Canım senin ikizdi dimiiii
Şuanda iyi olmana sevindşm kuzummm topiğimiz tehlşkeler atlattı bayağı ama kaç haftayı devirdik baksana
Umarım kilo almıştır bebişlerin
Azcık daha dursunlar ama
Sağklıkla al kucağna inş canımmm
çok sevndim Aysun bebişine :) bide çok geçmiş olsun geçer inş. :)Kızlar merhabaaaa
eve geç geldim,yemek,çay,çocuklar vs ancak fırsat bulabildim walla
bugün kontrolümde doktora akıntıyı ve kasılmaları anlattım..bebeğimiz 1988g 43cm olmuş,durumuda gayet iyi maşallah,ayağıyla yüzünü kapatarak güldürdü bizi minik sıpam..okka gibi burnuyla da doktordan güzelliğiyle ilgili tam puan aldı
nst'ye bağlandım sancım çıkmadı,turnusollu ped testi de temizdi,idrarımda kum çıktı ama kum döküyormuşum..sancılar için progestan verdi,kum için suyla içilen toz,kan ilacı ve akıntım içinde fitil bakalım geçmezse 3 gün içinde doktoru arayacağım...
Sabriyaaa sana da bakındım ama göremedim hiç kimseyi((
Yok hasane canım nerde anlaşamıyoruz
Ben garanticiyim o hayalci
Ben ciddiyim o oynak
Yaptığı şeyler komik ya kızdırıyor beni.
uuf kendimi çok garip hissediyorum bütün gün yalnızım ama diyemiyorum bişey emrahta çok yoruluyo bencillik edip gel benle zaman geçir diyemiyorum ama bunaldım son zamanlarda çok durup durup ağlıyorum
ınsallah almışlardır canım sagol evet benımkıler ıkızdı :) cumartesi gittik bitanesi 1650 dıgerı 1750 cıktı canım doktor geriden gelıyosun dedı sımdıye kadar kıloları ıyıydı 3 haftada kılo alamamışlar 50 gram falan almışlar okadarda yıyorum yanı vıtamın falan ama bılemedı doktor suyu kalp atışları herseyı normal cıktı haftaya gıdıcez eger alamadılarsa kılo maalesef o hafta alıcaklar canım senınkı kac kıloydu hanı sızlerıde orenıyımkı acaba cokmu gerıde nekadar gerıde bılıyım dedım
Sabah eminönüne gidiyorum inşAllah kızlar, kapı süsü, bebek kurabiyesi, keçe baykuş ve çikolataları için yola çıkıyorum, kendime de pijama bakacağım, yanlız çıkacağım inş. kendimi savaşa çıkıyormuş gibi hissediyorum :)) inşAllah istediğim şeyleri bulabilir, yorulmaz kazasız belasız geri dönebilirim. Akşama benden haber bekleyin :))
öyle tabi
Yok kuzum yooook sen nazlı falan diilsin gayet de normalsin bnmde her yerim ağrıyo bıçakla oyuyolar sanki dişimi sıka sıka yapıyorum resmen çok canım yanıyo sırtım ayrı ağrıyo kalçam ayrı
Daha ilk odayı silerken başlıyo sırtım ağrımaya ama napıcan el mahkum :26: elbet bigün yapmak zorunda kalcam
Ütü de yaparım bgn diyodum ama ağrım geçmedi daha yapamıcam bu akşam galiba
İnan sende sorun yok bebeğim bnde aynı haldeyim ama evde çocuk olunca mecbur daha sık oluyo temizlik toplama işi
Offff bıktım valla ev hanımlığından
Çalışmaya dönmek istiyom benn
öyle tabi
bende öyleyim bugün olmazsa yarın olacak dorum
e benden başka eşimden başka yardım eden biri de yok bize.
herkes kendi havasında..
yapıyoruz.
sen de haklısın evde çocuk olunca hem daha çok dağılıp krlenir hem de hemen temizleek lazım..
oyy kolay gelsin Allah yarımcın olsun kuzucum ne diyeyim.
Biz halimize şükredeli..
