2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar çok açım
öğlen yemek yedim sonra akşam 8 buçukta bi küçük kase peynirli makarna yedim yetermi yetmedi tabii
evdede şimdi hiçbişey yok yarın alışveriş yapıcam mobilyaları falan kemircem nerdeyse ay dışardanmı söylesem emrahta yok ki gitse bişeyler alsa yaa ((

Son düzenleme:

Ayyy o ne beee 9 kilocukkkk
Çocuğun kendisi suyu plesentası vücudun ödemi aylarca biriken kan rahimin kendi ağırlığı vs zaten sırf onlar 10 kilo be
Hamile dediğin kilo alcak en az 20
Ayyy ciğere uzanamayan kedi oldum şuan resmen
Emzirirsem veririm bebişim ben yaa önemli olan emmesi
Emmez diye tek korkum
Yavrularımız inş cuk cuk emsinde gitsin bütn kilolarr

Bizim kız içerde neler çeviriyor bilmiyorum ama galiba dönmeye çalışıyor. :26:
Geçen idrar keseme vuruyor diyordum ya 2 gündür de hareket ettiği zaman hem sağ hem sol tarafta gerilme oluyor. Hiç idrar keseme de vurmadı 2 gündür. Haftaya kontrolümuz var. Ancak dönecek galiba :)

Günler aylar ne çabuk geçti. 34. Haftada olduguma inanamıyorum

yaaa deme öyleee
cidden andınız mı deniz yaa
ne konuştunus ne konuştunus merak ederim beeenn :84:
bananee bidaha buluşcas

Inşallah gider canım ben 13 ay emzirdim ama 10 kilo aldım o zarfta :) süt olsun da süt olsun dedim. Bu sefer öyle değil. Allah ne verdiyse onu emer artık.

gizem kuş 2 bardak su iç bastırır
ben de şuan saldırganyus gibiyim ne bulsam attım ağzıma
ayyy bana bişeyler oldu bugün, uslu uslu gidiyodum halbukii
bugün 3kilo almış olabilirim :26:

mta ben de 34te olduğuma inanamıyorum
hani genelde zaman hiç geçmiyo gibi gelir ya hamilelere
ben nasıl geçti aylar anlamıyorum hep bi yoğunluk bi koşturma
ay az kaldı diyorum tırsıyorum durdurun zamanııııı

ama yok yok bebişime kavuşmak istiyorum
sağlıkla zamanında gelsin kuzum inşallah

Son düzenleme:
Inşallah gider canım ben 13 ay emzirdim ama 10 kilo aldım o zarfta :) süt olsun da süt olsun dedim. Bu sefer öyle değil. Allah ne verdiyse onu emer artık.

Ayyy deme kıZzz :18:
Banada tıkarlar şimdi annemdi halamdı yede süt olsun diye
Öle herşeyi yiyemem kusura bakmasınlarr
Sebze ve bol su süt yapar zati ineklerin nası sütü olcak yoksa

Ayyy deme kıZzz :18:
Banada tıkarlar şimdi annemdi halamdı yede süt olsun diye
Öle herşeyi yiyemem kusura bakmasınlarr
Sebze ve bol su süt yapar zati ineklerin nası sütü olcak yoksa

Aynen canım bundan sonra slogan bu SEBZE VE BOL SU :) özellikle marul salatası tam da mevsimi şanslıyız. Bana doktor (diyetisyen) her emzirmeden sonra büyük bi bardak su iç demişti. Inşallah bu defa uygularım.

Sağlkla büyüsün Denizcim yaa
Bizde sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı artık
Sona yaklaştıkça zaman yavaşlıyo sankiiii

Aynen canım bundan sonra slogan bu SEBZE VE BOL SU :) özellikle marul salatası tam da mevsimi şanslıyız. Bana doktor (diyetisyen) her emzirmeden sonra büyük bi bardak su iç demişti. Inşallah bu defa uygularım.

İnşşş uygularız vede unutmayız bu konuştuklarımızı gerçektenn canımcımmm
Rüzgarım doğunca ben buraya giripte iki kelime yazamam heralde nası bilgi alışverişi yapcam ben çok özlerim sizlerii
Offfff

Sağlkla büyüsün Denizcim yaa
Bizde sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı artık
Sona yaklaştıkça zaman yavaşlıyo sankiiii

Evet ben cok yoruldum bu hamilelikte.
2 /3 hafta sonra doğsa diye içinden geçirmiyor değilim
Cok ağrıyor sırtım ((

Iyi geceler kizlar iki gunsur dislerimle uğraşıyorum mahvoldum sag ust tarafta bi disime kanal tedavisi yapıldı sol alt taraftada var sol alt tarafa da yarin sabah on iki de randevum var cok canim acidi dolfum biraz yüksek kaldi bende dislerimi sikarim uyurken mahvoldum bugundu randevum ama sabah hic gidjcek halim yoktu doktorum gel yuksekligi alalim dedi ama hic gzum kesmedi yarin hersey olsun bitsin . Dogundan sonra daha rontgen cekip gerekirse tedabiyi tekrarlicak offff oooofffdff canim hic acimadi tefavi esnasında ama ben yine de cok ama cok korkuyorum

Ismi rüzgar mı olacak? Allah adıyla yaşatsın çok güzel.
Bende toparlanana kadar giremem galiba. Herkesin doğum hikayesini şimdiden merak ediyorum :44:

kontrole gittim pazartesi günü iyi geçti ben 68 kilo olmuşum 57 ile hamile kalmıştım sizce kaçla bitiririm ? çok kilo almış mıyım ? sizlerin kilonuz ne alemde bu arada bebek 2.200 :S iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…