2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Aaaaaa olurmu hiç zenci poposunun tarihçesi ötekinden daha fazladır aslında :)))

Heeaa doğrudur,cahilliğime ver canoo zenciler ve çinliler pek ilgimi çekmediği için tarihini de bilmiom

Dua edin lutfen migde bulantim gecmiyor Bakalim simdi tup bebek doktorumla gorusecegiz

İnşallah geçer canım,bize de haber ver

Dua edin lutfen migde bulantim gecmiyor Bakalim simdi tup bebek doktorumla gorusecegiz

Bende gelip gidip sana bakıyodum geldnmi die..
İnşallah dr şüphelendiği şey değildir Rabbim yardımcın olsun canım tahliller filan temiz çıkar basit bir nedeni vardır inşallah..

merhaba kızlar nasılsınız? umarım herşey yolundadır.
uzun zaman oldu yazamıyorum kusura bakmayın.
dün kontrolüm vardı 32+4 günlük oldu kızım
biraz suyu az dedi takibi 2 haftaya düşürdü suyunda azalma olursa acil sezeryan yaparız dedi.:18:
inşallah olmaz öyle bir durum.
Allah yardımcımız olsun kızlar....

Bende 3 tane istiyordum Aysun ama şimdi bitane banada dünyayada yeter die düşünüyorum.(eşimden dolayı)
Ama bence 3 çocuk süperr idaaell..

Ayyyyy çok esseksinnn aysun yaa :))
Büyüdü o da gizemle beraber totolarımızdan da ameliyat olcaz :)))
Bnmki bide zenci poposu gibi dik biraz ondan göze batiiiii ))

benim bu popoyu bi ameliyat paklamaaazz

kasılmalarım için verdi doktor,nstye de bağladı ne biliim bişeyden şüphelendi demekki:26:

ayy aptal gibi yapıyo kuzum o ilaç adamı

kizlar hastanedeyiz hala idrar yapildi temiz cikti bakalim serum vercekler detaylj incelemeye alacaklar dr gebelik zehirlenmesinden supheleniyorum dedi Ama ins olmaz dua edin.

canım inş bişey yoktur ya çok geçmiş olsunnn :/

Beyaz leblebi yeyin arkadaşlar

bizim mide bulantıları geçeli çok oldu canımm :)))

Tmm,ishale napalım

ay allahımmm altıma yapıcam şimdi

ishal dedinde ben ishal olmuşum yeaaa ne ara oldum aceebaaa:44:
pancarı fazlamı kaçırdım ki ben bugün yoksa

Son düzenleme:

Doğumlar yaklaştı ya öyle böyle derken
İnşallah hayırlı zamanda sağlıklı doğsunlar bebeler sabırsız olmasınlar bu kadar ya..

bugün evlilik yıldönümümüz ve ben altımin ağrısından bir yere kıpırdıyamiyorum kıpırdadıkça çat cut ediyor bu yıl ki hediyem Allahıma şükürler olsun ki bir evlat sağlık sıhhatli bir doğumla seneye kucağımda evladım olarak kutlarız inşallah.

nice mutlu senelere canım yavrunuzla :))
bu sene her özel günü boş geçtik zaten bişey olmaz hamileyiz bizz

merhabalar herkese....burda herkes hemen hemen aynı gebelik haftasinda....bazi zamanlarda yururken ozellıkle....icerde bir aci hisseden varmi...boyle yirtılma gibi...adim atamıyorum ozaman o derece..

nice mutlu senelere canım yavrunuzla :))
bu sene her özel günü boş geçtik zaten bişey olmaz hamileyiz bizz

Çok sağol canım. Bizde aynen öyle. Evlatlarimiz, eşlerimiz,ve biz sağlıklı olalımda Seneye acısını çıkartırız artık

mrb canım.inşallah öyle bir durum olmaz,amin

Son düzenleme:
Bu akşam eşim bir tatlı almış gelmiş kızlar hiç sevmem kendi seviyo dolapta duruyor atıyorum çöpe
Aldığı yer kötü yapıyor yine almış gelmiş inadına sankii kaç kez yediğimi gördün die snirlerim zıpladı
Belirttim sevmediğimi önceden
Sonra yemek yedik işlerden bahsediyor sinirlerim tepemde ve o işleri yapmasını istemiyorum onuda biliyor ..
Bağırmaya başladım bir anda kndimden korktum valla kes sesinii duymak istemiyorum die
Acayip sinirliyim konuşmuyor benimle şuanda bidaha gidicekmiş şehir dışına git geride gelme dedimm artık..
Off çok aşırı stresle bir hamilelik geçiriyorum kızlar ne eş ne aile kimsem yok sevmiyorum hiç birinii
Bebeğe bişey olucak die çok korkuyorum geleceği ile ilgili çok endişelerim var

merhabalar herkese....burda herkes hemen hemen aynı gebelik haftasinda....bazi zamanlarda yururken ozellıkle....icerde bir aci hisseden varmi...boyle yirtılma gibi...adim atamıyorum ozaman o derece..

bende oluyo canım çok kısa süreli ama sanki iğne batıyomuş gibi özellikle ayaktayken veye yürürken oluyo bi an kalıyorum olduğum yerde geçiyo ara arada oluyo hatta.doktora sordum normal artık rahim kendini hazırlıyo doğuma falan bişeyler dedi:44:

Çok sağol canım. Bizde aynen öyle. Evlatlarimiz, eşlerimiz,ve biz sağlıklı olalımda Seneye acısını çıkartırız artık
amin inşş :))

senin kocan zor adam dicek çok laf var ama neyse, allah sana sabır versin bebeğinede uzun ömürler canım...

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…