2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım ben bunun aynısını aldım ön tentesi daha yüksek çocukistan dan 340 a aldım 360 dediler önce bunların yenisi gelecekmiş 450 civarı olacakmış

kızlar bana doktor yasak olan şeyleri sayarken kahveyi de söylemişti,ben o güün bugündür 2 tanecik içtim sadece

kızlar merhaba herkese. Sık sık yazamıyorum netım olmadığı için kusura bakmayın. Günler geçtikçe heyacan artıyor bende bu aralar alt tarafımda baskı var müthiş bir şekilde. Sabahları altım kütürdeyerek kalkıyorum. Açılmaya mı başladı anlamadım ben ya sizde böyle oluyor mu peki. Dr. Kontrolüm haftaya bakalım ne diyecek doktorcum

Canım ben bunun aynısını aldım ön tentesi daha yüksek çocukistan dan 340 a aldım 360 dediler önce bunların yenisi gelecekmiş 450 civarı olacakmış

benim aldığım da böyle değil saraylı diye geçiyorr gerçi onu biz değil ananesi aldı :)

Eklentiler

• $Baby-Tech-Sarayli-Besik-120_33249_1.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 26

sen niye progestan kullanıyosunkii:44:

Ayyyyy çok esseksinnn aysun yaa :))
Büyüdü o da gizemle beraber totolarımızdan da ameliyat olcaz :)))
Bnmki bide zenci poposu gibi dik biraz ondan göze batiiiii ))

Arkadaşlar yarın Bim de triko bebek battaniyesi var, fiyatı 16 lira. ben çok battaniye aldım almayı düşünmüyorum ama ilgilenen olur belki
Bir de bebek penye takım ile uyku tulumu da var haberiniz olsun

Ayyyyy çok esseksinnn aysun yaa :))
Büyüdü o da gizemle beraber totolarımızdan da ameliyat olcaz :)))
Bnmki bide zenci poposu gibi dik biraz ondan göze batiiiii ))

Anam bu zencilere de Allah bir seksepal vermiş başkada bişi vermemişş..zenci şeyinden sonra şimdi de poposu mu çıktı
uffff walla bugün mızırlığım üstümde çatlıcam gülmekten,yerimde duramıyom bu ne keyif,kesin ilaçlar yaptı dengem bozuldu

kizlar hastanedeyiz hala idrar yapildi temiz cikti bakalim serum vercekler detaylj incelemeye alacaklar dr gebelik zehirlenmesinden supheleniyorum dedi Ama ins olmaz dua edin.

Arkadaşlar yarın Bim de triko bebek battaniyesi var, fiyatı 16 lira. ben çok battaniye aldım almayı düşünmüyorum ama ilgilenen olur belki
Bir de bebek penye takım ile uyku tulumu da var haberiniz olsun

hmm bende gördüm,allahtan bebek battaniyesi ne o öyle dümdüz rengi bile soluk,bende zaten 7 tane battaniye var da şöyle renkli hayvan yada çiçek işlemeli olsaydı alırdım

kizlar hastanedeyiz hala idrar yapildi temiz cikti bakalim serum vercekler detaylj incelemeye alacaklar dr gebelik zehirlenmesinden supheleniyorum dedi Ama ins olmaz dua edin.
aaaa sabriyangerçekten miii canım,şok oldum şuanben de üşüttün yada yediğin bişey dokundu diye düşünmüştüm dün..
inşallah şüphelendiği gibi çıkmaz,çok geçmiş olsun yaa

Aaaaaa olurmu hiç zenci poposunun tarihçesi ötekinden daha fazladır aslında :)))

ooffff off warya hiç bişeye heveslenmiyorum resmen içim geçmiş benim
bebek şekeriymiş,keçeymiş,şişeymiş süsmüş püsmüş ne ilgimi çekiyor ne de alasım geliyor
mesela o aldığınız sepet beşikleri o kadar gereksiz buluyorum ki 1 yıl bile kullanamayacağınız için
tek düşündüğüm cümle ''şu doğumu bir atlatsaydım,bi daha da çocuk mu töbeeeee''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…