Valla bende sana şu kuku ağrısını sorcaktım bizim kızda ayaklar aşağıda kasıklarımı tekmeliyor alt karnım bir geriliyor sanki ayakları dışarı çıkıyor gibi oluyor inanılmaz bir gerginlik hissediyorum bu olurken aynı zamanda kuyruk sokumuma da baskı yapıyor ama kuku ağrısı tam olarak nerde oluyor anlamadım. Senin 2. Gebeliğin bilirsin dün akşam da bir vurdu rahim ağzımdaki etler acıdı iğne battı sanki sancı girdi resmen ayyy diye hopladım normal mi bunlar?Evet canım dün lusnica da söyledi bugun halledîcem onuda
Arkadasım erken doğurunca iyice tırstım
Hallolsun herseyi
Dün halı yıkadım ya bugun kukum ağrıyor
Sen nasılsın
Ben haftaya vericem canım 1 ayda da batmaz ya yaysan da bişey olmaz yada birkaç hafta yaymaSın temizlik bitene kadar sonra iyice bozcak havalar yine güneş varken daha rahat kuruturlar gerçi artık dışarda kurutmuyo halı yıkamacılar kapalı yerleri de oluyo ama yine de iyi havalarda yellenmesi daha iyi olur..kızlaar 30 ekimde odası gelicek ya 1 hafta 15 gün hergün silicem mobilyayı sonra herşeylerini yerleştiricem yani bu iş 18-19 kasıma kadar sürcek.halıları yıkamaya vericem halılarda 1-2 günde gelse sonrada temizliğe yardımcı ablayı çağırıcam temizlik yapılıcak halılar serilcek.sizce halıları ne zaman veriyim ya erken gelirse diyorum panik yaptım illa gününde gelicek diye bişey yok sanırım :26::26:
evet rapor alamıyoruz aldımız takdırde doğum sonrasına eklenecek 5 haftadan düşülüyor.
kızlaar 30 ekimde odası gelicek ya 1 hafta 15 gün hergün silicem mobilyayı sonra herşeylerini yerleştiricem yani bu iş 18-19 kasıma kadar sürcek.halıları yıkamaya vericem halılarda 1-2 günde gelse sonrada temizliğe yardımcı ablayı çağırıcam temizlik yapılıcak halılar serilcek.sizce halıları ne zaman veriyim ya erken gelirse diyorum panik yaptım illa gününde gelicek diye bişey yok sanırım :26::26:
nasıl yanı kızlar çalışabilir raporu aldıktan sonra rapor alamıyor muyuz..ben kadın doğum harıcı başka drdan alınıyo biliyordum emin misiniz ya.....bende rapor alır mazeret izni alır hallederim diyodum....
Ben haftaya vericem canım 1 ayda da batmaz ya yaysan da bişey olmaz yada birkaç hafta yaymaSın temizlik bitene kadar sonra iyice bozcak havalar yine güneş varken daha rahat kuruturlar gerçi artık dışarda kurutmuyo halı yıkamacılar kapalı yerleri de oluyo ama yine de iyi havalarda yellenmesi daha iyi olur..
gizemim sen halılar gelince ver yıkansın
zaten hafif nemli geliyor ya gün açarsın kokusu gider nemi gider.
bekletmene gerek yok bence.hem 2 güne gelmez halılar 3-4 günü bulur bence.çünkü kurumasını bekliyorlar ya.
niye panik yaptın ki böyle kuzucum.
bak ben yan gel yatıyorum=))
dur bakalım. sakin sakin ilerliyoruz unutmaaa
kasımın 1.veya 2. haftası veriyim o zaman dimi:44:
ay ne biliyim ya panik yaptım işte birden çok heyecanlandım.daha çantamıda hazırlamadım
Kızlar kutuların yarısınıda ben yaptım artık hastane için olan bebek şekeri kutularımızda hazır
Sadece içine mavi ve beyaz badem şekeri alınacak
Onuda bulduk elit in üretimi olanlardan sedefli
Kg si 30 tl ye bulduk kutulara bi beyaz bi mavi konacak
Birde eşim dün çarşıdan minik keselerden almış
Resimde gözüküyor şekerleri onlara koyup kutulara oyle koyucam
kızlaar 30 ekimde odası gelicek ya 1 hafta 15 gün hergün silicem mobilyayı sonra herşeylerini yerleştiricem yani bu iş 18-19 kasıma kadar sürcek.halıları yıkamaya vericem halılarda 1-2 günde gelse sonrada temizliğe yardımcı ablayı çağırıcam temizlik yapılıcak halılar serilcek.sizce halıları ne zaman veriyim ya erken gelirse diyorum panik yaptım illa gününde gelicek diye bişey yok sanırım :26::26:
Valla bende sana şu kuku ağrısını sorcaktım bizim kızda ayaklar aşağıda kasıklarımı tekmeliyor alt karnım bir geriliyor sanki ayakları dışarı çıkıyor gibi oluyor inanılmaz bir gerginlik hissediyorum bu olurken aynı zamanda kuyruk sokumuma da baskı yapıyor ama kuku ağrısı tam olarak nerde oluyor anlamadım. Senin 2. Gebeliğin bilirsin dün akşam da bir vurdu rahim ağzımdaki etler acıdı iğne battı sanki sancı girdi resmen ayyy diye hopladım normal mi bunlar?
