Aaaaaa olurmu hiç zenci poposunun tarihçesi ötekinden daha fazladır aslında :)))
Dua edin lutfen migde bulantim gecmiyor Bakalim simdi tup bebek doktorumla gorusecegiz
Dua edin lutfen migde bulantim gecmiyor Bakalim simdi tup bebek doktorumla gorusecegiz
ooffff off warya hiç bişeye heveslenmiyorum resmen içim geçmiş benim
bebek şekeriymiş,keçeymiş,şişeymiş süsmüş püsmüş ne ilgimi çekiyor ne de alasım geliyor
mesela o aldığınız sepet beşikleri o kadar gereksiz buluyorum ki 1 yıl bile kullanamayacağınız için
tek düşündüğüm cümle ''şu doğumu bir atlatsaydım,bi daha da çocuk mu töbeeeee''
Ayyyyy çok esseksinnn aysun yaa :))
Büyüdü o da gizemle beraber totolarımızdan da ameliyat olcaz :)))
Bnmki bide zenci poposu gibi dik biraz ondan göze batiiiii))
kasılmalarım için verdi doktor,nstye de bağladı ne biliim bişeyden şüphelendi demekki:26:
kizlar hastanedeyiz hala idrar yapildi temiz cikti bakalim serum vercekler detaylj incelemeye alacaklar dr gebelik zehirlenmesinden supheleniyorum dedi Ama ins olmaz dua edin.
Beyaz leblebi yeyin arkadaşlar
Tmm,ishale napalım
merhaba kızlar nasılsınız? umarım herşey yolundadır.
uzun zaman oldu yazamıyorum kusura bakmayın.
dün kontrolüm vardı 32+4 günlük oldu kızım
biraz suyu az dedi takibi 2 haftaya düşürdü suyunda azalma olursa acil sezeryan yaparız dedi.:18:
inşallah olmaz öyle bir durum.
Allah yardımcımız olsun kızlar....
bugün evlilik yıldönümümüz ve ben altımin ağrısından bir yere kıpırdıyamiyorum kıpırdadıkça çat cut ediyorbu yıl ki hediyem Allahıma şükürler olsun ki bir evlat sağlık sıhhatli bir doğumla seneye kucağımda evladım olarak kutlarız inşallah.
nice mutlu senelere canım yavrunuzla :))
bu sene her özel günü boş geçtik zaten bişey olmaz hamileyiz bizz
merhaba kızlar nasılsınız? umarım herşey yolundadır.
uzun zaman oldu yazamıyorum kusura bakmayın.
dün kontrolüm vardı 32+4 günlük oldu kızım
biraz suyu az dedi takibi 2 haftaya düşürdü suyunda azalma olursa acil sezeryan yaparız dedi.:18:
inşallah olmaz öyle bir durum.
Allah yardımcımız olsun kızlar....
merhabalar herkese....burda herkes hemen hemen aynı gebelik haftasinda....bazi zamanlarda yururken ozellıkle....icerde bir aci hisseden varmi...boyle yirtılma gibi...adim atamıyorum ozaman o derece..
amin inşş :))Çok sağol canım. Bizde aynen öyle. Evlatlarimiz, eşlerimiz,ve biz sağlıklı olalımda Seneye acısını çıkartırız artık
Bu akşam eşim bir tatlı almış gelmiş kızlar hiç sevmem kendi seviyo dolapta duruyor atıyorum çöpe
Aldığı yer kötü yapıyor yine almış gelmiş inadına sankii kaç kez yediğimi gördün die snirlerim zıpladı
Belirttim sevmediğimi önceden
Sonra yemek yedik işlerden bahsediyor sinirlerim tepemde ve o işleri yapmasını istemiyorum onuda biliyor ..
Bağırmaya başladım bir anda kndimden korktum valla kes sesinii duymak istemiyorum die
Acayip sinirliyim konuşmuyor benimle şuanda bidaha gidicekmiş şehir dışına git geride gelme dedimm artık..
Off çok aşırı stresle bir hamilelik geçiriyorum kızlar ne eş ne aile kimsem yok sevmiyorum hiç birinii
Bebeğe bişey olucak die çok korkuyorum geleceği ile ilgili çok endişelerim var
bende oluyo canım çok kısa süreli ama sanki iğne batıyomuş gibi özellikle ayaktayken veye yürürken oluyo bi an kalıyorum olduğum yerde geçiyo ara arada oluyo hatta.doktora sordum normal artık rahim kendini hazırlıyo doğuma falan bişeyler dedi:44:
evet bende sordum olur dedı ama ilk hamıleligimde olmuyordu bıde zor geciyor 2. erken dogumdan korktum...
bende oluyo canım çok kısa süreli ama sanki iğne batıyomuş gibi özellikle ayaktayken veye yürürken oluyo bi an kalıyorum olduğum yerde geçiyo ara arada oluyo hatta.doktora sordum normal artık rahim kendini hazırlıyo doğuma falan bişeyler dedi:44:
evet bende sordum olur dedı ama ilk hamıleligimde olmuyordu bıde zor geciyor 2. erken dogumdan korktum...
bişey olmaz inş Allah'ın izniyle canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?