iyi yapıyosun canım
peki bu uyuşukluk ödemle mi ilgili melek ya?
nasıl uyuşmuş oluyo hep tek elim ama :26:
neydi canım sizinkinin markası babytech olabilir mi onu da görmüştüm bizimki şu
Eki Görüntüle 837865 ama bu resimde görsem beğenmezdim
pek hoş görünmüyo burda. ön tentesi çok alçak çıkmış burda yani daha güzel aslında
bana da çok geldi 449 ama artık tekrar başa sarmak istemedik annem alcaktı o 389 biliyodu olmassa farkı bizden olur
kadıncağız kaçtır hadi gidip alın artık diyodu
bu kazığı atamam ona
e vitamını kaynağında domuz urunu kullanıldığını acıklamıs bayer fırmasından bır yetkılı
aaaaaaaaaa olmuş buda bizim odamızzzzbebek odasının resmini yükledim ama oldumu bilmiyorum
Canım ben bunun aynısını aldım ön tentesi daha yüksek çocukistan dan 340 a aldım 360 dediler önce bunların yenisi gelecekmiş 450 civarı olacakmış
bu ne yawww biraz geçmişe baktımda karnım gırıldamaya başladı
Ben de karışık dolma yaptım az önce,kırmızı biber,kabak ve kara lahana sarması aynı tencerede pişiyor şu an..
Benim kocişin nöbeti var bugün,oğlum az sonra gelir kızımda az sonra uyanır yeriz artıkınnn
Bişey sorcaktım yaa progestan kullananlar sizin üzerinizde yan etki yaptımı:26:
Ben iki gündür kullanıyorum aşırı karın ağrısı,ishal bir de uyku yaptı
Bu arada iki gündür bebeğim doğru düzgün hareket etmiyordu bugün ilacı almayınca yine coştu,kızlar bu ilaç bebeği mi sakinleştiriyor yaa daha doğmadan sakinleştiricimi veriyosss çocuğa
Deniizzzzzzzzzzzz,hangisi göbikk ben çözemedim kuşummm
Şaka şaka,çözdüm de totoşcuğun göbeğinden daha büyük maşallah
Evet uyku yapması bişey değilde,ishal yapması hiç hoşuma gitmedi bana yaramıyor olabilir mi:26:
bebeğinin hareketleri nasıl canım,benimki baya tekme atarken zıplatıyordu beni ama progestan kullanınca 2 gündür sadece hıçkırık gibi seyirme gibi hareket etmeye başladı içmedim bende bugün
sen niye progestan kullanıyosunkii:44:
Ayyyyy çok esseksinnn aysun yaa :))
Büyüdü o da gizemle beraber totolarımızdan da ameliyat olcaz :)))
Bnmki bide zenci poposu gibi dik biraz ondan göze batiiiii))
bebek odasının resmini yükledim ama oldumu bilmiyorum
Arkadaşlar yarın Bim de triko bebek battaniyesi var, fiyatı 16 lira. ben çok battaniye aldım almayı düşünmüyorum ama ilgilenen olur belki
Bir de bebek penye takım ile uyku tulumu da var haberiniz olsun
aaaa sabriyangerçekten miii canım,şok oldum şuankizlar hastanedeyiz hala idrar yapildi temiz cikti bakalim serum vercekler detaylj incelemeye alacaklar dr gebelik zehirlenmesinden supheleniyorum dedi Ama ins olmaz dua edin.
Anam bu zencilere de Allah bir seksepal vermiş başkada bişi vermemişş..zenci şeyinden sonra şimdi de poposu mu çıktı
uffff walla bugün mızırlığım üstümde çatlıcam gülmekten,yerimde duramıyom bu ne keyif,kesin ilaçlar yaptı dengem bozuldu
aaaa sabriyangerçekten miii canım,şok oldum şuanben de üşüttün yada yediğin bişey dokundu diye düşünmüştüm dün..
inşallah şüphelendiği gibi çıkmaz,çok geçmiş olsun yaa
kizlar hastanedeyiz hala idrar yapildi temiz cikti bakalim serum vercekler detaylj incelemeye alacaklar dr gebelik zehirlenmesinden supheleniyorum dedi Ama ins olmaz dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?