çalışan ev hanımı olmak ister ev hanımı çalışmak=))
çok nankör bir cinsiz biz kadınlar yahu=)))
Bugün talhanin kulağınin kontrolü vardı. Doktora gittik. Allaha şükür iki kulağının zarıda sağlam. Dış kulak yolu zedelenmiş. Ama sabaha kadar ateşlendi kuzum boğazım ağrıyor anne dedi su bile içemedi. Onuda söyledim. Boğazı bademciği iltahaplanmiş yine antibiyotik verdi. Kullanmaya başladık. Ateşi bi azalıyor bi artıyor hiç geçmiyor. Hasta çocuğun nazını çeken bilir ölüyorum yorgunluktan
benim alt komşum senin komşundn kıdemli demkee=)deniiizzz bugün ben de komşuyu ziyaret ettim 12günlük bebişiiikuzuuuu
çok tatlıydı maşallah
o da 4 civarı doğmuş
bizim minnoşlar da gelsin de sevelim yaa
hahahhaha ayy koptum bveis yaaaaAyyy deme kıZzz :18:
Banada tıkarlar şimdi annemdi halamdı yede süt olsun diye
Öle herşeyi yiyemem kusura bakmasınlarr
Sebze ve bol su süt yapar zati ineklerin nası sütü olcak yoksa
Canımmmm
hadi gözün aydın ...
neyse grip enfeksiyon bir şekilde geer kalıcı hasara olmasında kulakta
yne de geçmiş olsun oğluna canım Allah beterinden korusun.İyi atlattınız.
benim alt komşum senin komşundn kıdemli demkee=)
30 eylülde oğum yaotı bir kere gidebildim
hastayım diye inemiyorum biraz iyileşem incen Ege yi sevmeye=))
hahahhaha ayy koptum bveis yaaaa
gerçekten düz mantık ne kadar haklısın tatlımm yaa=))
bu arada oğlunun adını rüzgar mı koyacatın unutmuşum
hiç bir şeye karışmayan ruhsuz babam bile bana Rüzgar adını önerdi.
Eşim istemiyor dedim.
İsimden anlamayan adam bile beğendiyse doğru yolsadın gerçekten güzel isim.
Eşim isteyeydi ahhh ahhh=))
canım önemli olan kasılmaların düzenli olup olmadığıymış doktorum öyle söyledi ama ben düzenli olup olmadığını nasıl anlayacağımı henüz bilmiyorumbazen bebişlerin hareketleri de sertleştiriyo karnı belkide öyle bişeydir seninki. ama benim kasılmalarım stresten oldu rahatlayınca yumuşuyor karnım
ayyy çok güzel almışsın kilonuŞimcik çekiverdim kızlarrr
Ben öne çekiyorum göbüşümden resmen ama yaaa.
sağa salm git sağa salim gel veeeeeeee sakın fotoları bize atmayı ihmal etme küserizzz=))Sabah eminönüne gidiyorum inşAllah kızlar, kapı süsü, bebek kurabiyesi, keçe baykuş ve çikolataları için yola çıkıyorum, kendime de pijama bakacağım, yanlız çıkacağım inş. kendimi savaşa çıkıyormuş gibi hissediyorum :)) inşAllah istediğim şeyleri bulabilir, yorulmaz kazasız belasız geri dönebilirim. Akşama benden haber bekleyin :))
ayyy Allah nazarlardan korusunArkadaşımın tosun oğlu
ayyy çok güzel almışsın kilonu
sadece göbeğe gitmiş tam erkek göbeği bveiiiss.
maşallah
ayrıca deterjan kutularımızda aynı hehehhehehe=))
detaya gell=))
Bamam bakma 60 yaşında ama iliyorsun 1 yaşında kızı var
eşi 33 yaşında.gayet sosyetik.kızının adı Masal Lina
Herşeyi benden önce takip eder...Bana hayrı yok o ayrı
Allah canını sağ etsin ne diim..
canım gerçekten bende akdirle karşılıyorum çalışan hamişlerimizi
ben ayağa kalkamadım bulantıdan
ödemden oturamadım ayaklarımı uzattım
bizim kızlar maşallah valla
zora gelince yapılıyor işte
eve geliyorlar ev işleride var vay vay vay vay ben yapamazdı herhalde
zaten benim bebeğin olma sebebi işsizlik=)
işsiz kaldım iş aradım 2 ay baktım kimse işe almyo beni,bu kız 29 olmuş 2 yıllık evli çocuk yapar modunda reddettiler
bende madem öyle çocuk yapalım dedim hehhehehe=))
İyi ki bu kararı vermişim..
