2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Evet canım dün lusnica da söyledi bugun halledîcem onuda
Arkadasım erken doğurunca iyice tırstım
Hallolsun herseyi

Dün halı yıkadım ya bugun kukum ağrıyor
Sen nasılsın
Valla bende sana şu kuku ağrısını sorcaktım bizim kızda ayaklar aşağıda kasıklarımı tekmeliyor alt karnım bir geriliyor sanki ayakları dışarı çıkıyor gibi oluyor inanılmaz bir gerginlik hissediyorum bu olurken aynı zamanda kuyruk sokumuma da baskı yapıyor ama kuku ağrısı tam olarak nerde oluyor anlamadım. Senin 2. Gebeliğin bilirsin dün akşam da bir vurdu rahim ağzımdaki etler acıdı iğne battı sanki sancı girdi resmen ayyy diye hopladım normal mi bunlar?
Bu arada halı yıkadın ama ayaklarını üşütme nolur havalarda döndü artık hasta olma şurda 1 ay kalmış..
Ben haftaya vericem canım 1 ayda da batmaz ya yaysan da bişey olmaz yada birkaç hafta yaymaSın temizlik bitene kadar sonra iyice bozcak havalar yine güneş varken daha rahat kuruturlar gerçi artık dışarda kurutmuyo halı yıkamacılar kapalı yerleri de oluyo ama yine de iyi havalarda yellenmesi daha iyi olur..

evet rapor alamıyoruz aldımız takdırde doğum sonrasına eklenecek 5 haftadan düşülüyor.

nasıl yanı kızlar çalışabilir raporu aldıktan sonra rapor alamıyor muyuz..ben kadın doğum harıcı başka drdan alınıyo biliyordum emin misiniz ya.....bende rapor alır mazeret izni alır hallederim diyodum....

gizemim sen halılar gelince ver yıkansın
zaten hafif nemli geliyor ya gün açarsın kokusu gider nemi gider.
bekletmene gerek yok bence.hem 2 güne gelmez halılar 3-4 günü bulur bence.çünkü kurumasını bekliyorlar ya.
niye panik yaptın ki böyle kuzucum.
bak ben yan gel yatıyorum=))
dur bakalım. sakin sakin ilerliyoruz unutmaaa

olur mu demin bi arkadaş da yazmış.çalışabilir raporu aldıktan sonra rahatsızlanırsan bırakabiliyormuşsun sonra ö dönem senin doğumdan sonrana ekleniyormuş.
Yurdanur demişti sanırım yanlış bir şey söylemim de şimdi.

kasımın 1.veya 2. haftası veriyim o zaman dimi:44:

ay ne biliyim ya panik yaptım işte birden çok heyecanlandım.daha çantamıda hazırlamadım

kızlar heryerde bu penye emzirme sütyenleri var bizim mağazadada bunlardan var ama ben alttaki gibi istiyorum bunlar uçları belli eder dışarda giyilmezki:44:
bunu internette buldum chezmam diye bi sitede ama bedenimi bilemiyorum hiç alamıyorum haliyle.herhangi bi fikri olan varmı acaba bu sütyen konusunda napıcağımıza dair:))

denizzzne kadar güzel olmuş bu kutuları nerden aldınki kız...sen yaptın bunlar ha..bende hazırlarına bakıyordum..böyle alınca ne kadara geldi kutulular...

CANIM bence hıc bıseyı bekletmeee halılarını ver gıtsın ne kdr kırlenebılır kı
gelınce en cok kullanulanları sermezsın .. doğuma yakın sererrsınnn
ben onumuzdekı hafta bası alıyorum kadnı
kadındaaa o gun anıl anlatmıştı ya sinemmmm :))) bızım sıte gorevlısının hanımı
en az ıkı hafta once dogurcakmış gıbı duşun sen..

