkende istediğin bi sütyeni takıverirsin
slm kızlar gogus ucuna , karnınıza krem sürüyomusnzz?
nasıl yanı kızlar çalışabilir raporu aldıktan sonra rapor alamıyor muyuz..ben kadın doğum harıcı başka drdan alınıyo biliyordum emin misiniz ya.....bende rapor alır mazeret izni alır hallederim diyodum....
10 gün oldu o canım
ben her gece yatmadan önce göğüs uçlarıma ve karnıma başka bi yerlerime değil saf zeytinyağı sürüyorum bazende vazelin sürüyorum ama bunlar çok yağlı geldiler galiba göbüşümde sivilcecikler oluştu bazen 2 günde bir sürüyorum :)
Aynı şey bende de var bıçak Batıyo sanki çatı genişlemesi die duydum bende dışarı. Çıktığımda oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?