sağa salm git sağa salim gel veeeeeeee sakın fotoları bize atmayı ihmal etme küserizzz=))
havuzlu hana mı gitcen beni de alllll
bende istiyorum bir kez daha gitmeeekkk=(
ayyy Allah nazarlardan korusun
ne iyi yaptın koydun buraya fotoyu Denizimm
gözümüz gönlümüz açıldı=))
Maşallah Sübhanallah diyelim nazar değmesin maazallah=)
Yirim onun burnunu bennn
Maşallah Duruya canikommm
Kum dökmekte sancı yapar yaa geçer inş bi an önce kuzummm :26:
çok sevndim Aysun bebişine :) bide çok geçmiş olsun geçer inş. :)
ya o erkeklerin olgunlaşmamasından kaynaklanıyor benimkiside öyle abuk subuk mantıksız bi sürü hareketleri var hala çocuk gibi...
ama o zaman geçtikçe geçecek inş öyle bakmak lazım benimki evin en küçük çocuğu olunca şımarıklığı devam ediyor hala :))
günaydıın kızlaaar
sabah işe zor yetiştiim dakıkalar kala yetiştim servise o aceleyle çorabımı giyerken( külotlu çorap ) göbeğimi acıttım canım yandı. birde kalın çorap kaçtı resmen nasıl becerdiysem. kahvaltı da edemedım . saçımı bile tarayamadan çıktımm kocacım çok hastaa salgın varmış ona da çok üzülüyorum ilaçlar işe yaramadı doktor hastaneye yatıralım demiş ama benı yanında götürmek istemıyor refakatcı olarak burda kımsemiz de yokkı . ben de seni yalnız bırakmam diyorum hastanede ne işim varmış ben gider kendim yatarım diyor sende enfeksiyon kapma diyor bırakırmıyım ben onu hiç sabah da apar topar çıkınca bakamadım ateş içindeydi.
bir de ev zaten dandini temizlikçi çağırıcam ama haftasonuna kalıyor mecburen haftaiçi çalışıyorum. evin o dağınıklığını gördükçe sinirlerim bozuluyor belim ağrımaya başladı artık dikilince. oturuken rahatım ama ayakta kalınca başlıyor Allah yardımcımız olsun
melekçimmm nolur dikkat et bak 15 gün önce yaşadığım kanama seninkine benzer bir harekettten dolayı oldu,şimdi çorabımı pantolonumu eşim giydirip çıkarıyor.
kızlarr çalışanlar nasıl çalışıyor demişsiniz ya temizliği eşim yapıyor ben sadece toz alıp dağınıklıkları topluyorum onu da sadece cumartesi yapıyorum anlayacağınız evlerimiz sizinki kadar düzenli ve temiz olamıyor her zamansağlık olsun napalım en azından yaklaşık 1 yıl daha çalışmak zorundayım :44:
hatırlıyorum canıım senin kanama olmuştu aceleden işte sankı geç kalsam ne olacak ?
ben de yapmıyorum temizlik falan bir parmak toz olmuş ev bayram tatilinden dönünce silip süpüremedim eşim de rahatsızlanınca kaldı işler sağolsun o süpürüyorduu. ben sadece işe geliyorum işim de yorucu değil allahtan masa başı. tüm gün oturuyorum. ama eve biri gelse rezillik.halıları falan kaldırdım halısız daha da pis görünüyor ortalık ütülenecek eşyalar dolu ona da üşeniyorum oturduğum yerden başlasam çok iyi olacak bugun yarın kendime bir plan çıkarmam gerekiyor ben de 3 hafta daha çalışıcam çalışabilirsem
aynen canım 11 kasım da kontrolüm var o zamana kadar dayanmak istiyorum allah nasip ederse,ondan sonra da biraz istirahat hakkımızdır herhalde diye düşünüyorum.
akşam bebişimin battaniyelerinden başladım onun eşyalarını da yıkamaya bir sürü ütü vardı zaten iyice coşacak artık oturarak 2 postada filan zar zor yapmaya çalışıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?