2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bende sorcam birazdan gidicem unutmam inş bendede oluyo günde bikaç kez..
ay unutuyorum oraya gidince sorcağım herşeyi:26:

Gizem aynı bende gidince unutuyrm artık not alarak gdiyrm..doktor sonrası bilgi verirsen sevinirim...

ben sezeryanden korkuyorum nedense

ya h.sonu doktorum elle kontrolu oldu kontrol agrısı buysa normal dogum agrısını düşünemyrm bile. belki çogu anne kızıcak ama yaşasın sezeryan dogum :)))

Canım bn ağdaya gidyrm çok şükür hiç sıkıntı olmuyor.bayagı rahat edyrm. uzun süreli kullanıyorum :))))

=))) bnde öyleyim eşim diyo bebekte sen gibi olrsa yandık nasıl doyurcam diooo=))

Şaka gibi gelicek ama sabhları özellikle bir oturuşta tam 1 ekmek tek başıma yer hale geldim.Durumum çok fena, Eşim engellemeye başladı....

Kızlar yaa yarın doktor iyi şeyler söylemeyecek sanırım bana sürekli kasılmam oluyor çünkü her kasılmamda aşağı baskıyla akıntı geliyor,ilk defa böyle. Bişi yaşıyorum:18:

ya hepimzde aynı şikayet olduguna göre normal şeyler demekki aynı durum bndede var çünkü.Yine doktoruna soranlar yazsın merk edyrm...

Ahhhh canım yaaa aynıııyızzzz her yerde Aralın oyuncakları çıkarıp attıkları
Bide çadırını kırdurdu babasına tam salonun ortasında :)
Yüz kere söylüyorum amaaa toplamıo
Oyuncaklar tahta bloklar

merhaba sevgili annişler...ne güzel tatlı telaşlar içindesiniz....bende bir nebze sizlere yardımcı olmak istedim, kişiye özel tasarımlar hazırlıyorum logusa taçları, emzik zincirleri, magnetler , bebek şekerleri, takı yastıkları ve dahada fazlası ilgilenenlere yardımcı olabilirim facebook tan şekerli dünyam :)

Artık çok zoruma gidiyo Denizim yaa anlatamam
Halim yokki çok zorlanıyorum yaparken yoksa bi oyuncak toplamak ne kadar zor olabilir dimi ama yapamıyorum işte eğildimmi kalkmak için çok kasıyorum kendimi
Çok ağlayarak topladığımı biliyorum bi diş fırçalamaya gidiyo hanfendi her yer diş macunu hadiiiiii arkasından git lavaboyu cifle fırçala her gün defalarca aynı şeyi yapıyorum bebiş doğunca nası yetişcem hiç bilmiyorum
Dersleride var hergün benden başka kimseye yaptırtamıyorum hoş kşmsede yaptıramıyo zaten illa benim anlatmam gerekşyo konuyu içim rahat etmiyo başkası çalıştırnca
Seneye Aral bire başlıcak dimi okuma yazma telaşı fena oluyo kuzum ben geçen sene çoook saçımı başımı yolduğumu bilşyorum
Ayyy herşey gözümde büyüyo şuanda belkide abartıyorum manyak hormonlarım yüzünden bilemiyorum yaa

Kızlar kutuların yarısınıda ben yaptım artık hastane için olan bebek şekeri kutularımızda hazır
Sadece içine mavi ve beyaz badem şekeri alınacak
Onuda bulduk elit in üretimi olanlardan sedefli
Kg si 30 tl ye bulduk kutulara bi beyaz bi mavi konacak
Birde eşim dün çarşıdan minik keselerden almış
Resimde gözüküyor şekerleri onlara koyup kutulara oyle koyucam

Yastık emzirirken kucağıma koyarım diye düşündüm ben bebişi de üzerine yatırırım o bakımdan aldım uyku setimizin içinde 2 tane hazır doldurulmuş yastık da var uyku setinin yorganı ve alt çarşafı da var yeter heralde.
Word den koca koca harfler çıkar özellikle comic sans serif yazı şekli var onunla çok tatlı olur bastır a4 e çıkart kes al sana kalıp.

Evet canım dün lusnica da söyledi bugun halledîcem onuda
Arkadasım erken doğurunca iyice tırstım
Hallolsun herseyi

Dün halı yıkadım ya bugun kukum ağrıyor
Sen nasılsın

çok güzeller canımmmmm güle güle giysin oğluşunnn

çok güzell olmuş deniziimm tebrik ederimm sizi ailecee :)

... mrb arkadaşlar önceen kasıklarımda bi baskı hissediyordum şimdi göbeğimin en altında af edersininz seyime baskı oluyo oturup kalkerken zorlanıyorum bebek mi aşşağı iniyo acaba sizde yasıyo musunuzz??

aaaay çok sağol canım ya benimde merak ettiğim durumlardan biriydi, 37 ye kadar rapor aldıktan sonra doğum yaparsam nolcak diyordum, yazdığından anladığım kadarıyla 37 ye kadar çalışabilir raporu aldıktan sonra gidip başka bir doktordan 5-10 günlük rapor alamıyoruz sanırım???

bende aynı durumdayım sürekli bir baskı olmuyor ama ara ara ve bazende wc de. benim bebeğim yan duruyor gerçi dönme durumu yokmuş

işin o kısmını sormadım ama başka doktordan rapor dahi almaya kalksan sonuçta sgk nın sistemine işlenmiş olduğu için alamazsın gibi duruyor,devlet sana verdiğim izin hakkını kullan diyor başka deyişle

evet rapor alamıyoruz aldımız takdırde doğum sonrasına eklenecek 5 haftadan düşülüyor.

kızlaar 30 ekimde odası gelicek ya 1 hafta 15 gün hergün silicem mobilyayı sonra herşeylerini yerleştiricem yani bu iş 18-19 kasıma kadar sürcek.halıları yıkamaya vericem halılarda 1-2 günde gelse sonrada temizliğe yardımcı ablayı çağırıcam temizlik yapılıcak halılar serilcek.sizce halıları ne zaman veriyim ya erken gelirse diyorum panik yaptım illa gününde gelicek diye bişey yok sanırım :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…