kuku ağrısı ust tarafındaa oluyor bnm ekserıyetle..
ama alt taraftada oluyor .. aslında catı kemıklerı ama kukumun başındakılerde ağrıyor
ay ınsallah tarıf edebılmışımdır
senın bebek donmedı mııııı bu anlattıklarına gore donmemış olsa gerek
bnm oğlum dönmeden doncee hem kukuma ve sanki popoma bağırsaklarıma tekme atıyorduuu
sımdı dndugu ıcın ordakı tekmeler yok sag tarafımda hepsııı

canım ben olmuyor diye biliyorum ama hastanenle doktorunla bir daha görüş bu konuyu istersen

mantık yürüterek olaya baktığımızda da aynı sonuç çıkıyor bence,devlet sana diyor ki artık 32 haftalık gebesin çalışman uygun değil,sen de 32 den 37 ye aktarım raporu alarak diyorsun ki hayır ben iyiyim bütün sorumlulukları kabul ederek çalışmak istiyorum.(ki raporda da hastanın kendisine gereken tavsiyelerde bulunulmuştur diye bir ibare yer alıyor)

sana 32 de çalışmaya uygun değilsin diyen kuruma hayır ben iyiyim dedikten sonra hastayım ben diyerek rapor sunmak tezat oluşturuyor,o kurumda sana diyecek ki ben sana izin vermiştim zaten git onu kullan

o nasıl site görevlisi hanımı ismi ya sinem hahahahah
ay aklıma geldi çok güldüm şimdi
tamam kuşum öyle yapıyım o zaman :)

ay gizemmm normal penye sutyen allll ev ıcın dısarda da dıger turlu sutyen kullanırsın
emzırme sutyenı mı varmııı eskıdennn
ben almadım vallaaa
bı tane penye var k v vermıstııı löp dıye cıkarıon emzırıyonnnn

dısarda buyuk beden yanı o zaman şişiolar ya bı beden buyuk oluyorlar
oyle bı sutyen takıyordum hıc bı zorluk cekmedımm

bence halıları güneş varken vermek daha güzel,bir tanıdığımız poşetten çıkarmamış onları bir süre halılar iptal olmuş işlerin gidişatı uygunsa şu güneşli günlerde o hafif nemli gelen halıları iyice havalandırıp kurutmak daha iyidir zannımca

kasımın 1.veya 2. haftası veriyim o zaman dimi:44:

ay ne biliyim ya panik yaptım işte birden çok heyecanlandım.daha çantamıda hazırlamadım

ay bnmde hazır degıllll alimin odasında duruoo valiz . hersye utulendı dolaplarda .. cı tek ıcıne dızmek kaldı
lsıte yapmsıtım onu onume alıp dızmem lazımmm dur ya daha varrrr
kat ızı fln olmasın gecelıklerım dıom bennnn süsüm bozulmasın hahahhahah
imza: havalı lohusaaa :)))))

denizzzne kadar güzel olmuş bu kutuları nerden aldınki kız...sen yaptın bunlar ha..bende hazırlarına bakıyordum..böyle alınca ne kadara geldi kutulular...

kutular cok ucuzduuuu ya 50 kuruştu tanesı 22 tane var bızde hastane ıcın aldık
kurdela 1 tl 3 adet makara gıttı yanı 3 tl
o cıcek gıbı seyde oyle bişiiii hatırlamıyorummm
bırde kese almış dun kociş.. o da 3 tl ıcınden 25 kesecik çıktııı cok mıbık keseler ama cok cicilerr
ama içlerine alacağımız badem şekeri 30 tl kg si....
1 kg alcaz onuda yetmezse yine alırız

bende senın gıbı düşünüyordum alırım dıye ama arastırdım bıraz devlet memurları yönetmeliğinide okudum ılgılı yerlerı ama alınabıleceğine dair bır seye rastlamadım
sonucta devlet zaten yasal ızın surenı başlatmıs çalışabılır raporu almışsın ozaman çalışcaksın yoksa zorlanıyorsan bırak ızın hakkını kullan dıye dusunuluyor sanırım. bu yüzdende raporlar 5 haftalık ızınden düşüyor

sizinkilerin ölçüsü nasıl bilmiyorum da benimkiler zaten normalde iri penye denedim birkaç tane afedersiniz lambır lumbur gidiyor hiç hoşlanmadım,ben yine toparlayıcı birşey almak istiyorum ama şişeceği kadar şişssin öyle benim gibi büyük cuplar beklemeli

Hayatım bn daha öncede penye olanını kullandım bu seferde pnye olanını aldım hiç gerek yok pahalı olan teferruatlı bişeye öyle göğüs ucunu flnda sorun etme evde kullanıyosun zaten dışarı çıkarkende istediğin bi sütyeni takıverirsin

peki bende bişey sorucammmm
kocalarımıza doğum izni varmı yaaa
eşim sormuş yok muşş oyle bişiiii
3 gun dıye soylemıştı bırısııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…