Bu arada halı yıkadın ama ayaklarını üşütme nolur havalarda döndü artık hasta olma şurda 1 ay kalmış..
Ben haftaya vericem canım 1 ayda da batmaz ya yaysan da bişey olmaz yada birkaç hafta yaymaSın temizlik bitene kadar sonra iyice bozcak havalar yine güneş varken daha rahat kuruturlar gerçi artık dışarda kurutmuyo halı yıkamacılar kapalı yerleri de oluyo ama yine de iyi havalarda yellenmesi daha iyi olur..
nasıl yanı kızlar çalışabilir raporu aldıktan sonra rapor alamıyor muyuz..ben kadın doğum harıcı başka drdan alınıyo biliyordum emin misiniz ya.....bende rapor alır mazeret izni alır hallederim diyodum....
CANIM bence hıc bıseyı bekletmeee halılarını ver gıtsın ne kdr kırlenebılır kı
gelınce en cok kullanulanları sermezsın .. doğuma yakın sererrsınnn
ben onumuzdekı hafta bası alıyorum kadnı
kadındaaa o gun anıl anlatmıştı ya sinemmmm :))) bızım sıte gorevlısının hanımı
en az ıkı hafta once dogurcakmış gıbı duşun sen..
Eki Görüntüle 835901 kızlar heryerde bu penye emzirme sütyenleri var bizim mağazadada bunlardan var ama ben alttaki gibi istiyorum bunlar uçları belli eder dışarda giyilmezki:44:
Eki Görüntüle 835902 bunu internette buldum chezmam diye bi sitede ama bedenimi bilemiyorum hiç alamıyorum haliyle.herhangi bi fikri olan varmı acaba bu sütyen konusunda napıcağımıza dair:))
gizemim sen halılar gelince ver yıkansın
zaten hafif nemli geliyor ya gün açarsın kokusu gider nemi gider.
bekletmene gerek yok bence.hem 2 güne gelmez halılar 3-4 günü bulur bence.çünkü kurumasını bekliyorlar ya.
niye panik yaptın ki böyle kuzucum.
bak ben yan gel yatıyorum=))
dur bakalım. sakin sakin ilerliyoruz unutmaaa
kasımın 1.veya 2. haftası veriyim o zaman dimi:44:
ay ne biliyim ya panik yaptım işte birden çok heyecanlandım.daha çantamıda hazırlamadım
denizzzne kadar güzel olmuş bu kutuları nerden aldınki kız...sen yaptın bunlar ha..bende hazırlarına bakıyordum..böyle alınca ne kadara geldi kutulular...
ay gizemmm normal penye sutyen allll ev ıcın dısarda da dıger turlu sutyen kullanırsın
emzırme sutyenı mı varmııı eskıdennn
ben almadım vallaaa
bı tane penye var k v vermıstııı löp dıye cıkarıon emzırıyonnnn
dısarda buyuk beden yanı o zaman şişiolar ya bı beden buyuk oluyorlar
oyle bı sutyen takıyordum hıc bı zorluk cekmedımm
slm kızlar gogus ucuna , karnınıza krem sürüyomusnzz?
Eki Görüntüle 835901 kızlar heryerde bu penye emzirme sütyenleri var bizim mağazadada bunlardan var ama ben alttaki gibi istiyorum bunlar uçları belli eder dışarda giyilmezki:44:
Eki Görüntüle 835902 bunu internette buldum chezmam diye bi sitede ama bedenimi bilemiyorum hiç alamıyorum haliyle.herhangi bi fikri olan varmı acaba bu sütyen konusunda napıcağımıza dair:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?