bende sorcam birazdan gidicem unutmam inş bendede oluyo günde bikaç kez..
ay unutuyorum oraya gidince sorcağım herşeyi:26:
ben sezeryanden korkuyorum nedense
Cuma sabah 09:15 e randevu aldım :) çok heyecanlıyım kızlar merak ediyorum zıpırcığımı ..
Bir de ağdaya gitmek istiyorum ama çekiniyorum da bir taraftan ..Son 2-3 seferdir jilet yaptım ama çok rahatsız ediyor batıyor sert sert de çıktı tüylerağdanın da zararı var mı ki acaba ?
=))) bnde öyleyim eşim diyo bebekte sen gibi olrsa yandık nasıl doyurcam diooo=))
Kızlar yaa yarın doktor iyi şeyler söylemeyecek sanırım bana sürekli kasılmam oluyor çünkü her kasılmamda aşağı baskıyla akıntı geliyor,ilk defa böyle. Bişi yaşıyorum:18:
Off bi sürü yazmıştım gitti yaaa uyuz oldum aynı şeyleri yazamadım bi daha kızlarr
Kısaca diyim rüyamda sürekli erken doğum yaptığımı görüyorum kafayı yicem her gece farklı bi çocuk doğruyorum
Dün geceryine gördüm emziriyorum göğsümden akıyodu resmen sütler
Bnde sağıma yatmak istiıorum hep sola yatamıyorum ama böbreklerimde genişlme nedeniyle doktor kesinlikle uyardı sola yat dye ama olmuyoo kendimi hep sağda buluyorum uyarıyo bnmkide sürekli aşkım ne zmn baksam sağındasın sola yat diyoelimde diil napimmmmm
Bayram boyuncada eşimin halasındaydık 1 hafta boyunca ayy çok güzel oluyo ya yemek derdi yok temizlik yok hiç bişe yaptırmadı saolsun bişeylerde aldık dolaştık hergün onlarında atiyim resmini daha öncekilerdende ekliyim
Eve gelince temizliğe girişince çok sancım oldu doğuruyorum sandım düzenli sancılar geldi sonra dinlenince geçti 3 saat falan sürdü ama
Yapsan bi türlü yapmasan olmuyo eşimin yaptığınıda ben beğenmiyorum
Dpresyonun eşiğindeyim her yerde Derinin kalemi kağıdı kitabı oyuncağı yırtık kağıtlar bi sürü faaliyet bilmemne delicem artık yere eğilip onları toplamak o kada zor geliyo ki her gün topla her gün aynı hale geliyooo :2:
Çok sıkıldık artık aralık gelsede bi an önce rahatça hareket edebilsem yaaa
Offff çok dolmuşum valla
Fotolarıda ekliyom şimdi tatlımlarrr
o benim meselaa
sınırda canım sınır 100 dikkat et bişey olmaz benimde 93 :))
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Ahhhh canım yaaa aynıııyızzzz her yerde Aralın oyuncakları çıkarıp attıkları
Bide çadırını kırdurdu babasına tam salonun ortasında :)
Yüz kere söylüyorum amaaa toplamıo
Oyuncaklar tahta bloklar
Yastık emzirirken kucağıma koyarım diye düşündüm ben bebişi de üzerine yatırırım o bakımdan aldım uyku setimizin içinde 2 tane hazır doldurulmuş yastık da var uyku setinin yorganı ve alt çarşafı da var yeter heralde.triko ince yünden örme canım sıcak tutar bence evde falan kullanılabilir bahardada çok iyi olur sanırım..
35 tlye aldım.o kalpli yastık kılıfından bizdede var çok önceden almıştım lastikli çarşafıyla birlikte :))
yastık bende aldım ama kullancakmıyız ki hemen ne zaman kullanılıyo acaba:44:
Word den koca koca harfler çıkar özellikle comic sans serif yazı şekli var onunla çok tatlı olur bastır a4 e çıkart kes al sana kalıp.Bugun eşim keçeler aldı bana çarşıya gidip
Yarın kırtasiyeden mukavva karton alıp oğlumun adını harf harf kesip
Kapıya yapıştırcam ama kartonu nasıl harfler şeklinde kesicem
İşte onu bilmiyorummmm
Bana bi yol gösterin kalıp fln bulurmuyum acep:26:
Yastık emzirirken kucağıma koyarım diye düşündüm ben bebişi de üzerine yatırırım o bakımdan aldım uyku setimizin içinde 2 tane hazır doldurulmuş yastık da var uyku setinin yorganı ve alt çarşafı da var yeter heralde.
Word den koca koca harfler çıkar özellikle comic sans serif yazı şekli var onunla çok tatlı olur bastır a4 e çıkart kes al sana kalıp.
Kızlar kutuların yarısınıda ben yaptım artık hastane için olan bebek şekeri kutularımızda hazır
Sadece içine mavi ve beyaz badem şekeri alınacak
Onuda bulduk elit in üretimi olanlardan sedefli
Kg si 30 tl ye bulduk kutulara bi beyaz bi mavi konacak
Birde eşim dün çarşıdan minik keselerden almış
Resimde gözüküyor şekerleri onlara koyup kutulara oyle koyucam
kızlaaaar elevitte domuz un bi ürünü kullanılmış üretici firma twitterda yazmış
Benim eşim yok olsa burda dilinden duramazdım zaten bebekte bana benzerse tosuncuk olur
ben dün doktordaydım 32 den 37 ye aktarım raporunu aldım kızlar.doktoruma da dedim oldu ki dayanamadım 37 ye kadar ilk hamileliğim sonuçta ne kadar dayanabilirim bilmiyorum o zaman ne olacak dedim,dayanamadığın zaman geleceksin doğum iznini yazıcaz o zamana kadar geçirdiğin süre doğum sonrası iznine eklenecek dedi,yorucu işin yoksa gidebilirsin dedi
bende aynı durumdayım sürekli bir baskı olmuyor ama ara ara ve bazende wc de. benim bebeğim yan duruyor gerçi dönme durumu yokmuş... mrb arkadaşlar önceen kasıklarımda bi baskı hissediyordum şimdi göbeğimin en altında af edersininz seyime baskı oluyo oturup kalkerken zorlanıyorum bebek mi aşşağı iniyo acaba sizde yasıyo musunuzz??
aaaay çok sağol canım ya benimde merak ettiğim durumlardan biriydi, 37 ye kadar rapor aldıktan sonra doğum yaparsam nolcak diyordum, yazdığından anladığım kadarıyla 37 ye kadar çalışabilir raporu aldıktan sonra gidip başka bir doktordan 5-10 günlük rapor alamıyoruz sanırım???
bende aynı durumdayım sürekli bir baskı olmuyor ama ara ara ve bazende wc de. benim bebeğim yan duruyor gerçi dönme durumu yokmuş
aaaay çok sağol canım ya benimde merak ettiğim durumlardan biriydi, 37 ye kadar rapor aldıktan sonra doğum yaparsam nolcak diyordum, yazdığından anladığım kadarıyla 37 ye kadar çalışabilir raporu aldıktan sonra gidip başka bir doktordan 5-10 günlük rapor alamıyoruz sanırım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?